Canım sıkıldı..

Pinkpumpkin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
392
1.094
28
Kız kardeşimle aynı sitede oturuyoruz. Akşama doğru aşağıda oynarken, kardeşimin 2 yaşında ki oğlu, benim 6 yaşında ki kızımın saçını çekerken gördük. Kardeşimden önce ayağa kalkıp gittim, ayırdım işte. Sonra orada ki çardakta o sitede kızı ile oturan, 65, 70 yaşlarında bi teyze vardı. Döndü kardeşime, anası sen değil misin? Niye bakmıyorsun çocuğuna diye bağırdı. Kızdı yani. Kardeşimde teyze ablam hemen müdahale etti. Onlar yeğen. Olur öle şeyler çocuklar arasında falan dedi. Neyse kardeşimin canı sıkıldı. biz kalktık gidiyorduk, bana ne dik başlı bu dedi. Bende teyze, onlar yeğen. Ha ben kalkmışım ha o. Ortada bi sorun yok yani falan dedim. Ben ayırdım zaten. Ben kalkmasam o kalkardı. Falan derken tamam gidin gidin falan dedi. Biz giderken arkamdan, benim ve diğer çocuklarımın duyacağı şekilde terbiyesizler dedi. Bende cvp vermemek için ya sabır der gibi ellerimi iki yana açtım. Yüzüne bakarak. Hayatımda ilk defa böyle bi itham da bulunulduğu için sözlü olarak olmasa da ellerimle tepkimi belli ettim yani. Cvp vermeden gittim.
Neyse işte, markete gittik o arada. Dönünce kadının 40 yaşında ki kızı, binanın önünde kardeşimi beklemiş. sen ve ablan annemi niye azarladınız diye çıkışmış. Kardeşim de azarlama gibi bi durum yok. O beni azarladı, bizde olayı izah ettik teyzeye fln demiş. Ki öyle. sadece açıkladık durumu. O kendi kendine sinirlendi bağırdı fln. Bi de ablan, anneme tehdit eder gibi parmak sallamış demiş. O da öle bişey yok demiş. Ben niye tehdit edeyim kadını? Kadın baya sinirliymiş. Kardeşim mutlaka seninle de konuşur o hazırlıklı ol diyor. Akşam akşam canım sıkıldı. Onun oğlu bi kaç defa oğlum yeni sünnetli iken, o bölgesine vurdu. Ben çocuğu uyardım, gidip annesine şikayet etmedim. Ki yaşlılar alıngan oluyorlar. Olayı abartmış ve olmayan şeyler söylemiş. Annesi, olayı tamamen saptırp, beni azarladılar ve tehdit etti resmen, parmağını salladı demiş. Ben ne diyeyim şimdi bu kadına gelirse? Sakin mi konuşayım yoksa tepkimi belli mi edeyim? Sitede ki herkese anlatır kesin. yaşlı insanları azarlayan ve tehdit eden biri gibi imaj çizmiş olacağım insanların gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…