- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
1000 kere beğenilse şu yorumunuz üşenmeden bin kere beğenirim .. anlatmak istediğim bu zaten.. biz sıfırdan başlayacağız belki bir yerde .. ben hep bunları düşündüm ..Biz evlendigimizde de esim okuyordu ama memurdu ayrica tam zamanlı bir işi vardı ona ragmen cocuk olunca hem okul hem iş zaten yeterince stresli olduğu icin 4 yıl cocuk istemedim ben, siz endiselerinizde son derece haklısınız, zaten ilk önce çözmeniz gereken sorun aranızdaki iletişim problemi sadece bunun için bile cocuk fikri ertlenebilir.
İyi akşamlar,yine ben utanıyorum artık yazmaktan.. ama anlatacak kimsem de yok...
Eşimle meseleleri genel olarak biliyorsunuz..
Ne zaman tartışsak,sessizliğe gömülür.. hiçbir şekilde sorunu çözmek için çabalamaz.. ben konuşmaya kalkınca da istediği gibi konuşmadığım İçin “sus,konuşma” tarzı karşılık verir bana...
Uzun zamandır bu böyle...
Bugünkü meseleye gelirsek dünden aramız bozuktu...
Bugün “bir daha bana sus vs tarzı yaklaşımda bulunma” dedim.. bana dediği şey “ bu evliliğin kayışı çocuk mevzusundan dolayı kopacak”... “ben 40 yaşına mı gelince baba olacağım” diyor... yaşı 26 bu arada..
Ama bunları normal konuşarak değil bağırmaya yakın bir ses tonuyla söylüyor.. beni hep böyle bastırmaya çalışıyor zaten... oturup normal insanlar gibi asla konuşamıyoruZ.. bağırır,çağırır,sağa sola vurur,bir şeyi yere atar... ve alt katımda dedemler oturuyor.. 87 yaşında insan... utanması arlanması yok, onları üzmeye ne hakkım var diyemiyor..
Neyse konuya geleyim, evliliğin kayışı kopacak. Ben senin keyfini bekleyemem vs dedi... bilmiyor ki Benin sebeplerimi... bilmiyor ki aramızdaki iletişim iyi olsa,benim zaten çocuk istediğimi..
Bilmiyor ki onun ilerisini düşünmeden yaptığı seçimlerden dolayı benim bir çocuğa maddi anlamda yetemeyeceğimi...
Bunları kendisine söyle diyeceksiniz .. SÖYLEYEMİYORUM..
Yukarıda dediğim gibi avazı çıkarcasına bağırıyor,sağı solu yumrukluyor.. alta üste rezil ediyor beni..
Ben de çocuk olmadı diye benden ayrılacaksan git ayrıl dedim.. olmayacaksa ayrılacağım dedi ve ciddiydi..
İlerde çocuğu olduğunda annesi benim olmamı istemeyen,sebeplerimi önemsemeden ayrılığı seçen biri için kılımı kıpırdatmam...
Daha sonra hiç konuşmadık,annemlere gidecektik..
Gittik,orda da babam bir iki konuda eşimin yanında beni tersledi.. normalde kendisiyle hiçbir zaman çok iyi anlaşamazdık,atışırdık hep zaten.. ama eşimin yanında terslemesi çok zoruma gitti..
Benim arkamda olduğunu hissettirmesi gerekirdi hep.. çok ağladım akşamdan beri,gözlerim şişti...
İçimi dökmek için yazdım... ne yapacağım bilmiyorum..
Ona göre onda bir şey yok..Çok üzüldüm ben anlatış şeklinize.. Böyle naif, sakin biri gibi görünüyorsunuz. Eşiniz 26 yaşında ve bunları mı söylüyor size? Öfkesini kontrol edemiyor kesinlikle...
Bir çift çocuk yapmaya''birlikte'' ve ''uygun zaman olduğuna inandıklarında'' karar veriyor zaten. 26 yaşında bir adamın bonom 40 yoşondo mo cocogom olocok diye höykürmesi inanılmaz garip. Benim eşim 36 olacak çocuk için benim doktoramın bitmesini bekliyor da adam gram bir şey demiyor. Eşiniz hala çocuk ve nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Sen olsan senin gibi biriyle çocuk yapma kararı alır mıydın şu haline bir bak de bence... Bu tarzda bir ilişkide çocuk yapmak ne derece sağlıklı zaten...
Birde eşiniz DGS sınavının ne kadar zor olduğunun farkinda mı acaba , çok ciddi calısmasi lazım, işle beraber hazırlanıp kazanması öyle kolay değil, hele bir sinava girsin önünüzü bir gorun bakalim ne olacak1000 kere beğenilse şu yorumunuz üşenmeden bin kere beğenirim .. anlatmak istediğim bu zaten.. biz sıfırdan başlayacağız belki bir yerde .. ben hep bunları düşündüm ..
Birde eşiniz DGS sınavının ne kadar zor olduğunun farkinda mı acaba , çok ciddi calısmasi lazım, işle beraber hazırlanıp kazanması öyle kolay değil, hele bir sinava girsin önünüzü bir gorun bakalim ne olacak
Tamam da sen eşinin hataları yüzünden bebek düşünmediğini söylemediğin sürece adam zaten kendini haklı görmeye devam edecek.
Gerçekten büyük bir çıkmazdasın belli ama maalesef hiç bir şey yapmıyorsun,sadece ağlıyorsun.
İnan senin için çok üzülüyorum ama bu şekilde elin kolun bağlı oturunca tamam o zaman deniyor.
Sevgililik,nişanlılık döneminde üzdüm onu yalan değil, kırdım,yıprattım.. onları kast ediyor..Sız konuşmaları cok mu uzatıyorsunuz, hanı sıze benım anamdan emdıgım sutu burnumdan getırdınız dıyormus ya sıze
Veya cokmu sık sıkayet dıle getırıyrosunuz yoksa nıye sızı susturuyor bu adam?
Doğrudur.Evet abla dedim ya sağa sola rezil ediyor,sinirlenip adresidir agresif oraya buraya saldırıyor.. böyle biriyle oturup konuşulmuyor abla.. beni dinlemez ki,onun her şeye karşı bir savunması var ..
Konu sahibi bunları tek kavgalarında dememiştir muhtemelen öyle birisi gibi duruyor. Dese ne olur bilemiyorum son öneriyi iyi ki yazmışsınız..Bi adam ol kendini kontrol etmeyi ogren ben zaten dogurucam. Senin duzelmeni bekliorum. Duzelmeyeceksen de soyle baskasindan dogururum de. Bu laflari da saf gibi evde degil. Bi restoranda cafede insanlarin oldugu yerde geçir.
Yok ben böyle başkasından doğurcam vs demem.. haklıyken haksız duruma düşerim.. o kadar ağır konuşamam...Konu sahibi bunları tek kavgalarında dememiştir muhtemelen öyle birisi gibi duruyor. Dese ne olur bilemiyorum son öneriyi iyi ki yazmışsınız..
Yok ben böyle başkasından doğurcam vs demem.. haklıyken haksız duruma düşerim.. o kadar ağır konuşamam...
Ben diyemem bir başkasından doğururum vs diye... o bana bir başkasından olur çocuğum dese Canım yanardı...Iyi de adam sana demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?