caresizlik mi desem ? :(

uc noktalar yoksa evlenince esini oldugun yere getirebilirsin...hic bir yerde is bulmak calismak kolay degil...

o gelince senin yasadigin yere sen calisirsin o dil kursuna gider muhtemelen...

yani eminsen sevgisinden ve arada ucurumlar yoksa ben olsam beklerdim..ailen zorla baskasiyla evlendirecek degil ya??

Ne yaparsan yap aileni karşına alma, olacağı varsa zaten olurdu.. Evlilik sadece sevgiden oluşmuyor, gün gelir ailenin yardımına ihtiyaç duyarsın onların yüzlerine bakabilecek imkanın olsun. Ailenin ahını alıp evlilik yaparsan sonu da iyi bitmez..

bende almanyadayim..22 yasindayim..

Allah razi olsun hepinizden.
Herkesin yorumunu okudum. Zaten cogunuzda ayni seyleri yazdiniz.

Inanin bende farkindayim herseyin tüm sorunlarin. Hatta kendi kendime olmaaz da diyorum yapamamda diyorum, ama o olmadanda birsey düsünemiyorum.
Buraya getirmeyide düsünmedim degil, ama bizim milletimizi bilirsiniz cogu " almanya icin kizla evlendi" diyecektir. Etrafimdakilerdende görüyorum.

Bir cok örnek var aslinda, kimi cok mutlu oluyor..kim mutsuz. Cok yakin arkadasim evlendi Türkiyeye gitti. Sevdigim yanimda ya diyor herseye alisiyor insan diyor. Simdi bebek bekliyorlar. Mutlulugu gözlerinden anlasiliyor.
Kimide pismanligindan bahsediyor.

Arada ayrilikta yasadik biz. Ben baskasi ile sözlendim. Dügüne 3 ay kala attim yüzügü falan. Yine basladigim yerdeyim. Ilkim o oldu...sonum olurmu bilemiyorum.

eger vazgecemiyorsan onu yanına getirmeyi bir kez daha düşün boş verin kimin ne dedigini ailende destek verir inşallah...

bi arkadas istihare yi önermis.

bende yapicam..
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..

evet cok haklisiniz..

evet zorla evlendirmezler baskasiyla tabiki. Ama rizalari nasil olacak, nasil söylicem onlara inanin cok cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…