dün öğlen 12 de çıktı gece 2 de geldi beyfendi eve..otel mi burası istediğin saatte girip çıkacaksın dedim..ne istiyosun otel parası mı vereyim yani dedi..o kadar gerizekalıca cevaplar veriyo ki çıldırmamak elde değil..hiçbi iş yapmadım,hiçbi şeyine de dokunmadım dün..14 saat nerde ne bok yedin,ben senin kölenmiyim dedim...sehpada kül tablası vardı içtiği sigaraları filan dökmemiştim tabi.14 saattir bu burda mı dedi..bende hizmetçin yok snein kalk boşalt dedim tamam deyip ortadaki halıya döktü külleri..hala da duruyo..kendi pisliğini kendi temizlesin...
Kesinlikle katılıyorum tam da bu işte
Evi otel niyetine kullanıyor beyefendi, her işi görülüyor, iletişim kurmaya gerek duymuyor ki!
Madem siz yokmuş gb davranıyor bekar hayatı yaşıyor siz de o yokmuş gb davranın.
Öyle eften püften dağılıveriyorsa malzemesi çürük zaten onun at bi tepik de komple yıkılsın,
O zaman temelden sağlam depreme dayanıklı ADAM gb bir ruh hali inşa edebilirsiniz...
valla ben de iyi zamanlarımızda çok anlattım derdimi..evliliğin ailenin önemini,her ailede sıkıntılar yaşanabileceğini vs vs..bi insan neyse o değişmiyor yada ben değiştiremedim..madem sevgilisin böyle nazlı bi adamla evlenmeyi düşünüyosan tekrar tekrar düşün...ben zamanı geriye almak için neler vermezdim diyorum şimdi....Ayy benim sevgilim de çok nazlı deli ediyo beni bazen hiçbi sebep yokken soğuk davranıyo soruyorum ben söyledikten sonra ne önemi var sen anlıcaksın diyo allaha şükür kendimi anlata anlata konuşa konuşa biraz bu huyundan vazgeçirdim artık bişeye kızıp kırılırsa söylüyo tartışmaya vardırmadan konuşuyorum tartışma çıkcak gibiyse uzatmadan konuyu kapatıp daha sakin bi zamanda güzelce konuşuyorum faydası oluyo çünkü sinir anında olan şey tartışmadan çıkıp kavgaya dönüşüyor artık o konuda daha dikkatliyim bence siz de baktınız ortam geriliyor orda kesin sonra daha sakin bi zamanda güzelce derdinizi anlatın eşinize bebeğiniz var üzmeyin kendinizi
sağlıkla doğar inşallah ailenize güzellik getirir
Pis herif boşanmayacagi varsa da bosatir bu insanidün öğlen 12 de çıktı gece 2 de geldi beyfendi eve..otel mi burası istediğin saatte girip çıkacaksın dedim..ne istiyosun otel parası mı vereyim yani dedi..o kadar gerizekalıca cevaplar veriyo ki çıldırmamak elde değil..hiçbi iş yapmadım,hiçbi şeyine de dokunmadım dün..14 saat nerde ne bok yedin,ben senin kölenmiyim dedim...sehpada kül tablası vardı içtiği sigaraları filan dökmemiştim tabi.14 saattir bu burda mı dedi..bende hizmetçin yok snein kalk boşalt dedim tamam deyip ortadaki halıya döktü külleri..hala da duruyo..kendi pisliğini kendi temizlesin...
Benim sevgilim hayatında çok kötü zamanlar geçirdiği için ben biraz daha anlayışlıyım ona karşı anlayabiliyorum bazı tavırlarını o piskolojiyi üzerinden attıkça daha iyi oldu şu an allaha şükür bi problemimiz yok ama tabi naz ayrı hastalığı bile farklı anlatamam şu an ki böyle tatlı tatlı iştevalla ben de iyi zamanlarımızda çok anlattım derdimi..evliliğin ailenin önemini,her ailede sıkıntılar yaşanabileceğini vs vs..bi insan neyse o değişmiyor yada ben değiştiremedim..madem sevgilisin böyle nazlı bi adamla evlenmeyi düşünüyosan tekrar tekrar düşün...ben zamanı geriye almak için neler vermezdim diyorum şimdi....
