Canım sevgilimin yaptığı nankörlük

sen ne yapıyorsun kendine ya inan okudum okudum ve senin hiiiçç hesap ödeme kart limiti bitme herseyi karşılama sözlerini es geçtim , lakin o ne birde beni kullandığını düşünüyorum sana demiş yuh yaa sen bunlan ne yapçan canım ya , ben o kadar şikayet ettiğim o sevgilim aileden 1 kuruş alamıyo başbakanlık bursu 260+bir vakıftan aldığı 150 tl ile idare ediyo, abisinin yanında kalıyo(ailesi köyde) evde yemeğin y sini göremiyo istenmiyo, üstüne birde bende bazen para olmuyo o durumda cüzdanıma tıkıştırmaya çalışıyo, kendine yettiği kadar bu haliyle extra bana yetmeye çalışıyo kendisince(ben yük olmuyorum elimden geldiğince hatta yardım etmeye çalışıyorum) yani burda demek istediğim senin o anlattıklarını inan es geçtim paranın lafını yapmak istemediğim için, ama o cümleden sonra tepemin tası attı ve diyeceğim o ki karakter meselesi 4 yıllık ilişkisini yaşadığı sana bunu dediyse o dört yılda onun tarafından nasıl bir bağ kurulmuş sana şüpheli kesinlikle. çok sinirlendim

sen o kadar emek harca birde mp3'e gelince kullnıyon beni olsun, bu adam senden ayrılmazsa rahat seni kullandığı içindir asıl:47:

ben de konuyu görünce hepsini okudum ve ne yaptığını merak edenlerdenim :) açıkçası önceki konularına bakim dedim ama erkek arkadaşına bi kat daha sinir oldum :47: önceki senelerde de 5 lira hesap için tartışmışsınız yani bu ilk değilmiş ki . sen sevdiğinden dolayı her şeye tamam dedikçe o seni kullanmayı bırakmıycak yani:50: beni böyle seven bulamam demişsin msjlarıma anında cevap atıyo demişsin eski konularında ise bundan dolayı yakınmışsın ,çok romantik falan demişsin ama gene önceki konunda doğum gününü unuttuğunu dile getirmişsin. :44:insan ilişkinin içerisindeyken bazı şeyleri göremiyor canım yoksayıyor ,düzelir diyor ama maalesef düzelmiyor. ki bunu farketmen lazımdı 2011de açtığın konu da bunun benzeri para konusu yani sen bu adamla evlensen yıl 2020 de olsa burda açacağın konu aynı olucak çünkü değişeceğine ınanmıyorum. son 1 bucuk aydır boyle demişsin ama durum bence başından beri böyle.
valla ilerde düğünü de sana yıkar sen de aman rezil olmayalım çevreye diye kabul edersin bak sonra :1: çocuğunuz olduğunda da geçen bezi ben aldım hadi tüm mamaları sen al markete gitmişken akşam yemekleri de senden demesin sonra :27: şaka bir yana sen okusan da çalışan ayakları yere basan birisin kimseye ihtiyacın yok aşkta para lafı olmamalı oluyorsa zaten bunun adı aşk değildir .

aradan baya zaman geçmiş ne yaptığını merak ettim düzeldi mi erkek arkadaşın yoksa katlanıyor musun hala cimriliklerine :)):55::56:

canım üzülerek söylüyorum ama arsızlığı tamamen ele almış! seninde kabahatın hep kendinden vermişsin keşke mesafeyi koyabilseydin zamanında pess dedirtti bana..:-!

Son düzenleme:
kızlar erkek arkadaşım beni çok şaşırtıyo. kısaca özet geçeyim bu olanlardan sonra okuduğu şehre gitti ayrıldık. Bayram geldiğinde istanbula gelcekti onun neti olmadığı için uçak biletini ben alıyodum önce gidişi aldım onun kartından sonra dönüşede karar verdi onu alıcam giriyorum bilgileri onay vermiyo kart limiti dolmuş. sonra mecbur ben aldım ama ona gelince verirsin dedim 65 tl. Tabi geldi hiç bişey yok ama artık susmadım söyledim daha doğrusu borcu olduğunu vurguladım. Bayramda burda 15 gün filan kaldı bu olayın dışında hiç bişey yaşanmadı ödediğimiz hesaplarıda tek tek topladım neredeyse eşit para harcamışız ben bi 10 tl kadar fazla sadece bu kadar. Buna şükür :21:

