Ailenize katılıyorum..Doğrusu hem aklınızda hem kalbinizde her şeyin oturmasıdır..Bir şeyler eksikse o eksik ileride büyür ve her şey eksik olmaya başlar..Evlilik sevgili olmak gibi değil, hiç değil..
Ne yapacaksın doğup,büyüdüğün,çalıştığın yeri bırakıp, küçücük yerde işsiz güçsüz mü yaşayacaksın
dogmatik düşünceleri olan biri değilim ama ailen eğer kör bir inat
uğruna evliliğine karşı çıkmıyorsa, mantıklı sebepleri varsa ve normalde
açık görüşlü insanlarsa yapacağın evlilikte mutlu olacağını düşünmüyorum...
çok fazla örnek gördüm, gerek çevremde gerekse burada, forumda...
Ama işte mezhep farkı, aklında farklı bir damat profili olması, akraba
evliliği gibi sebepleri bunlardan ayrı tutuyorum. Bunlar ailelerin gereksiz
inatları oluyor.
Sanki aslında sen de ailenin öngörüsüne katılıyor gibisin, sadece
kalbine hükmedemiyorsun. Oysa aklın ailenle aynı görüşte gibi geldi
bana.
Ailenize katılıyorum..Doğrusu hem aklınızda hem kalbinizde her şeyin oturmasıdır..Bir şeyler eksikse o eksik ileride büyür ve her şey eksik olmaya başlar..Evlilik sevgili olmak gibi değil, hiç değil..
Ne yapacaksın doğup,büyüdüğün,çalıştığın yeri bırakıp, küçücük yerde işsiz güçsüz mü yaşayacaksın
Bu kadar uzun zaman birlikteymişsiniz,demek ki anlaşıyorsunuz yoksa çoktan ayrılırdınız
bi insandan çirkin diye bahsetmek olgun insanların yapacağı şey değil bence ne kadar günah ne kadar ayıp
ama bunlar bir kenara bütün ailenin karşı olmasıda var,genelde aileler onay vermeyince sonradan pişmanlık oluyo diye duydum ama istisnalar vardır tabi herzaman böyle değildir
bazı aileler istiyolar ki karşı tarafın çok iyi bi işi olsun görenler aman ne yakışıklı ne güzel desin geri bos..
önemli olan sevmek anlaşabilmek
madem bu kadar çok seviyosun o zaman kararlı dur sonuçta senin hayatın senin kararın
size katılıyorum herkesin sıtandartları var evleneceksek bunlarıda düşünmek lazım tavız versek bile bir yere kadar daha sonrasında patlıyor...
ayrıca ben sana bakarım diyen adamlar evlendikten sonra çok değişiyor...
iste korkutugum ve beni cok düsündüren sey bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?