- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Dedim ya konumda kendi seçimlerinden dolayı maddi anlamda çocuğa yetenek diye,kendisi evlendikten sonra kendi kararıyla okul yazdı,bu yıl bitecek ve dgs sınavına girip 4 yıllığa tamamlayacak, önümü göremeden ben çocuk yapamam.. ben bunları düşünüyorum..Keşke destek alsa öfke kontrolü yok gibi.. Evliliği yıkmak yerine birşeyleri düzeltip sizi mutlu etmeyi neden düşünmüyor acaba ? Bunun haricinde maddi veya başka bir sıkıntınız var mı kafaya takabileceği
Çok üzücü gerçekten. Ne hayallerle evlenip sona doğru gelmek. Diyecek birşey bulamadımDedim ya konumda kendi seçimlerinden dolayı maddi anlamda çocuğa yetenek diye,kendisi evlendikten sonra kendi kararıyla okul yazdı,bu yıl bitecek ve dgs sınavına girip 4 yıllığa tamamlayacak, önümü göremeden ben çocuk yapamam.. ben bunları düşünüyorum..
Babamın evinde oturuyoruz biz kira vermeyin dedi babam.. ona rağmen rahat bir yaşantımız yok ve kıymet bilen bir insan yok..
2.5 yıllık evliyim.. olmaz olaydı..
Çocuktan o kadar korktum ki bu süre zarfında devamlı Doğum kontrol hapı kullanıyorum..
Vücuduma hormon yüklüyorum devamlı...
Bana karşı bu kadar anlayışsız,asabi bir insanla birliktelik bile yaşamak istemiyorum.. bilmiyorum sonumu...
Kesinlikle İletişim probleminiz var ve destek almalısınız. Eşiniz babanızdan destek almış olmalıki size karşı hep öfkeli ne de olsa babası zaten bunu sevmiyor diye düşünüp hep size bağırıyor çağırıyor. Çocuk için ikinizde muayene oldunuz mu bir problem varmı? Hem öyle çocuk tek kişinin istemesiyle olmaz zaten. O kadar insan tanıdım 10 yıl 14 yıl sonra çocuğu olanları. Allah hakkında hayırlısını versin2.5 yıllık evliymişiz, daha ne kadar bekleyecekmiş...
Bugüne kadar sustum sustum.... koparsa kayış kopsun yeter..
Bu doğru bi yol olmaz. Oğulları dururken seni savunmazlar. Yüzüne he derler ama oğullarını kayırırlar. Yine de denemek istiyosan dene. Bunu da yapmadım demezsin. Eşine ailesi bile baskı yapıyo olabilir. 26 yasındaki bi adamın bu kadar cocuk da cocuk demesi bi bana mı komik geliyo. Senin de annesinin ben olmamı istemiyosa falan diye düşünmen yanlış çünkü onun için uğraşıyo zaten ayrılamayın diye. Eşin bana hiç olgun gelmiyor. Anasından emdiği sütü burnundan getiriyosan niye çocuk istiyomuş ya :)))Allah vermez de olmazsa ona lafım yok ömür boyu lafını etmem .. ama ben senin keyfini bekleyemem dedi..
Bu konu tekrar gündeme gelirse ailesini arayacağım gelsinler,anlatacağım onlara tek tek .... sonra da duruma göre biter muhtemelen bu evlilik... ama dilerim çok pişman olur..
Hay agzin bal yesin super yorumDeli danalar gibi tepinecegine aynaya bak da sen kendinden çocuk yapar miydin bir düşün, demeniz lazım. Bağırdıkca çıkın evden ya da oda değiştirin ağlayıp istediğini vermeyin. Öfke kontrolü olmayan adamdan çocuk olmaz. Çocuk olunca meleğe dönmeyecek çünkü. Çocuk büyütmek çok sağlam sinirler ve sabır istiyor bu haliyle mi baba olacakmış?
Düşüncelerini kagıda yaZ,eline ver.o okurken sen dışarı cık gez.İyi akşamlar,yine ben utanıyorum artık yazmaktan.. ama anlatacak kimsem de yok...
Eşimle meseleleri genel olarak biliyorsunuz..
Ne zaman tartışsak,sessizliğe gömülür.. hiçbir şekilde sorunu çözmek için çabalamaz.. ben konuşmaya kalkınca da istediği gibi konuşmadığım İçin “sus,konuşma” tarzı karşılık verir bana...
Uzun zamandır bu böyle...
Bugünkü meseleye gelirsek dünden aramız bozuktu...
Bugün “bir daha bana sus vs tarzı yaklaşımda bulunma” dedim.. bana dediği şey “ bu evliliğin kayışı çocuk mevzusundan dolayı kopacak”... “ben 40 yaşına mı gelince baba olacağım” diyor... yaşı 26 bu arada..
