Çat kapi gelen kv

Benim kv dede aramaz gelirken zaten ayda bir gelir niye aramadin demem dolabı acmasindada ben sorun göremedim sonuçta özel bişey değil oğlunun evinde dolabı da açıp bişey alamicakmi bence bu konularda biraz abartiyorsunuz. Diğer konularda haklısınız ama emrivaki yapmasına izin vermeyin coxuk değilsiniz gitmicem diyip gitmeyebilirsiniz kucağına alıp goturemez sonuçta

Böyle dersem ömür boyu aramız bozulur ki tüm ailesi eşimin akrabaları beni dışlar. Ondan düzgünce belirtmem şart . Bn de istemiyorum kaynanam zorluyor.
eşinin akrabalari ara bozma korkusu.. neden ??
araniz iyi olabilir yarin bi gün kötü olursun. bence böle düşünme derim
kaynanan kim bilir anlatiyodur akrabalara ben bile uzaklaştım yüzlerini görmek istemiyorum üzerime olumsuz şeyler yapışıyo rahatsiz ediyo bu durum.

Açıkcası ben arkadaşlarım, ailem, eşimin ailesinden birinin dolabı açıp birşeyler alıp yemesinden rahatsız olmam, hatta sevinirim rahat oldukları için. Ama senin kv ile konuşma yapma zamanın gelmiş, çat kapı gelmesi vs konularında. Ben bu konuşma yapma konusunda pek iyi değilim. Ama sevgili derin sularda nın yorumlarını çok beğeniyorum. Bence o bu konuda yorum yaparsa dikkate al. Hatta yaparsa ben de çok merak ediyorum ne diyeceğini.

Seni sevsinler, dışlanmasın diye uğraştığın akrabalar emrivakiden hoşlanmıyorsun diye akbabaya dönecekse böyle insanları kendine dert etmemelisin.

hadi size cat kapi geldi dediklerinizi yapti, siz de saygisizlik olmasin diye bir sey demediniz de,

nasil sizi zorla eltinize goturuyor ki, bu konuda da mi o hatali,
siz hayir diyemiyor musunuz, kendi kararlarinizi alamiyor musunuz.

Babasının tarlası gibi o ne ya,peynir yicekse kessin yesin,onun artığını mı yicek millet?
Esinizle konusun,ayar versin az bence.

kv deyince anladim konuyu zaten birazcik okudum o kadar
benim kv de oyle bana geldiler yaza kadar kalacagiz demislerdi kb dusa giriyo pis biralip cikiyordu diyordum anne babam dustan cikti bak bi diye o temizler diyodu
cokda temizler normalde gicik olurdum benim banyom ayriydi Allahtan
benim kendimce cözümüm evi sil supur yapardim yemegi kv hazirlardi kendi evi gibi kendi evinde hazirlamaz 4-5 cesit bizde bol bol yapardi kendi evinde gecen gun gittim tek kuru fasulye yapmis dusun yani
isim bitince odama giderdim sadec yemekte gorurdum
sonrasinda da hic kalici gelmedi zaten 6 yillik evliyammmm

Mesafe koyun. Emrivaki yaptığında gitmeyin, evde bişi yapacak olduğunda ondan önce davranın ben yaparım anne sen misafirsin deyin. O evde Misafir olduğunu anlasın.

Büyüklerimizi kırmak en son tavsiye edeceğim şey fakat bazen düzenimizi korumak adına gerekebilir. Kırmaktan kastım sen misafirsin demek :) muhtemelen kırılır böyle diyince.

çatkapı gelince 'aaaa anne hayırdır? hiç haber vermemiştin?' diyip biraz da yüzünü düşür. sonra da bir arkadaşına yaz şimdi seni arayacağım bozuntuya verme diye. arayın arkadaşınızı, 'canım ya sana söz vermiştim biliyorum ama kayınvalidem çatkapı geldi, çıkamıyorum, nolur kusura bakma, ya biliyorum çok zor durumda bıraktım seni de ayıp oldu ama napayım. yok inan aramadan haber vermeden geldi' gibilerinden bir konuş bakalım.

aynısından bendede var bi tane ama çocuguma baktığı için seslenmiyorum.yatar kalkar elbette oğlunun evi ama çok fazla müdehale ediyo evime ben yokken herşeyin yerini değiştiriyo vb yani zor kardeş

çok fenasın kız neden geldi aklına :)

Çat kapı geleni hiç sevmem KV olmasa en yakın arkadaşım bile olsa sevmem yani düşüncesiz insanlar bunlar
Sabah duş aldı havlu istememis bzimkikere silmiş . Eltiye gittik ordada kahvaltı yaptık. Ordada kızdan kazak istedi . Kendi kıyafetlerini bi Bnde bi eltimde bırakıyor. Bizimkilerde kendi giyip gidiyor herkesin kıyafeti birbirine karıştı .

Giderkende kapıda iki saat mejlastii bizi ayakta bekletti . Gidiyorum deyip kapıda yarım saat mesajlasti ayakta onu bekledik . Bırakmıyor musun artık telefonu dedim en son . Valla rahatlıkta çığır açıyor ya . Elinde telefon ve sigara kimse umrunda değil . Esimin kulaginin dibinde koltukta fise takip telefonu tik tik tik yazip durdu birilerine eşim de kulağımın dibinden çekil dedi sinirlendi . Çok geniş huylu ya kafayı yiycem

Son düzenleme:

Sabah duş aldı havlu istememis bzimkikere silmiş . Eltiye gittik ordada kahvaltı yaptık. Ordada kızdan kazak istedi . Kendi kıyafetlerini bi Bnde bi eltimde bırakıyor. Bizimkilerde kendi giyip gidiyor herkesin kıyafeti birbirine karıştı .

Giderkende kapıda iki saat meşakkati bizi ayakta bekletti . Gidiyorum deyip kapıda yarım saat meşakkati ayakta onu bekledik . Bırakmıyor musun artık telefonu dedim en son . Valla rahatlıkta çığır açıyor ya . Elinde telefon ve sigara kimse umrunda değil . Esimin kulaginin dibinde koltukta fise takip telefonu tik tik tik yazip durdu birilerine eşim de kulağımın dibinden çekil dedi sinirlendi . Çok geniş huylu ya kafayı yiycem

Giderkende kapıda iki saat mesajlasti bizi ayakta bekletti . Gidiyorum deyip kapıda yarım saat mesajlasti ayakta onu bekledik . Bırakmıyor musun artık telefonu dedim en son . Valla rahatlıkta çığır açıyor ya . Elinde telefon ve sigara kimse umrunda değil . Esimin kulaginin dibinde koltukta fise takip telefonu tik tik tik yazip durdu birilerine eşim de kulağımın dibinden çekil dedi sinirlendi . Çok geniş huylu ya kafayı yiycem

Son düzenleme:
Babasının tarlası gibi o ne ya,peynir yicekse kessin yesin,onun artığını mı yicek millet?
Esinizle konusun,ayar versin az bence.

Giderkende kapıda iki saat mesajlasti bizi ayakta bekletti . Gidiyorum deyip kapıda yarım saat mesajlasti ayakta onu bekledik . Bırakmıyor musun artık telefonu dedim en son . Valla rahatlıkta çığır açıyor ya . Elinde telefon ve sigara kimse umrunda değil . Esimin kulaginin dibinde koltukta fise takip telefonu tik tik tik yazip durdu birilerine eşim de kulağımın dibinden çekil dedi sinirlendi . Çok geniş huylu ya kafayı yiycem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…