cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Süper vallahh cook iyi gidiyorsunnn canimm

Canım bugün öğleni atladım diye annem glutensiz su böreği yapmış,dayanamadım 1 dilim yedim şimdi ama kibrit kutusu kadar bir dilim,maksat bir yerim şişmesin

Daha da yemem bir şey,ne meyve ne yoğurt yedim yiyeceğimi
:18:

canım ya bir şey soracağım. Dikkat ettim de öğünlerinde hep glutensiz gıdalar kullanıyorsun. Çölyak hastası mısın yoksa?

Olsunn birtanem bisey olmaz okadardann bende yedim ama yarindan itibaren kafama hicbirsey takmicamm vee diyetimi basariyla tamamliycamm

canım ya bir şey soracağım. Dikkat ettim de öğünlerinde hep glutensiz gıdalar kullanıyorsun. Çölyak hastası mısın yoksa?

Evet canım çölyak hastasıyım.

Allah'ım sana şükürler olsun çölyak hastalığının ne demek olduğunu bilen biriyle karşılaştım sonunda
:26:

Son düzenleme:
Benim dayımın eşinde de çıktı çölyak hastalığı 30 yaşından sonra. O çok uzun bir süre kilo almaya çalıştı. Çünkü 40 kilo falandı 2 yılda 20 kilo aldı şimdi 60 kilo. Oda nasıl vercem bunları diye söylenip duruyor şimdi. Çok zor bir hastalık canım ya çok geçmiş olsun. İradene 2 kere sahip çıkmak zorundasın sen. Hem diyet için hemde glutenli gıdalar almamak için. Ayrıca glutensiz ürünler de çok pahalı diye biliyorum. Allah yardımcın olsun..

Amin canım,inşallah bir ilacı bir aşısı bulunur da bu dertten kurtuluruz,ben ve çölyaklı bütün arkadaşlarım çok zorluk çekiyoruz :26:

Benim de 3,5 yıl önce teşhis edildi ve o zaman 45 kiloydum.Glutensiz beslenmeye başladıktan 1 ay sonra 10 kilo aldım

Ama daha sonra 65-66ya kadar çıktım ve baktım olmayacak aldım başımı gidiyorum çölyak diyetim yetmezmiş gibi bir de kilo verme diyetine girdim,ne yapayım derdi de veren Allah dermanı da,inşallah tez zamanda dermanını verir de istediğimizi yer içeriz :26:

Ayrıca dediğin gibi ürünler çok pahalı 1 paket makarna 10 lira ya

Sen ne zamandır diyettesin,kilon ve boyun kaç ?Geceleri bizim gibi acıkıp gözün dönüyor mu senin de

Son düzenleme:
Vallah ilk defa duyuyorumm:)

Millet regl döneminde nutellaya falan sarılır bense salçalı soslu şeyler isterim

Küçükken de böyleydim,evde nutella varken gider ekmeğime salça sürer yerdim,öyle de garip bir çocuktum Domates ve domatesle yapılan her şeye bayılıyorum
:125:

Sorma canım yaa ben 20 yaşında 159 cm boyunda ve 80 kilo ile başladım diyete. Tam 1 hafta önce lahana çorbasına başladım. 6 gün çok güzel ilerledim. Hiç kaçamak bile yapmadım ama bu sabah çok kötü oldum, tansiyonum falan düştü bende bıraktım. Zaten 7 gün yapıp normal diyete başlayacaktım 1 gün erken bitirip ara vermiş oldum. Bugün bayaa yedim, 3 4 kilo vermişimdir diye düşünüyorum ama üniversitede okuyorum Kıbrısta ve kampüs içinde yurtta kalıyorum. Buralarda pek tardı bulamıyorum. 17 ocakta yarıyıl tatili için evime gideceğim. O zamana kadar tartılmayacağım ve 80 kiloymuşum gibi düşüneceğim. Evde tartılacağım bakalım ilk. Lahana çorbası dediler isimli bir günlüğüm var beklerim sizleride oraya hem nasıl ilerlediğimi görürsünüz hemde bana tavsiyelerde bulunursunuz. Gece yemelerine gelincee, benim krizlerim meşhurdur. Gündüz diyet yapıp geceleri bozardım. Böyle kıtlıktan çıkmış gibi yerdim ama şükür son 1 haftadır hiç bu sorunu yaşamadım. Bunu da suya bağlıyorum. Gün içinde 2,5 litre su içtiğim için midemde akşam yemeğe yer kalmıyor

Canim bu diyetle biraz kilo verebilsem son bikac kiloda lahana corbasiyla vermek istiyorum ozaman yazicam sana tmm

Vala canım bence deneme bile. Ben çok kötü oldum akşama kadar kendime zor geldim. Ayrıca öyle 8 kilo verdirdiğinide düşünmüyorum ki ben harfi harfine uyguladım tek bir kaçamak yapmadım ama ya 2 kilo vermişimdir ya da 3.

Ayyy ama sen sağlığından oluyorsun diyet yapacağım derken

Hem kiloları birden vermek kadar kötü bir şey yok,diyeti bırakınca verdiğinden çok daha fazlasını alıyorsun çünkü.

Ben tek tip beslenmeyi hiç uygun bulmuyorum sağlık açısından,zaten dediğim gibi glutensiz besleniyorum vücudum çoğu gıdayı alamıyor bu yüzden

Gel sen beni dinle sadece şimdiye dek yediğin şeyleri yarıya indir,inan yeter başlangıç için,ama sakın tek tip beslenme

Yok canım zaten noktaladım çorbayı. 1 haftalık kalori hesabına göre bi diyet hazırladım kendime. O diyetin sonucunda tekrar gözden geçireceğim. Ama bu sefer ki daha sağlıklı eminim

Kızlar annem 5 dakika önce odama meyve dolu tabakla girdi,yemeyeceğimi söylediğimde "meyve kilo yapmaz ye,hem regl dönemindesin zaten vücudunun ihtiyacı var"diye dayadı meyveleri ve an itibariyle hepsini yemiş ve pişman olmuş bulunuyorum :18:

Yediklerim :

1 muz
1 portakal
1 elma
1 havuç

Annem odaya girdiğinde ya meyve getirir ya çerez ya da yaptığı pasta börekleri,offff of kapıya asacağım "yiyecekle girmeyiniz !" diye

Neysee canimm üzülmee yarin aksam yemessinn

kalori.biz diye bir site var orada boyuna yaşına kilona göre 1 hafta içinde 1 kilo vermek için alman gereken kalori miktarını hazırlıyorsun. Sonra da kendime günlük menü hazırlıyorum. Kalorisini hesaplayıp yazıyorum. Mesela benim günlük almam gereken kalori 2388 kalori. 1 kilo vermek için 1833 kalori almam gerekiyormuş. Ona göre bir menü hazırlıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…