Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Benımde özellıkle sagımda ağrı ateş basması var 1 haftar var o canım sagımdakı ağrı hep var ama ıdrara 2 gündür gece bıle sık sık kalkıyorum bı gün gelseydı ya :))
ay evet canım ben iş çıkışı acile gitmeyi düşünüyodum idrar testi vereyim diye gerçekten rahatsız etti artık iki taraftada var benim senin progesteron kaç çıktı ?

offf kızlar ctesi büyük temzlk yaptm eşimde evde olunca tüller camlar derken bittim o aksam belim çok ağrıdı şimdide iş yerinde eğildm imza atrrdm işçilere belim kopuyor ağrıdan ve kasıklarıma yayıldı ağrı sanırm adetim gelcek aksama ya da yarın

ay evet canım ben iş çıkışı acile gitmeyi düşünüyodum idrar testi vereyim diye gerçekten rahatsız etti artık iki taraftada var benim senin progesteron kaç çıktı ?
Benım 5 cıktı canım 2 tane çatlamış yumurtam ıgneden 5 gün sonra yapıldı senın kaç pekı

Benım 8 gün cuma günü test yapsam cıkarmı sence canım :)) sen ne zaman yapıcaksın
ben cumaya kadar dayanabilir miyim bilmiyorum :) sekizinci gün iğne etkisiyle çıkar tabi koyu olursa umut vardır ben pazar sabah yapmayı istiyorum ama dedim ya dayanabilirsem artık :)

önceki ay 8 9 10 11. gün yaptım 9. gün yok gibiydi 10 11 tekrar çıkınca umutlandım ama 15. gün sabah kan verdim 1,20 akşama adet oldum zaten

ben cumaya kadar dayanabilir miyim bilmiyorum :) sekizinci gün iğne etkisiyle çıkar tabi koyu olursa umut vardır ben pazar sabah yapmayı istiyorum ama dedim ya dayanabilirsem artık :)
Ay sabır çok zor evde test var gıdıp dönüyorum yanıltır dıyıp vazgecıyorum benım doktor 10 günden sonra çıkar dedı

Kızlar regi oldum çok kötü oldum asi tutmadı 2 gün oldu stres yaptim çok asi iğne yaptirmicam beklicem artık

topiğe bi tırrt haberide benden gece tırtladımmmmmmmm

Merhaba ben de 3 kez klomen +ovitrelle tedavisi gören ama 3 ünde de bi sonraki ay catlamamiş yumurta yüzünden kistler uğraşan biriyim sanırım bi tane ovitrelle catlatamiyor diye düşünürken senin mesajlarına takıldı gözüm.bi mesajında 2 tane igne yaptırdım demişsin genelde doktorlar 1 tane vuruyor ya senin de mi catlamamasi gibi bi durum olmuştu

Yok canım benim çatladı da yumurta fazla olduğu için iki doz verdi sanırım

Peki sen catlamamis yumurta için ne yaptın ? Benim doktorum iğneye rağmen catlamamasi mümkün değil diyo yani yumurtayı içinden atar folikul büyümeye devam eder bazen kist deniyor ona dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…