- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
- Konu Sahibi Lonely single girl
-
inşallah .. bekleyip görmekten başka yapacak bir şeyim yok.. ama gün gittikçe alışıyorum sağ olsun alıştırıyor. bakıcaz artık..söyledikleriniz çok mantıklı.... bakalım neler olacak dizi seyreder gibi seyrediyorum artık hayatımı ..ama ben herkese inat gülmeliyim değil mi ,yaniiMadem esin annesini bu kadar dinliyor, sende bundan sonra ki hayatini tek başına planlamaya başla hemde esine göstere göstere. Mesela bebeğine bişiler alirken seçimlerini tek başına onu buyutecekmissin gibi yap. Bebeğinle esinin duyabileceği şekilde konuş, oglusum ben hep senin yaninda olacam hic birakmicam, senden hic kimse için vazgecmicem, biz hep birbirimize yeticez, sana çok güzel bir gelecek vericem inşallah falan şeklinde eşinsiz bir geleceğe hazır olduğunu göster eşine. Evle ilgili planlamalarini da böyle yap. Bisey eksikse tamamlamaya çalış ve eşine doğumdan sonra zaten ayrilicaz sonrasinda bebegimle birde bu eksiklerle uğraşmak istemiyorum de mesela. Ama bunu gercekten inanarak yap. Senin ayrılığa zaten hazır olduğunu görsün, bu bir kere daha düşünmesini saglayabilir. Ama yinede ayrılığı seçerse ki bu anneci tavrindan vazgecmezse ilerlemeniz gerçekten zor, o zaman dik dur ve evladına sarıl. Hayatta ki tek mükemmel erkek eşin değil hatta eşin ne yazık ki mükemmel erkek değil. Daha mutlu ve huzurlu olabilmek için bazen karşımiza çıkan zorunlu degisimlere direnmemek lazim. Gelecekte bizi nelerin beklediğini bilemiyoruz. inşallah hakkında hayırlısı olur.
amin hayatım... evet benim de canım var tabiki de .şu an hem de 2 tane canımesın zaten olanları gördüğü için ayrı eve cıkmadınz mı? kaynanaya bak cadı kazanına atıp kaynatmalısende de hatalar var neden en basnda aynı evde yasamayı kabul edıyosun... esın bu kadar ılgılenmeye baslamısken ne oldu da bı anda boyle degıstı... sonucta sende bı can tasıyosun kım kendınde boyle bı hak buluyo kı sen bu haldeyken bu kadar uzmeyı cocuk dogunca bosanacakmıymıs pekı neden ne yapmıssın sen annesının evne geri dönmediğin için mi neden dönesin bu bebegini de kaybetmek için mi... eger kocan bu kadarını göze aldıysa sende bıseyleri göze alabılır ve restini cekebilirsin.. hiç bişey bebeginden daha kıymetli değil... o kaynanan da allahından bulsun...
amin hayatım... evet benim de canım var tabiki de .şu an hem de 2 tane canımvar . en başında kabul ettim evet çünkü çok ılımlı bi tipim ve bu huyumdan nefret ediyorum.ama karşı tarafa sorsan donuk soğuk biriyim.bu şartlarda benden nasıl davranmam bekleniyor ki.. yalandan canım cicim deyip iki yüzlülük yapmak ruhumda yok benim arkadaş.öyle karaktersiz olamam ben...insanlar hayat boyu prensip sahibi olmazlarsa ezilirler..bana nasıl davranılırsa ben de öyle karşılık veriyorum haliyle... ama eşim bana, sen arayı düzeltmek için adım atmadığın için sonumuz gelecek diyor.benim de atasım yok arkadaş .onca şeyden sonra.. babam beni boşuna mı okuttu.böyle günlerde ezilmeyeyim.ekonomik özgürlüğüm elimde olsun diye..Allah bin kere razı olsun .. ..dediğin gibi ben de anlamadım neden değişti.doktor bile hayrandı ona.benden çok soru soruyrdu bebeğimiz şöyle oldu.karımın burası ağrıdı bişey olur mu.şu gün şu oldu ..ne zaman test yapıcaz..../.....çok baskı yapıyor herhalde diğer taraf..ama o da yaptırmasın, bana gösterdiği tepkinin trilyonda birini ona gösterse hiçbir şey olmayacak..diğer geline neden yapamıyor böyle şeyler..ee çünkü korkuyor öbür oğlandan...gelin höt höt tek kelime konuşmuyor muhatap olmuyor.ne baby cat salak zaten:)ama maalesef değilim daha öyle zannetmeye devam etsinler