Geliyorum beni şok eden olaylara. Ben bunun yanına gittim 10 gün kaldım 10 gün boyunca 10 tllik yemek hariç hiçbirşey ödemedim ödetmedi bi değişmiş beni çok güzel bi iskenderciye götürdü bi kere sipariş veriyoruz küçük istedim yok yaaa ortaboy yersin orta olsun diyo garson künefe istermisinz diyo ben yok diyorum yok söyleyelim diyo filan sonra yedk hesap geldi 42 tl baktı böyle hesaba diyoki aa az gelmiş filan. bi kaç gün sonra ne yesek dye düşünüyorz yne oraya gidelim dye ısrar ediyo filan. Bi hamburgercye gdiyorz diyoki xl menülerden söyle küçük alma fln aldım yedim valla bende :) bütüüüün yol paralarını o verdi yemekleri masrafları filan. ben orda 10 günde 50 tl filan harcadım. Öyle yani kızlar erkek arkadaşım son görüşmemizde beni bayaa şaşırttı bunun altında ne var bilmiyorum. He bir de geçen telefonda konuşuyodk parası btmş 1 buçk tlsi kalmış bende acıdım gönderiym sana dedm yok sana lazım olur sıkıntıya grme fln dedi şaşırdım 100 tl gönderdim. 100 çok 20 530 göndersen yeter diyo. ama ben 100 yolladımki gerektiğinde isteyebileyim çnkü 30 tlnin lafı olmaz. Artık bende akıllandım yani kızlar bakiiim eğer 100 tl mi vermezse param bitti dicem isticem artık...

Umarım hep böyle gider...

demekki ozamanlar gerçekten parası yoktu şimdi olunca da acımamış demekki .sana haksızlık ettğini de düşünmüş bnce ki eli cebine baya bi gitmiş :))) sevindim senin adına canım inş hep böyle gider :16:

büyük konuşmayım ama byle erkekle 4 sene geçirmek. çok saçma ben normal erkek arkadaşlarımla bile gezmeğe gittiğimde bana hesap ödetmezler değil sevgilim olucak insan. maddi durumu yok diyosun tamam eyvallah o nasıl erkek yicek iççek kız ödücek hesabı bunuda gururuna yedircek? bide mp3 ü sakıncak senden. sende onu dene bakalım param yok çok borcum var de görüştüğünüz zaman yemek yemeyin bi yerde oturmayın parka falan gidin bak bakalım 1-2 haftaya nasıl soğuyo senden. bedavaya sevgili gezmek tozmak iyi geliyo tabi ay sinirlendim :47:

kızlar erkek arkadaşım beni çok şaşırtıyo. kısaca özet geçeyim bu olanlardan sonra okuduğu şehre gitti ayrıldık. Bayram geldiğinde istanbula gelcekti onun neti olmadığı için uçak biletini ben alıyodum önce gidişi aldım onun kartından sonra dönüşede karar verdi onu alıcam giriyorum bilgileri onay vermiyo kart limiti dolmuş. sonra mecbur ben aldım ama ona gelince verirsin dedim 65 tl. Tabi geldi hiç bişey yok ama artık susmadım söyledim daha doğrusu borcu olduğunu vurguladım. Bayramda burda 15 gün filan kaldı bu olayın dışında hiç bişey yaşanmadı ödediğimiz hesaplarıda tek tek topladım neredeyse eşit para harcamışız ben bi 10 tl kadar fazla sadece bu kadar. Buna şükür :21:

Geliyorum beni şok eden olaylara. Ben bunun yanına gittim 10 gün kaldım 10 gün boyunca 10 tllik yemek hariç hiçbirşey ödemedim ödetmedi bi değişmiş beni çok güzel bi iskenderciye götürdü bi kere sipariş veriyoruz küçük istedim yok yaaa ortaboy yersin orta olsun diyo garson künefe istermisinz diyo ben yok diyorum yok söyleyelim diyo filan sonra yedk hesap geldi 42 tl baktı böyle hesaba diyoki aa az gelmiş filan. bi kaç gün sonra ne yesek dye düşünüyorz yne oraya gidelim dye ısrar ediyo filan. Bi hamburgercye gdiyorz diyoki xl menülerden söyle küçük alma fln aldım yedim valla bende :) bütüüüün yol paralarını o verdi yemekleri masrafları filan. ben orda 10 günde 50 tl filan harcadım. Öyle yani kızlar erkek arkadaşım son görüşmemizde beni bayaa şaşırttı bunun altında ne var bilmiyorum. He bir de geçen telefonda konuşuyodk parası btmş 1 buçk tlsi kalmış bende acıdım gönderiym sana dedm yok sana lazım olur sıkıntıya grme fln dedi şaşırdım 100 tl gönderdim. 100 çok 20 530 göndersen yeter diyo. ama ben 100 yolladımki gerektiğinde isteyebileyim çnkü 30 tlnin lafı olmaz. Artık bende akıllandım yani kızlar bakiiim eğer 100 tl mi vermezse param bitti dicem isticem artık...

