Çat kapi gelen kv

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Bu konuyu bilen bilir . Kayinvalidem simdide cat kapı geldi habersiz.
Çok rahat ya bu rahatlığı beni çok rahatsız ediyor . Akşam 10 da çay yaptım gitti dolaptan kafasına göre yiyecekler aldı geldi dese hazırlardım. Neyse bu sorun değil yemesi yani . Ilginç yani kendi evi gibi davranıyor . Ekmeği almis poşetini açık bırakmış peyniri bütün çıkarmış dışarda bırakmış. Bütün şekilde çatalladi yedi . Ee nolcak şimdi dana gibi peynir mide bulandırıcı. Beni bunlar batıyor rahatsz ediyor çünkü önceki yaptıklarını da önceki konularımda yazmistim.
Yarında emrivakiyke eltime kahvaltiya gidecekmisz zorla benide götürüyor. Emrivakiye hiç sevmem . Yarın da ordan dönüşte gelmez inşallah . Çünkü kalacak bu gecede ben de .. kaç gün belli değil evi de yakın . Ama anca geliyor . Çat kapiyada başladı . Bu rahatlık bu genislik beni çok sınır ediyor
 
Eşiniz le konuşşaniz.Simdi siz bisey deseniz aaa gelin yedigime ictigime laf ediyor der.Esini halletsin
 
Bunama mı yaşıyor yoksa bir insan bunu nasıl yapar? Başkasından bahsediyormuş gibi arkadaşımın kayınvalidesi şöyle tuhaf böyle cazgır nalet bir kadın diyor deyip araya istediklerinizi sıkıştırın bakalım görüşü niyeti ortaya çıkar.Allah yardımcınız olsun çok zor.
 
Çay mezusu olmuştu önceki konunuzda.
O konuda hakvermedim size.
Bu konuda hakveriyorum ama bu rahatlığı baştan sağlamamalıydınız buraya gelip kv onu yaptı bunu yaptı diye konu açarsanız sonucu olmaz. Kvle usulunce konuşun. Belliki takmışsınız kafaya işin içinden çıkamıyorsanız da destek alın. Eşinizle konuşun tavrınızı belli edin. Evime böyle kendi evi gibi davranamaz diye.
Benim için yatak odası hariç sorun yok ama herkes kaldıramayabir. Hoş ben başta tavrımı koyduğum için kv buzdolabımı bırak çekmecemi açamaz öyle rahat rahat. Bende onun evinde öyleyim yardım ederim dolaptan al demezse almam dokunmam yani.
 

Ben öyle bi rahatlık yapacağı davranışlarda hiç bulunup çok samimi olmadım kendi huy olarak geniş rahat bi insan
 
Ben öyle bi rahatlık yapacağı davranışlarda hiç bulunup çok samimi olmadım kendi huy olarak geniş rahat bi insan
Zor tabi ben mutfağa eşim girince bile sinir oluyorum düzenimi bozuyor pis bırakıyor diye.
Deyin ki anne mutfaktan birşey istediğinde lütfen bana söyle ben hazırlarım ne istersen birde sen böyle aniden gelince ben plan yapıp dışarı çıkamıyorum yada arkadaşlarımı eve çağıramıyorum, evde kendimce işlerim oluyor yarım kalıyor, ev hali bazen hasta yada halsiz oluyorum ev dağınık yada pis kalabiliyor evimi bu şekilde görmeni istemiyorum lütfen gelmeden bir gün önce haber verirsen daha iyi olur.
Bakalım ne diyecek
 
eltinize niye emrivaki gidiyosunuz yarın?

hani bana yapiyosun büyüğüm diye bisey demiyorum da başkasına seni yaptığın gibi emrivaki yapamam rahatsız oluyorum. gelemem ben deyin
 
eltinize niye emrivaki gidiyosunuz yarın?

hani bana yapiyosun büyüğüm diye bisey demiyorum da başkasına seni yaptığın gibi emrivaki yapamam rahatsız oluyorum. gelemem ben deyin

Böyle dersem ömür boyu aramız bozulur ki tüm ailesi eşimin akrabaları beni dışlar. Ondan düzgünce belirtmem şart . Bn de istemiyorum kaynanam zorluyor.
 
