cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Ve iştee 30 aralık günü menüm
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk beyaz peynir, maydonoz, 2 badem, 1 ceviz
ara:1 fincan bitki çayı, 2 3 gün kurusu kayısı
öğle:1 porsiyon mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
ara:1 kivi, limonlu maydonoz
akşam: 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim kaşar ve yarım domatesle sandwich, 1 bardak ev yapımı tuzsuz ayran

Kahvaltı kalorisi:460
öğle ve aralar:265
akşam:558
toplam:1283
almam gerekenden fark: 138 kalori kardayım kızlar lütfen menüme bakın ve eskiklikleri fazlalıkları söyleyin:18:

işte canım yarınlık menüm bu. Kalorileri çok abartarak yazdım o halde bile hedefimden az kalori almış oluyorum.

Hmm,ne güzelmiş.Ben sadece yarı yarıya indirdim yediklerimi mesela.

Bu kalorileri de mi site hesaplıyor canım ? Öyleyse çok güzelmiş ya.

Sitenin linkini paylaşabilir misin,ben de hesaplayayım bakalım bir
:44:

Birde diyetlerimi öyle 1 aylık 3 aylık 5 aylık düşünmüyorum. 1 haftalık düzenliyorum. Önümde ki işlerime programlarıma yapacaklarıma göre hazırlıyorum her şeyi. Çünkü gerçekten çok yoğun birisiyim. Bir de gözüm de korkmuyor artık hep aç kalacağım gibi bir psikolojiye girmiyorum. Canım bir şeyi çok mu istedi, neyse ben şimdi yemeyeyim haftaya bir öğünüme koyarım diyorum sonrada unutup gidiyor. Ha unutmadım mı haftaya dengeleyecek şekilde bir program yapıyorum canımın istediğimi de bi köşeye ekleyiveriyom

Canım sen bana yaşını boyunu ve kilonu söyle ben seni için hesaplayayım

bordo ruj cnm mesjaını gördüm ve prifline girdim ama ark ekleme butonu kapalıydı o yüzden msj gönderilbim oradan sana. muhtemelen diğer kısmına gtmiştir mesjaım oradan beni ekleyebilirsin cnaım :)

kızlar ayrıca 2 saat önce minik bir kutu meyveli yoğurt yedim 15 dk öncede bi elma yedim güya akşam 7den sonra hiçbir şey yemicektim

Canım sen bana yaşını boyunu ve kilonu söyle ben seni için hesaplayayım

canım bende hesapladım oradan :) haftada 1 kilo vermek için her gün 1100 kalori eksik almam gerekiyormuş yani 1322 kalori almalıymışım her gün ama ben en az 2000 alıyorum üstüne hemen yürüyüşe çıkıyorum :)))

Canım kilonu korumak için günlük alman gereken kalori 2010.
1 Hafta da 1 kilo vermek için günlük alman gereken kalori 910
Ve sporunu az olarak işaretledim. Yani haftada 1-3 gün. Eğer haftada 3-5 gün 1 saat spor yapabilirim diyorsan;
1 hafta içinde 1 kilo vermek için alman gereken kalori: 1166 canım.

Buna göre kendine menü hazırla. Gün gün hazırla. Yarın ki işlerine göre. Kalori cetvelinide internette bi çok siteden bulabilirsin

bir dakka bir dakka bir dakkaaaa sen 178 cm boyunda ve 61 kilo ağırlığındasın ama hala kilo mu vermeye çalışıyorsun???

Kızlar bu mutlu haberi sizlerle paylaşmaktan şeref duyarım

Demin tartıldım ve 62den 61 e düştüğümü gördüm.

Aranıza katıldığımda 62 kiloydum ve şimdi akşam yemeği yemiş üstüne su böreği ve meyveleri götürmüş(tamamen tok)halimle bile 61 geldim,çok mutluyum

Pazartesiyi bekleyemedim,tartıya çıkarken çok korkmuştum ama şuanda çok daha azimliyim,pazartesi yine yazarım

bordo ruj cnm mesjaını gördüm ve prifline girdim ama ark ekleme butonu kapalıydı o yüzden msj gönderilbim oradan sana. muhtemelen diğer kısmına gtmiştir mesjaım oradan beni ekleyebilirsin cnaım :)

A aaa arkadaşı ekle butonunu kaldırdığımı bile unutmuşum canım,pardon.Ben ekledim seni

Canım bence sen kilo vermeyi bırak hatta git kilo almaya çalış. Sen ideal kilonun bile altındasın ne kilo vermesi :S

Hmm çok teşekkür ederim canım,verdiğin linkte sol tarafta yiyeceklerin kalorileri yazıyordu,oradan günlük kalori miktarımı hesaplarım artık

bir dakka bir dakka bir dakkaaaa sen 178 cm boyunda ve 61 kilo ağırlığındasın ama hala kilo mu vermeye çalışıyorsun???

Canım benim basenlerim ve göğüslerim maşallah o biçim,göğüslerden veremiyorum madem basenleri eriteyim diyorum,çok orantısız duruyor ya :18:

Canım bence sen kilo vermeyi bırak hatta git kilo almaya çalış. Sen ideal kilonun bile altındasın ne kilo vermesi :S

Yok canım yok,inan bana hem kilolu hem uzun boylu ayı gibi oluyor insan...

Hiç narin bir görünümün olmuyor,enine boyuna bodyguard gibi olmayı hangi bayan ister ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…