Umarım hep böyle gider...

Bunlar olması gereken seyler 10 gun ıcınde onun memleketınde 50 mılyon harcamanız bile fazla bende gıttım sevgılımın memleketıne 4 gunde 700 mılyon harcadık bir milyon verdirtmedi ki verdirtmez zaten hıc bır zaman . Normalde ogrencıyız okuyoruz bırlıkte ozaman herkes ne yedıyse onu oder tabı o hep ısmarlar bıseyler ama herzaman onun odemesine asla ızn vermem .

He bide sevgılım ac kalsa sokakta benden 1 mılyon ıstemez . 2 yıldır bırlıkteyız

Bak canım bundan once lise de benımde 4 yıllık bı sevgılım vardı aynı senınkıne benzerdi bu para konusu . O bana çok kotu seyler yaptı para ıcvın ayrılmadım ama sımdıkı aklım olsa bu par konusunda bıle ayrılırım cunku evlılık var bunun ucunda . HUYLU HUYUNDAN VVAZGEÇMİCEK.

bu kadar fedakarlık yaparsan sonu belli... çok kötü alıştırmışın bak sen nekadar yapsansa saol demıyo kötü düşünüyor.. bence bıraz dıkkat etmelısın erkektır oda yapıcak.. ah guzelım aynı sen gıbı aman okuyo parası bıtmesın ben hedıye alınca mahcup oluyor alamıyor yanıma gezmeye gelırdı akbıl bulurdum fazla para harcamasın parası yok . yerken en ucuzunu secerdım bılmem ne.... ama erkek bundan zerre bısey anlamaz sakın daha fazla fedakarlık etme.. bende zorda kaldı para verdım ..4 yıllıktı bızımde ..sonra iş bulunca parası olunca gezıp yemek daha hoş geldı baska kızla .. neyse ama suan çok yanlış yapıyosun ..bukadar asırı dusunme sakın..evlenincede hep sana guvenecek çalışırsan hele sen öde sen yap ne bılım ..şimdiden bı duzen oturtmalısın... fazla fedakarlık ıyı degıl ve sakın 4 yıl bu benden ayrılmaz okadar fedakarlık yaptım yanında oldum dıye dusunme benım yaptıgımı yapma.. çok fazla yüz verme ..ödeme ödesin... hedıye falan almıyo demısın ya aynı benımkıde oyleydı simdiki kızla neler yapıyor ona para buluyor.... oyle kızlar daha degerlı oluyor canım fedakarlık yapma sakın ama sakın..

Arada yazılanları okumadım ama şunu diyebilirim; senin gibi biriyle herkes iyi anlaşır. Sana 4 yıldır 1 gram masraf yapmamış! Arayıp da bulunamayan kız modeli olmuşsun :) Ben 2 yılda 2 defa çay ısmarlamışımdır sevgilime. Ve çok fazla dışarı çıkarız, hep o öder.