Ama bunları normal konuşarak değil bağırmaya yakın bir ses tonuyla söylüyor.. beni hep böyle bastırmaya çalışıyor zaten... oturup normal insanlar gibi asla konuşamıyoruZ.. bağırır,çağırır,sağa sola vurur,bir şeyi yere atar... ve alt katımda dedemler oturuyor.. 87 yaşında insan... utanması arlanması yok, onları üzmeye ne hakkım var diyemiyor..
Neyse konuya geleyim, evliliğin kayışı kopacak. Ben senin keyfini bekleyemem vs dedi... bilmiyor ki Benin sebeplerimi... bilmiyor ki aramızdaki iletişim iyi olsa,benim zaten çocuk istediğimi..
Bilmiyor ki onun ilerisini düşünmeden yaptığı seçimlerden dolayı benim bir çocuğa maddi anlamda yetemeyeceğimi...
Bunları kendisine söyle diyeceksiniz .. SÖYLEYEMİYORUM..
Yukarıda dediğim gibi avazı çıkarcasına bağırıyor,sağı solu yumrukluyor.. alta üste rezil ediyor beni..
Ben de çocuk olmadı diye benden ayrılacaksan git ayrıl dedim.. olmayacaksa ayrılacağım dedi ve ciddiydi..
İlerde çocuğu olduğunda annesi benim olmamı istemeyen,sebeplerimi önemsemeden ayrılığı seçen biri için kılımı kıpırdatmam...
Daha sonra hiç konuşmadık,annemlere gidecektik..
Gittik,orda da babam bir iki konuda eşimin yanında beni tersledi.. normalde kendisiyle hiçbir zaman çok iyi anlaşamazdık,atışırdık hep zaten.. ama eşimin yanında terslemesi çok zoruma gitti..
Benim arkamda olduğunu hissettirmesi gerekirdi hep.. çok ağladım akşamdan beri,gözlerim şişti...
İçimi dökmek için yazdım... ne yapacağım bilmiyorum..
Üşenmedim eski konunuza bir göz attım.Eşiniz daha evlilik ne demek onu bile bilmiyor.Hep kendi isteklerini size dayatmaya hakkı yok.Normal bir şekilde iletişim kuramıyorsunuz.Devamlı o sizi,siz de onu suçlayıcı şekilde ve sonu doğal olarak tartışma ile biten konuşmalar geçiyor aranızda.Kesinlikle iletisim probleminiz var ve destek almanız şart.Böyle giderse bu evlilik biter.Bu sorunlar çözülmeden çocuk istememekte haklısınız.Ama eşiniz bunu yanlış değerlendirip sizin onu sevmediğinizi düşünüyor sanırım.Eşinizle sakin bir şekilde suçlamadan konuşmaya çalışsanız.Kabul ederse evlilik yada ilişki terapisi alsanız faydası olacaktır diye düşünüyorum.
Babam 3 yıldır Türkiye’de bile değildi,2 ay oldu geleli..Babanız size daha öncede eşinizin yanında bağırdıysa zaten eşiniz sizi aynı taktikle sindirmeye çalışır o bağırıp çağırmaya başlayınca
Bi seferde siz çıldırın bağırıp çağırın bi sinir krizi geçirip kırın dökün bakalım bi daha yapabiliyomu
Canım savunmasınlar önemli değil,anasının babasının yanında kendimi dinletebilmek adına yapacağım bunu..kim yapıyo baskıyı vs bilmiyorum ama ben birinin aklına ihtiyaç duyarak yaşayacak biri değilim..Bu doğru bi yol olmaz. Oğulları dururken seni savunmazlar. Yüzüne he derler ama oğullarını kayırırlar. Yine de denemek istiyosan dene. Bunu da yapmadım demezsin. Eşine ailesi bile baskı yapıyo olabilir. 26 yasındaki bi adamın bu kadar cocuk da cocuk demesi bi bana mı komik geliyo. Senin de annesinin ben olmamı istemiyosa falan diye düşünmen yanlış çünkü onun için uğraşıyo zaten ayrılamayın diye. Eşin bana hiç olgun gelmiyor. Anasından emdiği sütü burnundan getiriyosan niye çocuk istiyomuş ya :)))
Olmazmıştı... bunu yaşayarak çok iyi anladım...26 yaşındaki erkekten koca mi olur ya? Hemde 2.5 yıl önce evlenmissinizz Hepimiz biliyoruz ki erkekler geç olgunlaşır, zor yetişirler kadın seviyesine. Ama olmuş bi kere. Ne yapicaginizi en iyisi kendiniz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?