Canıma kastım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi neverland10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelıkle tum sorunun kaynagı kendınızsınız
yardım etmemeyı sevmemek hatta sızın gıbı nefret decerecesıne getırmek için zamanında sıze hc kımse yardım etmemiş olmalı .. bır cop bıle alıp hayrınıza vermedı mı kımse ayagınızın altındakı tası kaldıran olmadı mı eger cevabınız hayır ıse bundan sonra sız bır tas alın cekın yoldan ..bu hayat boyle herkese karsı nefretle gecmez sız kendınıze ve koca bır omrunuze yazık edersınız ınsanın mayasındadır sevmek ..esınızı sevmıssınız onu sadece erkek oldugu ıcın mı sevıdnız yoksa ınsan oldugu için de mı eger oyleyse demek kı sız aslında sevebılıyorsunuz ..ınsan sadece yemek içmek uyumak gezmek cinsel nden tatmın olmak amacıyla yasamazyasayamaz bunu hayvanlar alemı de yapıyor bızım farkımız ınsan oldugumuzu anlamak ona gore yasamak ..Hayatta karsılaştıgımız zorluklar Allahtan kopmak ıcın bır neden olamaz.o zaman hepten kaybedenlerden olursunuz ..fakırlerın kazacı sabırlarıdır zengınlerın kazancı yardımlarıdır ..esınız yardım etmek ısterken onune set koymanız cok anlamsız bırakın barı o nasıplensın ..size siddet uygulamasınından utanmayın bu onun ayıbıdır ,ama sızın es olarak ona destek olmanız aynı ülküler hedefler dogrultusund ayasamanız gerekmez mı ..esınız yardımever oldugunu evlendıkten sonra mı ogrendınız ?

ben hem siddet gorup siddetten sikayetci olup hemde bu adami hala sevebiliyor olabilirmiyim yoksa ben hastamiyim psikolojim caresizligimmi bunu bana soylettiriyor.
:çok üzgünüm:
yoksa ben caresizlikten kendi kendime bahanemi uyduruyorum.
offf hem ayrilmak istiyorum hemde istemiyorum nasil bir celiskidir bu yasenağlama

evet evlendikten sonra cunku 3 ay icinde hem tanistim hem kactim.dugunume ailem katilmadi istemiyrolardi o sekilde oldusenağlama
ben onun onune tas koymuyorum yardim etsin ama bana da 2 ytlnin hesabini niye soruyorki.
bisey aldigimda fisini en ince detayina kadar gozluyor.
ele vara bana yok.
bunun adi yardimmi.

hımm..

o zaman szın esınız eller ıyısı dıye tabır edılen kesımden
bunun sebebını sordunuz mu yardım etmeyı bu kadar sevrken benı neden gormezden gelıyorsun dıye
sızı sevmeseydı bosanırdı dıye dusunuyorum

simdii suana kadar 13 sayfa yorum yapilmis .senin gelecekte yapmak istedigin bir plan olustumu dusuncende .yani bu yorumlardan ne anladin kisacasi .birde hic kardesin yokmuu senin abin ablan :uhm:

evet sordum hemde cok defa o her ihtiyacimi karsiliyormus benim ekstra birseylere ihtiyacim yokmus.ve bu evde ne alinip satiliyorsa tabiki hesabi sorulurmus evin reisi oymus o evde yasadigim surece onun ekmeigini yedigim surece o ne derse o olucak o ne soylerde hakliymis.
slogani su hep bana bunu soyler dedigimi yap canimi ye. slogani buymus.
ya ben kopekmiyim beni kopek egitir gibi yonlendirmeye calisiyor.
evimi bile benimseyemedim. kendi zevkime gore dosemedim.
mesela kucuk bir ornek tv yanindaki mumluklari baska yere koysam vay efendim sen nasil onlarin yerini degistirisin.baslar tartismaya. ama ben evin hanimi degilmiyim arada degisiklik yapsam. yok onlar ordaysa hep orda kalicak.
buzdolabindaki meyveye kadar karisiyor.
cok bunaldim cokkkkötükedihüso