Tam bir adiymiş kocan çok afedersin!dün öğlen 12 de çıktı gece 2 de geldi beyfendi eve..otel mi burası istediğin saatte girip çıkacaksın dedim..ne istiyosun otel parası mı vereyim yani dedi..o kadar gerizekalıca cevaplar veriyo ki çıldırmamak elde değil..hiçbi iş yapmadım,hiçbi şeyine de dokunmadım dün..14 saat nerde ne bok yedin,ben senin kölenmiyim dedim...sehpada kül tablası vardı içtiği sigaraları filan dökmemiştim tabi.14 saattir bu burda mı dedi..bende hizmetçin yok snein kalk boşalt dedim tamam deyip ortadaki halıya döktü külleri..hala da duruyo..kendi pisliğini kendi temizlesin...
ben o kadar çok severek evlendim ki boşanmayı hayal dahi etmezdim..o kadar bezdirdi ki beni adam boşanalım diyemiyo sanki de boşanmak için herşeyi yapıyo gibi
Pis herif boşanmayacagi varsa da bosatir bu insani
Sen gez toz gece ikide eve gel hesap verme sonra bu küllük niye bosaltilmamis diye haliya dok
Alismis tabii kusse de evde her seyin piril piril olmasina her isinin yapilmasina
V
Bir arkadas yazmis cok dogru adam siz her dedigine tamam deyip her dedigini yapin diye sizi yildirmaya calisiyor
biz onu hiç yapamadık canım yapamıyoruz da..hep ben yapmaya çalışıyorum onda da ya evden çıkıp gidiyor ya da tüm suçlamaları bana yapıyor..herşeyde suçlu benim..ve öyle bi hale geldik ki ben sürekli savunma yaparken buluyorum kendimiÇocuk gibi küslük nedir Allah aşkına ya
Adam gibi oturup konuşmak varken
İşin zor canım
valla hiç de hassas yada heyacanlı değil..bana bu kadar eziyet etmesinin hiçbi gerekçesi olamazBenim sevgilim hayatında çok kötü zamanlar geçirdiği için ben biraz daha anlayışlıyım ona karşı anlayabiliyorum bazı tavırlarını o piskolojiyi üzerinden attıkça daha iyi oldu şu an allaha şükür bi problemimiz yok ama tabi naz ayrı hastalığı bile farklı anlatamam şu an ki böyle tatlı tatlı işteacaba eşinin bu bir ay süren küslüklerinin altında başka bişey mi var yani daha önce yaşadığı büyük bi problem filan ?
Yine de tavsiyem tartışma kavgaya gidiyosa kes orda sonradan konuş çünkü pişman oluncak şeyler söyleniyo ve duyuluyo kavgalarda oraya getirmekten kaçınmak gerek umarım halledersiniz hemen kötü düşünme biraz da bebekten dolayı hassas bir dönem belki o da endişelidir heycanlıdır biraz da o yüzden geriliyosunuzdur umarım düzelir
adam mısın dedim zaten biraz önce...derdin ne kavga mı etmek istiyosun dedi.sağlıklı biriyle kavga edilir dedim..ben anormalim yani öyle mi dedi..aynen öylesin dedim...çoçuk moçuk umurunda değil zaten gene çıktı gitti kaçta gelir allah kerim..sancım filan başlarsa da aramayı düşünmüyorum bi taksi çağırır giderim hastaneye..zaten varlığıyla yokluğunun ne farkı var ki...Tam bir adiymiş kocan çok afedersin!
