Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Doktor da bana dedi 28 29 gibi olur sun olmazsan da gel ay başında test yapalim doktora kalmam ben yaparim zaten çok istiyorum eşim ayrı bir sabırsız ben oyle 7 yıl oldu az deyil
Benim daha birinci yilim bu haldeyim..Herseyde bir hayir var demekki daha zamani gelmemis diyorum icim icimi yiyor evet ama elimizden bisi de gelmiyor ki.. hastalancakmisim gibi karnim agriyo korkutuyo beni

Benim daha birinci yilim bu haldeyim..Herseyde bir hayir var demekki daha zamani gelmemis diyorum icim icimi yiyor evet ama elimizden bisi de gelmiyor ki.. hastalancakmisim gibi karnim agriyo korkutuyo beni
Bu baktığım çocuk onun gibi 2 yiyenim var nerde olsa severim cocuklari ayrı sevgim var olsa nasıl olur diye kısmet bakalim Hayirlisi sende sıkma canını benim de sancim var ama içimde umut da var tabiki hedef ay sonu

Bu baktığım çocuk onun gibi 2 yiyenim var nerde olsa severim cocuklari ayrı sevgim var olsa nasıl olur diye kısmet bakalim Hayirlisi sende sıkma canını benim de sancim var ama içimde umut da var tabiki hedef ay sonu
Masallah bebise..insallah ikizinde bebisleri olurda onlarin resimlerini koyariz buraya

kızlar bu kadar çok düşünmeyin benimde bugün aşılama dahil 3.günüm aklıma getirmemeye çalışıyorum sizde öyle yapın

herşey elimizde 6 yıllık evliyim ilk 2 sene gebelik yaşadım sonrası yok tedaviler şimdi 2.ci aşılamam ilk aşılamamda gün sayıyordum şimdi onu yapmıyorum

herşey elimizde 6 yıllık evliyim ilk 2 sene gebelik yaşadım sonrası yok tedaviler şimdi 2.ci aşılamam ilk aşılamamda gün sayıyordum şimdi onu yapmıyorum
Bende oyle yapmak istiyorum ama olmuyor kafayı dagitamiyorum ki nasıl olcak adet olcam diye korkuyorum ağrılar var

ya bilmiyorum ben çok saldım bu sefer umutluyum bi yandan ama aşılama yaptırmış gibi de değilim :) nasıl oluyorsa bu durum bazen elim karnıma gidiyor ooyy gelcek bu sefer bebeşlerim :) diyorum allah mı söyletiyor ne ilkinde gerçeten şafak sayar gibi sayıyordum 1 gün oldu 5 gün oldu yok son 3 gün falan şimdi öyle değilim

Kızlarrr selam, bende çatlatma iğnemi 9 ağustos da vuruldum. ne zaman test yapcaz ya illa adet gecikmesini mi bekliycez. bi de bişey sorcam ben o iğneyi vurulduktan sonra ovulosyon testlerim hala pozitif çıkıyo. yani ben bidiğin 15 gündür yumurtluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…