simdii suana kadar 13 sayfa yorum yapilmis .senin gelecekte yapmak istedigin bir plan olustumu dusuncende .yani bu yorumlardan ne anladin kisacasi .birde hic kardesin yokmuu senin abin ablan :uhm:

sagolun derdimi dinleyip vakit ayirip yorum yaptiniz.
once insanlari sevmeyi ogrenmem gerektigini ogrendim.
sonrada tedavi gormem lazim mutlaka.
tedavi gormeden toparlanmadan gidecek yerim olmadigi icin gidemem.
sonra birakicam esimi gidecem... cunku sorun tek benim yaptiklarim degil. ben buradakonuyu acarken sadece son kavgamizi anlattim ama esimin yaptigi cok seyler var anlatmadim insanlarda ilk sayfaya gore yorum yapiyorlar.
en buyuk bendim benim 3 kardesim var ama benden kucukler ve gorusmuyoruz .zaten 5 saat uzaktayiz. baska sehirlerde.

zor bir kadın değilsin canım seni çok çok iyi anlıyorum ....
özelden görüşmek istersen lütfen yaz bana...
yaşadıkların kolay şeyler değil....
bu hale gelmen senin suçunda değil....
şimdi ayağa kalk ve seni ne mutlu eder ona karar ver yola çık...
bana yazmanı bekliyorum..
belki birbirimize faydamız dokunur....
arkadaşın olurum.......

:lepi:iste buu birde is ara guvenin tam gelsin kendine birde kendine onem ver ne bilim bir zevkin olsun mesela spora basla inan iyi geliyoo.ve allaha sigin herzaman bak icin o kadar huzurla dolacakkkii .hadii iyi gunlereni bizimle paylasmak dilegiyle kendine onem ver iyi bak ..sevgilera.s.

cok sevinirim konusacak hickimsem yok.buraya yazinca o kadar rahatladimki. 3yildir ne biriktirdiysem cikiyor aciga. kimse yorum yazmasada kimse okumasada ben buraya yazmaya devam edicem kendi kendime yaziyorum derdimi anlatiyorum rahatliyorum deli desinler ne yapim kaybedecek hicbirseyim yok.
yaptigim hatalarin bedelini oduyorum.

ooo senın esın senden problemlı o zman
dedıgımı yap canımı yee..oh ne ala yapıomus gıbı gorun zman sen de bazen boyle sallamak gerekebılıyor yanı yomus gıbı davranmak hıc aslında gormuyormus gıbı ..sız tabı ki evın hanımısınız mutfak harcamrı ıle de ev harcamaları ıle de r seyı bılmenız gerekır butceyı bılmenız gerekır
ama ne yazıkkı sadece sız degıl mutlugorunen evlılıklerde bıle bu soru var yanı butce gızleme neyı nereye harcadıgının bılınmemesı kocanın ...

yillarca baskalarina yedire yedire birsuru kredi borcu yapmis simdi ben cekiyorum bu borclarin ceremesini. ondan kis bundan kis borc odemeye calisiyor.bana revami bu.
alt komsumuz var bitane ne zaman eve birsey alsa aynindan onlarada alir.
sanki almak zorunda. ya be adam annen degil baban degil kardesin hic degil.
bazen diyorum sen kaynanadan betersin. buzdolabini acar bunu soyle koy bunun yerini degistirme bugun yemegi soyle yap. camasirlari hangi deterjanla yikadin. vs vs... daha birsuru sey inannin cok bunaldim cok sabahtan beri yarim yamalak anlattiyorum toparlayamiyorum ki cumleleri.
hep baskalari yuzunden kavga ettik simdiye kadar. hep.
hep baskalari icin bana siddet uyguladi.

bu arada evlenmeden once borclarinin oldugunu hic soylememisti. bilseydim o an biterdi zaten.

neverland
allah yardımcın olsun arkadasım
vaktımoldugunca sana yardımcı olmaya calısacagım.özelden de yazabılırsın.yasadıkların cok zor.
ben senın ınsanları sevmedıgıne ınanmıyorum
sadece bır ısık ıcındekı sevgıyı acıga cıkarır.yeterkı ıyı ınsanlarla karsılastırsın seni...

