- Konu Sahibi PERSONA NON GRATA_
-
Canım benim sütümde çok azdı mecbur bende mama verdim. Vermeyip napıcan o bebek bi.şekilde doyucak. Banada çok söyleyen oldu sanki keyfimden verdim. Milleti boşver ağzı olan konuşuo, canını sıkma bebeğinde hisseder o da etkilenir.Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
Yahu parcalanmasin icin. Birak rlalemi onlar dunyaya konusmak icin gelmis zaten. Bebeginin oluk.oluk sute dehil mutlu bir anneye ihtiyaci var. Bosver gitsin kalanlari.Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Konuyu okurken kendimi gucku sanirdim cumleni okudum ve kalanini okumadim. Ayni seyi ben de dusundum. Gucsuz anne olmicam dedim ama iki ay hep agladim. Benim de kizim doymuyordu. Mama takviyesi yapiyordum ve her kafadan bi ses cikiyordu. Ben ne zaman eee yeter moduna girdim o zaman sütüm geldi. Hikayemiz ayni. Hatta benim kizim acliktan sarilik da oldu. Simdi 3.5 aylik ve mama olayini tamamen bitirdik. Cunku kimseyi sallamamak gerektigini anladim.Kendimi çok güçlü sanırdım. Ama öyle değilmiş maalesef.Surekli emziriyorum artsın diye ve kızımla aramızda bağ oluşsun diye.doymuyor sa mama veriyorum onun ağlamasına kıyamam. Ama insanlar neden bu kadar acımasız. Ben zaten üzülüyorum her kafadan bir ses cikiyor
Benimde sutum azdi ona ragmen bir yasina kadar emzirdim.Hem mama verdim hemde emzirdim 5 aydan sonrada ek gidaya basladim .1 yasina kadar ek gida mama ve anne sutu olarak devam ettim .Su an 17 aylik oldu.Siz etrafinizdaki cok bilmisleri bosverin.Az olan sutunuzde gitmesin.Boyle devam edin.Herkes ister bebegi sadece anne sutu alsin .Ama olmayinca olmuyor ne yapalim cocugu ac mi birakalim.Anne sütü almadı mı hiç. Güzel örneklere ihtiyacım var.surekli hasta olacak sağlıksız olacak diye dusunuyorum
Mama veren tek anne sen değilsin canım. İki kızım da da sütüm yoktu sadece mamanin yaninda 2 ay damla damla gelen sütümü verebildim. Tabiki öncelik anne sütü ama yoksa ne yapalım yani. Bende ilk cocugumda çok üzüldüm çok ağladım herkesin her dediğine kafayı taktım ama sonuç değişti mi Hayır. İki kızım da gayet sağlıklı gelişimleri normal çok şükür. Bu güzel zamanlarınızi ağlayarak üzülerek heba etme. Milleti de boşver. Sağlıkla huzurla büyüt bebisiniSu anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Aaaa üstüme iyilik sağlık diyeyim çok yeni annesin ama sende de suç var seslerini kes herkes yazmış zaten bi cinnete bakar ne demek ağlamak gözleri şişmek bebeğinin mutlu huzurlu bir anneye ihtiyacı var bak kizim 5 yaşında sadece 5 ay emdi ve kendi bıraktı inan çok ağlardım sütlerim gitti mecburen mama verdim ama çok aşırı hareketli bi çocuk yine de çok şükür kolay hasta olmaz gayet sağlıklı bi çocuk ama 14 aylık bir oğlum var hala.emiyo doğduğun dan beri hasta hatta yazın çok çok ciddi bir rahatsızlık geçirdi şimdi stabil durumda çok şükür demem o ki sen önce kendine sonra yavruna iyi bak mama da olur sütte olur yeterki mutlu huzurlu olunAnne sütü almadı mı hiç. Güzel örneklere ihtiyacım var.surekli hasta olacak sağlıksız olacak diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?