- 22 Ağustos 2016
- 211
- 98
- 13
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Bende 2 tane bırden vuruldum yumurta kıs yapmasını catlasın dıye tek vermedı doktorumMerhaba ben de 3 kez klomen +ovitrelle tedavisi gören ama 3 ünde de bi sonraki ay catlamamiş yumurta yüzünden kistler uğraşan biriyim sanırım bi tane oövitrelle catlatamiyor diye düşünürken senin mesajlarına takıldı gözüm.bi mesajında 2 tane igne yaptırdım demişsin genelde doktorlar 1 tane vuruyor ya senin de mi catlamamasi gibi bi durum olmuştu
Ne de güzel düşünmüş.demek benim doktorlar o kadar düşünceli değilmiş ☺Bende 2 tane bırden vuruldum yumurta kıs yapmasını catlasın dıye tek vermedı doktorum
Ben de miligramimi azdı acaba seninkinin diye düşünmüştüm.kaç miliramdiNe de güzel düşünmüş.demek benim doktorlar o kadar düşünceli değilmiş ☺
12 gün olmuş iğne etkisinin kalmadığını düşünüyorum tabi en garantisi 14 gün olması benim 8 gün oldu ben de sabırsızım test yapmakta :)Arkadaslar bir sey sormak istiyorum ben de klomen kullandim catlatma ignesi vuruldum ve doktor jel verdi simdi kullanıyorum jeli. Catlatma ignesi 18 agustosta vurulmustu. Cok merak ediyorum idrar testi yapmak istiyorum ama kullandigim ilaclar testi etkiler mi yani negatifken ilaclar yüzünden pozitif çıkabilir mi bilen var mi acaba
Bence de test yap çok merk ettiysen 3 gün sonra tekrar edersin yine inşallah çift çıkarArkadaslar bir sey sormak istiyorum ben de klomen kullandim catlatma ignesi vuruldum ve doktor jel verdi simdi kullanıyorum jeli. Catlatma ignesi 18 agustosta vurulmustu. Cok merak ediyorum idrar testi yapmak istiyorum ama kullandigim ilaclar testi etkiler mi yani negatifken ilaclar yüzünden pozitif çıkabilir mi bilen var mi acaba
Hadı bakalım sonuçları yaz canım meraktayım :))kızlar iğnede 9. gün ama ben progesteron testi verdim yanında da beta veriverdim :))))) doktorum progesterona gereksiz demişti ama verdim bi kere de vereyim bakalım ne çıkacak
Cok merak ediyorum bi yandan korkuyorum dun eczaneler kapaliydi bugun alacak esim yapacagim :) insallah pozitiftirBence de test yap çok merk ettiysen 3 gün sonra tekrar edersin yine inşallah çift çıkar
Sabretmek o kadar zor ki zaten. Bir yandan da negatif cikacak diye korkuyor insan. Hayirlisi bakalim bu aksam yapacagim kismetse :)12 gün olmuş iğne etkisinin kalmadığını düşünüyorum tabi en garantisi 14 gün olması benim 8 gün oldu ben de sabırsızım test yapmakta :)
Sonucunu bekliyoruz canım inşallah hamilesindir :)Cok merak ediyorum bi yandan korkuyorum dun eczaneler kapaliydi bugun alacak esim yapacagim :) insallah pozitiftir
Tamam canım öğleden sonra çıkarHadı bakalım sonuçları yaz canım meraktayım :))
Zor olmaz mi ben bugün progesteronun yanına beta bile istedim tanıyacak ya işte göreyim ne çıkar diye :)Sabretmek o kadar zor ki zaten. Bir yandan da negatif cikacak diye korkuyor insan. Hayirlisi bakalim bu aksam yapacagim kismetse :)
Insallah insallah olumlu sonuclar alirsin :) insallah pozitiftir seninki de benimki de isteyen herkesinki de :)Zor olmaz mi ben bugün progesteronun yanına beta bile istedim tanıyacak ya işte göreyim ne çıkar diye :)
amin canım inşallah benimki yanıltıcı olur ama daha iğne etkisi geçtiğini sanmıyorum doktor progesterondan başka test istiyo musun diyince tsh la beta hcg de olsun bari dedim :))))Insallah insallah olumlu sonuclar alirsin :) insallah pozitiftir seninki de benimki de isteyen herkesinki de :)
Ama senin de bugun 9. Gunun degil mi etkisi azalmistir herhalde ilacin iyi dusunelim iyi olsun insallah :)amin canım inşallah benimki yanıltıcı olur ama daha iğne etkisi geçtiğini sanmıyorum doktor progesterondan başka test istiyo musun diyince tsh la beta hcg de olsun bari dedim :))))
öyle de canım en azından 12 gün olması gerekli ya hayırlısı tabi canım belki çok çok yüksek olursa iğne etkisiyle alakası olmaz :))))))Ama senin de bugun 9. Gunun degil mi etkisi azalmistir herhalde ilacin iyi dusunelim iyi olsun insallah :)
Aynen oyle :) olduktan sonra nasilsa cikar yarin obur gun yine denersin insallah pozitif olur da bayram tam bi bayram olur bize :)öyle de canım en azından 12 gün olması gerekli ya hayırlısı tabi canım belki çok çok yüksek olursa iğne etkisiyle alakası olmaz :))))))
sağlıklı olsun inşallah nasip ne zamansa olacak inşallah nasip de şimdi olsun canım hepimizi içinAynen oyle :) olduktan sonra nasilsa cikar yarin obur gun yine denersin insallah pozitif olur da bayram tam bi bayram olur bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?