- Konu Sahibi neverland10
-
ben inanmiyorum. eskiden inanirdim kuranda okurdum.ama artik hic ama hic inanmiyorum:çok üzgünüm:
allah cok adaletsiz davraniyor ben oyle allah istemiyorum.senağlama
Acini üzüntünü caresizligini anliyorum, ama lütfen sakin bunlari birdaha deme!
"Ailemi, sevgimi, esimi kaybediyorum" derken, imanini kaybediyorsun ama farkinda degilsin...
Lütfen kendine gel ve bir an önce bir psikologdan yardim iste; ihmal etme, sakin...
cnm
işte senı anlıyorum dememın sebebını anladın mı
ama lutfen ınanmıyorum deme...
içten ınan ve duzelecegını dusunerek dua et...
ve 1 ortak noktamız daha...
bende eşime kaçtım ama allaha sukur 1 gun pişman olmadım...rabbım etmesınde...
lutfen huzur bulmak ıstıyorsan dualarını eksık etme...rabbım benı duymuo deme ...hıc suphe yokkı bızı duyuyordur mevlam...benım suanda 10 gunluk bebegım var cnm..
o uyurken bunları yazıyorum sana...
yazarken bile heyecanlaniyorum. sonradan cok sevdigimiz bize yardim eden annemi doverken babam birkac defa kurtaran yasli 50 yaslarinda komsumuz var ali amcalar o beni liseye kadar okuttu. tum masraflarimi karsildai.babamiz vardi gorunurde ama eve 2 gunde bir gelir dayagi basar giderdi.
Birde Allahin varligna inanmiyorsun öylemi??
O cok sevdigin, size yardim elini uzatan, sizi okutan ali amcayi size kim gönderdi acaba arkadasim? O adamcagizin icine o vicdani o merhameti kim koydu?
Allah (C.C.) Ben ilmi ISTEYENE imanida ISTEDIGME veririm diyor...
Isyan ederek, aman hersey bos diyerek, kendine aciyarak hicbiryere varamazsin....
En önemliside böylelike daha cok Allahin rahmetini degil gazabini kazanirsin güzelim....
Yasadigin her kötülüge Allahi sorumlu tutuyor fakat yasadigin güzelliklerde onu neden hatirlamiyorsun?
Unutmaki Yaradanin kullarina olan sevgisi ve sefkati bir Annenin evladina olan sefkatinden 10 kat daha fazladir....musibet verir ve bizi imtihan eder....bakalim der, kulum yinede bana sükür edecekmi? Bakalim yinede Rabbim diyecekmi?
Yapma lüften, inan yargilamak kirmak adina yazmiyorum, lüften inancini kaybetme,
Allaha sigin, yine bol bol dua et!:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?