Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

İnşallah bunda bisey olmaz canım Hayirlisi olsun yat daima dikkat et herşeye
Ediyorum cnm inşanlah bu sefer alıcam bebişimi kucagıma ilk bebeğimde saki içime doğmuştu bir türlü rahat deildim hep bişey olucak korkusu vardı sevinemiyodum bile ama şimdi çok huzurluyum inşanlah kavuşucaz bebeğimle

İnşallah olur Hayirlisi ile kazasız belasız canım ay nasıl tatli olur o şimdi

Bende çatlama iğnesi vuruldum ilk defa bu ay. Ama hiç umudum yok. İğne vurulduğum gün ve sonraki günler denize girdim. 1 hafta sonrasında taşınma işimiz çıktı ve sürekli ayaktaydım çok yorucu bir aydı. Ağır kaldırmamaya ddikkat ettim ama olmucak gibi bu ay..

30 agustos sanirim senin dimi canim beklenen adet tarihin

Öyle dusunme hiç belli olmaz olur mu olur kardesim de böyle oldu normal yoldan kaldı hiç haberi yok sonra evi taşıdılar yinede bisey olmadı Bebis oldu

30 agustos sanirim senin dimi canim beklenen adet tarihin

evet 30 ağustos

Öyle dusunme hiç belli olmaz olur mu olur kardesim de böyle oldu normal yoldan kaldı hiç haberi yok sonra evi taşıdılar yinede bisey olmadı Bebis oldu

ay inşallah ya çok istiyorum. İğneden 4 5 gün sonra sabahları bulantım oldu ama geçti ilaçların etkisi sanırım..

birde glifor verdi doktor ama çok yan etkisi var kullanamıyorum yerden yere vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…