Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

günaydın kızlar msjlarınıza göz atıım da iğne olayını abartmayın bnce nokta kadr iğne doktr bana hem sağ hem sol kolumdan vurdu hiç hissetmedim ama bi 5 dk snra kollarım ağrısdı gecti 1 saat sonras....bit kadr iğnler koca koca kadınlar korkmayın abartmayın ... 18 gün göbekten kendm iğne yaptm göbüş mosmor oldu ama değer yetrki meleğim gelsin... biraz cesartlenin doğum nasıl yapcksnz acısını bile hissetmediğinz iğneyi bu kadr düşiünüyosunuz yahuu hayrlı cumalar olsun bol bol dua

Bende ıgne olalı 4 gün oldu bugün 3 te yumurtalarıma bakıcak catlamısmı dıye doktor sen gıtmısmıydın catlamısmıydı canım ne zaman çıkar falan bahsetmedımı doktor
yok canim cagirmadi beni adet olursan 2. Yada 3. Gunu gel dedi olmazsamda 5 inde gidicem..igneyi cumartesi kendiim yaomistim beni cagirmadi catlamismi diye bakmak icin

Selam kızlar ben de salı günü sabah oldum 2 doz choriomon yine o zor geçen beklemedeyim

Hayırlı olsun canım bende pazartesi oldum beklemek teyım puffffg günler zor gecıyor hayırlısıyla gecse
Sağol canım inşallah güzel sonuç alırız kaç yumurtan oluştu benim 4 yumurta var ikiz e bile ümitliyim :))

ayınsallahben 3 te gıdıcem doktorum catlamısmı yumurtalar bakıcak bakalım nolucak
Benim doktorum iğneye rağmen catlamamasi mümkün değil folikul içindeki yumurtayı atar sonra sönmez şişer bazen buna kist deniyor ama yumurta atılmış olur dedi doktoruna sorar misin bunu da ?

Benim doktorum iğneye rağmen catlamamasi mümkün değil folikul içindeki yumurtayı atar sonra sönmez şişer bazen buna kist deniyor ama yumurta atılmış olur dedi doktoruna sorar misin bunu da ?
Canım ben yenı okudum yumurtalrım çatlamış bıde progesteron kan aldılar bakıcaklar yarın sabah bellı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…