kalori.biz diye bir site var orada boyuna yaşına kilona göre 1 hafta içinde 1 kilo vermek için alman gereken kalori miktarını hazırlıyorsun. Sonra da kendime günlük menü hazırlıyorum. Kalorisini hesaplayıp yazıyorum. Mesela benim günlük almam gereken kalori 2388 kalori. 1 kilo vermek için 1833 kalori almam gerekiyormuş. Ona göre bir menü hazırlıyorum işte.
Ve iştee 30 aralık günü menüm
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk beyaz peynir, maydonoz, 2 badem, 1 ceviz
ara:1 fincan bitki çayı, 2 3 gün kurusu kayısı
öğle:1 porsiyon mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
ara:1 kivi, limonlu maydonoz
akşam: 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim kaşar ve yarım domatesle sandwich, 1 bardak ev yapımı tuzsuz ayran
Kahvaltı kalorisi:460
öğle ve aralar:265
akşam:558
toplam:1283
almam gerekenden fark: 138 kalori kardayımkızlar lütfen menüme bakın ve eskiklikleri fazlalıkları söyleyin:18:
işte canım yarınlık menüm bu. Kalorileri çok abartarak yazdım o halde bile hedefimden az kalori almış oluyorum.
Günlük Kalori İhtiyacı işte tatlım buradan
Canım sen bana yaşını boyunu ve kilonu söyle ben seni için hesaplayayım
Canım sen bana yaşını boyunu ve kilonu söyle ben seni için hesaplayayım
bordo ruj cnm mesjaını gördüm ve prifline girdim ama ark ekleme butonu kapalıydı o yüzden msj gönderilbim oradan sana. muhtemelen diğer kısmına gtmiştir mesjaım oradan beni ekleyebilirsin cnaım :)
Canım kilonu korumak için günlük alman gereken kalori 2010.
1 Hafta da 1 kilo vermek için günlük alman gereken kalori 910
Ve sporunu az olarak işaretledim. Yani haftada 1-3 gün. Eğer haftada 3-5 gün 1 saat spor yapabilirim diyorsan;
1 hafta içinde 1 kilo vermek için alman gereken kalori: 1166 canım.
Buna göre kendine menü hazırla. Gün gün hazırla. Yarın ki işlerine göre. Kalori cetvelinide internette bi çok siteden bulabilirsin
bir dakka bir dakka bir dakkaaaa sen 178 cm boyunda ve 61 kilo ağırlığındasın ama hala kilo mu vermeye çalışıyorsun???
A aaa arkadaşı ekle butonunu kaldırdığımı bile unutmuşum canım,pardon.Ben ekledim seni
Canım bence sen kilo vermeyi bırak hatta git kilo almaya çalış. Sen ideal kilonun bile altındasın ne kilo vermesi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?