Merhaba bayanlar,
şu günlerde çok üzgünüm, başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak istedim. yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var kendisini çok severim çokta güvenirdim ama güvenimi kırdı... Erkek arkadaşım öyle zengin biri değil ikimizde öğrenciyiz aylık eline 800 tl kadar para geçiyor maksimum( burs kredi ve aile parası). Bende hem okuyor hem 2 işte birden çalışıyorum. Erkek arkadaşımın hiç parası olmaz ama hep bitmiş olur olsada sadece kendine harcar. Ben ise yemin ediyorum her buluşmada hesabı tek başına ödeyenim ve neredeyse her gün buluşuyorz. 4 senedir ne doğum günü yıl dönümü ne sevgililer günü hediyesi almadım kendisinden, ama ben genelde verdim. İlk çıktığımız sene bi kaç hediye almıştı o kadar. Gel gelelim birde borçlara bana toplam tam 250 tl borcu var. yani bişey beğeniyo kartının limiti yetmiyo (! kartı ağzına kadar dolu 4 tl limit kalmıştı geçen 750lilik karttan) sen çek ben sana veririm diyo ve hiç bir zaman vermiyo.
Beni yalnış anlamayın tüm bunlara rağmen geçen hafta yaşadığım olaydan önce hiç bunları takmıyordum.
Ben çok alışveriş yapan biriyim hem kendime alıyorum hem buluştuğumuzda masraflarıda istisnasız ben karşılıyorum. Mp3üm bozuldu almaya karar verdim erkek arkadaşımında 2 tane mp3ü var. Ondan istiyim şimdi boşuna almiyim dedim. mesaj attım kayboldu bulursam veririm dedi aradan 2 hafta geçti evinde ben bu mp3ü gördüm aaa bulmuşsun dedim evet filan dedi hiç al demedi bende bişey demedim. o gün alışveriş merkezine gittik kendime 1 ayakkabı aldım ve ayakkabıyı denerken eteğim açıllmış erkek arkadaşım hem ayakkabıyı almama hemde etek durumunaa çok kızıyo o an bi mağazada mp3lerin satıldığı bölümden geçiyoruz ve bana dedi ki kızarak " bak burda mp3 var o kadar şey alıyosun alsana kendine bi tane niye benden istiyosun ki !" o an çok içerledim ama ben kibarlığımdan hala bişey demiyorum eve geldim düşündüm çok ağladım ve aradım niye öyle dediğini çok üzüldüğümğ söyledim önce özür diledi konuşmanın devamında
benim onu kullandığımı düşündüğünü söyledi! İnanabiliyo musunuz ben oku kullanıyomuşum ondan faydalanıyomuşum aynen şu cümleyi kullandı. Nasılda onda var ben para vermiyim ondan alırım işte onu kullanırım onun yerine kendime elbise aırım ! ben böyle düşünmüşüm! O kadar üzgünümki kızlar benim gibi birine nasıl der bunu sonradan toparlamaya çaluştı özür diledi yok öyle demek istememiş kelime bulamamış filan ama kalp kırıldı bir kere unutamıyorum. Güzelde bi ilişkimiz vardı kaç sene oldu yani atsan atamıyosun ama unutamıyorum. Ne yapiyim ben yaaa:2: