- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi neverland10
-
bulundugum yerden kalkip su bilgisayarin basindan kalkip diger odaya gecmek bile benim icin ne kadar buyuk bir eziyet bilemessiniz.dun geceki dayak aklimda surekli. Sonra gecmis takiliyor gozlerime battikca batiyorum.gercekten deliriyormuyum gercekten acaba gercekten delimiyim.
[ı]eşinin iyilik yapmasının neresi kötü anlamıyorum hayatında kötü şeyler yaşamış olabilirsin ama bu buşekilde davranı gerektirmezki eşin bence şiddete nekadar yanlış olsada tabi senin bu tavırların yüzünden baş vurmuş olabilir...[/ı]
hakli olabilirsin gulsum sultan.allah bize hayatta tek o iyiligi yapti bende zamaninda sukrumu sundum.ben hayatimda guzellik diye birsey olmadiki hatirlim. ali amcanin beni okutmasi bana gore guzellik degil. allah musibetlerini hep neden bana veriyorki.allah bazi insanlara mukemmel anne baba verirken bizi neden gormedi. onuda gectim allah benim kaderimi yazarken annemi babami secti kotu insanlardan kocami niye kotu secti.
ben cok dualar ettim kan agladim gozlerimden kan aktigi zaman oldu aglamaktan bayildigim zamanlar oldu ama yinede allah dedim ama allah duymadi.
kusura bakmayin kimse kirmak istemiyorum ama inanmiyorum.
neden her insan inanmak zorunda degilki. ben zamanla yitirdim inancimi. cunku cok dua ettim baktim hicbirsey duzelmiyor demekki allah beni duymuyor duymadigina gorede allah diye birsey yok.benim yasadiklarim hic adil degil cocuklugumda cektiklerim yetmedi allah bana bu kadar cezayi neden reva goruyor. sevdigi kulunu verir derdi diyorsunuz neden allah sevdigi kuluna eziyet ederki. soyleyin bana aciklayin ben anlamiyorum allahi artik.
Anliyorum seni...Caresizlik kadar kötü birsey yok.....Allah kimseyi caresiz birakmasin.
Ama yinede sükür edebilecegin bir sürü seyler sayabilirim sana...
En basta sagliklisin, elin kolun tutuyor, gözlerin görüyor, dilin konusuyor ve en önemlisi aklin basinda....
Cenabi Hak ademoglunu tüm alemlerden üstün yaratti, cünkü ona akil ve özgür irade verdi....Yanlisi dogruyu, iyiyi kötüyü ayirt edebilmesi icin beyin mantik verdi...
Evet...ailelerimizi secme hakkimiz yok, ne cikarsa bahtimiza diyoruz.
Kimsenin ailesi mükemmel degil, disarda gördügün resimlere aldanma, o cok mutlu görünenlerinde dört duvar ardinda neler yasadigni bilemeyiz.... biz sadece hayatlarindan bir kare görüyoruz, bu kare ne kadar gercekleri yansitabilirki?
Lakin es durumu bana göre öyle degil.
Bak kendinde yazdinki esinle ailenin karsi cikmasina ragmen evlendin, hatta ona kactin, bu demektirki esin ailene göre iyi bir es adayi degildi, bunu sende ta o zamanlar biliyordun muhtemelen, mantigni kullanip hayir yagmurdan kacarken doluya tutulmakda var diyecegine, aman evleniyim biran evvelde kurtulayim deyip Allahin sana verdigi o akli kullanmadin...
Simdi burda suclu Allahmi? Hayir güzelim, bu kadar basit degil bana göre....
Haklisin, her insan inanmak zorunda degil...
Canim sen psikologa git tedavini ol, ondan sonra gel gene konusalim bunlari; su an bir anlami yok anladim...
