Canıma kastım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi neverland10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dün gece dövdümü nedeni ne peki okuyamadım ben biraz özetlermisin

arkadasim lutfen konuyu bastan sona okuyun aciklama yapa yapa ayni olaylari hatirliyorum buda beni cok yipratiyor bu esimin ilk siddeti degil.

Anliyorum seni...Caresizlik kadar kötü birsey yok.....Allah kimseyi caresiz birakmasin.

Ama yinede sükür edebilecegin bir sürü seyler sayabilirim sana...

En basta sagliklisin, elin kolun tutuyor, gözlerin görüyor, dilin konusuyor ve en önemlisi aklin basinda....

Cenabi Hak ademoglunu tüm alemlerden üstün yaratti, cünkü ona akil ve özgür irade verdi....Yanlisi dogruyu, iyiyi kötüyü ayirt edebilmesi icin beyin mantik verdi...

Evet...ailelerimizi secme hakkimiz yok, ne cikarsa bahtimiza diyoruz.
Kimsenin ailesi mükemmel degil, disarda gördügün resimlere aldanma, o cok mutlu görünenlerinde dört duvar ardinda neler yasadigni bilemeyiz.... biz sadece hayatlarindan bir kare görüyoruz, bu kare ne kadar gercekleri yansitabilirki?

Lakin es durumu bana göre öyle degil.

Bak kendinde yazdinki esinle ailenin karsi cikmasina ragmen evlendin, hatta ona kactin, bu demektirki esin ailene göre iyi bir es adayi degildi, bunu sende ta o zamanlar biliyordun muhtemelen, mantigni kullanip hayir yagmurdan kacarken doluya tutulmakda var diyecegine, aman evleniyim biran evvelde kurtulayim deyip Allahin sana verdigi o akli kullanmadin...

Simdi burda suclu Allahmi? Hayir güzelim, bu kadar basit degil bana göre....

Haklisin, her insan inanmak zorunda degil...
Canim sen psikologa git tedavini ol, ondan sonra gel gene konusalim bunlari; su an bir anlami yok anladim...
Benim tek üzüldügüm: eskiden kuran okuyormussun, dua ediyormussun... yani temelin olmayan bir insan degilsin ve buna ragmen bugün bunlari yaziyorsun; cok üzüldüm gercekten... demekki öylesine okumussun, anlamini kavrayamamissin... yoksa su an böyle yazmazdin... cok agir imtihanlardan geciyorsun, ama korkarim Allah katinda sinavdan gecememis olacaksin... tabii Rabbim bilir bunu...
Kendini daha iyi hissettiginde düsün bi bakalim biz neden ibadet ediyoruz...
Bulundugun durum kolay degil, ama hayatta daha cok kötü seyler var; yatalak degilsin, felc degilsin; birileri tarafindan bedenini satmaya zorlanmiyorsun; acliktan cöplerden yiyecek almak zorunda degilsin; kisin ayazinda sokaklarda yatmak zorunda degilsin...
Kendine gel sirkelen ve biryerlerden basla artik... önce tekrar Allaha inan ve psikologa git...
Gerisi corap sökügü gibi gelir zaten... mutluluk biraz da senin elinde...

tabiki suclu allah degil haklisin. ama evdeki ortamdan kacmakda en basit seydi. ve o evdeki ortami hazirlayan ben degildimki. allah ordaydi herseyi gormuyormuydu. goruyordu.hicbisey duzelmedi ben sadece beni cok seveceigini dusundugum sandigim bana iki tatli soz soyleyip kollarini acan birine sevgi acligiyla kactim.
sevgiye actim sevgi gordugumu sandim inandim kandim.

senin gerçekten psikolojin çok bozuk,insanlardan şüphe ediyorun paranoya,ölmeyi düşünüyorsun şizofren.tabi ben bu kadar anlıyorum psikolojiden.sen biran öncepsikoloğa hatta psikiyatra git.
eşin sana iyi tahammül ediyor.benim eşim benim arkadaşımı arayıp beni rencide edecek küçük düşürecek,yakarım ortalığı,nasıl öyle bir şey yapabildin.
hem kendi arabası verirse versin.buna bu kadar büyütmeni ne anlamı var ki?

cok sagol evet haklisin en azindan su an icin sokakta yasamiyorum. tekme tokat itis kakis olsada yatacak bir yerim var.oyle boyle karnimda tok.
kufur hakaret olsada olur nasilsa allah goruyor dogru sadece goruyor.

DERHAL HASTANEYE VE POLİSE GİDİN.....

çünkü darp raporu alırsanız ve polis sizi anneninzin evine götürür bırakır sizin polisle geldiğinizi gören aileniz daha fazla dışlayamaz sizi. lütfen katlanmayın bu tür işkenceye.

ve psikolojik destek alın.

bende sizin gibiyim insanlara pek de fazla yardım etmek istemem eşimde aynı sizin eşiniz gibi sürekli maddi manevi yardım eder. herkese. en son arabasını verdi eçen hafta kaza yaptı verdiği kişi araba hala sanayide. eşim kendi cebinden de öder. sürekli böyledir. arabası her akşam emanete gider. sürekli de başka başka kişilere. ama ben hiç daha bir söz söylemedim. bende sizin gibi başkasının altında görünce farkederim öğrenirim. ama araba benim değil ki. banane. evli olabiliriz ama her eşya ile ilgili karışmayı doğru bulmuyorum.

senin karnin tok sanirim hic borcunuz yok.esin hesap kitapta sormazdir sana haklisin buyutmenin ne anlami varki evinde insan gibi yasiyorsan buyutmenin ne anlami var.

ya arkadaslar konuyu ilk mesajimi okuyupda yorumluyorsunuz ben orada hataliysam hatamida kabul ederim. sorun tek o degil konuyu acarken sadece o olaydan bahsettim. bizim sorunlarimiz cok daha fazla.