Böyle dersem ömür boyu aramız bozulur ki tüm ailesi eşimin akrabaları beni dışlar. Ondan düzgünce belirtmem şart . Bn de istemiyorum kaynanam zorluyor.


en sevdiğim sey oysaki benim akrabalar tarafından dışlanmak. belki de ben cok tek tabancayimdir. yaşadığınız yer esinizin ailesi akrabalariyla dolu bi yer mi. cevreniz onlarla kısıtlı olduğu için mi cekiniyosunuz
 
Bir teyzesi burda en yakin onun çocukları filan .baya görüşüyoruz onlarla benim de isteğimle onlarla anlaşıyorum . Seviliyorum. Sırf bu yüzden dışlanmak istemem
 
Bir teyzesi burda en yakin onun çocukları filan .baya görüşüyoruz onlarla benim de isteğimle onlarla anlaşıyorum . Seviliyorum. Sırf bu yüzden dışlanmak istemem

ya sizi seven bilen insan zaten dışlamaz. hak verir kardesine yol gösterir. ama tabi soz konusu gelin olunca herkes yanlı davraniyo.

ama bu yaklasiminiz size zarar verir. bari kaynananiza anne olur mu arayim sabah gelmeyi düşünüyoruz diyeyim deseydiniz.

veya eltinize mesaj atin. böyle böyle ikna edemedim sabah gelicez diye. siz de çanak tutup onaylamis gibi oluyosunuz kv ye uyum saglayinca
 
merhaba canım umarım beni yanlıs anlamazsın sadece fikrimi söylemek istiyorum. eski konunuzuda okudum az önce gercekten fazla takıntılısınız. kv yaptıklarında “bana göre” abartılacak bir durum yok ama o kadar kafaya takmıssınız ki her seyi sizi sinir eder olmus. Belki yalnızlık böyle yapıyordur. Yası buyuk saygı gosterin bosverin bu kadar takmayın. O sizi kendine yakın görmese zaten evinize gelmez kalmaz demek ki seviyor. siz fazla takıyorsunuz takmayın sıkmayın canınızı ve birsey söylemek gerekiyorsa bunu eşiniz söylesin siz degil.
 
Ayy hala 2 kaşık çay mı?
Bir de kaliteli çayın kilosu kaça sebzelerin kilosu kaça biliyor musunuz diye soran bir konunuzu referans koymuşsunuz yok bilmiyoruz hepimiz cambridge düşesi soyundan geliyoruz ya!
Bu kadar insan aynı yorumu yaptı biraz bu insanlar ne yazmış diye bakın eski konunuzu gördüm dellendim yine
Neyse konuya dönecek olursak bu konuda çok haklısınız, çar kapı gelecek kadar genişlik ciddi problem. Gelince özel olarak birşey yapmayın, anne niye haber vermedin diye ters konuşun, hayır ev hali karı kocayız biz banyoda oluruz müsait olmayız gelmeden önce haber ver lütfen aaaa ayıp diye suratına karşı söyleyin. Bazı insanların suratına söylemeden anlamıyor.
 
Of eşimin tarafı böyle. Gelir gelmez buzdolabına, çekmecelere saldırıyorlar. Hayatımda böyle çekirge sürüsü gibi saldıran bir güruh görmedim. Ben hoşlanmıyorum buzdolabımın başkası tarafından açılmasından dedikçe bakıyorlar. Allah sabır versin. Çat kapıdan da emrivakiden de kendini bilmezlikten de hoşlanmıyorum.
 
Böyle dersem ömür boyu aramız bozulur ki tüm ailesi eşimin akrabaları beni dışlar. Ondan düzgünce belirtmem şart . Bn de istemiyorum kaynanam zorluyor.
Tamam da siz eltinizi arayın yarın müsait misin gelmeyi düşündük uygunsan deyin. Kayınvalidenizin kabalığına ortak olmayın.
 
Kvalidez inanılmaz sinir edici bayıcı bir insanmış diğer konunuzu okudum. Görgüsüz mü bu kadın koca peyniri çatallamalar ekmek poşetini açık bırakmalar en başta nimet yahu. Nimete saygı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…