- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Tamam da siz eltinizi arayın yarın müsait misin gelmeyi düşündük uygunsan deyin. Kayınvalidenizin kabalığına ortak olmayın.
Yarın eltiye gtcez orda bırakmam lazım bahane bulup yoksa fittiricam. Eşim hiç koltuktan bile kalkmadı uzanmaya devam etti o gelince . Kimse takmadı . Simdide koltukta döndü totoyu uyuyor oturma odasında . Benim oturduğum koltuktaKvalidez inanılmaz sinir edici bayıcı bir insanmış diğer konunuzu okudum. Görgüsüz mü bu kadın koca peyniri çatallamalar ekmek poşetini açık bırakmalar en başta nimet yahu. Nimete saygı.
Yani.aman kötü olmayım, aman beni dışlamasınlar diye susarsan daha çok konu açarsın böyle ... açık açık söyle çat kapı gelinmesini sevmem diye ... yada evde hep hazır ol kaynana çat kapı gelince bende şimdi çıkıyordum başka gün gel, gelmeden de haber ver de
aman kötü olmayım, aman beni dışlamasınlar diye susarsan daha çok konu açarsın böyle ... açık açık söyle çat kapı gelinmesini sevmem diye ... yada evde hep hazır ol kaynana çat kapı gelince bende şimdi çıkıyordum başka gün gel, gelmeden de haber ver de
Ya abartıyor olabilir misiniz? Yani çat kapı gelinmesinden artık hiçbirimiz hoşlanmıyoruz. Malum ev hali nasıl olacağı bilinmiyor. Hayat akışında yapılan plan programlarla bu çat kapıların kesişmesi iyi olmuyor. Ama bazı eski kuşaklar randevuyla gelme işine adapte olamıyor. Onlar hep öyle karşılamış ve tanrı misafiri demiş; ömürlerini geçirmişler. Ekmek poşetini açık bırakma konusunda da olabilir gibi geldi. Yani çocuk ve yaşlılar unutabilirler. Hem belki tansiyonu düştü ya da şekeri... Hemen bi lokma ekmek birazda kalıp peynirden çatalla hemen peynir böleyim yiyeyim dedi. Yani pollyannacılık yapmaya çalışmıyorum ama belki siz ön yargılı bakıyor olabilir misiniz? Yani kadın gelmişken diğer gelinine de gitmek istemiş garip bulmadım bu durumu. Hatta yalnız gitmeyip diğer gelinimle de daha çok vakit geçirim demiş sizi de katmış kahvaltı işine olamaz mı? Yani bakış açınızı mı değiştirseniz.
1 tane sorununu da kendin coz ..
Masallah dilin deveyi gomer ama kaynanaya sus pus..
Akrabalar dislar diye diye yedin bizi burda..
Sana gore herkes sorunlu
Ablan, kaynanan, cici kaynanan , kocan , diyetisyen ,ev sahibi..
Insan bu kadar mi her seyden sikayetci olur ve hicbir gelisim saglayamaz yahu..
Bir insan sadece sikayet mi eder .
Mart sonunda Izmir e gelicem yemin ederim seni o kalabalikta tanirim gibi geliyor
O koca peyniri cikardiginda dur Anne kesip vereyim bile diyeme e mi ?
Cayi corbayi sorun et..
Konuma girip okuyup yorum yapma zorunluluğun olmadığı gibi burda inanlara yardm etmen gerekirken tahrik edici konuşup lafları sokup sokup polemik yaratmaya çalışma . Bu samimiyetini nereden buluyorsun bilemiyorum ama benimle düzgün ve saygılı konuşacaksın bunu bir anla .1 tane sorununu da kendin coz ..
Masallah dilin deveyi gomer ama kaynanaya sus pus..
Akrabalar dislar diye diye yedin bizi burda..
Sana gore herkes sorunlu
Ablan, kaynanan, cici kaynanan , kocan , diyetisyen ,ev sahibi..
Insan bu kadar mi her seyden sikayetci olur ve hicbir gelisim saglayamaz yahu..
Bir insan sadece sikayet mi eder .
Mart sonunda Izmir e gelicem yemin ederim seni o kalabalikta tanirim gibi geliyor
O koca peyniri cikardiginda dur Anne kesip vereyim bile diyeme e mi ?
Cayi corbayi sorun et..
Konuma girip okuyup yorum yapma zorunluluğun olmadığı gibi burda inanlara yardm etmen gerekirken tahrik edici konuşup lafları sokup sokup polemik yaratmaya çalışma . Bu samimiyetini nereden buluyorsun bilemiyorum ama benimle düzgün ve saygılı konuşacaksın bunu bir anla .
Peyniri koyarken görmedim yanında değildim . Sana açıklama yapmak zorunda da değilim.
Ayrıca ona nasıl davrandığımi samimiyetimi nasıl bir insan olduğumu gördün mü. ? Sen kimsin uzaktan tanırmış. Kendini kim sanıyorsan doğru cidden maşallah klavyede yazdığını yüzüme söylersin artık gelince ..
Ee bu rahatlığı kim verdi ona
Bize niye cevap vermiyorsun?Konuma girip okuyup yorum yapma zorunluluğun olmadığı gibi burda inanlara yardm etmen gerekirken tahrik edici konuşup lafları sokup sokup polemik yaratmaya çalışma . Bu samimiyetini nereden buluyorsun bilemiyorum ama benimle düzgün ve saygılı konuşacaksın bunu bir anla .
Peyniri koyarken görmedim yanında değildim . Sana açıklama yapmak zorunda da değilim.
Ayrıca ona nasıl davrandığımi samimiyetimi nasıl bir insan olduğumu gördün mü. ? Sen kimsin uzaktan tanırmış. Kendini kim sanıyorsan doğru cidden maşallah klavyede yazdığını yüzüme söylersin artık gelince ..
Ay evet burda şahit oluyorum bu yüzsüzlere inandım artık varmış:)Ya bazı insanlara o rahatlığı vermesen bile 'amaaaaaan oğlumun evi' diye diye gidiyor. Yani çık açık açık gelme çat kapı de kadına, anlamamazlıktan gelirler öyle insanlar var maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?