cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Hah işte asıl meseleye geldik. Sinir oldukça yeme meselesi. Şimdi bu durumdan kurtulmak için 2 yöntemin var. Ya sinir olduğun şeyi düzelteceksin ya da sinir oldukça yeme davranışını. Sence hangisi daha kolay bir düşün bakalım. Ama şundan emin ol bunlardan bir tanesini yoluna koyduğunda aslında hayatında ki bir çok problem hallolmuş olacaktır.

Benim kararimm esimin annesi nealirsa naparsa yapsin ama beni kircak bisey yaparsa onunla konusmicam ilgilenmicem ve yaninda yatmicammm
annesigilide takmicamm ne yaparsa yapsinlarrr zaten ben kendimi ezdirmemmm
bundan sonra birtek burdaki arkadaslarla diyetime devamm etcemmm
kizlarrr hepiniziii coook seviyorummm
Canim neyapabilirim gece biseyler yememek icinn
Sayfayi ben actim kilo vermek icin ama kilo aliyorummm sanada coook tsklerr coook iyisinnnn

Ben aldığın kararı pek doğru bulmadım. Yani ben olsam öyle yapmazdım. Bu sorunları daha da büyütmez mi sence de? Umursamamak gerçekten iyi bir yolmuş gibi gözükebilir ama sonra biriken tüm problemler tepene binebilir. Tıpkı benim lahana çorbası diyetim gibi. 6 gün yemeyi içmeyi ve sağlığımı hiç umursamadım her şey iyi gidiyor sandım, kiloda verdim ama bu sabah bildiğin yataktan kalkamadım nerdeyse 2 saat başım döndü elim ayağım tutmadı kalbim yerinden fırlayacak gibi attı. Noldu şimdi kendime gelmek için ne bulduysam yiyorum. Sende umursamadığında bu tarz bir şeyler yaşayabilir misin acaba?

Offfff napiyimm ozamannn

cankızzzz canım ya kıyamam ben sana işte ben de bu tarz şeyler yüzünden evlilikten çok korkuyorum gerçi sevgilim olmak isteyen kimseler benimle ilgilenenler var ama kimseye güvenemiyorum Danışman arkadaşın sana önerilerini okudum çok hoşuma gitti keşke bende bir şeyleri aşabilsem ama olmuyor zaten benim tekrar kilo almama sebep olan şeyler de moralimin bozulması ve yemeklere yönelmem, motivasyonum yükskeolunca hiç yemek aklıma gelmiyor bile. dün gece de yazdım ilk aşık olduğumda o heyecanla 77 den 61 e düşmüştüm ve kelebekler gibi havalarda uçuyordum. Malesef o ilişkim ihanetle bitti ve ben üni 3. sınıfa gelmeme rağmen hala bunu atlatamadım o gerizekalı aklıma geldikçe ağlıyorum ve yemeklere saldırıyorum. dış güzelliğe önem veren birisiydi sırf o pişman olsun diye (facebook profilimi sürekli kontrol ediyor hala) zayıflamak istiyorum ama yapamıyorum yani hep hüsranla sonuçlanıyor her o aklıma geldiğinde ve anılarımı hatırlayıp üzüldüğümde direk diyet uçup gidiyor. bir anda tüm içimi döktüm resmen ama diyetimi de bozmadım du hazır yazıyorken onları da yazıyıjm

1 kupa nescafe içtim 4 gibi.

1 kase yogurt yedim

1 saat tempolu yürüyüşe çıktım.

biraz önce : 2 kase şehriye çorbası içtim

Ve şu an geçmişi hatırlayıp psikolojim alt üst olmuş halde buradayım (

Ben sana ne yapacağını söyleyemem asla haşaa. Ama birlikte düşünerek senin kararlar almana ve uygulamana yardımcı olabilirim. Gel önce eş işini halledelim. Eminim ona söylemek istediğin, hatta yüzüne bağırmak istediğin şeyler vardır. Bunları şöyle okkalı bir şekilde mektuba yazmaya ne dersin? Mektubu eşinin okuması ya da okumaması hiç önemli değil. İster okutursun istersen okutmazsın ama sen eşinle konuşur gibi bir mektup yazabilirsin bence. İçinden gelen her şeyi söyleyebileceğin bir mektup. Bence eğlenceli bir iş..

