Canım çok dar..

Dedim ya konumda kendi seçimlerinden dolayı maddi anlamda çocuğa yetenek diye,kendisi evlendikten sonra kendi kararıyla okul yazdı,bu yıl bitecek ve dgs sınavına girip 4 yıllığa tamamlayacak, önümü göremeden ben çocuk yapamam.. ben bunları düşünüyorum..
Babamın evinde oturuyoruz biz kira vermeyin dedi babam.. ona rağmen rahat bir yaşantımız yok ve kıymet bilen bir insan yok..

Çok üzücü gerçekten. Ne hayallerle evlenip sona doğru gelmek. Diyecek birşey bulamadım

konuşamıyorsanız mektup yazın. en azından söylemiş olursunuz nedeninizi bir şekilde.

bir de ne biliyim çekmeye değer mi acaba? ben tüm çocukluğum boyunca ailemin ayrılmasını isteyen bir çocuk oldum. açık açık da söyledim onlara ama ayrılmadılar, kavga etmeye devam ettiler. hayatta en az gülümsediğim insanlar onlar maalesef. zamanla düzelecek bu durum, ben büyüdüm, onlar değişti, duruldu ama çocukluğuma ve ilk gençliğime baktığımda hep hüzün var aile konusunda. evet çok çok iyi yönleri var ama birbirlerini her kırdıklarında ben bin parçaya ayrılıyordum.

kavga, suçlama çok yıkıcı şeyler. özgüven kırıcı, hayatı sabote eden durumlar. bunu alışkanlık eden kişilerde de kolay kolay düzelmiyor bu durum. değmiyorsa, sevmiyorsanız çok, bırakın gitsin.

Durumunuzu anlayabiliyorum ve nacizane çocuk konusunda sizi uyarmak isterim aman diyim hamile kalmamaya dikkat edin öncelik eşinizin kendini düzeltmesi olmalı... çünkü böyle olmaz çok kaba öfkesine hakim olamıyor ve sizi değersiz hissettiyor.. kısacası burdan bakınca baba olmayı bile haketmiyor!

Üşenmedim eski konunuza bir göz attım.Eşiniz daha evlilik ne demek onu bile bilmiyor.Hep kendi isteklerini size dayatmaya hakkı yok.Normal bir şekilde iletişim kuramıyorsunuz.Devamlı o sizi,siz de onu suçlayıcı şekilde ve sonu doğal olarak tartışma ile biten konuşmalar geçiyor aranızda.Kesinlikle iletisim probleminiz var ve destek almanız şart.Böyle giderse bu evlilik biter.Bu sorunlar çözülmeden çocuk istememekte haklısınız.Ama eşiniz bunu yanlış değerlendirip sizin onu sevmediğinizi düşünüyor sanırım.Eşinizle sakin bir şekilde suçlamadan konuşmaya çalışsanız.Kabul ederse evlilik yada ilişki terapisi alsanız faydası olacaktır diye düşünüyorum.

Babanız size daha öncede eşinizin yanında bağırdıysa zaten eşiniz sizi aynı taktikle sindirmeye çalışır o bağırıp çağırmaya başlayınca
Bi seferde siz çıldırın bağırıp çağırın bi sinir krizi geçirip kırın dökün bakalım bi daha yapabiliyomu

Sana bir kehanette bulunayım mı sevgili konu sahibi?

Şu anda temelleri sallanan bu evlilik çocuk dünyaya geldiği an bitecek.

Bunu buraya yazıyorum.

2.5 yıllık evliymişiz, daha ne kadar bekleyecekmiş...
Bugüne kadar sustum sustum.... koparsa kayış kopsun yeter..
Kesinlikle İletişim probleminiz var ve destek almalısınız. Eşiniz babanızdan destek almış olmalıki size karşı hep öfkeli ne de olsa babası zaten bunu sevmiyor diye düşünüp hep size bağırıyor çağırıyor. Çocuk için ikinizde muayene oldunuz mu bir problem varmı? Hem öyle çocuk tek kişinin istemesiyle olmaz zaten. O kadar insan tanıdım 10 yıl 14 yıl sonra çocuğu olanları. Allah hakkında hayırlısını versin

Bu doğru bi yol olmaz. Oğulları dururken seni savunmazlar. Yüzüne he derler ama oğullarını kayırırlar. Yine de denemek istiyosan dene. Bunu da yapmadım demezsin. Eşine ailesi bile baskı yapıyo olabilir. 26 yasındaki bi adamın bu kadar cocuk da cocuk demesi bi bana mı komik geliyo. Senin de annesinin ben olmamı istemiyosa falan diye düşünmen yanlış çünkü onun için uğraşıyo zaten ayrılamayın diye. Eşin bana hiç olgun gelmiyor. Anasından emdiği sütü burnundan getiriyosan niye çocuk istiyomuş ya :)))

26 yaşındaki erkekten koca mi olur ya? Hemde 2.5 yıl önce evlenmissinizz Hepimiz biliyoruz ki erkekler geç olgunlaşır, zor yetişirler kadın seviyesine. Ama olmuş bi kere. Ne yapicaginizi en iyisi kendiniz bilirsiniz.

Hay agzin bal yesin super yorum

Önceki konularını bilmiyorum ama emin degil sen henüz çocuk yapma. Gerçekten problemli ilişkilerde iyice berbat bir hal alıyor çocuktan sonrası.

26 yaş ne ki ayrıca. Emin olmadan sakın yapma.

Düşüncelerini kagıda yaZ,eline ver.o okurken sen dışarı cık gez.

Çocuk istiyorum diye sağa sola mı saldırıyor, manyak mı bu? Aklın varsa böyle bi dengesizden çocuk yapma zaten. Çocuk olsun da kimden olursa olsun diyor galiba

Sevmediğimi sandığını sanmıyorum.. bana devamlı senle evlendikten sonra düğününe gittiğimiz kişilerin çocukları var, ben ne zaman baba olacağım diyor...
Öfkelendiği an kendisine zarar veren,sağ sola zarar veren,alta üste rezil eden bir insan bir bebek olursa önüne psikolojisini nasıl bozar düşünemiyorum.. bu yüzden çocuk mevzusundan bugüne kadar korktum..
Evlilik terapisti demişsiniz ya,ona da ben gitmeliyim,benim tedaviye ihtiyacım varmış ..bu evliliği bu duruma ben getiriyormuşum..kendisi zeytinyağı gibi su yğzüne çıkıyor her durumda ..

Babam 3 yıldır Türkiye’de bile değildi,2 ay oldu geleli..
Öyle bağırma vs de olmadı,ama onun yanında kırmaya ne gerek var ki..
Ben bugüne kadar ona karşı hiç bağırmadım,ne kadar sinirli olursam olayım hep normal ses tonunda konuşmayı tercih ettim.. hani bir söz var ya, Kuldan utanan Allah tan korkan insan diye... bu sözün ne demek olduğunu şuan çok iyi anlıyorum ..

Canım savunmasınlar önemli değil,anasının babasının yanında kendimi dinletebilmek adına yapacağım bunu..kim yapıyo baskıyı vs bilmiyorum ama ben birinin aklına ihtiyaç duyarak yaşayacak biri değilim..
Anasının babasının haberi olsun,oğullarını onlar da bilsinler. Dediğin gibi bunu da deneseydim dememek için bir daha bu aşamaya gelirsek ondan saklı arayacağım..
Evet demi madem emdiği sütü burnundan getiriyorum ,madem o kadar kötü bir insanım,insan böyle birinden çocuk ister mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…