çaresizlik :( lütfen yardım kızlar

Canim cok dua et kotu insanlarin serrinden Allaha sigin.
Namaz kil hep teheccutlere kalk.
Kotuluk yapmak o kadar basit ki simdiden iftira atmis sen soyledin planli bi insan diye.
Seni korkutmak degil amacim sakin korkma Allaha dua et. Senin ve ailen icin hayirlisi olsun. Hakkinda hayirlisini istersen basina ne gelirse gelsin uzulmezsin hayirlisi bu imis dersin. Kisaca uzulme bebegini de uzme. O hissediyor.

sağ ol canım benim eksik olmayın..

İyi baba mı
Hiç mi erkek, adam gibi adam tanımadın sen güzelim nesi iyi bu adamın da babalığının da?
Unutma ki insanlar iyilik etmeyi ve doğru davranmayı istediğinde beceriyor diye iyi olmazlar.. Bir potansiyel olması o insanı iyi yapmaz.. Şımarıklıktan, hırstan, inattan, dolduruşa gelmekten vs.. bu iyilik hali bozulabiliyorsa ortada bir iyilik yoktur. Değil iyilik, karakterden bile söz edilemez..
Koşullu babalık edene iyi baba denmez, babalığı sadece kan bağından böyle adamların, yoksa bildiğin kötü bir baba deniyor bu türlere üzgünüm

tamam artık ya bitti ipler koptu.. hala bana bunun sorumlusu sensin diyebildi ya.. neymiş ben eve girdiğimden beri annesini düşman bellemişim, o da bunu sezmiş, o yüzden bana kafayı takmış,o kadar küfür etmiş,ben de o küfürleri yememek için hiçbir çaba sarf etmemişim..ya bir nevi hak etmişim anladım ben bundan.tamam ulan anasını satayım hak ettim ben....ne demişler;anlattıklarınız ancak karşıdakinin anladığı kadardır..o yüzden kendimi yırtsam da etsem de anlaşılamayacağım. ama canım kocama (!) ilk aylarımızda sorduğumda bana karşı mı böyle?acaba başka bir kızla evlensen de böyle yapar mıydı diye...yapardı,hatta ben onu uyardım anne bak bir gün evlenicem ,bir kız gelicek bu eve,onun yanında böyle böyle yapma dedim... demişti..problem benim kişiliğim değil arkadaşlar kim olsa yapacaktı aynısını ona... ama olsun o faktör haricinde ben çok mutlu oldum.. olsun bunlar da bir şekilde imtihanımmış benim.Allah'ım başka dert keder göstermesin..bebeğimle huzurlu bir hayat yaşayalım inşallah.. öptüm kızlar byee

evden mi ayrıldı? yoksa sadece kavga mı ettiniz.sanırım bana neden böyle davranıyorsundan başlayıp konu kaynanaya varıyor.bence hiç konuyu açma o açarsa konuşmak istemiyorum de hatta.o yokmuş gibi davran.aslında bi resti hakkediyor ama ters teper diye çekiniyorsun.nasıl bi kaynana o ya evlerden ırak.allah yardımcın olsun.

zaten 2 yıllık beraberliğimizde tek kavga etme sebebimiz bu.onun haricinde ses bile yükseltmedik birbirimize.. kahve istersen bile, hayatım kalktığında kahve yapar mısın diyen bir insan.. bizi bu hallere sokan şeytana ne diyeyim ki.. ailem uzakta ama yanımda sayılır 1 telefona bakar hatta gelelim mi dediler gelmeyin dedim.onların da bir hayatı var sonuçta.bu yaştan sonra benim yüzümden üzülüyorlar zaten.bakalım..

Gitti mi evden ?kesik kesik anlatiyorsunuz.Allah yardımcınız olsun tek ve büyük bir sorun aranızda daki siz ona kiyamazken o sizede yavrunuza kıyıyör. Hiç birinizi haketmiyor.Anasiyla mutluluklar dilemek çok mantikli bir karar olur

gitmedi henüz ama gidecek az kaldı ...aynen dediklerinize katılıyorum... bu arada kısmet olursa benim de bebeğimin doğum tarihi 15 ağustos :) ama bu hafta 19 ağustos çıktı kontrollerde..o aralar işte bakalım

gitmedi henüz ama gidecek az kaldı ...aynen dediklerinize katılıyorum... bu arada kısmet olursa benim de bebeğimin doğum tarihi 15 ağustos :) ama bu hafta 19 ağustos çıktı kontrollerde..o aralar işte bakalım