Bu erkeklerr niye böylee yaaa hep üzüyorlarr biziii

Iyiii fikirrr canimmm tsklerrrr

Ahh kızlarr nasılda hepimizin hayatını alt üst eden sorunları var. İnanın benimde hayatımda ki pek çok şey yerinde değil. Her şeyin dört dörtlük olmasıda hiç önemli değil zaten. Zaten böyle bir hayat şekli yok. Bir hocam hep 'mutlu insan hiç problemi olmayan insan değildir, karşılaştığı problemlerle başa çıkmayı bilen insanlardır' derdi. Tüm mesele problem çözmeyi bilmede. Herkes annesinden, kardeşinden, arkadaşından hatta danışmanından bile yardım alabilir. Ama unutmayın tüm meseleyi çözmek size kalmıştır. Son noktayı yine siz koyabilirsiniz. Sana şunu yap iyi olur, bunu yapma sakın sen salak mısın diyen insanları hiç ciddiye almayın. Helede sizi eleştirenleri.. Onlar önce kendi problemlerini çözsünler. Unutmayın siz biriciksiniz ve etrafınızda olan biten herşey sizi sayenizde var. Kendinizi olduğunuz yerden bir çekip aldığınızı düşünsenize. Neler olmazdı dünya da biliyor musunuz? Bi düşünün bakalım neler olmazdı. Düşünün ve silkelenip mutlu olmaya başlayın. Hemen şimdi. Yarın, 5 dakka sonra falan değil. Hemen şu anda küçücük bir gülümseme hiç te zor olmasa gerek

Vayyyy canim süpersinnnnnn yaa

Fıstıklar gün boyu regl ağrısıyla yatakta yata yata yazdıklarınıza biraz uzak kalmışım

cankızzzcığım,benim güzel kalpli azimli arkadaşım senin diyetlerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının tek nedeni sinirlenince ya da üzülünce benim gibi kendini yemeğe vermen.Ama artık ben vermiyorum ve bazen gecenin bir vakti buzdolabını istemsiz açıyorum bön bön bakıyorum ne yesem ne yesem diye,sonra buzdolabı üstündeki resmime bakınca kapağı kapatıp 1 bardak su içip odama dönüyorum.İnan çok faydalı oluyor

Bir başak burcu olarak her şeyi kafaya takan,çabuk üzülen biriyim.Ama ne oldu bu hep bana kötülük getirdi iyilik değil.Şu genç yaşımda saçlarım ağardı valla :18:

Artık kimseyi takmıyorum inanır mısın,çok da tın,kimse benden-benim sağlığımdan değerli değil çünkü

msgscuğum,benim diğer gönlü güzel arkadaşım çok üzüldüm ihanet olayına.

Ama bak sen kendin de diyorsun her gün profil fotoğrafımı kontrol ediyor diye,sence o kişiliksize bir ders verme zamanı çoktan gelmedi mi ?İncecik fıstık gibi bir kız ol da kafasını taştan taşa vursun o edepsiz de

Şimdi sana özel mesaj atıyorum tekrar canım

Canlarım ben de bugün yediklerimi yazayım hemen :

SABAH :

1 dilim glutensiz ekmek
1 çorba kaşığı ciğer
1 çorba kaşığı lor peynir
3 zeytin
1 bardak şekersiz çay

AKŞAM :

1 kase pirinç pilavı
1 adet karnıyarık
1 kase cacık
5-6 adet cin biberi

(Öğlen bir şey yiyemedim,malum regl sancısından yataktan çıkamadım )

Yatmadan evvel 1 meyve ya da 1 kase yoğurt yer yatarım yine.

Gecmiss olsunn birtanemm benimde hafif agriyor ama daha gelmedii
Bendee takmicamm naparsa yapsinlarr bisey dediklerinde agizlarinin payini alirlarrr
ben hastayim üzüntü stress tetikliyorr
amannn sendee takma kafanaa canimsinnn üzülmeee bosverr

Süper vallahh cook iyi gidiyorsunnn canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…