- 22 Ağustos 2016
- 211
- 98
- 13
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Senın baya gün gecmıs benım 3 gün oldu beklemek zor pufff13 unde oldum canim
Canım senın 14 gün dolmuş testını yap bızıde haberdar etKızlarrr selam, bende çatlatma iğnemi 9 ağustos da vuruldum. ne zaman test yapcaz ya illa adet gecikmesini mi bekliycez. bi de bişey sorcam ben o iğneyi vurulduktan sonra ovulosyon testlerim hala pozitif çıkıyo. yani ben bidiğin 15 gündür yumurtluyom
Bugun test al canim hemen yarin sabah ilk idrarinlada yap bizede haber ver insallah hamilesindirKızlarrr selam, bende çatlatma iğnemi 9 ağustos da vuruldum. ne zaman test yapcaz ya illa adet gecikmesini mi bekliycez. bi de bişey sorcam ben o iğneyi vurulduktan sonra ovulosyon testlerim hala pozitif çıkıyo. yani ben bidiğin 15 gündür yumurtluyom
Test aldin mıGunaydin Kizlarr...
Birgün hz.musaya bir çift gelip ya Musa bizim için dua eder misin bir bebegimiz olsun yıllardır evlat hasreti çekiyoruz demişler.
Hz. Musa da dua etmiş
Ya Rabbi bu çifte bir evlat bağışla.
Allah ya Musa bu çiftin çocukları olmayacak kaderlerinde yok demiş.
Hz.Musa Üzgün bir şekilde sizin çocuğunuz olmayacak kaderinize razı olun demiş.
O çift bir sene sonra Hz. Musaya kucaklarında bir bebekle gelmişler.
Hz.Musa şaşkın Ya Rabbi sana dua ettim ve bana kaderlerinde yok dedin simdi bebekleriyle gelmişler bu işin hikmeti nedir diye sormuş.
Allah demişki
O çift benden asla umudunu kesmedi....
Ben mi canimTest aldin mı
Evet canım nasıl oldun bugünBen mi canim
Test var canim evde bi tane..Kasiklarima arada agri giriyo hastalancakmisim gibi ve goguslerim agriyo koltuk alti tarafina dogru birde uclariEvet canım nasıl oldun bugün
Uzulme canim birde sabah yapsaydin ya ilk idrarla en dogru sonuc ole cikarkızlar selam, Y yer6melegiAdasu azra . öncelikle teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. dün akşam dayanamayıp gece 11 gibi yaptım. malesef tek çizgiydi. sağlık olsun...
Kırmızılar gelmedıgı surece umut vardır elbet bekleyelım canımkızlar selam, Y yer6melegiAdasu azra . Sonumudumsun öncelikle teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. dün akşam dayanamayıp gece 11 gibi yaptım. malesef tek çizgiydi. sağlık olsun...
Uzulme canim birde sabah yapsaydin ya ilk idrarla en dogru sonuc ole cikar[/QUO
tamam canım yarın sabah yaparım yazarım size
Kırmızılar gelmedıgı surece umut vardır elbet bekleyelım canım
Bende yaptim çıkmadı geçen test için erkendi bir teselli. Dedim yaptim çıkmadı ay sonuna kadar beklicem test için ağrılar yok bugün dün oyle den beri Icim kıpır kıpır hiç sormayın insallah iyiye dealettiröyle tabi bat'a 7 gün var. hayırlısı hpimiz için.
Hastaneden yaptir sen bence insallah iyi olur hakkında Hayirlisi stres yapmaKızlar selam. Cumartesi günü bende çatlama iğnesi yaptıracam. Doktor cumartesi günü yapilacak dedi. Korkuyorumda bi yandanama değer tabii... Cumartesi günü ilk iğnem olacak 4 aylik evliyim. Pso hastasiyim. Aynı gün birliktelik önerdi bide. Eczanede mi yapıyorlar iğneyi?
Kızlar selam. Cumartesi günü bende çatlama iğnesi yaptıracam. Doktor cumartesi günü yapilacak dedi. Korkuyorumda bi yandanama değer tabii... Cumartesi günü ilk iğnem olacak 4 aylik evliyim. Pso hastasiyim. Aynı gün birliktelik önerdi bide. Eczanede mi yapıyorlar iğneyi?
Amiin canım hepimiz için inşallah. Herhangi bi hastanede yapılır mı yoksa gittiğim doktora mı gideyim. Farkeder mi peki bu?Hastaneden yaptir sen bence insallah iyi olur hakkında Hayirlisi stres yapma
Canım hıc korkulucak bısey yok bende ıgneden korkarım pazartesı yaptırdım hıc bılmedım yarında yumurtam catlamısmı doktor bakıcak :))Kızlar selam. Cumartesi günü bende çatlama iğnesi yaptıracam. Doktor cumartesi günü yapilacak dedi. Korkuyorumda bi yandanama değer tabii... Cumartesi günü ilk iğnem olacak 4 aylik evliyim. Pso hastasiyim. Aynı gün birliktelik önerdi bide. Eczanede mi yapıyorlar iğneyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?