caresizlik mi desem ? :(

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
kizlar selam,

buraya bir kac konu acmistim zaten bilen bilir.
cok caresizim artik ne yapacagimi bilmiyorum, ne olur bi sekilde bana yardim edin
yasadiklarimin hepsini anlatmicam karisik biraz.

Benim bir sevdigim var, 2008 yilinda baslayan bi hikaye..karsilikli.
Bu yaz istemeye geldiler. Ailem kabul etmedi. HAKLILAR.
Onu cok seviyorum, engel olamiyorum

Geleyim caresizligime...
Ben Yurtdisinda yasiyorum. Burda dogdum büyüdüm. Okulumu bitirdikten sonra , Meslegimi elime aldim ve su an düzgün bir isim var. Calisiyorum.
Maasim Allahima bin sükür iyi.

Sevdigim insan ise, Türkiyede Memleketimizde (kücük bir ilcede) yasiyor, dogru düzgün bir isi yok. Calisiyor ama yani nerde is bulursa. Sunuda söylemek lazim, memleketimizde zaten is imkanlari cok cok az maalesef.
Ben asla Insanlari dis görünümüyle yargilamam, hepimizi Allah yaratti. Kendisi Aileme göre cok cok cirkin, onlarin deyimiyle hic yanima yakismiyor.
Evet yakisikli degil, ama seviyorum...
Aramizda daglar kadar fark var, hayata bakis acimiz farkli. Ama birbirimizi seviyoruz. Yalvariyor bana hala. Gel buraya diyor. Yasariz geciniriz güven bana diyor.
Ailemde o sana bakamaz, siz cok farklisiniz. Sen cok daha iyilerine layiksin vs.
Istemeye 2 defa geldiler. Ilkinde babam evde yoktu. ikincisinde babam olmaz dedi. Inanin Ailemede cok hak veriyorum.

Arada kaldim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok caresizim. Cok Seviyorum. Diger erkeklerden igreniyorum !!

Ailem kesinlikle istemiyor, sadece annem babam degil, dedem teyzem hepsi bana uygun olmadigini söylüyor. Ailesininde ayni sekilde.

Haklilar biliyorum , ama cok seviyorum.

Ne yapsam yanlis olacak. Ne olur birseyler söyleyin.

Bu kadar taban tabana zıt olduğunuz biriyle nasıl 4 yıl bi ilişki yaşayabildiniz ?
Ailenizin tutumu çok çirkin,bişey diyemeyeceğim

zor bi durum
inan ne yazabileceğimi kestiremiyorum ama uzunca bir süre savaşman gerekeceği belli
sevdiğin biraz şartllarını düzeltse,güzel bi iş girse belkı biraz maddi anlamda tatmin olurlar ama..
umarım bu savaşta para değil aşk kazanır:)))

Bu kadar uzun zaman birlikteymişsiniz,demek ki anlaşıyorsunuz yoksa çoktan ayrılırdınız
bi insandan çirkin diye bahsetmek olgun insanların yapacağı şey değil bence ne kadar günah ne kadar ayıp
ama bunlar bir kenara bütün ailenin karşı olmasıda var,genelde aileler onay vermeyince sonradan pişmanlık oluyo diye duydum ama istisnalar vardır tabi herzaman böyle değildir
bazı aileler istiyolar ki karşı tarafın çok iyi bi işi olsun görenler aman ne yakışıklı ne güzel desin geri bos..
önemli olan sevmek anlaşabilmek
madem bu kadar çok seviyosun o zaman kararlı dur sonuçta senin hayatın senin kararın

ilerde evlenince aşk sevgiye doyuldumu zıt yönler ortaya cıkmaya başlıyor istersen ailenin dediklerini bir kez daha düşün hep birlikte istemiyosalar nedenleri vardır...
burda evlenip sevip köyde yaşamaya razı gelip bir kac ay sonra çıldıran var....

Ailenize katılıyorum..Doğrusu hem aklınızda hem kalbinizde her şeyin oturmasıdır..Bir şeyler eksikse o eksik ileride büyür ve her şey eksik olmaya başlar..Evlilik sevgili olmak gibi değil, hiç değil..

Ne yapacaksın doğup,büyüdüğün,çalıştığın yeri bırakıp, küçücük yerde işsiz güçsüz mü yaşayacaksın

Dogmatik düşünceleri olan biri değilim ama ailen eğer kör bir inat
uğruna evliliğine karşı çıkmıyorsa, mantıklı sebepleri varsa ve normalde
açık görüşlü insanlarsa yapacağın evlilikte mutlu olacağını düşünmüyorum...
Çok fazla örnek gördüm, gerek çevremde gerekse burada, forumda...

Ama işte mezhep farkı, aklında farklı bir damat profili olması, akraba
evliliği gibi sebepleri bunlardan ayrı tutuyorum. Bunlar ailelerin gereksiz
inatları oluyor.