ya bi köşede durmayacağını bildiğim için böyle dik duruyorum.çünkü durmayacaaaaak.ben o evden gidince saldıracak adam kalmadı etrafında o yüzden beni geri istiyor..ay bu nasıl bişey ya .ben diyorum ki bir kız onun yanında 2 ay dursun,helal deyip o kızın alnından öperim diyorum.o derece iddialıyım. o yüzden çok da uğraşmaya değmez.paşa gönlü bilir valla.hamile mamile yapar mıyım yapamaz mıyım görsünler:) yine daha çok cesaretli oluyor insan çünkü artık bebeğin için hayata tutunuyorsun..tatlım zannetmeye devam etsınler dıyon ama coktan koz vermıssın ellerıne baksana sana boyle davranma hakkını sadece SEN verebılırsın demi ? esını senden ıyı kımse tanıyamaz belkı ıyı biridr ama boyle annem annem diye de sadeca kaybeder... madem annesını kaybetmekten korkuyo sende kendinde var olalara korkut. bosanacaksa bosansın dogumu falan beklemesın sende de annen ıyıyse ossa bı kosedee dursun he durmayacak dıyosan da ben bebegımı alır gıderım sen bıze hasret kalırsın de korkut gozonu... bunlar sen hamılesın dıye yapamazsın rest cekemezsın sanıyolar bence :)
ya bi köşede durmayacağını bildiğim için böyle dik duruyorum.çünkü durmayacaaaaak.ben o evden gidince saldıracak adam kalmadı etrafında o yüzden beni geri istiyor..ay bu nasıl bişey ya .ben diyorum ki bir kız onun yanında 2 ay dursun,helal deyip o kızın alnından öperim diyorum.o derece iddialıyım. o yüzden çok da uğraşmaya değmez.paşa gönlü bilir valla.hamile mamile yapar mıyım yapamaz mıyım görsünler:) yine daha çok cesaretli oluyor insan çünkü artık bebeğin için hayata tutunuyorsun..
Ahkam kesmek gibi algılama ama ne bileyim durumun kötü biraz rest çekme zamanı gelmiş geçiyo bile içimden geçenleri yazayım sana ben olsam eşime, git sen beni değil anneni tercih ettin ki annenin bana yaşattıklarını sen biliyosun diye boşanma davasını açardım, ha beni kaybetmek istemiyorsa o kendi bişeyler için çabalardı ama kararımı ona gösterir annemin evine de giderdim, herkes bana ateş püskürecek ama ne doğumda isterdim yanımda nede bebeğimi görmesine izin verirdim benim içimi yaktıysa onun içini misliyle yakardım, umarım en doğru kararı verirsinbir de ben seviyorum dediğimde üstüme gelen yazarlar.bir insanı sevmek neden bu kadar tepki alıyor ki.yani anlamıyorum varsa problem ailesi yani..tamam şu an yaptıkları kaldırılacak şey değil ama sevdim yani bunlar oldu diye onu hiç sevmedim mi diyeyim..... şu an demeyin ki onu mu koruyorsun.kesinlikle hayır biten biter zaten.hele ki böyle osuruktan bi sebeple bitiyorsa..ama ne bileyim bakın ben bugün hiç kalkmadım yataktan.hiçbir şeye elimi sürmedim.bana yemek pişirdi 3 çeşit:..hem ağlarım hem giderim oldu onun hesap.dışardan ne gözükürse gözüksün.gidiyorsa da güle güle..ama çok güzel günlerim geçti.bunları yadırgamayın yani..... insanlar büyük konuşmamalı hiçbir zaman..bakın bundan 2/3 sene önce ben derdim ki amaan dünyaya çocuk getirmek saçmalık ..ne o hayatını ona bağlayacaksın özgürlüğün gidecek falan diyordum ,abim bana sen nası bi zihniyettesin derdi:) ama onu tanıdıktan sonra ondan çocuğum olsun,onun bi parçası hayatımda olsun diye dua eder oldum......evet linç girişimine başlayabilirsiniz ama sadece yaşayan anlar bunu... yukarıda yazan arkadaşlardan taş çatlasın 10 tanesi benim ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır... bu demek değil ki onu affettim.. sadece üstüme gelen arkadaşlara cevap yazmak istedim .sen ne kadar akılsızsın bunu mu sevdin falan diyenlere. Allah ım hepimiz için hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