Benim tek üzüldügüm: eskiden kuran okuyormussun, dua ediyormussun... yani temelin olmayan bir insan degilsin ve buna ragmen bugün bunlari yaziyorsun; cok üzüldüm gercekten... demekki öylesine okumussun, anlamini kavrayamamissin... yoksa su an böyle yazmazdin... cok agir imtihanlardan geciyorsun, ama korkarim Allah katinda sinavdan gecememis olacaksin... tabii Rabbim bilir bunu...
Kendini daha iyi hissettiginde düsün bi bakalim biz neden ibadet ediyoruz...
Bulundugun durum kolay degil, ama hayatta daha cok kötü seyler var; yatalak degilsin, felc degilsin; birileri tarafindan bedenini satmaya zorlanmiyorsun; acliktan cöplerden yiyecek almak zorunda degilsin; kisin ayazinda sokaklarda yatmak zorunda degilsin...
Kendine gel sirkelen ve biryerlerden basla artik... önce tekrar Allaha inan ve psikologa git...
Gerisi corap sökügü gibi gelir zaten... mutluluk biraz da senin elinde...
senin gerçekten psikolojin çok bozuk,insanlardan şüphe ediyorun paranoya,ölmeyi düşünüyorsun şizofren.tabi ben bu kadar anlıyorum psikolojiden.sen biran öncepsikoloğa hatta psikiyatra git.
eşin sana iyi tahammül ediyor.benim eşim benim arkadaşımı arayıp beni rencide edecek küçük düşürecek,yakarım ortalığı,nasıl öyle bir şey yapabildin.
hem kendi arabası verirse versin.buna bu kadar büyütmeni ne anlamı var ki?
tabiki suclu allah degil haklisin. ama evdeki ortamdan kacmakda en basit seydi. ve o evdeki ortami hazirlayan ben degildimki. allah ordaydi herseyi gormuyormuydu. goruyordu.hicbisey duzelmedi ben sadece beni cok seveceigini dusundugum sandigim bana iki tatli soz soyleyip kollarini acan birine sevgi acligiyla kactim.
sevgiye actim sevgi gordugumu sandim inandim kandim.
Simdi kullan neverland....Allahin sana verdigi o akli simdi kullan, hicbirsey icin gec degil.:1hug:
arkadasim lutfen konuyu bastan sona okuyun aciklama yapa yapa ayni olaylari hatirliyorum buda beni cok yipratiyor bu esimin ilk siddeti degil.
cok sagol evet haklisin en azindan su an icin sokakta yasamiyorum. tekme tokat itis kakis olsada yatacak bir yerim var.oyle boyle karnimda tok.
kufur hakaret olsada olur nasilsa allah goruyor dogru sadece goruyor.
duzelmeye calisicam bunu gercekten istiyorum.
ben serefli bir insanim cunku serefsiz olamam. bana serefin varsa gidersin diyen bir adama daha fazla katlanmam. savasacam once kendimle savasacam. psikolog kesinliklle sart bana. yoksa ben bu psikolojiyle kendimi oldurebilirim.cok karamsarim niye boyleyim bilmiyorum.
Düzeleceksin insallah canim...Allahin izini ile hersey düzelecek
Bak bu forumu bulmak burda bizlerle dertlesmekde bir bakima Allahin sana bir lutfu.
En azindan burda kac kisi ile derdini paylasabiliyorsun, dertlerin azalmasada hafifliyor bir sekilde....
Mutlaka önce bir piskologa git.....ama ondan önce bana sorarsan hemen bu gece güzelce bir abdest al ellerini ac yukari ve tüm kalbinle Allaha yalvar arkadasim.....cünkü o sadece isteyene veriyor.....simdi olmasada yarin öbür gün o son yolculugmuzda onun o kutsal huzuruna gececegimiz gün mutlaka dualarimizin ve imanimizin mükafatini alacagiz......
Allah (C.C.) iki cihan günesi Peygamber efendimiz Muhammed Mustafa (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine seni tüm dertlerinden kurtarsin insallah.
Umutlu olabilmek icin Inanmak lazim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?