D
dicerr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi neverland10
-
öncelıkle tum sorunun kaynagı kendınızsınız
yardım etmemeyı sevmemek hatta sızın gıbı nefret decerecesıne getırmek için zamanında sıze hc kımse yardım etmemiş olmalı .. bır cop bıle alıp hayrınıza vermedı mı kımse ayagınızın altındakı tası kaldıran olmadı mı eger cevabınız hayır ıse bundan sonra sız bır tas alın cekın yoldan ..bu hayat boyle herkese karsı nefretle gecmez sız kendınıze ve koca bır omrunuze yazık edersınız ınsanın mayasındadır sevmek ..esınızı sevmıssınız onu sadece erkek oldugu ıcın mı sevıdnız yoksa ınsan oldugu için de mı eger oyleyse demek kı sız aslında sevebılıyorsunuz ..ınsan sadece yemek içmek uyumak gezmek cinsel nden tatmın olmak amacıyla yasamazyasayamaz bunu hayvanlar alemı de yapıyor bızım farkımız ınsan oldugumuzu anlamak ona gore yasamak ..Hayatta karsılaştıgımız zorluklar Allahtan kopmak ıcın bır neden olamaz.o zaman hepten kaybedenlerden olursunuz ..fakırlerın kazacı sabırlarıdır zengınlerın kazancı yardımlarıdır ..esınız yardım etmek ısterken onune set koymanız cok anlamsız bırakın barı o nasıplensın ..size siddet uygulamasınından utanmayın bu onun ayıbıdır ,ama sızın es olarak ona destek olmanız aynı ülküler hedefler dogrultusund ayasamanız gerekmez mı ..esınız yardımever oldugunu evlendıkten sonra mı ogrendınız ?
hımm..
o zaman szın esınız eller ıyısı dıye tabır edılen kesımden
bunun sebebını sordunuz mu yardım etmeyı bu kadar sevrken benı neden gormezden gelıyorsun dıye
sızı sevmeseydı bosanırdı dıye dusunuyorum
simdii suana kadar 13 sayfa yorum yapilmis .senin gelecekte yapmak istedigin bir plan olustumu dusuncende .yani bu yorumlardan ne anladin kisacasi .birde hic kardesin yokmuu senin abin ablan :uhm:
:lepi:iste buu birde is ara guvenin tam gelsin kendine birde kendine onem ver ne bilim bir zevkin olsun mesela spora basla inan iyi geliyoo.ve allaha sigin herzaman bak icin o kadar huzurla dolacakkkii .hadii iyi gunlereni bizimle paylasmak dilegiyle kendine onem ver iyi bak ..sevgilera.s.sagolun derdimi dinleyip vakit ayirip yorum yaptiniz.
once insanlari sevmeyi ogrenmem gerektigini ogrendim.
sonrada tedavi gormem lazim mutlaka.
tedavi gormeden toparlanmadan gidecek yerim olmadigi icin gidemem.
sonra birakicam esimi gidecem... cunku sorun tek benim yaptiklarim degil. ben buradakonuyu acarken sadece son kavgamizi anlattim ama esimin yaptigi cok seyler var anlatmadim insanlarda ilk sayfaya gore yorum yapiyorlar.
en buyuk bendim benim 3 kardesim var ama benden kucukler ve gorusmuyoruz .zaten 5 saat uzaktayiz. baska sehirlerde.
zor bir kadın değilsin canım seni çok çok iyi anlıyorum ....
özelden görüşmek istersen lütfen yaz bana...
yaşadıkların kolay şeyler değil....
bu hale gelmen senin suçunda değil....
şimdi ayağa kalk ve seni ne mutlu eder ona karar ver yola çık...
bana yazmanı bekliyorum..
belki birbirimize faydamız dokunur....
arkadaşın olurum.......
neverland
allah yardımcın olsun arkadasım
vaktımoldugunca sana yardımcı olmaya calısacagım.özelden de yazabılırsın.yasadıkların cok zor.
ben senın ınsanları sevmedıgıne ınanmıyorum
sadece bır ısık ıcındekı sevgıyı acıga cıkarır.yeterkı ıyı ınsanlarla karsılastırsın seni...
zor bir kadın değilsin canım seni çok çok iyi anlıyorum ....
özelden görüşmek istersen lütfen yaz bana...
yaşadıkların kolay şeyler değil....
bu hale gelmen senin suçunda değil....
şimdi ayağa kalk ve seni ne mutlu eder ona karar ver yola çık...
bana yazmanı bekliyorum..
belki birbirimize faydamız dokunur....
arkadaşın olurum.......
neverland cnm
öncelıkle kendını sev ve kendıne guven
bunu basardıgın zaman esınde sende degısımler oldugunu anlayacak boylece davranıslarını az da olsa degıstırecektır.evet mutlaka psıkologa gıtmelısın ama bence sorun senın kendını sevmekle guvenını kazanmakla olucak.yapabılırım de.allaha dua et.o na ınancım kalmadı demişsın.unutma rabbım hıc caresız dert vermez.ne bıleyım sacını boyat farklı muzıkler dınle.evını temızle...ama herseyden önce kendıne guven.zamanla degıstıgını eşinde görecek ve senı kazanmak ıcın bırseyler yapmaya baslayacaktır.ben guclu bır kadınım yapabılırım dıye kendını ınandır.rabbım yardımcın olsun...
bırgun çık dısarı komsu cocuklarına çıkolata dagıt mesela...emınım cok mutlu olacaksın...
cnm bende okadar kotu bır cocukluk gecırdım kı
actıgım konulara bak ıstersen
bende sendenım yanı
ama allaha sukur sımdı cok mutluyum
rabbım yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?