- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
- Konu Sahibi Lonely single girl
-
o biraz sıkar işte.. öncelikle beni ortadan kaldırmaları lazım elimden alabilmeleri için.. o kadarını da yapmaz herhaldeEsiniz cocugu sizden alacak mi ondan mi dogana kadar yaninizda dururum diyor.
sağ ol canım benim eksik olmayın..Canim cok dua et kotu insanlarin serrinden Allaha sigin.
Namaz kil hep teheccutlere kalk.
Kotuluk yapmak o kadar basit ki simdiden iftira atmis sen soyledin planli bi insan diye.
Seni korkutmak degil amacim sakin korkma Allaha dua et. Senin ve ailen icin hayirlisi olsun. Hakkinda hayirlisini istersen basina ne gelirse gelsin uzulmezsin hayirlisi bu imis dersin. Kisaca uzulme bebegini de uzme. O hissediyor.
evet güzellerim.şu son 1 senem roman gibi ama özet geçeceğim.evlendik kocamla çok da uyumlu bir çiftiz.evlenmeden önce annemle yaşayacağız,çok tatlı bir insan asla bir sorun çıkmaz vs.dedi . e haliyle kabul ettik aşığız ya güya:) neyse daha eve girer girmez değil girmeden başladı sorunlar.düğün arabasında kocamın yanında oturamadım.arkada tek oturdum.bilin bakalım yanındaki kimdi? sonra evlendik 5 / 6 gün kapımız açık uyuduk evde neden?çünkü hastalandı (!) e haliye anlarsınız ya bir şey geçmedi aramızda kocamla.gün geçtiii çok hakaretler yedim yine de sustum kimseye bir şey söylemedim..ve bomba hamileydim6.ayımızda...ne mi oldu o günden itibaren psikolojik şiddet bebek düşsün de boşanın diyor bir de yüzüme karşı..benim yanımda şurda bi kız var çok güzel sana onu alalım bunu alalım ben 3 aylık hamileyken diyor...soba yaksam laf,tv açsam laf,yemek pişirsem canımın çektiğini,masraf oluyormuş.ve evde çalışan da kocamla biziz yani evin masrafını biz görüyoruz.gel zaman git zaman şiddet şiddetlendi ve hakaretler bebeğime laf söylemeler bana iftiralar ve haliyle her gün geçirilen sinir krizleri..en son eşim dayanamadı başka eve taşındık ve birkaç gün geçmeden3,5 aylık bebeğimi kaybettim.. şimdi yeniden hamileyim huzurluyuz falan,,ta ki 2 hafta önceye kadar.ben de diyorum ki kızlar,bu kadın bir şey yapmadan durmazdı şimdiye kadar çok fena bir planı var ama bakalım diyorum..vee bomba .ya bu eve tekrar geri gelir ya da boşanın gibi birşeyler empoze etmiş ve şaka gibi el-şim de aynısını bana yapıyor.ya taşınırız ya ayrılırız.ben bebeğime mezar olan,o kadar sinir harpleri geçirdiğim eve nasıl döneyim e be kızlar söyleyin.kocam çok ilgiliydi bebeğine benden çok ilgileniyordu sağlığıyla hafta hafta netlerde dolaşıyor 21.hafta 22.hafta :) bakıyor oğluyla konuşuyordu.şimdi taşınmayı barışmayı kabul etmedim diye ne benim yüzüme akıyor ne oğluyla konuşuyor.eğer onu sevmesem amaan siktiret nolcak bakamaz ısın oğluşuna derdim kendime.ama çok seviyorum ve çok acı çekiyorum .şu an 6.ayımdayım ve çok acı çekiyorum.doktora gittiğimizde kriz geçirdm .haatımda ilk defa başkasının yanında böyle deli gibi ağladım .ne oldu bir teselli bile etmedive her şeyin suçlusu benmişim çok kötülük yapmışım annesine anne dememişim.kızlar dedimm dedim.en çok da zoruma giden bu aya.yaptığım şeyi yapmadım denmesii.ve sevdiğim adam yatağını ayırdı.onu bırak konuşmuyor benimle sırf bu yüzden.dünyanın en iyi babası olucaktı bir kere gözü dışarda olmadı telefon bilgisayar her şey ortada yani benim kocam yapmaz demesin kimse ama yine de öyle bir şey olmadığına şu an %99 eminim kızlar hani aklınıza o geldiyse.ha bundan sonra emin olamayabilirim:)) bilmiyorum ama napıcam boşverin onu bunu canım çok acıyor.oğlumun üzülmesini istemiyorum ama üzülecek doğuma kadar yanımda duracakmış doğumdan sonra ayrılacakmıs benden.bunu bilmek ne acı dimi.tamam doktora götürüyor.evine eksik alıyor..ama bir tek eksik şu an ; MUTLULUK (( 30 yaşıma merdiven dayadım.böyle iyi erkek iyi koca iyi baba görmedim(babam hariç) ama yazık ettik.ahirette iki elim yakasında o kadının .yatacak yeri yok .yüce rabbimin adaleti er yada geç yerini bulacak inşallah.ama ben karalıyım o mezar eve gitmicem..siz ne düşünüyorsunuz??
