çaresiz miyim yoksa çare mi bulamıyorum bilmiyorum...

amin canım tşk ederim...düşüncesinde boşanma var mıydı bilmem ama onun inadını,lanet olası öfkesini iyi bilirim ben..şu anki öfkesinden inadından bile boşanır bu kadar değişik bu kadar cins biri..ben onunla sürekli sidik yarıştırıyomuşum (özür dilerim) kadın dediğin biraz geride durmasını bilmeliymiş,akıllı bi kadın bardağa sürahi bile dese kocam öyle diyosa vardır bi bildiği dermiş ama ben öyle değilmişim..ben kocam ne diyosa doğrudur diceksem neden ünv okudum ki o zaman?kendi düşüncem kendi doğrularım olmayacaksa neden eğitim gördüm?hiç okula gitmez,zengin bi koc aa bulur tam onun dediği gibi bi kadın olurdum..
En çok ne zoruma gidiyor biliyor musun?ben antalyada yaşıyorum eşim ist daydı..evlenince ben ist a gitmek istemedim yaşam koşullarının zorluğundan..burda kendime ait bi ev var..antalyaya yerleşelim kira sıkıntımız olmaz,eşyalarım da iyi eşya da almayalım, evi güzel gösteren huzurdur, sana da bi iş buluruz daha kolay bi yaşantımız olur dedim..kabul etti o da..işini düzenini yıkıp geldi antalyaya..ilk başlarda ben bi süre çalışmıcam, 15 yıldır çalışıyorum biraz dinlenmek istiyorum dedi..bense ona hep destek oldum..kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman iş bak dedim..o arada ben bileziklerimi filan sattım araba aldık..her öğle arası isten gelip eşimi aldım arabayı ona verdim..sırf erkektir evde kalıp canı sıkılmasın, dolmuşlarla da uğraşmasın die..evin tüm faturaları benim üzerimde otomatik ödemede, onun cep tlf faturası dahi..mutfak masrafı hiç yaptırmadım..gezip tozmalarımızda elini cebine attırmadım..8 ay işsizlik maaşı aldı tek kuruşu nasip olmadı..sadece kişisel masrafına harcadı...ve hep para harcarken bile paramız diye söylüyordum..bende para var demiyordum o erkektir,gururu incinir diye..Çoçuğumuz olacak diye bi taraftan doğum parasını,odasını,eksiklerini hazırladım..Kendimi,kendime bakmayı unuttum ben..
Sonra ben 37 yaşındayım her işte çalışamamdan dem vurmaya başladı..Kredi çekelim bi dükkan aç,çok kazanmana gerek yok,çok şükür evimiz var arabamız var maddi sıkıntımız yok öenmli olan senin üretmen,bi meşguliyetinn olması dedim..tamam deyip araştırmaya geçtiğimizde bi kavga yaşadık hadi dön başa....benle küsken hayata da küs çünkü..
Burda okuyorum bi çok insan aileden sıkıntı yaşıyor..biz hiç yaşamadık..ne onun ailesi ne benim ailem hep iyiydi bize hala da öyleler..geçim sıkıntısı yaşamadık..her istediğimizi alabildik,gezmeden tozmadan geri kalmadık...bi evimiz bi arabamız var..birbirimize hiç yalan söylemedik..ihanet de etmedik en azından yakalamadım..Bu kadar önemli şeylerden sıkıntı yaşamamışken neyin kavgasını neyin küslüğünü yaşadık biz?ben bu kadar hassas bu kadr fedakar davranmışken bunu mu hak ettim üstelik karnım burnumdayken?ve bana şunu diyebildi..sen mi verdin harçlığımı,ben tazminat paramdan harcadım..yani benim evle ilgili tüm sorumluluğu üstlenmem,ona eşya dahi aldırmamamın hiçbi önemi değeri olmadı..Bnim yapmam gerekenleri 1 yıldır karım yapıyo,bana hiç dır dır etmedi çalışmıyosun diye, aksine hep yanımda oldu destek oldu karım demedi..Çok uzun oldu sanırım kus bakmayın....

Canım bir konu var vazgeçtim eVliliğimden diye oradaki bayanın yaşadıklarını benziyor yaşadıkların ama onun eşi sevgisiz tepkisiz senin ki aşırı tepkili sevgili mi bilemem !!Sorun yavaş yavaş ortaya çıktı hayatı altın tepsi ile sunmussun canim sen ona amaç yok hedef yok neyin uğraşısini versin ki seni ve kendini mutlu etsin ...Fedakarlık karşılıklı olmalı ayrıca bir taraf yapıyorsa onun üstünde tapusu kalir hep ondan beklenir ama gözede gelmez .Ben başka biri yoksa sırf inadına dan yapacağını düşünmüyorum canim can acitici ama öyle Yoksa da başka biri senin inadıni kırmak için zamana yayalım dedi.Sana tavsiyem doğum da bu illaki yanasır hormonlar tavan yapar sakin boşluğa düşme ona ihtiyacın yok şu zamanları tek atlatan çocuk doğun cada pekala üstesinden den gelir sen evlilikte erkek tarafı olmuşsun bunu mu kaldiramican ...Sanada hayatta kızına cokkk mutlu olmanı diliyorum

