Canım sıkıldı biraz :((

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
iyi geceler kızlar ..ben 2 ay önce doğum yaptım ve 2 yaşında bir kızım var. Çok yorgun e bitkinim . Eşim iş dolayısıyla 1 haftalığına iş dışına gitti.. büyük kızım hasta oldu .. kaç gündür uykusuzum.eşimle her konuştuğumızda sen de uyu dinlen diyor..bugün kayınvalidem burada akşam eşimle konuşurken sen uyuşabildin mi dedi ben de gündü tektim pek uyuyamadım şimdi annen burda uyurum dedim..bana kızdı ben sana kaç kere git uyu dedim hasta olacaksın ..hasta olursan umurumda bile olmazsın dedi ciddi bir şekilde .. uyudum uyandım mesaj artık whatssaptan 3 saat önce gördü ve cevap yazmadı.hayır yani ne yapmaya çalışıyor gece gece huzursuz etti beni burada:(

Seni düşündüğü için kızmış art niyeti yok sen onun senin lehine olan sözünü ısrarla dinlemediğin için trip atıyor. Empati kurunca da haklı açıkçası

Neden evlimutsuz yazdın nickine? başka sorunlarınız mı var

Evet sorunlarımız çok çok fazlaydı..tamam haklı ama fırsatım olduğunda zaten uyuyorum yani ..verdiği tepki çok fazla mesajımı görüp cevap vermemesi

Uyumadığın için sitem etmiş gibi tabi başka şeyler varsa bilemeyiz.

Tavrını ve söylediği şeylerin yapılmamasında tepkisini bu şekilde gösteriyor demek ki.

İyi de keyiften uyumuyosunuz sanki. 2 küçük çocuk hatta bebek. Ben bi oğlumla uyuyamazdım çünkü çok huysuzdu ve uyumazdı.

Fırsat bulsanız sizde dinlenirsiniz zaten neyin tribi bu

İyi de keyiften uyumuyosunuz sanki. 2 küçük çocuk hatta bebek. Ben bi oğlumla uyuyamazdım çünkü çok huysuzdu ve uyumazdı.

Fırsat bulsanız sizde dinlenirsiniz zaten neyin tribi bu
İşte ben de tam olarak bunu söylemek istiyorum ..verdiği tepki çok fazla

Benim bilerek yaptığım birşey yok ortada ama mesajıma cevap vermemek çok fazla tepki

2 tane çocukla her uyu dediğinde uyumanız zaten imkansız. Çünkü muhtemelen biri dursa öbürü başlıyordur. Biri uyusa, diğeri uyanıyordur. 2 çocukla tek başınıza hele bir tanesi hastalandı diyorsunuz, gece bile uyumanız zordur kimi zaman.

Ama bazı erkekler bunların detaylarını anlayamıyor. Yani oturup 'hımm 2 çocuğa bakıyor hanım, diğeri de hasta, durmuyorlardır' demesini bekliyorsanız, demez... Demediği için de zaten şuan kendince onu dinlemediğiniz için böyle yapıyor. O yüzden detaylıca anlatmak gerekebiliyor bazı şeyleri.

Bir daha uyu dinlen dediğinde, ' xxx şuan hasta, ilaç verdim onu kontrol ediyorum' ve ya 'yemek koydum, o pişiyor bekliyorum' gibi açıklayıcı sebepler sunun. Buda olmuyorsa 'tamam hayatım yatarım şimdi' deyin en azından yatmasanız bile rahat eder. O da kötü niyetle söylemiyor.

Tavrı abartılı olmuş evet, ama yapısı böyleyse -ki bunu siz daha iyi bilirsiniz- değişmez.

O yüzden bu saatte sıkmayın tatlı canınızı, kayınvalideniz yanınızdayken sizde biraz dinlenin.

2 tane çocukla her uyu dediğinde uyumanız zaten imkansız. Çünkü muhtemelen biri dursa öbürü başlıyordur. Biri uyusa, diğeri uyanıyordur. 2 çocukla tek başınıza hele bir tanesi hastalandı diyorsunuz, gece bile uyumanız zordur kimi zaman.

Ama bazı erkekler bunların detaylarını anlayamıyor. Yani oturup 'hımm 2 çocuğa bakıyor hanım, diğeri de hasta, durmuyorlardır' demesini bekliyorsanız, demez... Demediği için de zaten şuan kendince onu dinlemediğiniz için böyle yapıyor. O yüzden detaylıca anlatmak gerekebiliyor bazı şeyleri.

Bir daha uyu dinlen dediğinde, ' xxx şuan hasta, ilaç verdim onu kontrol ediyorum' ve ya 'yemek koydum, o pişiyor bekliyorum' gibi açıklayıcı sebepler sunun. Buda olmuyorsa 'tamam hayatım yatarım şimdi' deyin en azından yatmasanız bile rahat eder. O da kötü niyetle söylemiyor.

Tavrı abartılı olmuş evet, ama yapısı böyleyse -ki bunu siz daha iyi bilirsiniz- değişmez.

O yüzden bu saatte sıkmayın tatlı canınızı, kayınvalideniz yanınızdayken sizde biraz dinlenin.
Evet yapısı böyle..ben de zaten tamam canım uyurum şimdi dedim ..uyudum da ..sonra mesaj attım uyandım diye tek kelime dahi yazmadı. Hayır uzatırsa nasıl yaklaşayım bilmiyorum

Back
X