gitmedi henüz ama gidecek az kaldı ...aynen dediklerinize katılıyorum... bu arada kısmet olursa benim de bebeğimin doğum tarihi 15 ağustos :) ama bu hafta 19 ağustos çıktı kontrollerde..o aralar işte bakalımGitti mi evden ?kesik kesik anlatiyorsunuz.Allah yardımcınız olsun tek ve büyük bir sorun aranızda daki siz ona kiyamazken o sizede yavrunuza kıyıyör. Hiç birinizi haketmiyor.Anasiyla mutluluklar dilemek çok mantikli bir karar olur
gitmedi henüz ama gidecek az kaldı ...aynen dediklerinize katılıyorum... bu arada kısmet olursa benim de bebeğimin doğum tarihi 15 ağustos :) ama bu hafta 19 ağustos çıktı kontrollerde..o aralar işte bakalım
emin ol daha az önce konuştum gelelim ya da sen gel diyorlar.hayır dedim ben tek başıma dimdik ayaktayım bunu görecek herkes dedim.. dediğin gibi benim tansiyonum hiç yüksek çıkmazdı hep 10 larda 11 lerde takılırdı..geçen gittiğimde 13 e 9 çıktı.kız diyorki aa hep normaldi ne oldu.. e normal değilim dedim zaten 2/3 dk sonra koyverdim kendimi ,doktor neyin var moralsiz gördüm deyince.. Allah'ım korusun.. en çok da bir anda böyle değişmesi koyuyor insana.ilk 4 ay düşük tehlikem vardı malum ilki öyle olunca,ikincide tehlike artıyor.inan yerimden kaldırmıyordu ,hatta bazen sıkılıp toz aldığım zaman ,hiç düşünmüyorsun bebeğinin sağlığını kalkma diyorum ben yaparım işleri diyordu ,yaptı da bulaşık olsun süpürme silme olsun.yemek olsun.sonra tehlike geçince ben tabi normal hayata döndüm yine mutlu mesut geçiyordu.hatta şöyle ki diyordum ki.valla kimseye anlatmam seni, kıskanan çok olur,benim gibi şımartılan bi hamile var mıdır acaba diyordum..ama gel gör ki 2 haftadır bu muhabbet açıldı ben gitmem o eve dedim ipler koptu..benim kafa error 404Hayirlisi ile kuçağına alırsın inş. Demekki bu ara iyi beslenmiyorsun tarih ileri atildiysa dikkat et kendine .Gidecegini mi söyledi ?zamanı Mi bekliyor ?
Böyle bir durumda tek hatalı esin hiç kimseyi suçlama izin veriyor mu ?veriyor! !!Sakın karşısında ağlama üzülme demek kolay ama yap kaybedecegin ne var ki ?oğluna odaklan siz ve sizin sağlığınız bu aptal entrikalardan daha önemli .
Ben anlamıyorum en sevdiğin en zor zaman da sana böyle yaparsa kime güvenicen bu hayatta.
