- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Ediyorum cnm inşanlah bu sefer alıcam bebişimi kucagıma ilk bebeğimde saki içime doğmuştu bir türlü rahat deildim hep bişey olucak korkusu vardı sevinemiyodum bile ama şimdi çok huzurluyum inşanlah kavuşucaz bebeğimleİnşallah bunda bisey olmaz canım Hayirlisi olsun yat daima dikkat et herşeye
İnşanlah cnm tm yapmıyorum bişey zatenKavusucaksin canim Allahın izniyle agir kaldirma sitres yapma sakın
İnşallah olur Hayirlisi ile kazasız belasız canım ay nasıl tatli olur o şimdiEdiyorum cnm inşanlah bu sefer alıcam bebişimi kucagıma ilk bebeğimde saki içime doğmuştu bir türlü rahat deildim hep bişey olucak korkusu vardı sevinemiyodum bile ama şimdi çok huzurluyum inşanlah kavuşucaz bebeğimle
İnşanlah cnmİnşallah olur Hayirlisi ile kazasız belasız canım ay nasıl tatli olur o şimdi
Kime çok bakarsan ona kimi sever sen ona benzer derler canımİnşanlah cnmbnde çok merak ediyorum kime bnziycek acaba
Sağlıklı olsunda inşanlah hayırlısı artıkKime çok bakarsan ona kimi sever sen ona benzer derler canım
olur mu ya 2 gün var ay 31 çekiyor bu ay :)Aramizda 1 gun var canim 30 agustos sabır
Tabi ben 31 cektigini unuttumolur mu ya 2 gün var ay 31 çekiyor bu ay :)
30 agustos sanirim senin dimi canim beklenen adet tarihinBende çatlama iğnesi vuruldum ilk defa bu ay. Ama hiç umudum yok. İğne vurulduğum gün ve sonraki günler denize girdim. 1 hafta sonrasında taşınma işimiz çıktı ve sürekli ayaktaydım çok yorucu bir aydı. Ağır kaldırmamaya ddikkat ettim ama olmucak gibi bu ay..
Dayanamadım gittim dis macunu testi yaptim negatif cikti ama sabah ilk idrar degildi ondan mi acaba iyice kafayi yedim artik
Öyle dusunme hiç belli olmaz olur mu olur kardesim de böyle oldu normal yoldan kaldı hiç haberi yok sonra evi taşıdılar yinede bisey olmadı Bebis olduBende çatlama iğnesi vuruldum ilk defa bu ay. Ama hiç umudum yok. İğne vurulduğum gün ve sonraki günler denize girdim. 1 hafta sonrasında taşınma işimiz çıktı ve sürekli ayaktaydım çok yorucu bir aydı. Ağır kaldırmamaya ddikkat ettim ama olmucak gibi bu ay..
30 agustos sanirim senin dimi canim beklenen adet tarihin
Öyle dusunme hiç belli olmaz olur mu olur kardesim de böyle oldu normal yoldan kaldı hiç haberi yok sonra evi taşıdılar yinede bisey olmadı Bebis oldu
Olur yapar onlar bende de oyle oldu sen iyi dusunevet 30 ağustos
ay inşallah ya çok istiyorum.İğneden 4 5 gün sonra sabahları bulantım oldu ama geçti ilaçların etkisi sanırım..
Beyas dis macununun ustune idrarini dokuyosun biraz maviye donerse pozitifmisKız diş macunu testi nasıl oluyor
Benimde 30 agustosevet 30 ağustos
ay inşallah ya çok istiyorum.İğneden 4 5 gün sonra sabahları bulantım oldu ama geçti ilaçların etkisi sanırım..
Beyas dis macununun ustune idrarini dokuyosun biraz maviye donerse pozitifmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?