seviyorum diyosun ne güzel ..
ama şunuda düşün çünkü evcilik değil maalesef bu işler..
diyelim ki aileni bir şekilde ikna ettin işinden ayrıldın evlendin geldin
küçük bir ilçede işsiz arkadaşsız alıştığın hayat standartlarının altında bir yaşam olabilir
maalesef bu zamanda para=saadet demek sorunlar olacaktır
ailene karşı çıktığın için onlardan yardım görebilecekmisin
onun ailesini uygunailen bulmuyolarmış küçük görme gibi algılamadım ben
onlar ileriyi görüyolardır emin ol
iyice düşün sevgin bu zorluklar (olurda) karşına çıkarsa hepsiyle başaçıkabilir mi?
tekrar söylüyorum. Aileme hakveriyorum evet, görüyorum bende herseyi..Inanin Kalbime söz geciremiyorum, olmuyor yapamiyorum. O yüzden caresizim.
Rahatligimla alakasi yok aslinda, ilerde pisman olmaktan korkuyorum. Bi arkadasinda yazdigi gibi bu kumara degermi?..
bilmiyorummm
Bence aşık değilsin.Uzak olduğun için ve araya engeller girdiği için bir tutku geliştirmişsin.
Aynı şehirde doya doya ve ailenin haberi olarak rahatça buluşsaydınız aşkın çoktan biterdi.
Maalesef evlenip aynı eve girince büyü anında bozulacaktır.
Biraz baskı altında yetişmiş bir genç kız olduğunu düşünüyorum.
Geniş bir arkadaş çevren,rahatça çıkma imkanın ve canlı bir sosyal hayatın olsaydı,uygunsuz birine saplanıp kalmazdın.
Kendi çevrenden,kendine denk birisiyle arkadaşlık etme şansın olurdu.
Biraz ortam değiştirmeye çalış.Arkadaş gruplarına katıl,iş ortamından arkadaşlar edin.
Erkeklerle sevgili olarak değil ama arkadaş olarak tanış,konuş.
Çiftleri gözlemle,analiz et.Mesela kim kiminle nerede tanışmış,ne kadar denkler,ortak zevklerden neler paylaşıyorlar.Evliler nasıl yaşıyorlar.Bunlar önemli.
Bu sitedeki konulara da gözgezdirmeni tavsiye ederim.2 gönül bir olunca,samanlık seyran olmuyor.Canlı örnekleri burada bolca mevcut.
işte en büyük hatayı belkide ailemiz yaptırıyo bize ben babamdan örnek veriyorum beni hiç bi arkadaş ortamına sokmaz,okutmadı evden tek salmaz ona göre herşey yanlış bende bu yüzden yanlış kişilere yanlış düşüncelere kapılıyorum belkide ailelerin bu kadar sıkmaması lazım bence
Evet,ben de ailesi haklı ama aynı zamanda hatalı diye yazacaktım.
Aile yapısını tam olarak bilemediğim için,yazmadım.
Daha önceki konularından,bu kadar anlam çıkarabildim.
Genellikle böyle olur.Kızı serbest bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya derler ama aslında tam tersi.
Kızı çok sıkarsan,yakınında kimi görebiliyorsa ona aşık olur.İllaki birine aşık olacak zaten.Gençlik,hormonlar,gönül,bahar,her ne ise :)
Bir genç kız,uygun ortamlara girip,kendine denk insanlarla birarada olabilirse,kendine uygun birini seçip aşık olma şansı daha fazladır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?