Acaip sinirlendim, bu hareketinden sizi evde hizmetçi olarak gördüğünü anlamşsınızdır sanırım.
Size tavsiyem, yüzüne bile bakmayın hesap sormayın, konuşmayın, iletişim kurmaya çalışmayın, yokmuş gb davranın.
39 haftalık gebe karısı varken elalemle sürtüyor, bu ne aymazlıktır ya!
Yarın bebek doğunca babayım ben diye ortada dolaşacak şam babası!
Ayyyyyhh içim şişti
babanın huyu değişti mi peki şimdi annen yapıyomuş ya???1 aydır cinsel hayatımız yok zaten...ben kendimi inan şimdiden değersiz hissediyorumUstelik hamilesin sevgiye ilgiye alakaya ihtiyacin var ama tam aksine seni degersiz hissettiriyor. Benim babamda boyleydi yillarca annemle eften puften sebeplerle kuserdi yatagini ayirirdi yemege gelmezdi hep annem pesinden kosup gonlunu alip barisirdi. simdi ne oldu biliyor musun artik annem o kadar nefret ettiki artik hep annem küs ayni yatakta yatmiyor mecbur kalmadikca konuşmuyor.Sen barismadikca o sana hic gelmiyorsa veya sirf cinsellik icin sana yaklasacaksa hic gelmesin daha iyi çünkü ileriki zamanlarda kendini cok degersiz hissedip depresyona girebilirsin.
Bu tavrının altında daha büyük bi problem yoksa hamilelik sürecinde size bu şekilde davranması acımasızlık gerçekten tavrınızı koymakta haklısınız ama kendinizi çok yıpratmayın bebeğiniz için çünkü onlar etrafındakileri hisseder ve etkilenir umarım bi çözüme kavuşur bu durumm Allah sabır versinvalla hiç de hassas yada heyacanlı değil..bana bu kadar eziyet etmesinin hiçbi gerekçesi olamaz
Yoo ne degismesi tam gaz devam.Bize bile kusuyor neye kustugunu bile anlayamiyoruz.Kaprisli kompleksli insandan kimseye fayda yok babam var benim ama babam yok baba gozunde bile gormuyorum ben onu. Kendini ezdirme kesin bir cozum bul hayatini bu sekilde kapris naz cekerek geçirme.Millet hamile karisini nasil memnun edeceğini düşünür bu sana resmen eziyet edip ruh sagligini bozuyor.Allah islah etsin.babanın huyu değişti mi peki şimdi annen yapıyomuş ya???1 aydır cinsel hayatımız yok zaten...ben kendimi inan şimdiden değersiz hissediyorum
Çok yazık gerçekten... Ergen ergen tavırlarla evliliğin en güzel zamanlarını cehenneme çeviriyorlar... Sonra da hiçbirşey olmamış gb davranmamızı hep güler yüzlü olmamızı bekliyorlar.adam mısın dedim zaten biraz önce...derdin ne kavga mı etmek istiyosun dedi.sağlıklı biriyle kavga edilir dedim..ben anormalim yani öyle mi dedi..aynen öylesin dedim...çoçuk moçuk umurunda değil zaten gene çıktı gitti kaçta gelir allah kerim..sancım filan başlarsa da aramayı düşünmüyorum bi taksi çağırır giderim hastaneye..zaten varlığıyla yokluğunun ne farkı var ki...
çoçuğumun doğup biraz toparlanmasını bekliyorum..değişeceğinden umudum yok zaten ama en azından çoçuğum biraz kendini toplasın istiyorum biraz da ben kendimi toplamak istiyorum tabi..doğum iznim bittiğinde işe başladığımda sanırım daha kolay olacak benim için bi şeylerin üstesinden gelmek..şu an psikolojik midir bilmiyorum ama özgüvenimi yitirmiş ve sindirilmiş hissediyorum..20 kilo aldım mesala kendimi beğenmiyorum onun da beğenmediğini düşünüyorumYoo ne degismesi tam gaz devam.Bize bile kusuyor neye kustugunu bile anlayamiyoruz.Kaprisli kompleksli insandan kimseye fayda yok babam var benim ama babam yok baba gozunde bile gormuyorum ben onu. Kendini ezdirme kesin bir cozum bul hayatini bu sekilde kapris naz cekerek geçirme.Millet hamile karisini nasil memnun edeceğini düşünür bu sana resmen eziyet edip ruh sagligini bozuyor.Allah islah etsin.