Merhaba bayanlar,
şu günlerde çok üzgünüm, başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak istedim. yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var kendisini çok severim çokta güvenirdim ama güvenimi kırdı... Erkek arkadaşım öyle zengin biri değil ikimizde öğrenciyiz aylık eline 800 tl kadar para geçiyor maksimum( burs kredi ve aile parası). Bende hem okuyor hem 2 işte birden çalışıyorum. Erkek arkadaşımın hiç parası olmaz ama hep bitmiş olur olsada sadece kendine harcar. Ben ise yemin ediyorum her buluşmada hesabı tek başına ödeyenim ve neredeyse her gün buluşuyorz. 4 senedir ne doğum günü yıl dönümü ne sevgililer günü hediyesi almadım kendisinden, ama ben genelde verdim. İlk çıktığımız sene bi kaç hediye almıştı o kadar. Gel gelelim birde borçlara bana toplam tam 250 tl borcu var. yani bişey beğeniyo kartının limiti yetmiyo (! kartı ağzına kadar dolu 4 tl limit kalmıştı geçen 750lilik karttan) sen çek ben sana veririm diyo ve hiç bir zaman vermiyo.
Beni yalnış anlamayın tüm bunlara rağmen geçen hafta yaşadığım olaydan önce hiç bunları takmıyordum.
Ben çok alışveriş yapan biriyim hem kendime alıyorum hem buluştuğumuzda masraflarıda istisnasız ben karşılıyorum. Mp3üm bozuldu almaya karar verdim erkek arkadaşımında 2 tane mp3ü var. Ondan istiyim şimdi boşuna almiyim dedim. mesaj attım kayboldu bulursam veririm dedi aradan 2 hafta geçti evinde ben bu mp3ü gördüm aaa bulmuşsun dedim evet filan dedi hiç al demedi bende bişey demedim. o gün alışveriş merkezine gittik kendime 1 ayakkabı aldım ve ayakkabıyı denerken eteğim açıllmış erkek arkadaşım hem ayakkabıyı almama hemde etek durumunaa çok kızıyo o an bi mağazada mp3lerin satıldığı bölümden geçiyoruz ve bana dedi ki kızarak " bak burda mp3 var o kadar şey alıyosun alsana kendine bi tane niye benden istiyosun ki !" o an çok içerledim ama ben kibarlığımdan hala bişey demiyorum eve geldim düşündüm çok ağladım ve aradım niye öyle dediğini çok üzüldüğümğ söyledim önce özür diledi konuşmanın devamında benim onu kullandığımı düşündüğünü söyledi! İnanabiliyo musunuz ben oku kullanıyomuşum ondan faydalanıyomuşum aynen şu cümleyi kullandı. Nasılda onda var ben para vermiyim ondan alırım işte onu kullanırım onun yerine kendime elbise aırım ! ben böyle düşünmüşüm! O kadar üzgünümki kızlar benim gibi birine nasıl der bunu sonradan toparlamaya çaluştı özür diledi yok öyle demek istememiş kelime bulamamış filan ama kalp kırıldı bir kere unutamıyorum. Güzelde bi ilişkimiz vardı kaç sene oldu yani atsan atamıyosun ama unutamıyorum. Ne yapiyim ben yaaa:2::25::25:

Tavrını koyman gerekli canım bak ben de benzerlerini yaşadım. Konu bile açtım bunla ilgili o kıymet bilmedi. Ben öğrenci halimle gerçekten çok fazla şey yaptım aklın durur anlatsam hepsini. Ama o başta teşekkür ederim bu kadar yardımcı oldun dediği şey olumsuz sonuç verirse mesela beni suçladı yanında olmam bir şey ifade etmedi. Sevgilin benimki gibi senin onun için her şeyi yaptığını,değer verdiğini ve çok sevdiğini biliyor ondan vazgeçmeyeceğinden emin sana şuanki durumumu söyleyeyim mi? 2 gün öncesinde forumdan akıl almaya çalışıyordum ama şimdi durumum çok farklı onsuz mutlu olabildiğimi gördüm ona mesajlar atıp duruyordum ağlıyordum allahım ben onsuz yapamam diye sonra düşündüm kendimi tuttum mesajı kestim ilgilenmedim şimdi o mesaj atıyor ve arıyor ne cevap veriyorum ne de açıp konuşuyorum yani seni kaybetme korkusunu yaşat ona ben bir büyüğümle konuşup bunları uyguladım ve bir sitede gezinirken bir şeyler gördüm yabancı bir kitap çevirisi yapmış bir hanım okudum okudum dedim yazar da bunları demiş demekki işe yarıyor yani mesajı kes onsuz olabileceğini hissetsin o yazarsa da uzun süre cevap verme cevap verdiğinde de bir bahane uydur işim vardı şöyleydi böyleydi diye onu sevdiğini de belli etme gayet rahat davran bak inan şuna ben ağlayıp duruyordum onsuz yapamam çok seviyorum diye ama kendimi o kadar çabuk toparladım ki şimdi işler tersine döndü işte ve ben döner miyim ona bilmiyorum içimdeki sevgi oturup düşününce yerini soğukluğa bıraktı

Back
X