çaresizlik :( lütfen yardım kızlar

Hiç taviz verme bi de karnindaki bebenede yazik etme Allah bebeni korusun Allah sağ salim kucana alip bu ömur boyu mutlu etsin sizi Allah

Ah bi bilsen; iyi koca zorla annemle kalicaz diye inat etmez.
Iyi baba oglum etkileniyor diye annenin streslerini aza indirir, tam tersi hoplatmaz.
Ah bi bilsen.
Hani basta iyiydi sonradan birden dondu, eski haline asik hala desem.
Eskidenki yaptigida tam bi b.k hareket.
Daha evlenmeden annemde annem, balayisiz hop annenin kartal yuvasina dusmeler. Dogru erkek hemen o ayni hafta ev bakardi.

Iyi baba oglum etkileniyor diye annenin streslerini aza indirir, tam tersi hoplatmaz.
evet %100 katılıyorum.... balayına gittik sonra,o sıkıntı değil... ama şimdi tabi böyle davranması üzücü..ama buraya yazdığımdan beri sakinim.hiç ağlamıyorum 3 gündür.belki de içimi dökmek iyi geldi.belki de alıştım.....bazen diyorum ki gönder gitsin ne yaparsa yapsın bensiz ama bu sefer rüyalarımda hesap soruyorum sabah oldu neredesin,neden eve gelmedin falan diye..en azından evde uyuyunca nerde olduğunu biliyorum...nasıl bir psikoloji içindeyim ben de anlayamıyorum .ne hissetmem gerekiyor bilmiyorum..neyse psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum zaten .bakalım o ne diyecek....

ben ne yaptım ona ya benimle konuşmuyor.bi nasılsın bile demiyor.ben bunları hak edecek kadar kötü müyüm yaa.nasıl dayanıcam nasıl geçecek bu günlerr ((

ben ne yaptım ona ya benimle konuşmuyor.bi nasılsın bile demiyor.ben bunları hak edecek kadar kötü müyüm yaa.nasıl dayanıcam nasıl geçecek bu günlerr ((

Bana bi anlat hele nolur, senin sucun ne gercekten? Sence ne gibi bi hata yaptin?

Bana bi anlat hele nolur, senin sucun ne gercekten? Sence ne gibi bi hata yaptin?
ben ne hata yaptım??? bi güleryüz göstermemişim.öyle yapmamışım böyle yapmamışım şöyle yapmamışım.saygısızmışım da mışım... iyi be ne kötüyüm ben atayım kendimi köprüden aşağı da kurtulsunlar...
benim yegane suçum şu; ilk 6 ay falan cevap bile vermedim.. ne evde hırsızlığım kaldı ne namussuzluğum ama yine de ya sabır dedim ama sonra nedir bu arkadaş dedim benim namusuma dil uzatacak adam daha ortada yok,kendiniz çok düzgünsünüz sanki önce kendinizi düzeltin demeye başladım kötüydüm daha da kötü oldum..

O zmn neymis? Deveye diken .......( gerisini hic bi zaman aklimda tutamam unuttum, sen anladin galiba).
Git ye ic evladina vitamin depola.
Otur meyve ye oglusun vitamin alsin.
Yapmadgin seyler icin ne diye uzuluyosunda o yavrununda gunahina giriyosun ya??

çok doğru diyorsun ya sağ ol tatlım aynen.. doğru ya... çok teşekkürler

çok doğru diyorsun ya sağ ol tatlım aynen.. doğru ya... çok teşekkürler
Ben diyetisyenlik okuyorum, bol bol sut urunleri ye, gunese cik gunes vitamini eksik etme. Ve bol bol yesillik ve meyve ye.
Esinin ve manyak kvnin gereksiz kaprislerinde ne gibi bi etki yapabilirsinki?
Ama cocugunun sagligina cok etki saglarsin. Sakin meyve ve yesilligi eksik etme, bu sebepten sirti acik dogan bursuru cocuk dunyaya geliyor hucreler gelismedigi icin.
Ornegin kuzenimin oglu, su an 6 aylik ve ayaklari tutmuyor maalesef. Iste otur bu dertlere yan, yanda kendini silkele bi.
Biseyler yap.

