Canım çok dar..

1000 kere beğenilse şu yorumunuz üşenmeden bin kere beğenirim .. anlatmak istediğim bu zaten.. biz sıfırdan başlayacağız belki bir yerde .. ben hep bunları düşündüm ..

Çok üzüldüm ben anlatış şeklinize.. Böyle naif, sakin biri gibi görünüyorsunuz. Eşiniz 26 yaşında ve bunları mı söylüyor size? Öfkesini kontrol edemiyor kesinlikle...

Bir çift çocuk yapmaya''birlikte'' ve ''uygun zaman olduğuna inandıklarında'' karar veriyor zaten. 26 yaşında bir adamın bonom 40 yoşondo mo cocogom olocok diye höykürmesi inanılmaz garip. Benim eşim 36 olacak çocuk için benim doktoramın bitmesini bekliyor da adam gram bir şey demiyor. Eşiniz hala çocuk ve nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Sen olsan senin gibi biriyle çocuk yapma kararı alır mıydın şu haline bir bak de bence... Bu tarzda bir ilişkide çocuk yapmak ne derece sağlıklı zaten...

Ona göre onda bir şey yok..
Tek hatalı benim,evliliğin bu hale gelmesinin sorumlusu benim.. düzgünce oturup konuşmuyor, sorunlar birikiyor birikiyor.. haliyle ben de hırçınlaşıyorum ..
Hiçbir konuyu halledecek çözemiyoruz çünkü istediği gibi konuşmayınca bağırmaya başlıyor,hırçınlaşıyor..
Bunlardan çok yoruldum artık ben ya

Tamam da sen eşinin hataları yüzünden bebek düşünmediğini söylemediğin sürece adam zaten kendini haklı görmeye devam edecek.
Gerçekten büyük bir çıkmazdasın belli ama maalesef hiç bir şey yapmıyorsun,sadece ağlıyorsun.
İnan senin için çok üzülüyorum ama bu şekilde elin kolun bağlı oturunca tamam o zaman deniyor.

1000 kere beğenilse şu yorumunuz üşenmeden bin kere beğenirim .. anlatmak istediğim bu zaten.. biz sıfırdan başlayacağız belki bir yerde .. ben hep bunları düşündüm ..
Birde eşiniz DGS sınavının ne kadar zor olduğunun farkinda mı acaba , çok ciddi calısmasi lazım, işle beraber hazırlanıp kazanması öyle kolay değil, hele bir sinava girsin önünüzü bir gorun bakalim ne olacak

Ama işte ne olursa olsun çocuk istiyor... olmayacaksa bitsin bu evlilik dedi ne olacak bilmiyorum..

Evet abla dedim ya sağa sola rezil ediyor,sinirlenip adresidir agresif oraya buraya saldırıyor.. böyle biriyle oturup konuşulmuyor abla.. beni dinlemez ki,onun her şeye karşı bir savunması var ..

Bi adam ol kendini kontrol etmeyi ogren ben zaten dogurucam. Senin duzelmeni bekliorum. Duzelmeyeceksen de soyle baskasindan dogururum de. Bu laflari da saf gibi evde degil. Bi restoranda cafede insanlarin oldugu yerde geçir.

Sız konuşmaları cok mu uzatıyorsunuz, hanı sıze benım anamdan emdıgım sutu burnumdan getırdınız dıyormus ya sıze
Veya cokmu sık sıkayet dıle getırıyrosunuz yoksa nıye sızı susturuyor bu adam?

Sevgililik,nişanlılık döneminde üzdüm onu yalan değil, kırdım,yıprattım.. onları kast ediyor..
Adam gibi bir şeylerin açıklamasını yapsa,oturup normal insanlar gibi konuşabilsek ben hiçbir şeyi uzatmam.. ama sorunu çözmeye çalışmıyor hiçbir zaman ben de ister istemez hırçınlaşıyorum .. sonra yüzüm gülmüyor,beş karış suratımı çektiğini söylüyor bu seferde.. benden kaynaklı olabilir mi bu durum demiyor birde .. olay bu ve bunun benzeri şeyler

Siz söylemeden eşiniz nasıl anlayacak ki erkekler düz mantıktır yüzüne vurmazsan anlamazlar.

Artık konuları acmayin ve konusmaya calismayin ve hatta surat da asmayin. Bir, iki ay siz cok normal davranin ama asla tartismayin. Bakin o konusmak isteyecek.

Evet abla dedim ya sağa sola rezil ediyor,sinirlenip adresidir agresif oraya buraya saldırıyor.. böyle biriyle oturup konuşulmuyor abla.. beni dinlemez ki,onun her şeye karşı bir savunması var ..
Doğrudur.
Her ikiniz de birbirinizi üzmekten hoşlanıyorsunuz.
Biraz aklınızı başınıza toplasanız bu evliliği çoktan bitirmiş,kendinize yeni hayat kurmuştunuz belki de bambaşka birileri ile beraberdiniz şu anda.
Sağlam birer tedaviye ihtiyacınız var,nasıl dışarıdakiler farketmiyorlar,anlayabilmiş değilim.
İnatla,öfkeyle bu evliliğe devam etmek hayret verici...

Bebek denilen şeyin ana rahmine düşmeden evvel bile masrafı olur, ilaçları takviyeleri bilmem nesi. Sonra Doğumu hastanesi üstü başı odası yatağı,bezi maması, sonra okulu kitabı defteri. Belki özel gereksinimle çocuk olacak? 26yaşında kocaman adam bebeğin bitki gibi dikilip sulanınca kenarda büyüyeceğini mi sanıyormuş?
Bence sen otur en azami masraflı bir liste çıkar, ay ay. Sonra orta halli bir liste çıkar. Sonra da lüks bir liste çıkar. Hamilelik- Doğum iki yaşına dek olabilecek masrafları içersin. Ağlaması sızlaması uykusuzluğu çabası. Ayrıca sen çalışmayınca olacak kayıp- sen çalışırsan bakıcı masrafı vs.
Gerçek acıdır.
Sonra kendisi vazgeçer bak gör. Kolay mı bebe büyütmek be.

Bi adam ol kendini kontrol etmeyi ogren ben zaten dogurucam. Senin duzelmeni bekliorum. Duzelmeyeceksen de soyle baskasindan dogururum de. Bu laflari da saf gibi evde degil. Bi restoranda cafede insanlarin oldugu yerde geçir.
Konu sahibi bunları tek kavgalarında dememiştir muhtemelen öyle birisi gibi duruyor. Dese ne olur bilemiyorum son öneriyi iyi ki yazmışsınız..

@1var1yok yazıp okutmayı deneseniz eşinize. Hem siz daha iyi ifade edersiniz kendinizi. Hem o toplu halde görmüş olur yaptıklarını. Hem de okuduğu ortamda siz olmayacağınız için siniriyle üste çıkıp sizi bastırmaya çalışamaz. Baktınız yine düzelme yok ayrılırsınız yapacak birşey yok bazen. Oturmamış evliliğe çocuk getirmekten iyidir.

Bence ayriyetten babanızla da konuşun eşinizin olmadığı bir ortamda. Evliliğinizde ufak tefek sorunlar olduğunu, kendisini arkanızda görmek istediğinizi söyleyin. Biz bizeyken sorun değil ama eşimin yanında dikkat et, birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu, her zaman yanımda olduğunu bilsin diyin. Baba bu bence dayanamaz siz öyle diyip destek isteyince. Hem bu vesileyle aranızda yakınlaşmış olur belki. Babalar ne olursa olsun kızlarının onlara hep ihtiyacı olduğunu ve güvendiğini bilmeyi sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…