Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Canım senın 14 gün dolmuş testını yap bızıde haberdar et

Bugun test al canim hemen yarin sabah ilk idrarinlada yap bizede haber ver insallah hamilesindir

Gunaydin Kizlarr...
Birgün hz.musaya bir çift gelip ya Musa bizim için dua eder misin bir bebegimiz olsun yıllardır evlat hasreti çekiyoruz demişler.
Hz. Musa da dua etmiş
Ya Rabbi bu çifte bir evlat bağışla.
Allah ya Musa bu çiftin çocukları olmayacak kaderlerinde yok demiş.
Hz.Musa Üzgün bir şekilde sizin çocuğunuz olmayacak kaderinize razı olun demiş.
O çift bir sene sonra Hz. Musaya kucaklarında bir bebekle gelmişler.
Hz.Musa şaşkın Ya Rabbi sana dua ettim ve bana kaderlerinde yok dedin simdi bebekleriyle gelmişler bu işin hikmeti nedir diye sormuş.
Allah demişki
O çift benden asla umudunu kesmedi....

Test aldin mı

Kızlar selam. Cumartesi günü bende çatlama iğnesi yaptıracam. Doktor cumartesi günü yapilacak dedi. Korkuyorumda bi yandan ama değer tabii... Cumartesi günü ilk iğnem olacak 4 aylik evliyim. Pso hastasiyim. Aynı gün birliktelik önerdi bide. Eczanede mi yapıyorlar iğneyi?

Hastaneden yaptir sen bence insallah iyi olur hakkında Hayirlisi stres yapma

evet eczaneden alınıyor. sen bugünden git sorgulat iğneyi var mı yok mu diye. bana yazdıkları iğne çok zor bulunandan. benimkisini devlet karşılamadı 84 lira ödedim. acımıyo hiç canın merak etme. bende aynı gün ilikşiye girdim sonra günaşırı yapıyorsun.

Canım hıc korkulucak bısey yok bende ıgneden korkarım pazartesı yaptırdım hıc bılmedım yarında yumurtam catlamısmı doktor bakıcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…