Ben gebelik yaşarken çok sıkıntı çekiyorum ama eşimin azami dikkat etmesi beni rahatlatmak icin çalışması bile bu sıkıntıma değiyor insan evladı zaten böyle davranmak zorunda da anası neki oğlu ne olsun ! Gebe kadını sinir krizine sokmak !demekki oğlunu hiç düşünmüyor size bağlı ya tansiyonun fırladı sen de bebeğin de hayatı tehlikeye girebilir. O kadar cahil mi Hayır !!!demek ki bilinçli hersey demek ki iyi biri değil esin o yüzden içini olabildiğince soğutmaya çalış oğlun dünya ya bir gelsin onun mokunu yesinler .Kapın da köpek olmadan güven më bence.
Çok sinirlendim kusuruma bakma aynı haftalardayiz ve yüzlerce gebe kadın esine nazlanirken senin bu dertlerde boğulman kaç gündür aklımı meşgul ediyor .Ben olsam sahipsiz gördü diye düşünürüm ve ailemi çağırırim evlatları için gelsinler sen olsan 2 elin kanda olsa gitmezmisin evladı için öyle düşünme şimdi ihtiyacın olmayacak ta ne zaman olacak
kocanla aynı evde kaldıkça güzel günler geliyor aklına ve farkında olarak veya olmayarak hala umut besliyorsun. o yüzden kocanı kovmuyorsun, aileni çağırmıyorsun.emin ol daha az önce konuştum gelelim ya da sen gel diyorlar.hayır dedim ben tek başıma dimdik ayaktayım bunu görecek herkes dedim.. dediğin gibi benim tansiyonum hiç yüksek çıkmazdı hep 10 larda 11 lerde takılırdı..geçen gittiğimde 13 e 9 çıktı.kız diyorki aa hep normaldi ne oldu.. e normal değilim dedim zaten 2/3 dk sonra koyverdim kendimi ,doktor neyin var moralsiz gördüm deyince.. Allah'ım korusun.. en çok da bir anda böyle değişmesi koyuyor insana.ilk 4 ay düşük tehlikem vardı malum ilki öyle olunca,ikincide tehlike artıyor.inan yerimden kaldırmıyordu ,hatta bazen sıkılıp toz aldığım zaman ,hiç düşünmüyorsun bebeğinin sağlığını kalkma diyorum ben yaparım işleri diyordu ,yaptı da bulaşık olsun süpürme silme olsun.yemek olsun.sonra tehlike geçince ben tabi normal hayata döndüm yine mutlu mesut geçiyordu.hatta şöyle ki diyordum ki.valla kimseye anlatmam seni, kıskanan çok olur,benim gibi şımartılan bi hamile var mıdır acaba diyordum..ama gel gör ki 2 haftadır bu muhabbet açıldı ben gitmem o eve dedim ipler koptu..benim kafa error 404
Bende hemen hemen aynı durumdayım çok üzüldüm kendinizi üzmeyin dicem ama ne çare ama birşey söyliyimmi yuva yıkanının yuvası olmaz oda mutlu olamaz ben daha bi senelik evliyim ama annesi yüzünden ayrılmak üzereyiz ben hiç beddua etmedim allahından bulsun dedim etme bulma dünyası inşallah eşiniz hatasını anlar bırakmaz sizievet güzellerim.şu son 1 senem roman gibi ama özet geçeceğim.evlendik kocamla çok da uyumlu bir çiftiz.evlenmeden önce annemle yaşayacağız,çok tatlı bir insan asla bir sorun çıkmaz vs.dedi . e haliyle kabul ettik aşığız ya güya:) neyse daha eve girer girmez değil girmeden başladı sorunlar.düğün arabasında kocamın yanında oturamadım.arkada tek oturdum.bilin bakalım yanındaki kimdi? sonra evlendik 5 / 6 gün kapımız açık uyuduk evde neden?