Canım çok dar..

Öyle yaparım belki.. bir daha bu konuyu açacak olursa ki açacak..
Babam normalde bana öyle davranmaz ama canı bir şeye mi sıkkındı bilmiyorum ki ..

Canım bağırırken biraz sessiz bağırırmısın desene ezber bozan cümleler kurmak insanı düşünmeye itekler ayrıca karşılık verme bağırdığında şiddet gösterebilir tavsiyem sessizce oda değiştir bir müddet orada kal böylece iki tarafta sinirler yatışır ve kırıcı olmazsın karnı tok ve keyfi yerindeyken tatlı dille konuş sen konuşmazsan içine atmakla sorun çözülmez

Konuşulmuyor tatlı dille felan bu konuda...
Yazın parkın ortasında oynayan çocukları görünce bizim ne zaman çocuğumuz olacak diye orda bile kavga çıkardı... sağa sola rezil etti beni .. bağırıp çağırarak...
Ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum...
Tekrar açacak olursa ki açacak anne babasını çağırıp gerekçelerimi söyleyip onların da oğullarının davranışlarından haberdar olmalarını sağlamayı düşünüyorum ... bu sebeple de boşanmak istiyorsa tutamam..

Mesajlarını ve konularını okuyunca içim daraldı, çünkü kendi yaşadıklarımı gördüm. Benim eşim eğitim, gelir ve aile kültürü olarak benden çok geride, ben bunları bilerek evlendim ama adam evlenip aileler karşı karşıya gelince komplekse girip sevgiliyken tanıdığımdan çok başka birine dönüştü. Defalarca ayrılıp birleştik ama hep benim çabamla. Asla evliliği kurtarma adımı dahi atmadı. Ben neden o kadar adım attım, yaşım 40 a gidiyor, hiç değilse bir çocuğum olsun, bundan sonra yaralarımı sarıp yeni bir evlilik yapayım diyene kadar çocuk yapma zamanım geçmiş olacaktı. Senin eşinin ailesi de benim eşimin ailesine benziyor, ara bulup yardımcı olacak insanlar değiller. Böyleyken düzelmesi çok zor. Boşan demek çok kolay ve burda sorunlu evliliğini anlatanlara boşan gitsin diyenlere hep çok kızıyorum, evlilik çok başka bir şey ve kolay kolay vazgeçmemek gerekiyor. ama sen 26 yaşındasın, önünde zaman var ve muhtemelen bu evliliğin yaralarını sardıktan sonra da çok güzel bir gelecek olacak. Ömrün çürüyüp yaşın ilerleyip yeni bir düzen şansını kaybetmeden ayrıl diyorum arkadaşım.

Acaba daha önceleri babanız tarafından bastırılmışlıklarınız var mı? Kendinizi ifade edememe durum söz konusu. Deliye deli olmak gerekir bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…