- 31 Mart 2016
- 166
- 66
- 48
- 35
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Benim daha birinci yilim bu haldeyim..Herseyde bir hayir var demekki daha zamani gelmemis diyorum icim icimi yiyor evet ama elimizden bisi de gelmiyor ki.. hastalancakmisim gibi karnim agriyo korkutuyo beniDoktor da bana dedi 28 29 gibi olur sun olmazsan da gel ay başında test yapalim doktora kalmam ben yaparim zaten çok istiyorum eşim ayrı bir sabırsız ben oyle 7 yıl oldu az deyil
Bu baktığım çocuk onun gibi 2 yiyenim var nerde olsa severim cocuklari ayrı sevgim var olsa nasıl olur diye kısmet bakalim Hayirlisi sende sıkma canını benim de sancim var ama içimde umut da var tabiki hedef ay sonuBenim daha birinci yilim bu haldeyim..Herseyde bir hayir var demekki daha zamani gelmemis diyorum icim icimi yiyor evet ama elimizden bisi de gelmiyor ki.. hastalancakmisim gibi karnim agriyo korkutuyo beni
Masallah bebise..insallah ikizinde bebisleri olurda onlarin resimlerini koyariz burayaBu baktığım çocuk onun gibi 2 yiyenim var nerde olsa severim cocuklari ayrı sevgim var olsa nasıl olur diye kısmet bakalim Hayirlisi sende sıkma canını benim de sancim var ama içimde umut da var tabiki hedef ay sonu
İnşallah oyle olur canım çok isterim neler dusunuyorum neler planliyorum ne adaklarim var artık Allahim hayirlisini versin insallah benimde ağrılar aynıBugun gogsumun disa dogru yanlari ve uclari hafif agriyo adetten once uclari hep agrirdi ama yanlari agrimazdi
Insallah canimİnşallah oyle olur canım çok isterim neler dusunuyorum neler planliyorum ne adaklarim var artık Allahim hayirlisini versin insallah benimde ağrılar aynı
Dile kolay akla degil tatlimkızlar bu kadar çok düşünmeyin benimde bugün aşılama dahil 3.günüm aklıma getirmemeye çalışıyorum sizde öyle yapın
Sen ne zaman vuruldun canım ıgneValla canim bende ayniyim bi tane belirti olurdu en azindan diye dusunuyorum hic umudum yok
Bende oyle yapmak istiyorum ama olmuyor kafayı dagitamiyorum ki nasıl olcak adet olcam diye korkuyorum ağrılar varherşey elimizde 6 yıllık evliyim ilk 2 sene gebelik yaşadım sonrası yok tedaviler şimdi 2.ci aşılamam ilk aşılamamda gün sayıyordum şimdi onu yapmıyorum
13 unde oldum canimSen ne zaman vuruldun canım ıgne
Çalışıyorum zaten ister istemez yinede dusunuyorum çocuğa bakıyorum bideoyalancak birşeyler yap ne bileyim kitap oku çalışıyorsan işine odaklan mesela
yoook kız benm genelim böyle hamile kalnmca nolur bilmem sabh erken kalknca hep uykum var 10 ssat uyusamda
Ayni bensin deseneyoook kız benm genelim böyle hamile kalnmca nolur bilmem sabh erken kalknca hep uykum var 10 ssat uyusamda
14 gün şart test için olmazsa kan testtiKızlarrr selam, bende çatlatma iğnemi 9 ağustos da vuruldum. ne zaman test yapcaz ya illa adet gecikmesini mi bekliycez. bi de bişey sorcam ben o iğneyi vurulduktan sonra ovulosyon testlerim hala pozitif çıkıyo. yani ben bidiğin 15 gündür yumurtluyom
Ignenin etkisiyle pozitif cikiodur canim cunku hormon yukseltenbi igne o14 gün şart test için olmazsa kan testti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?