o oğlak ben balıkBurclariniz ne sizin esinizin?
susmamı istiyor zaten en büyük isteği o..ikimizde bildiğimiz hayatı yaşayalımmış...ortak bi şey yapmak istemiyormuş..halbuki bi kadın konuşuyorsa o ilişkiden umudu olduğu içindir,düzeltmeye çalıştığı içindir..içim çok yanıyor ama bu sefer kesin ve kesin kararlıyım..ölüyorum bi bardak su ver durumuna gelsem bile ondan istemeyip gene susucam....yemin ediyorum susucam....Ne oldu canım ya beddua etmene gerek yok allah büyük bitecek bu sıkıntılar sen rahat ol.Ben esimle ne zaman tartışsam çok sürmez gönlümü almaya çalışır bana beddua ediyorsun işlerim ters gidiyor sana yanlış yapmamaliyim der .Rabbim sabrediyor merak etme ama ona kötü bişey olsa en çok sen yanarsin yinede sabret .Birde şu adamla iletisime girme canim ya seni yaralamayi zevk edinmiş niye prim veriyorsun
Tanidigim pek cok oglak erkegi oyle duyarsiz nemrut tipliler duygu olayi cok yok. Sorumluluk duygulari gelismis. Aile babasi olarak toplumun bir babanin yapmasini istedigi seyleri yaparlar maddi sorumluluklar vs de iyi olur ama bilmiyorum duygu olayi biraz az. Senin burcunda aksine romantizm burcu nerden buldun bu oduncagizio oğlak ben balık
duygularını belli etmez zaten..bende tezahurat yoktur lazım olunca belli ederim ben sevgimi der..onun koruması güveni de eksik olsun artık..öyle bi duruma geldim ki ondan gelecek iyilik allahtan gelsin diyorum..çekmediğim çile kalmadı çünkü hamile halimle.....Tanidigim pek cok oglak erkegi oyle duyarsiz nemrut tipliler duygu olayi cok yok. Sorumluluk duygulari gelismis. Aile babasi olarak toplumun bir babanin yapmasini istedigi seyleri yaparlar maddi sorumluluklar vs de iyi olur ama bilmiyorum duygu olayi biraz az. Senin burcunda aksine romantizm burcu nerden buldun bu oduncagizi( Balik kadinlsri cok narin duygusal olur o seni korur guven verir de aç birakir boyle duygusal.olarak.
açıkçası eşinizin küsme şekli benimkine benziyor.bu demek oluyor ki bu tip hareketler bir erkeğe yakışmıyor.ayrıca "DAĞILIYORUM" ne demek ya günümüz erkekleri de toz şeker gibi heralde presleyip küp şeker yapıcaz.sizde "DAĞILIYORUM" dediğinde "yağmurda bırakayım da eri git bari" de bir kah kaha patlat sonra hiç iletişime geçme sessizliğe bürün. daha bir allak bullak olsun onun şaşkın ve dumur hallerine gül eğlen içinden.yani seni kıramadığını anlasın içinde patlasın kini.merhaba arkadaşlar.uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum zaman zaman girip herkesin sorunlarını okuyup üzüldüğüm,dua ettiğim günlerim oldu..öyle bi durumdayım ki çok sağlıklı düşünemiyorum..bende üye olup sizlerle paylaşmak istedim derdimi..1,5 yıllık evliyim ve şu an 9 aylık hamileyim doğumuma 2 hafta var..eşimle 5 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendik..zaman zaman kavgalarımız küslüklerimiz ayrılıklarımız oldu ama ayrı şehirlerde olunca araya da özlem girince hep yeniden başlamamız daha kolay oldu sanırım..sorunum şu..eşimle ne zaman tartışsam günlerce haftalarca küs kalıyor..ne zaman konuşmaya barışmaya çalışsam çabalarım hep nafile..aynı sofraya oturmuyo aynı yatağa girmiyor..ve bu küslüğü yeri geliyor 1 ayı buluyor..başka birileri gelince benimle mutlu aile tablosu oynuyo misafirler gidince kaldığı yerden devam..barıştığımızda gayet iyi..eşine yardım eden,düşünceli,ilgili bi adam ama tartıştığımızda da bi o kadar kötü..barışıp bu konuyu açtığımda da savunması hep şu..beni dağıtıyosun..senden gelen küçüçük bi şey beni etkiliyor..kendimi kapatıyorum herşeye ve bu ruh halimden sıyrılamıyorum diyo..çözüm ne diye sorduğumda benle kavga etme diyor..bende bu mümkün değil diyorum..ve kavga ettiğimizde artık saygıyı çoktan aşmaya başladı küfürler ,hakaretler diz boyu..sonra da onları sinirle söylediğimi biliyosun açıklamaları..ben aynı evin içinde küs kalmaktan nefret ediyorum o yüzden konuşup sorunu halletmeye çalışıyorum ama hiçbi çaba vermiyor..çoçuğumu da böyle bi ortamda büyütmek istemiyorum..inanın ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..zor bi kocayla nasıl mücadele edilir bilmiyorum..barıştığımızda ne kadar mülayimse tartıştığımızda o kadar zor..1 ay barışık 1 ay küs bünyem kaldırmıyor artık...biraz uzun oldu kus bakmayın lütfen
