Canıma kastım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi neverland10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben inanmiyorum. eskiden inanirdim kuranda okurdum.ama artik hic ama hic inanmiyorum:çok üzgünüm:
allah cok adaletsiz davraniyor ben oyle allah istemiyorum.senağlama

Acini üzüntünü caresizligini anliyorum, ama lütfen sakin bunlari birdaha deme!
"Ailemi, sevgimi, esimi kaybediyorum" derken, imanini kaybediyorsun ama farkinda degilsin...
Lütfen kendine gel ve bir an önce bir psikologdan yardim iste; ihmal etme, sakin...

anlıyorum cnm
hemde okadar ıyı anlıyorum
actıgım bır konu var
BİR YANIMI YARIM BIRAKTIN DIYE...
BIZAHMET BAKABILIRMISIN.EMINIM KENDINDEN BISEYLER BULACAKSIN...
SENI COOK IYI ANLIYORUM

neden her insan inanmak zorunda degilki. ben zamanla yitirdim inancimi. cunku cok dua ettim baktim hicbirsey duzelmiyor demekki allah beni duymuyor duymadigina gorede allah diye birsey yok.benim yasadiklarim hic adil degil cocuklugumda cektiklerim yetmedi allah bana bu kadar cezayi neden reva goruyor. sevdigi kulunu verir derdi diyorsunuz neden allah sevdigi kuluna eziyet ederki. soyleyin bana aciklayin ben anlamiyorum allahi artik.

biliyormusun askitom85 hep disardaki anne baba evlat iliskilerine ozenmisimdir.
bazen diyorum keske madem bizi dogurmuslar sokaga atsalardida tanimasaydik onlari. varliklariyla yokluklari hic farketmezdi. olmasaydilar bir cocuk esirgeme kurumunda yetisseydim annem kim babam kim hic bilmeseydim keske keske.....

canım aıle evlılık cocuklar
bolumu varya
işte orada ılk sayfada olması lazım
BIR YANIMI YARIM BIRAKTIN
EMINIM KENDINDEN BISIYLER BULACAKSIN CUNKU SENIN YAZDIKLARINDA BEN BULDUM KENDIMDEN BISIYLER
SANA DUA EDECEGIM IYI HUZURLU OLDIYE

askito canim neler yasamissin seni benim hayatimi ozetlemissin.senağlama
biliyormusun benim babamda boyleydi kocam gibi herkese eli acik evde yemeye ekmek olmadigi gunler olurdu. beni 5 sinifa kadar okuttu. sonra calisacaksin dedi bir konfeksiyona soktu daha 12 yasina yeni basmistim.o konfeksiyonda neler yapmadilar bana kucugum diye sesimi cikaramiyorum diye gelen ezdi giden ezdi.
diyorum ya o kadar cok sey biriktiki icimde buraya yazdiklarimi okuyanlar sadece ilk yazilarima bakiyorlar insan herseyi bir sayfaya dokemiyorki daha neler var neler. yuzyuze olsakda konussak.bende babama inat asilikten kactim ama iste bak sonumda iyi olmadi.hata ustune hata ettim.senağlama

yazarken bile heyecanlaniyorum. sonradan cok sevdigimiz bize yardim eden annemi doverken babam birkac defa kurtaran yasli 50 yaslarinda komsumuz var ali amcalar o beni liseye kadar okuttu. tum masraflarimi karsildai.babamiz vardi gorunurde ama eve 2 gunde bir gelir dayagi basar giderdi.

cnm
işte senı anlıyorum dememın sebebını anladın mı
ama lutfen ınanmıyorum deme...
içten ınan ve duzelecegını dusunerek dua et...
ve 1 ortak noktamız daha...
bende eşime kaçtım ama allaha sukur 1 gun pişman olmadım...rabbım etmesınde...
lutfen huzur bulmak ıstıyorsan dualarını eksık etme...rabbım benı duymuo deme ...hıc suphe yokkı bızı duyuyordur mevlam...benım suanda 10 gunluk bebegım var cnm..
o uyurken bunları yazıyorum sana...

bu arada kardesimin birisi babamin dayaklarindan dolayi havale gecirdi buda ona zarar verdi. yasindan 5 yas kucuk dusunuyor. yani zeka geriligi olustu.

neguzel cok sevindim senin adina. demekki icimizde bunlari yasayipta mukafatini gorenler de var.cok sevindim senin icin cok.
kendim icin hicbirsey dilemiyor. icimden inanmak gelmiyor. bilmiyor askito ya inandigim zaman ne oluyorki simdi agzimla inaniyorum desem bile kalbim inanmiyor. inancim tukendi.
bende hep hayal ettim guzel bir evlilik olmadi olmadi.
ben kirliyim pisim hicbirseyi hak etmiyorum. yani boyle karamsarliga dusuyorum,.
cok hirpalandim cok cok. kucuklukten beri hirpalaniyorum artik inanmiyorum.

