- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi yer6melegi
-
ay evet canım ben iş çıkışı acile gitmeyi düşünüyodum idrar testi vereyim diye gerçekten rahatsız etti artık iki taraftada var benimBenımde özellıkle sagımda ağrı ateş basması var 1 haftar var o canım sagımdakı ağrı hep var ama ıdrara 2 gündür gece bıle sık sık kalkıyorum bı gün gelseydı ya :))
Benım 5 cıktı canım 2 tane çatlamış yumurtam ıgneden 5 gün sonra yapıldı senın kaç pekıay evet canım ben iş çıkışı acile gitmeyi düşünüyodum idrar testi vereyim diye gerçekten rahatsız etti artık iki taraftada var benimsenin progesteron kaç çıktı ?
ben baktırmadım canım progesterona doktorum biz zaten ultrasonla takip ediyoruz o teste gerek yok dediBenım 5 cıktı canım 2 tane çatlamış yumurtam ıgneden 5 gün sonra yapıldı senın kaç pekı
ben cumaya kadar dayanabilir miyim bilmiyorum :) sekizinci gün iğne etkisiyle çıkar tabi koyu olursa umut vardır ben pazar sabah yapmayı istiyorum ama dedim ya dayanabilirsem artık :)Benım 8 gün cuma günü test yapsam cıkarmı sence canım :)) sen ne zaman yapıcaksın
Ay sabır çok zor evde test var gıdıp dönüyorum yanıltır dıyıp vazgecıyorum benım doktor 10 günden sonra çıkar dedıben cumaya kadar dayanabilir miyim bilmiyorum :) sekizinci gün iğne etkisiyle çıkar tabi koyu olursa umut vardır ben pazar sabah yapmayı istiyorum ama dedim ya dayanabilirsem artık :)
valla zor canım geçmiyor günlerAy sabır çok zor evde test var gıdıp dönüyorum yanıltır dıyıp vazgecıyorum benım doktor 10 günden sonra çıkar dedı
Kızlar regi oldum çok kötü oldum asi tutmadı 2 gün oldu stres yaptim çok asi iğne yaptirmicam beklicem artık
Sıkma canını ınsallah obur ay canım benımAsi yaptırdım 11 ağustos ta dün regi oldum
Uzuldum kısmet yinedeSıkma canını ınsallah obur ay canım benım
Sende mi regi olduntopiğe bi tırrt haberide benden gece tırtladımmmmmmmm
Merhaba ben de 3 kez klomen +ovitrelle tedavisi gören ama 3 ünde de bi sonraki ay catlamamiş yumurta yüzünden kistler uğraşan biriyim sanırım bi tane ovitrelle catlatamiyor diye düşünürken senin mesajlarına takıldı gözüm.bi mesajında 2 tane igne yaptırdım demişsin genelde doktorlar 1 tane vuruyor ya senin de mi catlamamasi gibi bi durum olmuştukızlar ben önceki iğneden sonra taş düşürmüştüm ona yordum ama şimdi de kasıklarım ağrıyo ara ara sancı giriyo iki tarafa da taş gibi bide üşütmüş gibi sık sık idrara çıkıyorum iğnenin 7. günü
Yok canım benim çatladı da yumurta fazla olduğu için iki doz verdi sanırımMerhaba ben de 3 kez klomen +ovitrelle tedavisi gören ama 3 ünde de bi sonraki ay catlamamiş yumurta yüzünden kistler uğraşan biriyim sanırım bi tane ovitrelle catlatamiyor diye düşünürken senin mesajlarına takıldı gözüm.bi mesajında 2 tane igne yaptırdım demişsin genelde doktorlar 1 tane vuruyor ya senin de mi catlamamasi gibi bi durum olmuştu
Peki sen catlamamis yumurta için ne yaptın ? Benim doktorum iğneye rağmen catlamamasi mümkün değil diyo yani yumurtayı içinden atar folikul büyümeye devam eder bazen kist deniyor ona dediMerhaba ben de 3 kez klomen +ovitrelle tedavisi gören ama 3 ünde de bi sonraki ay catlamamiş yumurta yüzünden kistler uğraşan biriyim sanırım bi tane ovitrelle catlatamiyor diye düşünürken senin mesajlarına takıldı gözüm.bi mesajında 2 tane igne yaptırdım demişsin genelde doktorlar 1 tane vuruyor ya senin de mi catlamamasi gibi bi durum olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?