Simdi kullan neverland....Allahin sana verdigi o akli simdi kullan, hicbirsey icin gec degil.:1hug:

Simdi kullan neverland....Allahin sana verdigi o akli simdi kullan, hicbirsey icin gec degil.:1hug:

duzelmeye calisicam bunu gercekten istiyorum.
ben serefli bir insanim cunku serefsiz olamam. bana serefin varsa gidersin diyen bir adama daha fazla katlanmam. savasacam once kendimle savasacam. psikolog kesinliklle sart bana. yoksa ben bu psikolojiyle kendimi oldurebilirim.cok karamsarim niye boyleyim bilmiyorum.

arkadasim lutfen konuyu bastan sona okuyun aciklama yapa yapa ayni olaylari hatirliyorum buda beni cok yipratiyor bu esimin ilk siddeti degil.

tavırların bukadar agrasif ve hırçın olursa sonda olucağa benzemiyo

cok sagol evet haklisin en azindan su an icin sokakta yasamiyorum. tekme tokat itis kakis olsada yatacak bir yerim var.oyle boyle karnimda tok.
kufur hakaret olsada olur nasilsa allah goruyor dogru sadece goruyor.

Önce verdigimiz emege saygi göster lütfen; alaya alman icin zamanimi harcamiyorum burada! Psikolojinin hic iyi olmadigini gördügüm icin de bu kadar ilimliyim bilmis ol...
Cogu kisinin verdigi tavsiyelerden memnun olmuyorsun; peki ne istiyorsun sen???!
Sana bu hayati karin tokluguna cek, eziyetlere katlan diyen mi oldu??? Öyle birsey mi yazdim ben sana???! Anlamiyorsun, anlayacak gibi de durmuyorsun...
Duy sesimizi, DUY... kabullenme, harakete gec diyoruz, sen ise neler diyorsun!
Yarin ilk isin bir psikologa gitmek olsun...

Ya arabanın anahtarını verdın dıe mı bu kadar sorun Çıkardın bu bı sadece Örnek olabılır ama bu tavrın Çok yanlıŞ ve kırıcı nıye dıe bence ılk Önce kendıne sor rabbıme ısyan etme

neverland10,sayende bende aldım ağzımın payını.
çok sinirlisin güzelim ya.tamam haklısın ben seni anlayamam.ama yazıların senin psikolojinin alt üst olduğunu gösteriyor.
birşey yazdım,beni oturtdun yerime.ama eşinle hep berabersin.ona da yanlış davranırsın muhakkak.
ne olursa olsun şiddet acizliktir.kimseye hele hele de bir kadına asla yapılmaz.
sen zaten psikoljik bir taravma geçirmişsin üstüne bir de şiddet tabi insanın hayatı altüst olur.
kendini birşeylerle oyalasan,elişi,kitap,gazete,uygun bir iş gibi.belki kafan dağılır.

Düzeleceksin insallah canim...Allahin izini ile hersey düzelecek

Bak bu forumu bulmak burda bizlerle dertlesmekde bir bakima Allahin sana bir lutfu.

En azindan burda kac kisi ile derdini paylasabiliyorsun, dertlerin azalmasada hafifliyor bir sekilde....

Mutlaka önce bir piskologa git.....ama ondan önce bana sorarsan hemen bu gece güzelce bir abdest al ellerini ac yukari ve tüm kalbinle Allaha yalvar arkadasim.....cünkü o sadece isteyene veriyor.....simdi olmasada yarin öbür gün o son yolculugmuzda onun o kutsal huzuruna gececegimiz gün mutlaka dualarimizin ve imanimizin mükafatini alacagiz......

Allah (C.C.) iki cihan günesi Peygamber efendimiz Muhammed Mustafa (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine seni tüm dertlerinden kurtarsin insallah.

Umutlu olabilmek icin Inanmak lazim......

beni kimsenin anlamasini beklemiyorum. haketmissin iyi olmus diyenlere tek cevabim var o cok guvendiginiz rabbiniz size yasatmasin.
ben herseyi biriktire biriktire bu kadar acildim buraya yazdim anlayan anlamayan herkes sagolsun.
kimse kimsenin ne yasadigini bilemez. o yuzden sizide anliyorum.
yargilamakda cok basit. heleki bilgisayarin arkasindan.

şiddet yaşarken işittiğin hakaretler ve eşinin eşyalarıkırıp dökmesi ailene dil uzatması seni çok kötü bir bunalıma travmaya sürüklemiştir. düşünürken benim bile tüylerim diken diken oldu.
çok iğrenç zor bir durum. bunu kabullenme. daha yaşın kaç?
çocuk falanda yoksa katlanacak birşey yok ki ortada. çekilir dert değil.
eşin kimseye yardımcı olmasa insanlarla çok fazla iletişim kurmasa daha mutlu mu olacaksın.

eşnin sana daha fazla ilgi göstermesini takdir etmesini güven vermesini olduğun gibi kabul etmesini istiyorsun ama iletişim şart birbirinize derdinizi güzelce anlatmalısınız.

GÜvendıĞımız rabbım olmasaydı canım acaba sen Şuan ne halde olurdun ŞÜkretsen bıraz herŞey daha Çok yoluna gırer bence ama tabıkı bız bılemeyız ne olduĞunu ınŞ feraha kavuŞursun canım

sagol gulsum sultan sagol.psikologa mutlaka gidicem.
diger konuda yapsam bile kalbim inanmiyor yalan soylemis olmazmiyim.
abdest alip allahin karsisina cikicam ne yuzle hangi inancla.
ben kalpden inanmayinca bosu bosuna yapmanin anlami varmi sence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…