- 18 Ağustos 2016
- 182
- 65
- 13
- 38
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Amin insallah aşılama yaptırdım bekliyorum adet sancısı gibi ağrım var gögus Agrim var Siz aşılama oldunuz muAmin cnm çok teşekkür ederim rabbim siZlerede nasip etsin inşanlah
Hyr cnm ben aşilama olmadım çatlama iğnesi tedavisi görüyodum ilk iğnemde hamile kaldım düşük yaşadım beşinci ignemi vurunacaktım ki yumurtam kendi kendine çatladı igne vurulmadım o ay da hamile kaldım şükür sadece hap içmiştimAmin insallah aşılama yaptırdım bekliyorum adet sancısı gibi ağrım var gögus Agrim var Siz aşılama oldunuz mu
Amin insallah canımAmin cnm çok teşekkür ederim rabbim siZlerede nasip etsin inşanlah
Bende kullandım olmadi kısmetHyr cnm ben aşilama olmadım çatlama iğnesi tedavisi görüyodum ilk iğnemde hamile kaldım düşük yaşadım beşinci ignemi vurunacaktım ki yumurtam kendi kendine çatladı igne vurulmadım o ay da hamile kaldım şükür sadece hap içmiştim
Oluyor biraz uğraş lazım ben özelde yaptırdım ilaçlarla asiya 1000 gittiAsilama devlet hastanesinde oluyor mu acaba
Öyle çok fazla yapacak bisey yok ki zor oldu elde olmayınca olsun çocuk olacaksa feda olsun ne diyelimOof off fiyatlara bak ya
Aynen cnm kısmet allahım en hayırlı Zaman'da nasip etsin vardır bil bildiği hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeBende kullandım olmadi kısmet
Amin insallah bu ay bitmez artık test yaptiracam hasta olurum diye de korkuyorumAynen cnm kısmet allahım en hayırlı Zaman'da nasip etsin vardır bil bildiği hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Valla BN özele gidiyodum ilk seans 400 dü sonrakiler 230 civariydi hep bazen ayda üç defa gittigim de oluyodu 7 ay o doktora gittim pahalı ama Napalım artık son ay devlete gidiyodum randevu almiştim randevu gelmeden hamile kaldım şimdi 30 agustosta Bebek için randevum var ama ultrason yapacakmi bilmiyorumOof off fiyatlara bak ya
Kaç günün kaldı cnmAmin insallah bu ay bitmez artık test yaptiracam hasta olurum diye de korkuyorum
Allah Hayirlisi ile kucağına almak nasip etsin canım hayirli evlatlarin olsun ultrason la bakarlar elbet karından olur sanırımValla BN özele gidiyodum ilk seans 400 dü sonrakiler 230 civariydi hep bazen ayda üç defa gittigim de oluyodu 7 ay o doktora gittim pahalı ama Napalım artık son ay devlete gidiyodum randevu almiştim randevu gelmeden hamile kaldım şimdi 30 agustosta Bebek için randevum var ama ultrason yapacakmi bilmiyorum
11 ağustos aşılama doktor bu ay regi olmazsan dedi ay başı test yaparız dedi ama bende adet sancısı yokluyor goguslerim ağrıyor bugün kan ve idrar versem çıkarmı bilmiyorumKaç günün kaldı cnm
Amin cnm saol vallahi BN londrada yaşiyorum cnm buranın sistemi 3. Aylıkta ultrasona koyuyorlar devlette eğer devlette tedavi görseydim koyardı ama BN gidince diycem ilk bebegim düştü bunda korkuyorum görmek istiyorum diycem yaparsa yaptı yapmazsa BN bekleyemem özele giderimAllah Hayirlisi ile kucağına almak nasip etsin canım hayirli evlatlarin olsun ultrason la bakarlar elbet karından olur sanırım
Evde test yapsana belki çıkar 13 gün olmuş11 ağustos aşılama doktor bu ay regi olmazsan dedi ay başı test yaparız dedi ama bende adet sancısı yokluyor goguslerim ağrıyor bugün kan ve idrar versem çıkarmı bilmiyorum
Sabah yaptim çıkmadı kanda kesin çözümEvde test yapsana belki çıkar 13 gün olmuş
İnşallah bunda bisey olmaz canım Hayirlisi olsun yat daima dikkat et herşeyeAmin cnm saol vallahi BN londrada yaşiyorum cnm buranın sistemi 3. Aylıkta ultrasona koyuyorlar devlette eğer devlette tedavi görseydim koyardı ama BN gidince diycem ilk bebegim düştü bunda korkuyorum görmek istiyorum diycem yaparsa yaptı yapmazsa BN bekleyemem özele giderim
Çıkmadıysa bekle cnm biraz daha geçsinSabah yaptim çıkmadı kanda kesin çözüm
Bugün olmazsa beklerim artıkÇıkmadıysa bekle cnm biraz daha geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?