- 31 Mart 2016
- 166
- 66
- 48
- 35
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Evet canım haklisinEvt cnm zor ama Napalım başka çözümde yok böyle daha çok sıkıntı alırsın strese girersin
Hayirli olsun bende 7 senedir olmuyor asi yaptırdım bekliyorum
Hayirli olsun bende 7 senedir olmuyor asi yaptırdım bekliyorum
Allah hepimizin yuzunu guldurur, gelip buraya hamileyim diye hepimiz yazariz insallah canlar
Bekliyoruz hepimiz canim heycanla hadi bakalimİnşallah inşallah olursa ben yazarım
günaydn bekleyn anniş adayları burda rabbim inşaalah yüzümüzü güldürsün... sizlerde de olmuş sanırım göğüslerim 3 gündr çok acıyor uçlarına dokunamıyorumgeçen hafta çarşmba iğnem oldu .... 1 eylül gelmek bilmiyorrrr
Aramizda 1 gun var canim 30 agustos sabırgünaydn bekleyn anniş adayları burda rabbim inşaalah yüzümüzü güldürsün... sizlerde de olmuş sanırım göğüslerim 3 gündr çok acıyor uçlarına dokunamıyorumgeçen hafta çarşmba iğnem oldu .... 1 eylül gelmek bilmiyorrrr
Sen kac aylik oldun canımAllahım inşanlah hepinize nasip eder cnm hep dua ediyorum sizlere isteyen herkese nasip olsun diye Allah büyüktür sabredin vakti gelince inşanlah anne olursunuz
6+4 haftalığız cnm 7 haftanın içindeyim haftaya 2 aylık oluyo tamSen kac aylik oldun canım
Ayy canim ya Allah hayırlı saglikli evlat versin sana..Kızsa sans benzesin cok guzelsin masallah6+4 haftalığız cnm 7 haftanın içindeyim haftaya 2 aylık oluyo tam
Amin cnm çok teşekkür ederim rabbim siZlerede nasip etsin inşanlahAyy canim ya Allah hayırlı saglikli evlat versin sana..Kızsa sans benzesin cok guzelsin masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?