tşk ederim canım..Allah herkesin gönlüne göre versin..Fazla fedakarlık yaptığımın,bunun da göze gelmediğinin farkındayım..Ayrılınca durmaz burda zaten gider ist a..başka biri var mı yok mu bilmiyorum ama tlfnu hep orta yerde,şifreleri aynı,sosyal medyadaki birlikteki resimlerimiz aynı..işi de yok..arama kayıtlarında sürekli görüştüğü biri yok..Sevgiden yana değil sorunu yıpranmadan dolayı diye düşünüyorum..kavgadan bıkmış artık..çünkü onun için bi kavga bin kavgaya bedel gibi malum süreç sancılı geçtiği için...benim inadımı kıracağı bi şey yapmıyorum ki ben yada bana mı öyle geliyor..sen benden daha inatçısın dedi bana dün..iyi de ben inatçı olsam o benle konuşmuyosa ben hiç kouşmam düşüncesine girmem gerekmez miydi?ya da istediği kalıba sokmaya çalışıyo o zaman da ben benlikten çıkıcam.sen büyüksün,sen bi tanesin,sen haklısın,ağa da sensin paşa da sensin mi demeliyim...bunu yapacak karakterde değilim ben..

Aksam nasıl geçti ?konuşuyor mu seninle
diğer günlerden pek farklı geçmedi..dışarı çıkmadı hiç..annem mangal istedi diye mangal yaptı..anneme dünkü konuşmadan sonra mı bilemiyorum daha sıcaktı en azından konuşkandı.annem erkenden yattı biz gene iki yabancı gibi takıldık..o tv de ben pc de..tek kelime konuşmadık..sonra da çekyatta uyudu gelmedi yatağa...

Eşinizin huyunu biliyorsunuz,o zaman kavga yolunu kapatacaksiniz.Benim de çevremde sizin durumunuzda olanlar var.Sırf eşlerini sevdikleri için alttan alıyorlar.Hatta bir tanesi eşi ağzını açar açmaz kendini geri çekiyor.Saygılı,sevgili geçinip gidiyorlar sonuçta.Bu da sizin imtihaniniz

Canim maalese fedakarlik ise yatramiyor sanki daha kiymetsiz yapiyor bizleri...

Bi ise girip essek gibi calisacakti canim.. Bu kadar iyi olmamaliydin..fazla fedakarsin ve karsinda koca bi nankorluk.. Bilezik satmayacaktin..erkekse erkeklik yapacakti...resmen tum sorumluluk sendeymis...

bu diktatörlüktür bence..ben sırf kavga çıkmasın diye susacaksam, yanlış şeylerde tepkimi koymayacaksam, eleştirmeyeceksem bu ne kadar sağlıklı bi evlilik olabilir ki?

Bi ise girip essek gibi calisacakti canim.. Bu kadar iyi olmamaliydin..fazla fedakarsin ve karsinda koca bi nankorluk.. Bilezik satmayacaktin..erkekse erkeklik yapacakti...resmen tum sorumluluk sendeymis...
insan sevince, aşık olarak evlenince gözüne gelmiyor benim de gelmedi.herşeyi isteyerek ve seve seve yaptım..baş üstünde olmam gerekirken ayak altındayım sanırım..bunu da yaşayarak tecrübe edinmiş oldum..bi daha kimseye bu kadar cömert bu kadar fedakar olmam

bu diktatörlüktür bence..ben sırf kavga çıkmasın diye susacaksam, yanlış şeylerde tepkimi koymayacaksam, eleştirmeyeceksem bu ne kadar sağlıklı bi evlilik olabilir ki?
Eşiniz manevi durumunu bilmiyorum tabi,onların eşleri madden ve manende iyi yerde olan insanlar.Tabi farkedebilir insandan insana,arada aldatilma vs gibi şeyler yoksa sabredin ne diyeyim.Bize konuşmak kolay tabi,içinde olan bilir.Evet bu dünyada kimseye Allah rızası dışında şefkat,fedakarlık göstermeyeceksin.Allah yardimcin olsun

Yok artıkkk?? Canım kadın zaten 9 aylık hamile. Olmadık yerden kafasını karıştırmayın..

Hamile kadına bunlar denirmi yaaa insaf...!

