- 7 Ocak 2015
- 585
- 665
- 103
- 37
- Konu Sahibi PERSONA NON GRATA_
-
şu mama olayını neden bu kadar dramatıze edıyorsunuz anlamıyorum?Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
sütünüz yetmiyorsa tabiki mama takviyesi yapacaksınız. aç mı kalacak? doktorlar da aynısını söylüyor. öncelik anne sütünde ama yetmediği yerde takviye şart. herkesin bol ve bebeğe yarayan sütü olmuyor maalesef.Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Bana bıraksalar belki bu kadar problem etmeyeceğim ama eve her gelen AAA mama mi veriyorsun daya göğsüne ya yok diyorum sen ver göğsünü. Mama ile büyürse kof kilo olur obez olur neler neler zaten lohusa depresyonunda çok ağır geçiyor sağ olsun mahallemizin Prof anneleri beni daha da dibe cektişu mama olayını neden bu kadar dramatıze edıyorsunuz anlamıyorum?
bebgım hıc emmedı bır hafta kadar sagdım verdım o da ılk gelen sarı suttu sutum yoktu hıcbır zmaan artmadı beebgımde emmeyı red ettı,g gogus ucumda yoktu zaten sılıkon uc kelebek uc pompa vs herseyı denedık olmayınca olmuyor yanı..
su an bır bucuk yasında her anlamda gelısımı normal, gayet akıllı saglıklı bır cocuk..
bende emmemısım gogus ucu problemımız genetık zaten ama onemlı olan karnının doyması keyfının yerınde olması herkesın meemsınden cesme gıbı sut akacak degıl yaa kalıtelı mama kullandıktan sonra sıkıntı olmuyor.
bunun ıcınde depresyona gırmeye gerek yok.
Çok şükür önce sağlıklı bir bebegim olduğu için. Onun için her şeyin güzelini yapmaya çalışıyorum. Ama insanlar çok acımasız. Annem olmasa kafayı yerdim herhalde. O susturuyor biraz insanlariCnm en azindan bebegin memeni tutup emmek istiyor sutun olsun olmasin o duyguyu yasiyorsun
benim kizim dogdugu ilk gun gogsumu reddetti hemsireler herkes el birligiyle emdirmeye calistik zor bela tutup birakti sutum gelmedigi icin uclari yara oldu
Goguslerim kanaya kanaya sagdim sagdim sagdim...
Goren herkes laf soyluyordu yok kolaya kaciyomusum cocuk emdikce gelirmis falan filan kac gunler agladim kendime hayati zindan ettim
Kizim gogsumu hic tutmadi sayilir uyurken falan aralarda bazen tutardi o anlari cok severdim ben sagarak 8 ay boyunca sut+mama seklinde gittim bu ay sutum bitti sayilir
Yasamayan gercekten bilmez
Karsimda emdiren anne gordugumde hala imrenirim soyle doya doya emdiremedim ama napalim kizimin kismetide buymus
Sukret ki mama alacak paran var sukret ki bebegin saglikli
Bnde gec fark ettim ama napalim olmayinca olmuyor
Evet sma Dr onerdibu arada mama derken devam sütü değil mi
Merhaba! Ayni durumdayiz ve mama veriyorum. Baslarda cok uzulmustum ama caba sarfediyorum bunuda biliyorum. Artik o kadar uzulmuyorum. Doktorun soyledigine gore gunluk 700 ml sivi almaliymis ama bunun hepsi mama olmasin dedi. Gunde sagabildigim 180 ml kendiside 180 cekse bana yeter. Bu sut isinde rahatlik cok onemli onu anladim.Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Sagdigin sutle memedeki sutun miktari olculemez ama. Ben 20 aydir emziriyorum ama sagsam benim de az cikar.Sağlıyorum çok az süt var .mama verince ağlamayı keşip uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?