Kv eşinize bebek düşsunde boşanin dana su kizi alırim bu kizi alırim deyince sizin yanınızda söylediğine gore eşinizin annesine tepkisi nasildi yoksa tepki göstermedimievet güzellerim.şu son 1 senem roman gibi ama özet geçeceğim.evlendik kocamla çok da uyumlu bir çiftiz.evlenmeden önce annemle yaşayacağız,çok tatlı bir insan asla bir sorun çıkmaz vs.dedi . e haliyle kabul ettik aşığız ya güya:) neyse daha eve girer girmez değil girmeden başladı sorunlar.düğün arabasında kocamın yanında oturamadım.arkada tek oturdum.bilin bakalım yanındaki kimdi? sonra evlendik 5 / 6 gün kapımız açık uyuduk evde neden?çünkü hastalandı (!) e haliye anlarsınız ya bir şey geçmedi aramızda kocamla.gün geçtiii çok hakaretler yedim yine de sustum kimseye bir şey söylemedim..ve bomba hamileydim6.ayımızda...ne mi oldu o günden itibaren psikolojik şiddet bebek düşsün de boşanın diyor bir de yüzüme karşı..benim yanımda şurda bi kız var çok güzel sana onu alalım bunu alalım ben 3 aylık hamileyken diyor...soba yaksam laf,tv açsam laf,yemek pişirsem canımın çektiğini,masraf oluyormuş.ve evde çalışan da kocamla biziz yani evin masrafını biz görüyoruz.gel zaman git zaman şiddet şiddetlendi ve hakaretler bebeğime laf söylemeler bana iftiralar ve haliyle her gün geçirilen sinir krizleri..en son eşim dayanamadı başka eve taşındık ve birkaç gün geçmeden3,5 aylık bebeğimi kaybettim.. şimdi yeniden hamileyim huzurluyuz falan,,ta ki 2 hafta önceye kadar.ben de diyorum ki kızlar,bu kadın bir şey yapmadan durmazdı şimdiye kadar çok fena bir planı var ama bakalım diyorum..vee bomba .ya bu eve tekrar geri gelir ya da boşanın gibi birşeyler empoze etmiş ve şaka gibi el-şim de aynısını bana yapıyor.ya taşınırız ya ayrılırız.ben bebeğime mezar olan,o kadar sinir harpleri geçirdiğim eve nasıl döneyim e be kızlar söyleyin.kocam çok ilgiliydi bebeğine benden çok ilgileniyordu sağlığıyla hafta hafta netlerde dolaşıyor 21.hafta 22.hafta :) bakıyor oğluyla konuşuyordu.şimdi taşınmayı barışmayı kabul etmedim diye ne benim yüzüme akıyor ne oğluyla konuşuyor.eğer onu sevmesem amaan siktiret nolcak bakamaz ısın oğluşuna derdim kendime.ama çok seviyorum ve çok acı çekiyorum .şu an 6.ayımdayım ve çok acı çekiyorum.doktora gittiğimizde kriz geçirdm .haatımda ilk defa başkasının yanında böyle deli gibi ağladım .ne oldu bir teselli bile etmedive her şeyin suçlusu benmişim çok kötülük yapmışım annesine anne dememişim.kızlar dedimm dedim.en çok da zoruma giden bu aya.yaptığım şeyi yapmadım denmesii.ve sevdiğim adam yatağını ayırdı.onu bırak konuşmuyor benimle sırf bu yüzden.dünyanın en iyi babası olucaktı bir kere gözü dışarda olmadı telefon bilgisayar her şey ortada yani benim kocam yapmaz demesin kimse ama yine de öyle bir şey olmadığına şu an %99 eminim kızlar hani aklınıza o geldiyse.ha bundan sonra emin olamayabilirim:)) bilmiyorum ama napıcam boşverin onu bunu canım çok acıyor.oğlumun üzülmesini istemiyorum ama üzülecek doğuma kadar yanımda duracakmış doğumdan sonra ayrılacakmıs benden.bunu bilmek ne acı dimi.tamam doktora götürüyor.evine eksik alıyor..ama bir tek eksik şu an ; MUTLULUK (( 30 yaşıma merdiven dayadım.böyle iyi erkek iyi koca iyi baba görmedim(babam hariç) ama yazık ettik.ahirette iki elim yakasında o kadının .yatacak yeri yok .yüce rabbimin adaleti er yada geç yerini bulacak inşallah.ama ben karalıyım o mezar eve gitmicem..siz ne düşünüyorsunuz??