çünkü hastalandı (!) e haliye anlarsınız ya bir şey geçmedi aramızda kocamla.gün geçtiii çok hakaretler yedim yine de sustum kimseye bir şey söylemedim..ve bomba hamileydim6.ayımızda...ne mi oldu o günden itibaren psikolojik şiddet bebek düşsün de boşanın diyor bir de yüzüme karşı..benim yanımda şurda bi kız var çok güzel sana onu alalım bunu alalım ben 3 aylık hamileyken diyor...soba yaksam laf,tv açsam laf,yemek pişirsem canımın çektiğini,masraf oluyormuş.ve evde çalışan da kocamla biziz yani evin masrafını biz görüyoruz.gel zaman git zaman şiddet şiddetlendi ve hakaretler bebeğime laf söylemeler bana iftiralar ve haliyle her gün geçirilen sinir krizleri..en son eşim dayanamadı başka eve taşındık ve birkaç gün geçmeden3,5 aylık bebeğimi kaybettim.. şimdi yeniden hamileyim huzurluyuz falan,,ta ki 2 hafta önceye kadar.ben de diyorum ki kızlar,bu kadın bir şey yapmadan durmazdı şimdiye kadar çok fena bir planı var ama bakalım diyorum..vee bomba .ya bu eve tekrar geri gelir ya da boşanın gibi birşeyler empoze etmiş ve şaka gibi el-şim de aynısını bana yapıyor.ya taşınırız ya ayrılırız.ben bebeğime mezar olan,o kadar sinir harpleri geçirdiğim eve nasıl döneyim e be kızlar söyleyin.kocam çok ilgiliydi bebeğine benden çok ilgileniyordu sağlığıyla hafta hafta netlerde dolaşıyor 21.hafta 22.hafta :) bakıyor oğluyla konuşuyordu.şimdi taşınmayı barışmayı kabul etmedim diye ne benim yüzüme akıyor ne oğluyla konuşuyor.eğer onu sevmesem amaan siktiret nolcak bakamaz ısın oğluşuna derdim kendime.ama çok seviyorum ve çok acı çekiyorum .şu an 6.ayımdayım ve çok acı çekiyorum.doktora gittiğimizde kriz geçirdm .haatımda ilk defa başkasının yanında böyle deli gibi ağladım .ne oldu bir teselli bile etmedive her şeyin suçlusu benmişim çok kötülük yapmışım annesine anne dememişim.kızlar dedimm dedim.en çok da zoruma giden bu aya.yaptığım şeyi yapmadım denmesii.ve sevdiğim adam yatağını ayırdı.onu bırak konuşmuyor benimle sırf bu yüzden.dünyanın en iyi babası olucaktı bir kere gözü dışarda olmadı telefon bilgisayar her şey ortada yani benim kocam yapmaz demesin kimse ama yine de öyle bir şey olmadığına şu an %99 eminim kızlar hani aklınıza o geldiyse.ha bundan sonra emin olamayabilirim:)) bilmiyorum ama napıcam boşverin onu bunu canım çok acıyor.oğlumun üzülmesini istemiyorum ama üzülecek doğuma kadar yanımda duracakmış doğumdan sonra ayrılacakmıs benden.bunu bilmek ne acı dimi.tamam doktora götürüyor.evine eksik alıyor..ama bir tek eksik şu an ; MUTLULUK (( 30 yaşıma merdiven dayadım.böyle iyi erkek iyi koca iyi baba görmedim(babam hariç) ama yazık ettik.ahirette iki elim yakasında o kadının .yatacak yeri yok .yüce rabbimin adaleti er yada geç yerini bulacak inşallah.ama ben karalıyım o mezar eve gitmicem..siz ne düşünüyorsunuz??
bakalım canım benim sen de sıkma canını .her şey inceldiği yerden kopar.. şu an için ailem geldi gürültüler duruldu ama sonumuz ne olacak hala bilemiyorum , biraz kendine çekidüzen verdi ama insanın bir kere ümitleri sarsılınca kolay kolay eskisi gibi olmuyor..... bakalım bekleyip görücez.. dediğin gibi beddua etmeye gerek yok.. Allah hemen cezasını vermiyorsa vardır bir bildiği bir müddet erteliyorBende hemen hemen aynı durumdayım çok üzüldüm kendinizi üzmeyin dicem ama ne çare ama birşey söyliyimmi yuva yıkanının yuvası olmaz oda mutlu olamaz ben daha bi senelik evliyim ama annesi yüzünden ayrılmak üzereyiz ben hiç beddua etmedim allahından bulsun dedim etme bulma dünyası inşallah eşiniz hatasını anlar bırakmaz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?