Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Amin insallah aşılama yaptırdım bekliyorum adet sancısı gibi ağrım var gögus Agrim var Siz aşılama oldunuz mu
Hyr cnm ben aşilama olmadım çatlama iğnesi tedavisi görüyodum ilk iğnemde hamile kaldım düşük yaşadım beşinci ignemi vurunacaktım ki yumurtam kendi kendine çatladı igne vurulmadım o ay da hamile kaldım şükür sadece hap içmiştim

Oof off fiyatlara bak ya
Valla BN özele gidiyodum ilk seans 400 dü sonrakiler 230 civariydi hep bazen ayda üç defa gittigim de oluyodu 7 ay o doktora gittim pahalı ama Napalım artık son ay devlete gidiyodum randevu almiştim randevu gelmeden hamile kaldım şimdi 30 agustosta Bebek için randevum var ama ultrason yapacakmi bilmiyorum

Allah Hayirlisi ile kucağına almak nasip etsin canım hayirli evlatlarin olsun ultrason la bakarlar elbet karından olur sanırım

Allah Hayirlisi ile kucağına almak nasip etsin canım hayirli evlatlarin olsun ultrason la bakarlar elbet karından olur sanırım
Amin cnm saol vallahi BN londrada yaşiyorum cnm buranın sistemi 3. Aylıkta ultrasona koyuyorlar devlette eğer devlette tedavi görseydim koyardı ama BN gidince diycem ilk bebegim düştü bunda korkuyorum görmek istiyorum diycem yaparsa yaptı yapmazsa BN bekleyemem özele giderim

İnşallah bunda bisey olmaz canım Hayirlisi olsun yat daima dikkat et herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…