Canım bütün konuları okudum. Acaba kavga tarzından kullandığın kelimelerden dolayı mı diye düşündüm ama hepsini okuyunca nasıl bir insan olduğunu anladım. Hamilesin, anlayışlısın, evine bakıyorsun, alttan alıyorsun.. Bence çok fazla müsamma göstermişsin. 8 ay dinlenmek ne yaa pardon? Hem çocuk iste, hem dinlenicem de ohhh ne güzel dünya.
Yani bazı erkekler malesef eşlerini böyle sindirmeye çalışıyorlar.
Benim de çok yakın arkadaşım aynı zorlukları çekti. Doğumuna iki hafta kala, sırf babası ve ablasını görmek istiyorum dedi diye kıza boşanma davası açtı. Kız da tamam boşanalım dedi. Aynı evde iki yabancı oldular. Doktora kontrole gittiler, bebek geliyormuş farketmemişler. Hemen doğuma almışlar. Çocuk da eve eşyaları almaya gitmiş. O gelene kadar bebek doğduğu ve yanlarında olamadığı için ağlamış.
Sonra yine baskı... Şimdi yeni yeni kız eşini sindirmeye başladı. Böyle anlayışsız insanlarla zor canım ne diyeyim.
Herşeyin hayırlısı...

Kız arkadaşınız eşini sindirmeye başladıysa arkadaşınız için sevindirici bi durum..benim en büyük hatam herşeyi fazla fazla yapmamdı sanırım..tabi ki hatalarım,zayıflıklarım olmuştur ama hiçbirinde bunları hak edecek kadar büyük bi hata yapmadım..zaman herşeyin ilacı..ona da bana da öğretir sanırım ayrıldığımızda..................

amin canım cümlemizin...aldatılma yaşamadım yani yakalamadım, hiç de öyle bi şey sezmedim...sabredilecek pek bi şeyimiz kalmadı bizim sanırım..işin tezat olan kısmı benim eşim kadına değer verdiğini,kadının ayrı bi birey olduğunu, atatürkün kadınlara iyi ki haklar tanıdığını filan savunur hep..hem düşüncesi bu hem de kendi karısına gelince geride durmasını bil diyo...

geçmişi okumadan yorum yapıyorum.
başkalarıyla da kavga edince, tartışınca uzun süre küs duruyor mu? yani kendi annesi, kardeşi, arkadaşı vs ile de böyle mi, seninle mi küsüyor sadece?
eğer herkese böyleyse destek alsın bir uzmandan. yok sadece sana böyle ise, ona okkalı bir ders vermen lazım. bu rest çekmek olur, asla ilk adımı sen atmayıp inceldiği yerden kopmasını beklemek olur, evi terketmek olur vs vs.
ama böyle gitmez.

başkalarıyla küs kalmaz ama onlarada ilk adımı atmaz..eğer onlar ararsa adım atarsa barışır..benle öyle değil..ben adım atsam da geçmiyo öfkesi,siniri..barışana kadar süreç uzun ve acı dolu geçiyo..barıştığımızda bu konuyu konuştuğumuzda, başkalarına böyle değilsin dediğimde açıklaması hep şu: "BENİ DAĞITAN TEK İNSAN SENSİN..SENİN DIŞINDA BANA KİM NE DERSE DESİN,İSTERSE ANA AVRAT KÜFRETSİN, İSTERSE SİLAH ÇEKSİN UMRUMDA OLMUYOR"...Bende insan sevdiğine kıyamaz diyorum o da insan en çok sevdiğine kırılır diyor..velhasıl orta yol bulamıyoruz..millet 2 güne bir kavga eder, 5 dk sonra hiçbi şey olmamış gibi devam eder..biz 1 ay bal kaymak, 1 ay düşman..ruh sağlığı diye bi şey kalmadı

eşin saçmalıyor. insan sevdiğine kıyamaz, sen eşine bir ay küs kalsan amenna, eşinin psikolojisini bozdun derim ama adam seni sevmiyor sanırım.
ya sen onu çok sevdiğin için şımarmış ya da psikolojik sorunları var, böyle örtüyor üstünü.
ama bu böyle gitmez, o kesin. bence fazla geç kalmadan kararlı bir konuşma yapma zamanınız gelmiş.

konuştuk zaten ve ayrılmaya karar verdik..doğumumu ve biraz kendimi toparlamamı bekliyoruz...nedenleri niçinleri düşünmek istemiyorum artık...kabullenmeye çalışıyorum şu an...

konuştuk zaten ve ayrılmaya karar verdik..doğumumu ve biraz kendimi toparlamamı bekliyoruz...nedenleri niçinleri düşünmek istemiyorum artık...kabullenmeye çalışıyorum şu an...
kendini düzeltmek yerine ayrılmayı kabul mu etti?
yazıklar olsun ona. ne sana ne evladına sevgisi saygısı yokmuş. en azından yıllarını ona harcamayacaksın. bu da züğürt tesellisi olsun senin için.
Rabbim güzel günler göstersin sana ve evladına.

züğürt tesellisi ağır oldu sanki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…