- 20 Nisan 2016
- 177
- 93
- 48
- 36
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Bende yaptim çıkmadı geçen test için erkendi bir teselli. Dedim yaptim çıkmadı ay sonuna kadar beklicem test için ağrılar yok bugün dün oyle den beri Icim kıpır kıpır hiç sormayın insallah iyiye dealettir
evet eczaneden alınıyor. sen bugünden git sorgulat iğneyi var mı yok mu diye. bana yazdıkları iğne çok zor bulunandan. benimkisini devlet karşılamadı 84 lira ödedim. acımıyo hiç canın merak etme. bende aynı gün ilikşiye girdim sonra günaşırı yapıyorsun.
Canım hıc korkulucak bısey yok bende ıgneden korkarım pazartesı yaptırdım hıc bılmedım yarında yumurtam catlamısmı doktor bakıcak :))
Canim zor bulunuyo aramaya basla bende 75 lira verdim..igneyi gobegimden kendim yaptim girdigini bile anlamadim hic acimadi merak etme.. ama igne yapıldığı gun degil sonra ki gun iliski ve gun asiri devam dedi birde poponun altina yastik koy havada kalsin en az 40 dk ole kalKızlar selam. Cumartesi günü bende çatlama iğnesi yaptıracam. Doktor cumartesi günü yapilacak dedi. Korkuyorumda bi yandanama değer tabii... Cumartesi günü ilk iğnem olacak 4 aylik evliyim. Pso hastasiyim. Aynı gün birliktelik önerdi bide. Eczanede mi yapıyorlar iğneyi?
Canim zor bulunuyo aramaya basla bende 75 lira verdim..igneyi gobegimden kendim yaptim girdigini bile anlamadim hic acimadi merak etme.. ama igne yapıldığı gun degil sonra ki gun iliski ve gun asiri devam dedi birde poponun altina yastik koy havada kalsin en az 40 dk ole kal
ayyy ne güzel benimkisi kalçadan dı. ki ben herşeyi yapsınlar ama kalçadan iğne vurmasınlar. koca kadın hastanede ağladım hemşireler elimden falan tuttu.[/QUOTE
Aynen bende işte öyleyim. Elin üzerinden serum ne kadar acitir halbuki, ona bile razı oluyorum ben. Görmediğim herhangi bir yerim acıyınca sinekte ıssırsa dayanamam ama gözümün gördüğü yer olsun dayanirim
Bazıları uygun canım Ondandir ama iyi gelirBen iğneyi aldim. Buzlu ilaçlı halde verdiler dolabin kapagina bu sekilde koy dediler eczaneden. Aynen 84 liraymis ama 50 lira aldilar benden
Bunların hepsine tatli nedenler için katlaniyoruz dimi insallah olumlu sonuçlar alırız kızlar
kendin de yapabilirsin çatlatma iğnesini ben kendim yaptımAmiin canım hepimiz için inşallah. Herhangi bi hastanede yapılır mı yoksa gittiğim doktora mı gideyim. Farkeder mi peki bu?
Ben kalçadan yaptırdım tatlım :)))Ayy hele beennn. Bende panik atak var kalçadan yapiliosa yaptiramam dedim zaten. Yoksa iş çok büyür krizler diazemler falan. Doktorda karnindan yada koldan yapiliyo bu kalçadan degil diye anlatinca rahatladim.sende nerde yaptirdin igneyi
Benimde bulandı sabah kahvaltı yapmadan yaptim gecer gibi oldu akşam yemegi yedim yemeye çalıştım bulandı sakin sakin bekledim yedim zorla çok az yedim bide üşüttüm desem belki yok vertigo desem bu kadar yapmaz gebelik belki neye ihtimal vereceğimi şaşırdım bende nane limon yaptim iyi geldi ağrım var biraz kasık ve bel dus aldim aptest aldim yasin okuyacam biraz rahatladım buda iyi gelir Allahim hakkımızda hayirlisini versin insallahKizlar benim midem bulandi azcik cikardim ama cok yedim ondan mi ki ya delircem artik walla
Senın bat ne zaman canımKizlar benim midem bulandi azcik cikardim ama cok yedim ondan mi ki ya delircem artik walla
Allah kabul etsın dualarında bızıde bulundur canım ınsallahBenimde bulandı sabah kahvaltı yapmadan yaptim gecer gibi oldu akşam yemegi yedim yemeye çalıştım bulandı sakin sakin bekledim yedim zorla çok az yedim bide üşüttüm desem belki yok vertigo desem bu kadar yapmaz gebelik belki neye ihtimal vereceğimi şaşırdım bende nane limon yaptim iyi geldi ağrım var biraz kasık ve bel dus aldim aptest aldim yasin okuyacam biraz rahatladım buda iyi gelir Allahim hakkımızda hayirlisini versin insallah
Aklimd burdaki herkese ilk mesajlara bakayım dedim sonra durumlara varmı bisey diye kimsede bisey yok Hayirlisi olsun canımAllah kabul etsın dualarında bızıde bulundur canım ınsallah
30 u canimSenın bat ne zaman canım
Çok az kalmış hadı hayırlısı bakım30 u canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?