- 18 Ağustos 2016
- 182
- 65
- 13
- 38
- Konu Sahibi yer6melegi
-
O nasıl oluyorAboo bunu da yeni duydum :) çamaşır suyu olanını duymuştum da bunu bilmiyodum :)
Bende yeni duydum yaptim ama hic tepki vermediAboo bunu da yeni duydum :) çamaşır suyu olanını duymuştum da bunu bilmiyodum :)
O nasıl oluyor
Bende yeni duydum yaptim ama hic tepki vermedi
4 gun daha dayanamiyorum neler yapiorum
Nelere kaldık ne günlere Allahım
Canim seninde hastalancakmissin gibi agrin oluyormuydu bata 7 gun varkenİnşanlah cnmbnde çok merak ediyorum kime bnziycek acaba
Son üç dört gün bel agrılarım vardı cnm aynı adet agrısı gibi ama kimi kadında kasıklarında da olurmuşCanim seninde hastalancakmissin gibi agrin oluyormuydu bata 7 gun varken
Himm tamam canim cok hafif agri basladi da bi sorayim dedimSon üç dört gün bel agrılarım vardı cnm aynı adet agrısı gibi ama kimi kadında kasıklarında da olurmuş
Ayyy iyi hadi umut oldu banaHahaha kızlar bnde diş macunu testi yapardım hiç tepki vermezdi hamile kaldıktan sonrada yaptım yine hiç tepki vermedi bnce yalan bu
:)))Ayyy iyi hadi umut oldu bana
4 gun daha dayanamiyorum neler yapiorum
Denemee bari evde test var yapmiorum erken daha diyorum ama gidip dis macunu yapiorumİyi bari demek ki yalanmış denemeye gerek yok
Denemee bari evde test var yapmiorum erken daha diyorum ama gidip dis macunu yapiorum
11. gunum canimSenle benim hemen hemen aynı sanırım benim 12. Günüm bugün sen kaçtan gidiyorsun ?
11. gunum canim
Evet canim ilk ignem walla sorma bi heycanli merakliyim kiHadi bakalım inşallah güzel haberler verebilmemizi nasip etsin Rabb'im..
Senin de ilk mi çatlatma iğnesi ?
Evet canim ilk ignem walla sorma bi heycanli merakliyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?