yaa öyle döner işte boşver ahın tutmuş ne güzel.. o öyle derken benim eşim bağırıyordu ona düzgün konuş karım o benim falan diyordu ama öyle bir şey ki adam onu susturamadığı için duvara yumruk atmıştı o gün eli şişmişti.o bile tam olarak baş edemiyor.daha nasıl tarif edeyim ki size..ama asıl sorun şimdi eşimin o günleri unutup beni geri götürmek istemesi..anlayamıyoruuummm. aynıı senin kadının söyledikleri tıpatıp ben de duydum anlıyorum yani..hatta daha neler neler duydum aklın hayalin şaşar ne fantaziler:) yok efendim aynen el değmemş muhabbeti bağbında ;işte bununkisi buruşmuş şey yapmaktan sarkmıştır,yan yana gelelim bakalım hangimz daha güzel çaydanlık suratlı mı ben mi,yok efendim bu sürekli g.....ü parmaklıyor falan ıyy öyyyle iğrenç şeyler ben hayatımda ne duydummm ne gördüm.tvde küfür etseler kanal değiştiren bir ailede büyüdüm.e haliyle de zoruma gitti bu laflar,hem de hamileyken duymakS
Kv eşinize bebek düşsunde boşanin dana su kizi alırim bu kizi alırim deyince sizin yanınızda söylediğine gore eşinizin annesine tepkisi nasildi yoksa tepki göstermedimi
Benim evliyken eski kv de adı eski esime boşa bu kadini kurtul da sana el değmemiş bi kiz alalim kurtul bu beyinsizden miymintidan diyodu eski eşimde hiç ses cikartmayip anadini dinliyodu şimdi bosandik her kapiya gittiler ama kimse biz kari boşayana kiz vermeyiz diye geri çevirdi şimdi başiboş geziyo deli kuduruk simdi de bana yalvari dön diye
Hic kendini üzüpte bebenide üzulmesine izin verme kocana bidaha oeve gitmiyeceni karnimdaki bebeğide mi düşütmek için çağriyo bizi evine bi bebemizi kaybettik buna üzülmedinmi şimdi o eve gidince bunuda kaybedersek uzulmicen mi bunu vicdanin kaldircakmi ben bebeğim için gitmicem oeve bu bebemide ayni şeyleri yaşayip ta kaybedemem karnindan masumun da canina kiyamam eğer bu bebeme bişey olursa seni affetmem boşarim seni terkederim de korkut gözunu annenlerdeyken yaşadiklarimizi unuttunmu bidaha o eve gitmem bi daha auni şeyleri yaşayip ta bu karnimdaki masuma kiymaya kimsrnin hakki yok de boyle konusmalarla anlat duygularını eşine veli oda anlar yani anlicani umarim yok. Yinede israr ediyosa kapiyi goster aha kapi gitmek isteyen gider de bende bebemde hiç biyere gitmiyoruz ben bile bile karnimdaki bebemi olume atamam de srn git de ömür boyu annen le yaşa de seni anan bırakim de biz bebemle kendi kendimize yeteriz de benim gobek bağim ne ananla neseninle kedilmedi de kapiyi göster gitmek isteyene kapi açik de gidetse de gitsin hiç üzulme yol ver gitsin Allah büyuk tür elbet bi hayir kapisi açilir bu zaman da açlik tan ölen yok Allah karnindakinin de senin de rizkini verir açta açikta kalmassın yani Allah kolaylik versi. Sana..nedimki taaaevet haklısınız kızlar.. ailem biliyor tabi.. onlar her zaman benim yanımda.şimdi gitsem krallar gibi bakılırım orda ama benim iş ortamım burası.oraya gidersem her şey alt üst olur işsiz kalırım falan oğluşa nasıl bakıcam..yok yani para mevzu değil ama yine de bu yaştan sonra insan kendi çalıştığıyla yaşamak istiyor sadece manevi olarak yanımda olsunlar yeter. onlar gelecekler zaten inşallah doğuma 1 ay kala. annem de kalacak biraz.bakalım artık.al işte saat 5 şu an.sabahın dördünde hortladım uyu uyuyabilirsen.ezan da okunuyor şu an..oof of.namaz da olmasa bu hayat yaşanmaz ..namaz kılanlar anlamıştır ne demek istediğimi..... neyse dönmeyeceğim tabi daha çok beklerler
