Canım çok yandı şu 5 ayda

Şüphelenmemek eldemi herkez böyle düşünüyor

İsyan etmedim ne o evde ne annemin yanında ağlamadım bile bunun için göz yaşımı kendim sildim Allahım hakkımda hayırlısını ver dedim O evde tek sığınağım Allah'ımdı

Kv ile neden aynı evde yaşamaya karar verdiniz?
Bu arada kurtulmanıza sevindim, ondan bir şüpheniz olmasın.

İsterse bir milyar defa desin hükmü yok sonuçta.

Kaynananın eşi vefat etmiş zaten ayrı eve çıksakta evimizden gitmezdi eminim ben kendi annem nasılsa öyle davrandım misafirlerine hep iyilikle saf temiz çocuk kalbimle yanaştım ama hak etmediler imtihanım dedim bu sabret dedim ama bukadarmış sabrım ben bunları anlatırken utanıyorum onlar utanırmı bilmem

gözümle görmedim ama odadan iç çamaşırlarını toplayınca kadın akşam farklı sabah farklı kıyafet olunca ve aynı gün ikiside banyo yapınca ister istemez galiba diyorum ve utanıyorum

Inaninki gozlerimeeee inanamiommmm içinizi tamamen dokseniz altindan daha neler cikcak m kayinpederiniz vefat mi etmisti .

Ne güzel ..İmanı kuvvetli olanın , imtihanıda ağır olur. Zahmet nispetinde rahmet alırsın canım inşallah..

gözümle görmedim ama odadan iç çamaşırlarını toplayınca kadın akşam farklı sabah farklı kıyafet olunca ve aynı gün ikiside banyo yapınca ister istemez galiba diyorum ve utanıyorum
midem bulndı gece gece keşke küçükgizli bir kamera yerleştirseydiniz odaya suratlarına çarpardınız eğeröyle bir sapıklık varsa boşanın kurtulun böyle pislik insandan

Inaninki gozlerimeeee inanamiommmm içinizi tamamen dokseniz altindan daha neler cikcak m kayinpederiniz vefat mi etmisti .

Daha aklıma gelmeyen o kadar çok şey varki şuan bile kalbim öyle katılaşmışki gözlerim yeni yeni doluyor ama yaşı akmıyor anlatsam içimi ben kaldirmışım acaba siz okuyunca ne hissedeceksiniz

Daha aklıma gelmeyen o kadar çok şey varki şuan bile kalbim öyle katılaşmışki gözlerim yeni yeni doluyor ama yaşı akmıyor anlatsam içimi ben kaldirmışım acaba siz okuyunca ne hissedeceksiniz

Vla su anda gdip lavboya kusmak istyrum cok mide bulandirici. Neyseki akrabalarin arkadan dimdik cok şükür. Hemennn hemennn bosanma davasi acc . Ve kurtul allahin belalarindan pislikler .

Ne hayallerle nişan kına veee düğün yaptık ailemle ne hayallerle telli duvaklı çıkardılar beni bu evden ama meğersem sınava girmek için süslemişler beni gülen gözle gittim katılaşmış kalple geri döndüm inşallah sınavımı geçerim ama iyi ama kötü

midem bulndı gece gece keşke küçükgizli bir kamera yerleştirseydiniz odaya suratlarına çarpardınız eğeröyle bir sapıklık varsa boşanın kurtulun böyle pislik insandan

Kapiyi dinlese bilene anlar . Bnce suphe düştüğünde icine ben kapılarını dinlerdim . Ertsi gun de polisi arardim o haldeykene bastirirsim bunlari

Sanmıyorum, yapmadan önce düşüncesinden utanırlardı ve yapmazlardı sonuçta.
Annenizin etrafa yayması o bakımdan iyi olmuş "elalem ne der?" diye daha önce düşünseydi.

Yine bu arada yatarken farklı kıyafet, kalkarken farklı kıyafet, aynı günde banyo falan kanıt değildir zina için biliyorsunuz herhalde. Gözünüzle görmemeniz bir yana, sarılıp uyumalarından belki eminsiniz ama şahit sayısı eksik. Tabi bu kayınvalidenin ve eşin tamamen gereksiz insan oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Korkmayın, kapıya dayansalar bile geri gidecek değilsiniz.

Vla su anda gdip lavboya kusmak istyrum cok mide bulandirici. Neyseki akrabalarin arkadan dimdik cok şükür. Hemennn hemennn bosanma davasi acc . Ve kurtul allahin belalarindan pislikler .

Durmadımki dava açtık bugun adliyeye gittim korkumdan anneme diyorum beni bırakıp önden gitme korkuorum diye

Allah korusun ben zaten kesin eminim yapıyıorlar demiyorum gözlerimle görmedim Allah bilir orasını ama oğlu arkadan anasına bi sarılıyor anasına oğluna öğle bunu görünce tövbe diyip ortamdan ayrılıyorum Allah islah etsin onlarıda

Ben annemle uyudugum olduda sonucta ben bi kizim ama abimde annemin evladi hic bir gun yattiklarini gormedim yatsada yatar evladi sonucta o dogurmus onu ama bu sekilde yatilmazki canim açık saçık olmaz

kardesim zina olmaz, uzulme, tabi iki nikahin da olmasi en guzeli ama biri de olsa siz evlisinizdir artik, onemli olan duyurmak hem.. hassasiyetin guzel ama yipratma kendini..
o heriften ayrilman en iyisi bence, hiicc de uzulme, ben 1 sene bekledim, duzelecegine daha da kudurdular.. insanlar degismiyor malesef.. hani esinin maddi durumu iyi degildir, duzelir Allah in izniyle, veya hastalik vs vardir gecer, ama boyle kisilik bozukluklari gun gectikce kotu olur.. lutfen kendine bunu yaptirma, ailen de arkandaymis ne guzel, sukret.. ve asla donme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…