- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bilmem hayatı rahat onun ben vermedim o kesinEe bu rahatlığı kim verdi ona
Çay mezusu olmuştu önceki konunuzda.
O konuda hakvermedim size.
Bu konuda hakveriyorum ama bu rahatlığı baştan sağlamamalıydınız buraya gelip kv onu yaptı bunu yaptı diye konu açarsanız sonucu olmaz. Kvle usulunce konuşun. Belliki takmışsınız kafaya işin içinden çıkamıyorsanız da destek alın. Eşinizle konuşun tavrınızı belli edin. Evime böyle kendi evi gibi davranamaz diye.
Benim için yatak odası hariç sorun yok ama herkes kaldıramayabir. Hoş ben başta tavrımı koyduğum için kv buzdolabımı bırak çekmecemi açamaz öyle rahat rahat. Bende onun evinde öyleyim yardım ederim dolaptan al demezse almam dokunmam yani.
Zor tabi ben mutfağa eşim girince bile sinir oluyorum düzenimi bozuyor pis bırakıyor diye.Ben öyle bi rahatlık yapacağı davranışlarda hiç bulunup çok samimi olmadım kendi huy olarak geniş rahat bi insan
eltinize niye emrivaki gidiyosunuz yarın?
hani bana yapiyosun büyüğüm diye bisey demiyorum da başkasına seni yaptığın gibi emrivaki yapamam rahatsız oluyorum. gelemem ben deyin
Böyle dersem ömür boyu aramız bozulur ki tüm ailesi eşimin akrabaları beni dışlar. Ondan düzgünce belirtmem şart . Bn de istemiyorum kaynanam zorluyor.
Bir teyzesi burda en yakin onun çocukları filan .baya görüşüyoruz onlarla benim de isteğimle onlarla anlaşıyorum . Seviliyorum. Sırf bu yüzden dışlanmak istememen sevdiğim sey oysaki benim akrabalar tarafından dışlanmak. belki de ben cok tek tabancayimdir. yaşadığınız yer esinizin ailesi akrabalariyla dolu bi yer mi. cevreniz onlarla kısıtlı olduğu için mi cekiniyosunuz
Bir teyzesi burda en yakin onun çocukları filan .baya görüşüyoruz onlarla benim de isteğimle onlarla anlaşıyorum . Seviliyorum. Sırf bu yüzden dışlanmak istemem
Tamam da siz eltinizi arayın yarın müsait misin gelmeyi düşündük uygunsan deyin. Kayınvalidenizin kabalığına ortak olmayın.Böyle dersem ömür boyu aramız bozulur ki tüm ailesi eşimin akrabaları beni dışlar. Ondan düzgünce belirtmem şart . Bn de istemiyorum kaynanam zorluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?