Canım çok yandı şu 5 ayda

Kadin siginma evine gidin babanizda böyle yapiosa babaniz herseyi bilio mu

Bu yasina kadar neden evlenmems . Kayinpederin bide ne zaman vefat etmiş. O annenize habr eden bayan neyi oldunu tam hatrlamiyorum o bu konu hakkinda ne dio

kayın peder 7 yıl önce vefat etmiş bana yardım eden kayın validenin abisinin hanımı durumu anlatınca hemen annemi arattı iyi sabretmişsin dedi naptı ne etti kurtardı beni tek istediği beni söyleme dedi dermiyim hiç hep dua edicem ona

oğlan niye evlenmemiş anası hiç kız beğenmemiş ondan evlenmemiş

Anne ile ogul arasinda boyle bi durum bence gercek olamaz...yani o kadar alenen yapamazlar..baska bi aciklamasi vardir...ama cinsellikle alakali degildir..psikolojik olarak sorunludurlar mesela..

Bu ne iğrenç bir konudur böyle . Asla inanmak istemiyorum .
Bunlar çok ciddi iddialar , insanın aklından bile geçirmeye tahammül edemeyeceği türden hem de .
Madem şüpheleniyorsun neden o kadar zaman bekledin ? Nasıl eşinle beraber olabildin ?

Tamam yuvadır , düzelir diye sabredebilir insan ama bu durumlar varsa orda durmak en büyük günah , çanak tutmuşsunuz sizde .

Ayrıca inanmak istemesem de eğer gerçekse , size yardım eden kadını deşifre etmeyin bari . Kadın yardım edeyim derken belaya bulaşmasın .

evet bu büyük şans

Peki o kadindan allah binlerce kez razi olsun . Bunlar hakkinda ne dio . Farkli durumlar içinde bulunduklarndan suphelendinizi soylednizmi o kadinin düşüncelerini önemli yillardir onlarin içinde sonicta

Kadını deşifre eden kim kimseye o kadının adını bile vermedim bi burda yazdım burdan kim görücek

Benim aklımada su takıldı,bunlar öz ana ogulmu?yani okuduklarıma inanamıyorum suanda?bence bu işin içinde bi iş var,ya öz değiller yada cotonprencess in dediği gibi psikolojik bi hastalıkları vardır.var öyle rahatsızlıklar cünkü

Peki o kadindan allah binlerce kez razi olsun . Bunlar hakkinda ne dio . Farkli durumlar içinde bulunduklarndan suphelendinizi soylednizmi o kadinin düşüncelerini önemli yillardir onlarin içinde sonicta

Ben şüphelerimden emin değildim o yuzden hiç birsey demedim o anlamıştır zaten çok yanlış çook dedi Allah razı olsun kurtardı beni

öz öz tip olarak yüzz kopyalar

evet ne gerek gitmeye annem ev, geçindiriyor kendimi toplayım bende işe giricem zaten

Hayr çok darda kalirsan . Anlatamadim yni o eve asla gtme . Kimse destek çıkmazsa dahi destek çıkanlarda dön demeye baslarlarsa . Yaw disarda yat genede o ahlaksiz insanların evine gtme diorum

Kadını deşifre eden kim kimseye o kadının adını bile vermedim bi burda yazdım burdan kim görücek
Deşifre ettiniz demedim zaten , kastettiğim boşanma aşamasında dile getirmeyindi .

Beni ele verme dediği mesajınızı , ben mesaj yazdıktan sonra okudum .

Allah yardımcın olsun.Sen bolca dua etmeye devam et.İnşAllah herşey en kısa zamanda düzelir.Valla ne diyeceğimi bilemedim.Sen sabırlı insanmışsın gerçekten . dilim lal oldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…