- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
- Konu Sahibi yer6melegi
-
İnşallah iyi sonuçlar alırsınız kızlar
İnşanlah bizede söylersiniz güzel haberlerinizi
Valla canim bende ayniyim bi tane belirti olurdu en azindan diye dusunuyorum hic umudum yokamın ınsallah bende ıgneden sonra hıcbır tuaflık yok aynıyım bakalım
Bende oyle gibi ay sonuna kadar zamanım varValla canim bende ayniyim bi tane belirti olurdu en azindan diye dusunuyorum hic umudum yok
Hayirlisi olsun bakalim kismette varsa olur bende yaptirmam asi hasta olursam artık gerdi zaten bu durumlar da sıkıntıya girdim uykuyu kaybettimBenim zamanimda yok olmussa olmustur bu zamana kadar artik
Ben asi yaptrmadim igne ama beyin olarak coktum resmen bu ay olmazsa benim icin buyuk yikim olcakHay
Hayirlisi olsun bakalim kismette varsa olur bende yaptirmam asi hasta olursam artık gerdi zaten bu durumlar da sıkıntıya girdim uykuyu kaybettim
Öyle oluyor işte kötü etkiliyor dün test yaptim kandan çıkar diye çıkmadı erkendi ama yinede yaptim dayanamadım o bile üzdüBen asi yaptrmadim igne ama beyin olarak coktum resmen bu ay olmazsa benim icin buyuk yikim olcak
Asidan sonra 14 gun gectimiÖyle oluyor işte kötü etkiliyor dün test yaptim kandan çıkar diye çıkmadı erkendi ama yinede yaptim dayanamadım o bile üzdü
11 ağustos tu ay gün sayılırsa geçmedi sayılmazsa zaten geçmedi ay sonuna kadar bakalim ne olurAsidan sonra 14 gun gectimi
Erken çıkar dediler ona da kandim biraz ondan oyle oldu sanırım11 ağustos tu ay gün sayılırsa geçmedi sayılmazsa zaten geçmedi ay sonuna kadar bakalim ne olur
Evet evet erken sabir azcik benim adet olma tarihim 30 agustos bakalim nolcakErken çıkar dediler ona da kandim biraz ondan oyle oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?