- 14 Ekim 2014
- 880
- 1.094
- 133
- 34
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Bugun test yaptim negatif moralim 0Çok az kalmış hadı hayırlısı bakım
Canım ıdar testıyse çıkmaz benım kanda çıktıktan 15 gün sonra çıkmıştı morelını boşuna bozma lütfen çok takıyoz ya aslında hep takmıcam dıyorum olmuyorBugun test yaptim negatif moralim 0
Elimde degil ki olmuyo takiyorumCanım ıdar testıyse çıkmaz benım kanda çıktıktan 15 gün sonra çıkmıştı morelını boşuna bozma lütfen çok takıyoz ya aslında hep takmıcam dıyorum olmuyor(
Bende ıgne olalı 4 gün oldu bugün 3 te yumurtalarıma bakıcak catlamısmı dıye doktor sen gıtmısmıydın catlamısmıydı canım ne zaman çıkar falan bahsetmedımı doktorElimde degil ki olmuyo takiyorum
yok canim cagirmadi beni adet olursan 2. Yada 3. Gunu gel dedi olmazsamda 5 inde gidicem..igneyi cumartesi kendiim yaomistim beni cagirmadi catlamismi diye bakmak icinBende ıgne olalı 4 gün oldu bugün 3 te yumurtalarıma bakıcak catlamısmı dıye doktor sen gıtmısmıydın catlamısmıydı canım ne zaman çıkar falan bahsetmedımı doktor
Anladım hayırlısı tatlım ınsallahyok canim cagirmadi beni adet olursan 2. Yada 3. Gunu gel dedi olmazsamda 5 inde gidicem..igneyi cumartesi kendiim yaomistim beni cagirmadi catlamismi diye bakmak icin
Hayirlisi canimAnladım hayırlısı tatlım ınsallah
30 u canim
Olumlu dusun olumlu olsun canim..Gerci soledigime bak sanki ben yapabiliyorumBenimde iğneden 1 hafta sonra bulantım olmuştu sabahları. Ama şu sıralar ses yok. Benim adet belirtilerim başladı canım. HAftasonu adet olurum heralde
Olumlu dusun olumlu olsun canim..Gerci soledigime bak sanki ben yapabiliyorum
Hayırlı olsun canım bende pazartesi oldum beklemek teyım puffffg günler zor gecıyor hayırlısıyla gecseSelam kızlar ben de salı günü sabah oldum 2 doz choriomon yine o zor geçen beklemedeyim
Sağol canım inşallah güzel sonuç alırız kaç yumurtan oluştu benim 4 yumurta var ikiz e bile ümitliyim :))Hayırlı olsun canım bende pazartesi oldum beklemek teyım puffffg günler zor gecıyor hayırlısıyla gecse
Benım 2 canım ınsallah ya ıcım bı tuaf kıpır kıpr allahım hepımıze nasıp etsınSağol canım inşallah güzel sonuç alırız kaç yumurtan oluştu benim 4 yumurta var ikiz e bile ümitliyim :))
Inşallah günler geçmiyor önceki kullandığımda aynı ben de kıpır kıpırdım şimdi daha sakinim ama sabırsızlıkla bekliyorumBenım 2 canım ınsallah ya ıcım bı tuaf kıpır kıpr allahım hepımıze nasıp etsın
Benim doktorum iğneye rağmen catlamamasi mümkün değil folikul içindeki yumurtayı atar sonra sönmez şişer bazen buna kist deniyor ama yumurta atılmış olur dedi doktoruna sorar misin bunu da ?ayınsallah ben 3 te gıdıcem doktorum catlamısmı yumurtalar bakıcak bakalım nolucak
Canım ben yenı okudum yumurtalrım çatlamış bıde progesteron kan aldılar bakıcaklar yarın sabah bellı olucakBenim doktorum iğneye rağmen catlamamasi mümkün değil folikul içindeki yumurtayı atar sonra sönmez şişer bazen buna kist deniyor ama yumurta atılmış olur dedi doktoruna sorar misin bunu da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?