şu an ona desem boşanalım diye tamam der adım gibi eminim...öyle bi ruh halindeki kimseye eyvallahım yok benim edalarında..tlf geliyo mesala doğmadı hala bekliyoruz,bizim kız inatçı çıktı biraz ayakları yapıyo..o an var ya tlfnunu elinden alıp duvara fırlatasım geliyor..biraz da burnunu sürterek ayrılma taraftarıyım..istediği her eziyeti yaptı bana çünkü..Çok yazık gerçekten... Ergen ergen tavırlarla evliliğin en güzel zamanlarını cehenneme çeviriyorlar... Sonra da hiçbirşey olmamış gb davranmamızı hep güler yüzlü olmamızı bekliyorlar.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi, adam düşünse evde durur zaten, arar sorar iyi misin herşey yolunda mı falan diye...
Ben olsaydım ben de haber vermezdim sanırım hastaneye giderken, belki bir ders olur
Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyormuşsunuz ne güzel, kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Ciddi bir konuşma yapmak gerek bence, boşanmak istiyorsa böyle bezdirme politikalarına gerek yok açıkça söylesin, evlilik bu değil ki! Maddi manevi herşekilde ortaklık demek evlilik, benim ihtiyacım varken yanımda olmayan adamı ne yapayım ben? Cehenneme kadar yolu var...
Elaleme rol kesmek mutlu aile pozları vermek ne güzel dimi?!şu an ona desem boşanalım diye tamam der adım gibi eminim...öyle bi ruh halindeki kimseye eyvallahım yok benim edalarında..tlf geliyo mesala doğmadı hala bekliyoruz,bizim kız inatçı çıktı biraz ayakları yapıyo..o an var ya tlfnunu elinden alıp duvara fırlatasım geliyor..biraz da burnunu sürterek ayrılma taraftarıyım..istediği her eziyeti yaptı bana çünkü..
hep ben verdim ona bu rahatlığı..1 yıldır adım atan,özür dileyen,gönül alan,her işi yapmaya devam eden hep ben oldum..öyle bi mekanizma kuruldu ki aramızda o sürekli suçlamaya ben savunmaya geçtim..bu yüzden özgüvenimi yitirdiğimi düşünüyorum..bi de bana iyiyken filan çok kilo aldın basenlerin çok büyüdü filan diyodu şakayla karışık çok kafama takıyodum mesala..oturup tüm bunları birleştirdiğimde bana eziyet etmesi daha kolay oldu onun için saygı duymuyo bi kere..o yüzden doğum yapar yapmaz silkelenip bi kendime gelicem gerekirse bebeğimi alıp bi süre memlekete ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum..çoçuğumu doğurdum hadi boşanalım olsun istemiyorum çünkü bu ona kolaylık olacak...ona önce bana saygı duyması gerektiğini göstericem sonra da ne kaybettiğini...bu arada buraya yazmak paylaşmak iyi geliyo bana..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimElaleme rol kesmek mutlu aile pozları vermek ne güzel dimi?!
YaZık ya gerçekten yazık, erkek doğmuş ama adam olamamış... Elalemin fikrine bu kadar önem veriyorsa ciddi bir boşanma girişimi karşısında paçalarının tutuşacağına adım gb eminim arkadaşım.
Amacı sizi yıldırmak, evdeki işleri tıkır tıkır yürüsün ama hesap soran olmasın istiyor, planı bunun üzerine bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?