çaresiz miyim yoksa çare mi bulamıyorum bilmiyorum...

Ne oldu canım ya beddua etmene gerek yok allah büyük bitecek bu sıkıntılar sen rahat ol.Ben esimle ne zaman tartışsam çok sürmez gönlümü almaya çalışır bana beddua ediyorsun işlerim ters gidiyor sana yanlış yapmamaliyim der .Rabbim sabrediyor merak etme ama ona kötü bişey olsa en çok sen yanarsin yinede sabret .Birde şu adamla iletisime girme canim ya seni yaralamayi zevk edinmiş niye prim veriyorsun

susmamı istiyor zaten en büyük isteği o..ikimizde bildiğimiz hayatı yaşayalımmış...ortak bi şey yapmak istemiyormuş..halbuki bi kadın konuşuyorsa o ilişkiden umudu olduğu içindir,düzeltmeye çalıştığı içindir..içim çok yanıyor ama bu sefer kesin ve kesin kararlıyım..ölüyorum bi bardak su ver durumuna gelsem bile ondan istemeyip gene susucam....yemin ediyorum susucam....

o oğlak ben balık
Tanidigim pek cok oglak erkegi oyle duyarsiz nemrut tipliler duygu olayi cok yok. Sorumluluk duygulari gelismis. Aile babasi olarak toplumun bir babanin yapmasini istedigi seyleri yaparlar maddi sorumluluklar vs de iyi olur ama bilmiyorum duygu olayi biraz az. Senin burcunda aksine romantizm burcu nerden buldun bu oduncagizi ( Balik kadinlsri cok narin duygusal olur o seni korur guven verir de aç birakir boyle duygusal.olarak.

duygularını belli etmez zaten..bende tezahurat yoktur lazım olunca belli ederim ben sevgimi der..onun koruması güveni de eksik olsun artık..öyle bi duruma geldim ki ondan gelecek iyilik allahtan gelsin diyorum..çekmediğim çile kalmadı çünkü hamile halimle.....

açıkçası eşinizin küsme şekli benimkine benziyor.bu demek oluyor ki bu tip hareketler bir erkeğe yakışmıyor.ayrıca "DAĞILIYORUM" ne demek ya günümüz erkekleri de toz şeker gibi heralde presleyip küp şeker yapıcaz.sizde "DAĞILIYORUM" dediğinde "yağmurda bırakayım da eri git bari" de bir kah kaha patlat sonra hiç iletişime geçme sessizliğe bürün. daha bir allak bullak olsun onun şaşkın ve dumur hallerine gül eğlen içinden.yani seni kıramadığını anlasın içinde patlasın kini.

o oğlak ben balık
benim kocamda oğlak kafasına ne eserse yapıyor ergen davranışları bitmiyor maalesef.kafası kızmadığı sürece barışır.ayrıca küstüyse milletin yanında oynuyorsa sizde o oyunu bozun annesi filan geldiyse yanında küstün benle bir aydır noldu misafir gelince başlayıp misafirler gidince surat mı yapacaksın diyin.bana küfürle karşılık verdikçe soğuyorum diyin.bana küs kaldıkça çocuğunda babasını hatırlamaz diyin.ne alaka derse "sen çocuğa da küsersin ağlıyo diye küsersin beklerim senden diyin" kahkaha atın uzaklaşın mesela yürüyüşe çıkın o da içi içini yesin evde.bir şeyi yüz defa söyleyin onun aklına sokmak için ama yüz defa söylediğinizi hissettirmeden.bunu başarırsanız biraz firenlersiniz.yine yaptığından vazgeçmez kendini haklı filan zannetmeye devam eder ama bu abuk subuk davranışları biraz törpülenir.zaten ne yaparsanız yapın şuç size kalır kendisi hep haklıdır hep mantıklıdır hiç aksini diretmeyin zaten kabul etmez.hatalarına daha bir kör olur.yani işin özeti laf sokun kaçın 5-10 saat yalnız kalsın sizin lafınızla.uzaktan gamsız görünün.

canım zaten ondan bi dinlesen hep o haklı hep ben hatalıyım..herşeyin en iyisini en doğrusunu her zaman o biliyor.yorumlardan anladığım kadarıyla hep aynı sonuca çıkıyo yapılması gereken, UMURSAMAMAK..ben 1,5 yıldır yapamadım bunu çünkü evdeki huzursuzluğu sevmiyorum..haklı bile olsam hep özür diledim sırf bu küskünlük bitsin diye..kaç defa çenemi tutmak için söz verdim ama yapamadım..bugün bile adettendir diye bayramlaşmak istedim onda bile gerek yok diye geri çevirdi..ama şimdi görüyorum ki bu kadar iyi niyetli olmam bana hiçbi şey kazandırmadı..bende bugün çıktım dışarı 2 saat gezdim tozdum hiçbi şeyine dokunmuyorum zaten kaç gündür..şimdi de bayram için arayanlar oluyo gayet mutlu mutlu konuşuyorum...

Sen mi söyledin al diye
evet..dün akşam söyledim gidip alır mısın diye.suratıma bile bakmadan tamam alırım dedi..dün benle bayramlaşmadı bile ..gece telefonuna baktım, dışarı çıkınca ailemi,akrabalarımı herkesi aramış bayramlarını kutlamak için..tek derdi benle bu adamın

Ben işte demem ona al diye kendiliginden den söylemesi ni beklerim ...Annen gelince nasıl olcak acaba tepki koy lütfen yoksa seni yok saymaya devam edicek

Ben işte demem ona al diye kendiliginden den söylemesi ni beklerim ...Annen gelince nasıl olcak acaba tepki koy lütfen yoksa seni yok saymaya devam edicek
hamileliğim bu kadar ilerlememiş olmasa tenezzül bile etmez gider kendim alırdım..ona kalırsa söylemezdi.zaten geldiler o direk ben biraz dolaşıp geleyim diye çıktı..henüz gelmedi..bakalım akşamımız nasıl gececek az çok belli olur gene yazarım

M mevzey bugün 17.00da geldiler annemi bırakıp hemen çıktı.saat 7 gbi aradım yemek için 1-2 saate gelirim dedi..saat 9 da geldi ekmek istemiştim gelirken kapıdan ekmeği verdi döndü..nereye gidiyosun gene dedim işim var gelirim yarım saate dedi.bu arada annem de sorup durdu tabi hep idare ettimm.her gün böyleyse çekme dedi sanki hissetmiş gibi..bekle bekle gelmedi akşam yemeğimiz de zehir oldu..beyfendi saat 11 de geldi..annem de o arada yorgunluktan uyudu tabi.gelince tekrar tartıştık.senin yüzünden annemin üzülmesini istemiyorum,annem gidince nasıl davranmak istiyosan öyle davran umrumda değil dedim..en son arkadaşları burdayken benimle aşk oyunu oynamıştı bende dalga mı geçiyosun diye kızmıştım şimdi onu benim başıma kalkıyo..tamam oynamıyoruz işte herşey senin istediğin gibi neysek o dedi.annemin üzülmesini istemiyorum,garibim hemen süzülüverdi..ben geldim diye mi eve gelmiyor dedi kendi üzerine alındı..şimdi ona muhtacım ya daha da istediği gibi davranıyor.ben bu pislik herifle napıcam gerçekten bilmiyorum ama ne beynim,ne ruh halim ne de sinirlerim kaldırmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…