cok sagolun cok tesekkur ederim. benim tek amacim rahatlamakti rahatladim buraya yazmakla.cocuklugumda cok sevgisiz bir ortamda yetistim herzaman sevgi pesinde kostum. insanlar hep beni sevsin istedim ama ben onlari sevemedim.
sanki hepsi benden birseyler isteyecekler gibi baktim.
buda sanirim cocuklugumda yasamis oldugum tramvalardan kaynaklaniyor.
zaten psikologa mutlaka gidicem.yoksa kafayi yiyecem .
kendime zarar vermeye basladim, esimde oyle hakaretler etmeye baslayinca siddet gorunce kendimi cok degersiz hissediyorum.
su an ozguvenim sifir. simdi sizinle yazisirken iyiyim yapicam edicem diyorum ama insallah gercektende yaparim.cok korkuyorum cok.senağlama

gorusmek isterim tabiki cok mutlu olurum. bir arkadasa cok ihtiyacim var.
ozel msj yazamadim msj kabul etmiyormussunuz oyle bir yazi cikti.
cok sagolun.

neverland cnm
öncelıkle kendını sev ve kendıne guven

bunu basardıgın zaman esınde sende degısımler oldugunu anlayacak boylece davranıslarını az da olsa degıstırecektır.evet mutlaka psıkologa gıtmelısın ama bence sorun senın kendını sevmekle guvenını kazanmakla olucak.yapabılırım de.allaha dua et.o na ınancım kalmadı demişsın.unutma rabbım hıc caresız dert vermez.ne bıleyım sacını boyat farklı muzıkler dınle.evını temızle...ama herseyden önce kendıne guven.zamanla degıstıgını eşinde görecek ve senı kazanmak ıcın bırseyler yapmaya baslayacaktır.ben guclu bır kadınım yapabılırım dıye kendını ınandır.rabbım yardımcın olsun...
bırgun çık dısarı komsu cocuklarına çıkolata dagıt mesela...emınım cok mutlu olacaksın...

cok sagol tavsiyelerini dikkat alacaigim.en buyuk sorun kendime olan guvensizligim.
kendimi bir bebek kadar aciz hissediyorum. sanki tek kalirsam yasayamayacigim gibi dusunuyorum. birsey yaptigim zaman surekli cevremdeki insanlardan onay bekliyorum esimden onay bekliyorum. kendi basima hic kararlar veremiyorum. cok kararsiz kaliyorum iklemde yasiyorum. bunlarin sebebini bilmiyorum niye boyleyim diye cok soruyorum kendime ama cevap yok.bide ilginc olan cocukluguma dair hep en kotu gunleri hatirliyorum diyorum silicem o hatiralari ama gozumu kapatiyorum sadece kotu anilari goruyorum hatirlayamiyorum hic iyi birsey . sanki hep kotu gunleri yasamisim gibi.
hic iyi seyleri hatirlamiyorum hafiza kaybi yasamis gibiyim.neden hatirlayamiyorum neden:çok üzgünüm:ben kotulukleri gormekden biktim iyi seyleri gormek istiyorum.senağlama

cnm bende okadar kotu bır cocukluk gecırdım kı
actıgım konulara bak ıstersen
bende sendenım yanı
ama allaha sukur sımdı cok mutluyum
rabbım yardımcın olsun

cnm bende okadar kotu bır cocukluk gecırdım kı
actıgım konulara bak ıstersen
bende sendenım yanı
ama allaha sukur sımdı cok mutluyum
rabbım yardımcın olsun

biliyormusun hayat cok ama cok acimasiz.
hicbirsey adil degil bu yalan dunyada.
keske bizlere bir sans sunulsaydi ailelerimizi secme sansimiz olsaydi.
yada gelecegi gorebilseydik.
bu kadar umutsuz olmamin karamsarliga dusmemin o kadar sebebi varki.
hatirlamiyorumki hayatimin hicbir doneminde elimden tutan beni destekleyen bana inan birileri vardi. hep yanlizdim biliyormusun hep yanliz. belkide bundan dolayi kimseyle gorusmek istemiyor hickimseye kapilarimi acmiyorum.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…