Canım çok yandı şu 5 ayda

Evet onlari okudum. Kvaliden siz ne sacmaliyrsun diyce yere aciklama yapayim dio acaba aciklama.nasi vi aciklama olacak cok merak ettim

Ben sana söyleyim ben hastayım geceleri gidiyorum ve kilitleniyorum her ay iğne yiyorum iğneler boşa gitmesin diye oğlum benimle yatıyor ben evde değilken hastaneye gidiyor bende geleyim yok gitmeleri varmış hiç bana denk gelmez kilitlenme diye gündüz hiç hasta olmaz hep gece hasta olur bu nedense

Ya Özür dilerim ama bugün katılmıssinz buraya erkek olma ihtimalinizde buyuk . Suphelendim bak şimdi . Yeni dikkatimi cekti iyelik tarhniz .

canım ben de bi ara şüphelendim ama
öyle seri, öyle dolu dolu ve öyle konuşma diliyle yazıyor ki
hani gerçekten içini boşaltıyor gibi yani
yok değil dedim sonradan

Yaw ayni evin icinde sin oglunla yatcana gelininle yat . Kesin dünyanın civisi cikmis. Bari bunlar başkalarının canını yakmasalar . Sen kurtuldun cok şükür .

Yaw ayni evin icinde sin oglunla yatcana gelininle yat . Kesin dünyanın civisi cikmis. Bari bunlar başkalarının canını yakmasalar . Sen kurtuldun cok şükür .

Ben dedim onlara madem hastasın ben yatayım yanında hem ben daha çok yardımcı olurum yok yok oğlum yatar Al oğlunu şimdi gelen gideni aratır mumla ara beni çoook arıcak çook nefret ettirdi ya kendinden helal olsun ! ..

yok değil dedim sonradan

Ya konu anne oğul iliskisi ve cinselligi gitti icin bi an suphe dustu baktim bugun uye o yuzden .

Ya gercekten diyecek kelike bulamıyorum yemin ederimm . Tek cock mu . Kayin gorumce var mi ?

Ya konu anne oğul iliskisi ve cinselligi gitti icin bi an suphe dustu baktim bugun uye o yuzden .

biliyorum biliyorum
çok net anladım seni
işte ben de aynı şüpheye düştüm
ama yazı dili diyeyim
inandım sonra

çünkü daha önce 1-2 fake konuya denk gelmiştim
2-3 mesajdan sonra tıkanıyordu konu sahipleri

yok değil dedim sonradan

Hani ben gecenin bu saatinde uyumamış erkek kılığında bi hikayemi uydurcam Uykuma bakarım öyle niyetim olsa gündüz yaparım derdimden uyku girmiyorki gözüme ben sadece içimi dökmek istedim o kadar

bu ne saçmalıktır doğurmasaydıda içinde tutsaydı kıymetli oğlunu.sadece cocuk olsun diye yanına gelen kocaya sadece ahlaksız derim.

Hani ben gecenin bu saatinde uyumamış erkek kılığında bi hikayemi uydurcam Uykuma bakarım öyle niyetim olsa gündüz yaparım derdimden uyku girmiyorki gözüme ben sadece içimi dökmek istedim o kadar

evet inandık zaten sana, ama burada yaşanan bazı şeyler varmış, ben de şahit oldum bir kere, o yüzden konu cinselliğe gelince eski üyeler temkinli yaklaşıyor yenilere. tamamen seninle ilgili değil yani.

Cnm seni anladik biz . Sende bizi anla . Gecenin bu vakti hikaye uydurup buraya grmeye calisan cok sapik var

24 yasinda cahil birisi sayilmazsin, yasadiklarin gercek olamaz kv ve esinden bahsedisin ana ogul ?.?.... lnanilmaz soktayim 5 ay hapismi yasadin onlar bu kadar rahat hareket ettiler , inanmasi zor kimse buna göz yumamaz , yani ana ogul inanmiyorum bunlari yasiyan 5 ay kacardi ordan nasil durdun o evde

annesini aramasına bile izin vermemişler ki
sonunda bir kadın yardım etmiş de telefon edebilmiş

Benim annem ve babam ayrı babam çok pasif bir insan annem ise sert babam 1 kere aramadı annem aradığında ise bana sorun yaşattılar aramıcak dediler ben direndim tokat yedim keşke elimde bir videoları olsa aynı yattılarına dahil beraber uyuduklarına dahil ozaman inanırdınız bizzat yaşıyan benim şimdi babam bana geri dön eve barış diyor annem ne saçmalıyorsun diyor ben istemiyorum diyorum adam beni baştan salıyor annem olmasa halim arap

Abin de var unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…