Hayirlisi ile kuçağına alırsın inş. Demekki bu ara iyi beslenmiyorsun tarih ileri atildiysa dikkat et kendine .Gidecegini mi söyledi ?zamanı Mi bekliyor ?
Böyle bir durumda tek hatalı esin hiç kimseyi suçlama izin veriyor mu ?veriyor! !!Sakın karşısında ağlama üzülme demek kolay ama yap kaybedecegin ne var ki ?oğluna odaklan siz ve sizin sağlığınız bu aptal entrikalardan daha önemli .
Ben anlamıyorum en sevdiğin en zor zaman da sana böyle yaparsa kime güvenicen bu hayatta.
Ben gebelik yaşarken çok sıkıntı çekiyorum ama eşimin azami dikkat etmesi beni rahatlatmak icin çalışması bile bu sıkıntıma değiyor insan evladı zaten böyle davranmak zorunda da anası neki oğlu ne olsun ! Gebe kadını sinir krizine sokmak !demekki oğlunu hiç düşünmüyor size bağlı ya tansiyonun fırladı sen de bebeğin de hayatı tehlikeye girebilir. O kadar cahil mi Hayır !!!demek ki bilinçli hersey demek ki iyi biri değil esin o yüzden içini olabildiğince soğutmaya çalış oğlun dünya ya bir gelsin onun mokunu yesinler .Kapın da köpek olmadan güven më bence.

Çok sinirlendim kusuruma bakma aynı haftalardayiz ve yüzlerce gebe kadın esine nazlanirken senin bu dertlerde boğulman kaç gündür aklımı meşgul ediyor .Ben olsam sahipsiz gördü diye düşünürüm ve ailemi çağırırim evlatları için gelsinler sen olsan 2 elin kanda olsa gitmezmisin evladı için öyle düşünme şimdi ihtiyacın olmayacak ta ne zaman olacak

emin ol daha az önce konuştum gelelim ya da sen gel diyorlar.hayır dedim ben tek başıma dimdik ayaktayım bunu görecek herkes dedim.. dediğin gibi benim tansiyonum hiç yüksek çıkmazdı hep 10 larda 11 lerde takılırdı..geçen gittiğimde 13 e 9 çıktı.kız diyorki aa hep normaldi ne oldu.. e normal değilim dedim zaten 2/3 dk sonra koyverdim kendimi ,doktor neyin var moralsiz gördüm deyince.. Allah'ım korusun.. en çok da bir anda böyle değişmesi koyuyor insana.ilk 4 ay düşük tehlikem vardı malum ilki öyle olunca,ikincide tehlike artıyor.inan yerimden kaldırmıyordu ,hatta bazen sıkılıp toz aldığım zaman ,hiç düşünmüyorsun bebeğinin sağlığını kalkma diyorum ben yaparım işleri diyordu ,yaptı da bulaşık olsun süpürme silme olsun.yemek olsun.sonra tehlike geçince ben tabi normal hayata döndüm yine mutlu mesut geçiyordu.hatta şöyle ki diyordum ki.valla kimseye anlatmam seni, kıskanan çok olur,benim gibi şımartılan bi hamile var mıdır acaba diyordum..ama gel gör ki 2 haftadır bu muhabbet açıldı ben gitmem o eve dedim ipler koptu..benim kafa error 404

kocanla aynı evde kaldıkça güzel günler geliyor aklına ve farkında olarak veya olmayarak hala umut besliyorsun. o yüzden kocanı kovmuyorsun, aileni çağırmıyorsun.
bak canım gebelik ne kadar zor ise lohusalık ondan çok çok çok daha zor. doğum sonrası sana yaşatacakları yüzünden ağır depresyon geçirebilirsin, sütün gelmeyebilir veya kesilebilir.
bak az sıkılınca tansiyonun oynuyor. lohusalık daha riskli.
şimdiden karar vermeni ve gardını almanı tavsiye ederim.

Bende hemen hemen aynı durumdayım çok üzüldüm kendinizi üzmeyin dicem ama ne çare ama birşey söyliyimmi yuva yıkanının yuvası olmaz oda mutlu olamaz ben daha bi senelik evliyim ama annesi yüzünden ayrılmak üzereyiz ben hiç beddua etmedim allahından bulsun dedim etme bulma dünyası inşallah eşiniz hatasını anlar bırakmaz sizi

Böyle adamlara nasıl sabrediyirsunuz sasiyorum vallahi bende kocami beğenmiyorum utandım kendimden canım aşkım benim benimki melek ya melek ne nankormusim.anne karnından çıkamayan adamlar la evlenip bile bile lades deseniz olacağı budur kendi düşen aglamaz ben olsam cildiririm ya Allah size sabır versin...

bakalım canım benim sen de sıkma canını .her şey inceldiği yerden kopar.. şu an için ailem geldi gürültüler duruldu ama sonumuz ne olacak hala bilemiyorum , biraz kendine çekidüzen verdi ama insanın bir kere ümitleri sarsılınca kolay kolay eskisi gibi olmuyor..... bakalım bekleyip görücez.. dediğin gibi beddua etmeye gerek yok.. Allah hemen cezasını vermiyorsa vardır bir bildiği bir müddet erteliyor
35/FÂTIR-45: Eğer Allah, insanları, ettikleri günah yüzünden yakalayıp hesaba çekseydi, yer yüzünde hiç bir canlı bırakmazdı. Fakat Allah, onları, muayyen bir vakte kadar geciktirir. sen de bekle güzelim isyan etme .elbet herkes hak ettiğini bulacak..bu dünyada bulmazsa ahirette... hele ki yuva yıkan kul hakkı yiyen biri ...kendi düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…