benim kocamda oğlak kafasına ne eserse yapıyor ergen davranışları bitmiyor maalesef.kafası kızmadığı sürece barışır.ayrıca küstüyse milletin yanında oynuyorsa sizde o oyunu bozun annesi filan geldiyse yanında küstün benle bir aydır noldu misafir gelince başlayıp misafirler gidince surat mı yapacaksın diyin.bana küfürle karşılık verdikçe soğuyorum diyin.bana küs kaldıkça çocuğunda babasını hatırlamaz diyin.ne alaka derse "sen çocuğa da küsersin ağlıyo diye küsersin beklerim senden diyin" kahkaha atın uzaklaşın mesela yürüyüşe çıkın o da içi içini yesin evde.bir şeyi yüz defa söyleyin onun aklına sokmak için ama yüz defa söylediğinizi hissettirmeden.bunu başarırsanız biraz firenlersiniz.yine yaptığından vazgeçmez kendini haklı filan zannetmeye devam eder ama bu abuk subuk davranışları biraz törpülenir.zaten ne yaparsanız yapın şuç size kalır kendisi hep haklıdır hep mantıklıdır hiç aksini diretmeyin zaten kabul etmez.hatalarına daha bir kör olur.yani işin özeti laf sokun kaçın 5-10 saat yalnız kalsın sizin lafınızla.uzaktan gamsız görünün.o oğlak ben balık
canım zaten ondan bi dinlesen hep o haklı hep ben hatalıyım..herşeyin en iyisini en doğrusunu her zaman o biliyor.yorumlardan anladığım kadarıyla hep aynı sonuca çıkıyo yapılması gereken, UMURSAMAMAK..ben 1,5 yıldır yapamadım bunu çünkü evdeki huzursuzluğu sevmiyorum..haklı bile olsam hep özür diledim sırf bu küskünlük bitsin diye..kaç defa çenemi tutmak için söz verdim ama yapamadım..bugün bile adettendir diye bayramlaşmak istedim onda bile gerek yok diye geri çevirdi..ama şimdi görüyorum ki bu kadar iyi niyetli olmam bana hiçbi şey kazandırmadı..bende bugün çıktım dışarı 2 saat gezdim tozdum hiçbi şeyine dokunmuyorum zaten kaç gündür..şimdi de bayram için arayanlar oluyo gayet mutlu mutlu konuşuyorum...açıkçası eşinizin küsme şekli benimkine benziyor.bu demek oluyor ki bu tip hareketler bir erkeğe yakışmıyor.ayrıca "DAĞILIYORUM" ne demek ya günümüz erkekleri de toz şeker gibi heralde presleyip küp şeker yapıcaz.sizde "DAĞILIYORUM" dediğinde "yağmurda bırakayım da eri git bari" de bir kah kaha patlat sonra hiç iletişime geçme sessizliğe bürün. daha bir allak bullak olsun onun şaşkın ve dumur hallerine gül eğlen içinden.yani seni kıramadığını anlasın içinde patlasın kini.
benim kocamda oğlak kafasına ne eserse yapıyor ergen davranışları bitmiyor maalesef.kafası kızmadığı sürece barışır.ayrıca küstüyse milletin yanında oynuyorsa sizde o oyunu bozun annesi filan geldiyse yanında küstün benle bir aydır noldu misafir gelince başlayıp misafirler gidince surat mı yapacaksın diyin.bana küfürle karşılık verdikçe soğuyorum diyin.bana küs kaldıkça çocuğunda babasını hatırlamaz diyin.ne alaka derse "sen çocuğa da küsersin ağlıyo diye küsersin beklerim senden diyin" kahkaha atın uzaklaşın mesela yürüyüşe çıkın o da içi içini yesin evde.bir şeyi yüz defa söyleyin onun aklına sokmak için ama yüz defa söylediğinizi hissettirmeden.bunu başarırsanız biraz firenlersiniz.yine yaptığından vazgeçmez kendini haklı filan zannetmeye devam eder ama bu abuk subuk davranışları biraz törpülenir.zaten ne yaparsanız yapın şuç size kalır kendisi hep haklıdır hep mantıklıdır hiç aksini diretmeyin zaten kabul etmez.hatalarına daha bir kör olur.yani işin özeti laf sokun kaçın 5-10 saat yalnız kalsın sizin lafınızla.uzaktan gamsız görünün.
yok canım gelmedi henüz..annem 2,5 saatlik mesafede..beyfendi almaya gitti yoldalar şimdi...gidemem demedi hayret....Annenin geldimi ?meral ettim kus tavrı hemen degistimi
evet..dün akşam söyledim gidip alır mısın diye.suratıma bile bakmadan tamam alırım dedi..dün benle bayramlaşmadı bile ..gece telefonuna baktım, dışarı çıkınca ailemi,akrabalarımı herkesi aramış bayramlarını kutlamak için..tek derdi benle bu adamınSen mi söyledin al diye
hamileliğim bu kadar ilerlememiş olmasa tenezzül bile etmez gider kendim alırdım..ona kalırsa söylemezdi.zaten geldiler o direk ben biraz dolaşıp geleyim diye çıktı..henüz gelmedi..bakalım akşamımız nasıl gececek az çok belli olur gene yazarımBen işte demem ona al diye kendiliginden den söylemesi ni beklerim ...Annen gelince nasıl olcak acaba tepki koy lütfen yoksa seni yok saymaya devam edicek
canım annem doğumum için geldi ama fazla kalamıcak malesef kalacağı en fazla 15 günSana annen bakacak değil mi doğurunca canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?