Birde Allahin varligna inanmiyorsun öylemi??

O cok sevdigin, size yardim elini uzatan, sizi okutan ali amcayi size kim gönderdi acaba arkadasim? O adamcagizin icine o vicdani o merhameti kim koydu?

Allah (C.C.) Ben ilmi ISTEYENE imanida ISTEDIGME veririm diyor...

Isyan ederek, aman hersey bos diyerek, kendine aciyarak hicbiryere varamazsin....
En önemliside böylelike daha cok Allahin rahmetini degil gazabini kazanirsin güzelim....

Yasadigin her kötülüge Allahi sorumlu tutuyor fakat yasadigin güzelliklerde onu neden hatirlamiyorsun?
Unutmaki Yaradanin kullarina olan sevgisi ve sefkati bir Annenin evladina olan sefkatinden 10 kat daha fazladir....musibet verir ve bizi imtihan eder....bakalim der, kulum yinede bana sükür edecekmi? Bakalim yinede Rabbim diyecekmi?

Yapma lüften, inan yargilamak kirmak adina yazmiyorum, lüften inancini kaybetme,
Allaha sigin, yine bol bol dua et!:teselli:

hakli olabilirsin gulsum sultan.allah bize hayatta tek o iyiligi yapti bende zamaninda sukrumu sundum.ben hayatimda guzellik diye birsey olmadiki hatirlim. ali amcanin beni okutmasi bana gore guzellik degil. allah musibetlerini hep neden bana veriyorki.allah bazi insanlara mukemmel anne baba verirken bizi neden gormedi. onuda gectim allah benim kaderimi yazarken annemi babami secti kotu insanlardan kocami niye kotu secti.
ben cok dualar ettim kan agladim gozlerimden kan aktigi zaman oldu aglamaktan bayildigim zamanlar oldu ama yinede allah dedim ama allah duymadi.
kusura bakmayin kimse kirmak istemiyorum ama inanmiyorum.

gulsum sultan uzun suredir dertlerle bogusunca insan yoruluyor.
tukeniyor bitiyor. hayata dair hersey gozunde sifirlaniyor.
hicbirseyden zevk almamaya basliyor.
ister istemez inancinda kayboluyor. imtihan bir omur surermi hic mi ara yok hicmi paydos yok allahin kitabinda.

canım daha fazla bekleme tamam mı bir an önce yardım al. bekledikçe bekler insan. kararlar alıp arkasında durma zamanı. kendini sıkma bunaltma. olumsuz birşey düşündüğünde dikkatini başka bir konuya ver. seni yıldıracak hiçbir şeye izin verme.

cnm kımse senı eleştırıp uzmek ıcın yazmıyor...
aksıne yrdımcı olmak nıyetımız...
hakkında hayırlısı olsun...

sagolun arkadaslar cok sagolun. ben agir bir depresyondayim sanirim. dedim ya kendi kendime kararlarimi bile verip uygulamaya gecemiyorum. hep esim den onay beklerim.iste fino kopegi gibi egitti dedigini yaptirttiyor. bende buna sevgi diyorum katlaniyorum caresizlikmi acizlikmi bende anlamadim.

bulundugum yerden kalkip su bilgisayarin basindan kalkip diger odaya gecmek bile benim icin ne kadar buyuk bir eziyet bilemessiniz.dun geceki dayak aklimda surekli. sonra gecmis takiliyor gozlerime battikca batiyorum.gercekten deliriyormuyum gercekten acaba gercekten delimiyim.

[ı]eşinin iyilik yapmasının neresi kötü anlamıyorum hayatında kötü şeyler yaşamış olabilirsin ama bu buşekilde davranı gerektirmezki eşin bence şiddete nekadar yanlış olsada tabi senin bu tavırların yüzünden baş vurmuş olabilir...[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…