........... ben de soracaktım psikoloji mi okudun diye.. inanır mısın çok haklısın .ne yapıyorum ben dedim ya .kalktım yataktan açtım müziği ..kaç gündür yemeden içmeden de kesildim zar zor bişeyler yedim falan.. ama gerçekten az önce kendime geldim.kediciklerimi yedirdim.kendime bi meyve püresi yaptım elma çilek ..yemekle pek bir aram yok gibi bu aralar ama süt ve meyveye abanmaya karar verdim en azından dediğin gibi vitamin.zaten idrar yolları enfeksiyonuyla uğraşıyorum .. bir de vitaminsiz kalmasın bebeğim.. Allah'ım kuzen bebeğe de şifalar versin çok üzüldüm ona çok.. çok sağ ol ya harbiden büyük bi sevap kazandın teşekkürler

" meslegin psikologlukmu" diyen tek sen degilsin, cok duydum kkda bunu. Sonra dusundumde, psikologta guzel meslekmis yaa, keske onu secseydim .

Supersin ama bee, boyle devam.
Sut urunlerinin yani sira gunes vitaminide onemli, ikisi ayri ayri hic bi ise yaramiyor.
Kalsiyum ve gunes vitamini ikilidir, birini eksik birakirsan digeri sana hic bi fayda etmez. Gunde yarim saat gunese cik guneslen, cam arkasinda guneslenmek hic bi ise yaramaz onuda soyluyum. Ust bast giyinilicek ve o disariya cikilicak!
Ayrica eger gunes vitamin depon eksik kalirsa cocugun ihtiyaci mecburen senin kemiklerinden giderilicek. Buda sende kemik erimesi demek olur. Benim gibi boyun 1.55 se, daha kisalmak istemezsin sanirim.
O vitamin eksilirse hayattan sogumaya bile gidebilirsin, ornegin bu aralar ben. Hic biseydem keyif alamayan, bos bos yatan ben.. bu usengeclik sende geri vites yapar ve gidayla alicagin tum diger vitaminlerde eksilir yemedikce. Cocuguna direkt lazim olan vitaminler..
Ye ic, oh misss.
Cok tesekkur ederim kuzenim adinada ayrica. Ne mutlu bana pazar pazar bi sevaba girdim .
Saygilicakla kal..

çok teşekkürler güzelimm, sen de kendine iyi bak ; dediklerin aklımda hadi hoşçakall ..bu arada facete ece seçkin den aman aman şarkısını paylaştım.nakaratı tam bizi anlatıyor :)) byee

çok teşekkürler güzelimm, sen de kendine iyi bak ; dediklerin aklımda hadi hoşçakall ..bu arada facete ece seçkin den aman aman şarkısını paylaştım.nakaratı tam bizi anlatıyor :)) byee

Esine gonderi hmm..
Sen onu bunu birakta, sen ayni sarkicidan baska bi sarkiyi ac; follow me follow meeee. Ac son ses bagira bagira eslik et.
Follow mee follow mee, karnindaki seker kupune gelsin .
Ask benle burdaa.

Ve bunu gercek et, o seker kupunu seni follow yaptigina( takip ettigine) pisman etme
Ilk aski ol o keratanin.

Doğumu bekliyormuş lütfetmiş iyi erkek iyi koca... Seni resmen kuluçka gibi görüyor boşayacak madem çık git ailenin yanına çalış bak çocuğuna bugün olmazsa yarın aldatılman ve kuma dayatması yakındır

çok alemsin yaa it doesn't matter that which situation I'm in,,, ı can take care of my babyyy. as long as he's with me :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…