Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Bende 2 tane bırden vuruldum yumurta kıs yapmasını catlasın dıye tek vermedı doktorum

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum ben de klomen kullandim catlatma ignesi vuruldum ve doktor jel verdi simdi kullanıyorum jeli. Catlatma ignesi 18 agustosta vurulmustu. Cok merak ediyorum idrar testi yapmak istiyorum ama kullandigim ilaclar testi etkiler mi yani negatifken ilaclar yüzünden pozitif çıkabilir mi bilen var mi acaba

12 gün olmuş iğne etkisinin kalmadığını düşünüyorum tabi en garantisi 14 gün olması benim 8 gün oldu ben de sabırsızım test yapmakta :)

Ben Antalya da Ali Fuat Şengüre gidiyorum.Doktoruma güvenim sonsuz. Ne yumurta boyu ne başka birşey sordum. O ne derse kelimesi kelimedind uyguluyorum. Inşallah hayal kirikliğina uğramam

Bence de test yap çok merk ettiysen 3 gün sonra tekrar edersin yine inşallah çift çıkar

kızlar iğnede 9. gün ama ben progesteron testi verdim yanında da beta veriverdim :))))) doktorum progesterona gereksiz demişti ama verdim bi kere de vereyim bakalım ne çıkacak

12 gün olmuş iğne etkisinin kalmadığını düşünüyorum tabi en garantisi 14 gün olması benim 8 gün oldu ben de sabırsızım test yapmakta :)
Sabretmek o kadar zor ki zaten. Bir yandan da negatif cikacak diye korkuyor insan. Hayirlisi bakalim bu aksam yapacagim kismetse :)

Sabretmek o kadar zor ki zaten. Bir yandan da negatif cikacak diye korkuyor insan. Hayirlisi bakalim bu aksam yapacagim kismetse :)
Zor olmaz mi ben bugün progesteronun yanına beta bile istedim tanıyacak ya işte göreyim ne çıkar diye :)

Insallah insallah olumlu sonuclar alirsin :) insallah pozitiftir seninki de benimki de isteyen herkesinki de :)
amin canım inşallah benimki yanıltıcı olur ama daha iğne etkisi geçtiğini sanmıyorum doktor progesterondan başka test istiyo musun diyince tsh la beta hcg de olsun bari dedim :))))

amin canım inşallah benimki yanıltıcı olur ama daha iğne etkisi geçtiğini sanmıyorum doktor progesterondan başka test istiyo musun diyince tsh la beta hcg de olsun bari dedim :))))
Ama senin de bugun 9. Gunun degil mi etkisi azalmistir herhalde ilacin iyi dusunelim iyi olsun insallah :)

Ama senin de bugun 9. Gunun degil mi etkisi azalmistir herhalde ilacin iyi dusunelim iyi olsun insallah :)
öyle de canım en azından 12 gün olması gerekli ya hayırlısı tabi canım belki çok çok yüksek olursa iğne etkisiyle alakası olmaz :))))))

öyle de canım en azından 12 gün olması gerekli ya hayırlısı tabi canım belki çok çok yüksek olursa iğne etkisiyle alakası olmaz :))))))
Aynen oyle :) olduktan sonra nasilsa cikar yarin obur gun yine denersin insallah pozitif olur da bayram tam bi bayram olur bize :)

Aynen oyle :) olduktan sonra nasilsa cikar yarin obur gun yine denersin insallah pozitif olur da bayram tam bi bayram olur bize :)
sağlıklı olsun inşallah nasip ne zamansa olacak inşallah nasip de şimdi olsun canım hepimizi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…