Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

yarın yeniden başlıycaz ama korkuyorum seraphone ilaç kulanmaya ayın beşinde sanırım çatlatma iğnesi yine 20 günü bulursa adetmiydi düşükmüydü kafam çok karıştı

Kızlar dün iğneyi yaptırdım. Kız bant yapıştırınca anladim bittiğini. Iğnenin ne girdiğini nede çiktigini hissettim boşuna sancilanmisim o kadar ama varya iğneyi yaptırdıktan bi 3 4 saat sonra karnımda bi şişlik bi rahatsızlık hissetmeye başladım. Hala da devam ediyo bu

günaydn kızlar iğnelernz bebiş olsn inşaallah bata 3 gün var sabh test yaptım negatif kolum kanadım kırıldı sanki

günaydn kızlar iğnelernz bebiş olsn inşaallah bata 3 gün var sabh test yaptım negatif kolum kanadım kırıldı sanki

Günaydın canım. Umutsuzluğa kapılma lütfen. Erken yapılan teslerden mi yaptın yoksa birde normaller varya 5 lira olanlar onlardanmı yaptın

Günaydın canım. Umutsuzluğa kapılma lütfen. Erken yapılan teslerden mi yaptın yoksa birde normaller varya 5 lira olanlar onlardanmı yaptın
erken gebelik testiydi cnm predöktr early ama güvenmeyin diye bi sürü yorum okudm sabh nasip bakalm perşmbeye kadr gelmzse zaten kan tetsi yaptrmamı söylemşti doktrum

erken gebelik testiydi cnm predöktr early ama güvenmeyin diye bi sürü yorum okudm sabh nasip bakalm perşmbeye kadr gelmzse zaten kan tetsi yaptrmamı söylemşti doktrum
Gunaydin canim...bende ilk hamileligimde pahali test almistim..erken gebelik testi...hani cis yaparken direk ona yapiyursun ya...iste o negatif gosterdi..bende uzuldum tabi...ertesi gunu ucuz test alib yapmistim..ikki cubuk cikmisti...hadi yarin insallah ikki cubuk ciksinda,bizimle guzel haber paylasirsin

valla benım de gecen ay aynı test almaktan uatnnır oldu 3 eczane 3 dende ayrı alıyodum ınsallah buay gerek kalmaz ya

kızlar ben önceki iğneden sonra taş düşürmüştüm ona yordum ama şimdi de kasıklarım ağrıyo ara ara sancı giriyo iki tarafa da taş gibi bide üşütmüş gibi sık sık idrara çıkıyorum iğnenin 7. günü

Benımde özellıkle sagımda ağrı ateş basması var 1 haftar var o canım sagımdakı ağrı hep var ama ıdrara 2 gündür gece bıle sık sık kalkıyorum bı gün gelseydı ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…