- Konu Sahibi yer6melegi
-
Ben de farklı doktora gitmediğim için soramadım ama biraz okudum böyle olabiliyormuşCanım ben yenı okudum yumurtalrım çatlamış bıde progesteron kan aldılar bakıcaklar yarın sabah bellı olucak
Hayirlisi olsunCanım ben yenı okudum yumurtalrım çatlamış bıde progesteron kan aldılar bakıcaklar yarın sabah bellı olucak
Merhana igneni adi neydi...? O dolabda saklayanni...asilamadan once ,yumurta gelismesi icinmiyfi o?Ben iğneyi aldim. Buzlu ilaçlı halde verdiler dolabin kapagina bu sekilde koy dediler eczaneden. Aynen 84 liraymis ama 50 lira aldilar benden
Bir kac çeşit var dolapta saklanan internetten bakabilirsinizMerhana igneni adi neydi...? O dolabda saklayanni...asilamadan once ,yumurta gelismesi icinmiyfi o?
Sağol canım benım ınsallah hepımız ıcınHayirlisi olsun
Ben simdi Ganol igne yapiyurumda..o ilaci 145 tlye almistik...Bir kac çeşit var dolapta saklanan internetten bakabilirsiniz
Csnım ovirella gibi biseydi adi. Tam emin değilimBir kac çeşit var dolapta saklanan internetten bakabilirsiniz
Merhana igneni adi neydi...? O dolabda saklayanni...asilamadan once ,yumurta gelismesi icinmiyfi o?
günaydn kızlar iğnelernz bebiş olsn inşaallah bata 3 gün var sabh test yaptım negatif kolum kanadım kırıldı sanki
erken gebelik testiydi cnm predöktr early ama güvenmeyin diye bi sürü yorum okudm sabh nasip bakalm perşmbeye kadr gelmzse zaten kan tetsi yaptrmamı söylemşti doktrumGünaydın canım. Umutsuzluğa kapılma lütfen. Erken yapılan teslerden mi yaptın yoksa birde normaller varya 5 lira olanlar onlardanmı yaptın
Gunaydin canim...bende ilk hamileligimde pahali test almistim..erken gebelik testi...hani cis yaparken direk ona yapiyursun ya...iste o negatif gosterdi..bende uzuldum tabi...ertesi gunu ucuz test alib yapmistim..ikki cubuk cikmisti...hadi yarin insallah ikki cubuk ciksinda,bizimle guzel haber paylasirsinerken gebelik testiydi cnm predöktr early ama güvenmeyin diye bi sürü yorum okudm sabh nasip bakalm perşmbeye kadr gelmzse zaten kan tetsi yaptrmamı söylemşti doktrum
Benımde özellıkle sagımda ağrı ateş basması var 1 haftar var o canım sagımdakı ağrı hep var ama ıdrara 2 gündür gece bıle sık sık kalkıyorum bı gün gelseydı ya :))kızlar ben önceki iğneden sonra taş düşürmüştüm ona yordum ama şimdi de kasıklarım ağrıyo ara ara sancı giriyo iki tarafa da taş gibi bide üşütmüş gibi sık sık idrara çıkıyorum iğnenin 7. günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?