evet kardeşim o dediklerinin aynısı söyledim zaten..ne eksik ne fazla.....ben de aynı senin gibi düşünüyorum.dedim ya zaten 6. aya kadar bekledi 2.si de düşsün diye olmayınca böyle bi plan çıktı dimi ortaya.. hiç uğraşmasın kimse yedirmicem bebeğimi kimseye,mis gibi de doğacak inşallah kimse uğraşmasın bu sefer sinir krizlerine girip kaybetmeyeceğim bebeğimi...dedim. hele ki buna da bir şey olsun o zaman korkun benden dedim..,ama sıkıntı orada ,eşim bu yüzden kaybettiğimizi düşünmüyor, acemiydik çok ilgilenemedik bebekle diyor..bunca ilk çocuğunu doğuran çok mu tecrübeli de acemi olduğumuz için kaybettik?Hic kendini üzüpte bebenide üzulmesine izin verme kocana bidaha oeve gitmiyeceni karnimdaki bebeğide mi düşütmek için çağriyo bizi evine bi bebemizi kaybettik buna üzülmedinmi şimdi o eve gidince bunuda kaybedersek uzulmicen mi bunu vicdanin kaldircakmi ben bebeğim için gitmicem oeve bu bebemide ayni şeyleri yaşayip ta kaybedemem karnindan masumun da canina kiyamam eğer bu bebeme bişey olursa seni affetmem boşarim seni terkederim de korkut gözunu annenlerdeyken yaşadiklarimizi unuttunmu bidaha o eve gitmem bi daha auni şeyleri yaşayip ta bu karnimdaki masuma kiymaya kimsrnin hakki yok de boyle konusmalarla anlat duygularını eşine veli oda anlar yani anlicani umarim yok. Yinede israr ediyosa kapiyi goster aha kapi gitmek isteyen gider de bende bebemde hiç biyere gitmiyoruz ben bile bile karnimdaki bebemi olume atamam de srn git de ömür boyu annen le yaşa de seni anan bırakim de biz bebemle kendi kendimize yeteriz de benim gobek bağim ne ananla neseninle kedilmedi de kapiyi göster gitmek isteyene kapi açik de gidetse de gitsin hiç üzulme yol ver gitsin Allah büyuk tür elbet bi hayir kapisi açilir bu zaman da açlik tan ölen yok Allah karnindakinin de senin de rizkini verir açta açikta kalmassın yani Allah kolaylik versi. Sana..nedimki taaa
Sande o günleri unuttuysa hatirlat anlat huzurluyuz de ben seninicin senin doğurana seni buyaşa getirene saygım sonsuz de ama biz de aileyiz bizim de ayri bi aile olduk artik bizim de kendi ayarimiz uztunde ananda babandan destek almadan bu ailemizi ayakt tutmamiz lazim deyaa öyle döner işte boşver ahın tutmuş ne güzel.. o öyle derken benim eşim bağırıyordu ona düzgün konuş karım o benim falan diyordu ama öyle bir şey ki adam onu susturamadığı için duvara yumruk atmıştı o gün eli şişmişti.o bile tam olarak baş edemiyor.daha nasıl tarif edeyim ki size..ama asıl sorun şimdi eşimin o günleri unutup beni geri götürmek istemesi..anlayamıyoruuummm. aynıı senin kadının söyledikleri tıpatıp ben de duydum anlıyorum yani..hatta daha neler neler duydum aklın hayalin şaşar ne fantaziler:) yok efendim aynen el değmemş muhabbeti bağbında ;işte bununkisi buruşmuş şey yapmaktan sarkmıştır,yan yana gelelim bakalım hangimz daha güzel çaydanlık suratlı mı ben mi,yok efendim bu sürekli g.....ü parmaklıyor falan ıyy öyyyle iğrenç şeyler ben hayatımda ne duydummm ne gördüm.tvde küfür etseler kanal değiştiren bir ailede büyüdüm.e haliyle de zoruma gitti bu laflar,hem de hamileyken duymak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?