Sanki aslında sen de ailenin öngörüsüne katılıyor gibisin, sadece
kalbine hükmedemiyorsun. Oysa aklın ailenle aynı görüşte gibi geldi
bana.

size katılıyorum herkesin sıtandartları var evleneceksek bunlarıda düşünmek lazım tavız versek bile bir yere kadar daha sonrasında patlıyor...
ayrıca ben sana bakarım diyen adamlar evlendikten sonra çok değişiyor...

aynen öyle, aıleme hakverıyorum zaten üsttede belırttıgım gıbı, ama kalbıme hükmedemıyorum.
ıskence gıbı gelıyor bana.

iste korkutugum ve beni cok düsündüren sey bu..

evet bende Aile rizasi olmayan seye cok karisiyim...ama hic bu kadar caresiz olmamistim.

canım bence evlenince ille bişiler değişiyor ne kadar sevsende benm bi akrabam çok iyi bi bölümden mezun oldu mezun olmasına 1 sene kala kaçtı çünkü oda aynı böle ailesi tarafından onay almadı kimse yakıştırmadı ama dinlemedi bide çocuk oldu ve daha 2. senesi ne yazık anlaşamıyolar geçengün dövmüş kocası bence iyi düşün yani inan sonradan değişen çok ben evli değilim çevremden öle duyuyorum...he bazen ailelerde yanılıyo ama sen bilirsin hayat senin herkes hata yapıyo kimse yanlış evlilik yapmak istemez ama yüreğimize söz geçiremiyoruz bazen bazen bile bile kendi başımızı yakıyoruz iyi düşün acele etme hiç bişeye allah hakkında hayırlısını versin :)

Aynen..

Bir de şu var (tabi kişilik meselesi ama) çok büyük bir ihtimalle adam da kompleks yapacak,ezik hissedecek ve bunu kadına yansıtacak.. Sonra hayat, eşinin egosunu tamirle geçecek..

Tabi ki tam tersi de olabilir ama bu kumara değer mi konu sahibi kendisi bilir

annemim ve babamın bana söyledikleri hemen hemen aynıydı...
daha farklı sorunlarımız vardı bizim iş değildi ama bende aynılarını duydum...
ben buna rağmen evlendim...
haklılarmış ne yazıkki...
şimdi zamanı çevirebilsem annemi dinlerdim....
iyice düşün bunu...
aşk sevgi bilmemne parasız yürümez....
yaşam standartların düştüğü zaman anlarsın bunu ama geç olur...
aşk karın doyurmuyo canım...

seviyorum ama ailem de sonuna kadar haklı diyorsanız sizin de soru işaretleriniz var demektir?

4 yıllık ilişkide böyle olacağı belli değil miydi. Görüştüğünüz kişinin yaşadığı yer ,iş konusundaki tutumu..

iş ciddiyete binince siz de tereddüte girmişsiniz sanki. rahatınızdan olmak istemiyorsunuz bu ortada.

zor bi durum uzaktan uzağa 4 sene ilişki yaşamışsınız anladığım kadarıyla cok sağlıklı bi şekilde vakit geçirdinizmi bilemiyorum
Anne ve baban üzgünüm ama haklı bunu söylemekten kastım asla madii diil....
tamamen yetiştirilme tarzlarınız yaşam tarzınız farklı
KK da daha evelde okuduk kız sehirden köye gelin gitmiş ki yaşadığın sehrin bi köyüne
dert yanıyoduu napıcammm bunalımdayımm bıtkık yıldım diee....
daha kaç aylık gelin bunları söylüyodu:44:
burda cok hikaye cok insan var biras okusan hemen anlarsın güzelim

iste korkutugum ve beni cok düsündüren sey bu..

Endişelerin var ve ailenin de haklı olduğuna inanıyorsun.. Aslında yolun sonunu sen de görüyorsun ama cesaret edemiyorsun gibi geldi..

İyi düşün,ya mantık evliliği ya da aşk evliliği diye bir şey yok..İkisi de kafanda oturur işte o zaman doğru insanı bulmuş olursun..Evlilik konusunu bir süre rafa kaldırsan rahatlarsın..

seviyorum diyosun ne güzel ..
ama şunuda düşün çünkü evcilik değil maalesef bu işler..
diyelim ki aileni bir şekilde ikna ettin işinden ayrıldın evlendin geldin
küçük bir ilçede işsiz arkadaşsız alıştığın hayat standartlarının altında bir yaşam olabilir
maalesef bu zamanda para=saadet demek sorunlar olacaktır
ailene karşı çıktığın için onlardan yardım görebilecekmisin
onun ailesini uygun bulmuyolarmış ailenküçük görme gibi algılamadım ben
onlar ileriyi görüyolardır emin ol
iyice düşün sevgin bu zorluklar (olurda) karşına çıkarsa hepsiyle başaçıkabilir mi?

Son düzenleme:
tekrar söylüyorum. Aileme hakveriyorum evet, görüyorum bende herseyi..Inanin Kalbime söz geciremiyorum, olmuyor yapamiyorum. O yüzden caresizim.

Rahatligimla alakasi yok aslinda, ilerde pisman olmaktan korkuyorum. Bi arkadasinda yazdigi gibi bu kumara degermi?..

bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…