- Konu Sahibi yer6melegi
-
Insallah Hayirli zamanda olur o hayirli zamanda bu zamandir :)sağlıklı olsun inşallah nasip ne zamansa olacak inşallah nasip de şimdi olsun canım hepimizi için
canım progesteron 17,8 beta hcg 9,91 çıkmış yani iğne etkisi muhtemelen sonuç negatifInsallah Hayirli zamanda olur o hayirli zamanda bu zamandir :)
Canıni skma canim cunku daha cok erken cok doğru bir sonuc olmayabilir 14. Gun tekrar bakarsin ne cikacak bakalimcanım progesteron 17,8 beta hcg 9,91 çıkmış yani iğne etkisi muhtemelen sonuç negatif
artık adet olmazsam tekrarlarım testi evde test yaparım koyulaşma var mı onu takip ederim belki kana gerek kalmazCanıni skma canim cunku daha cok erken cok doğru bir sonuc olmayabilir 14. Gun tekrar bakarsin ne cikacak bakalim
Bence de hem de kesin sonuc olur cunku idrarda cikinca kan kesin oluyor adet olmazsan 15. Gun yap bence idrar testi.artık adet olmazsam tekrarlarım testi evde test yaparım koyulaşma var mı onu takip ederim belki kana gerek kalmaz
ay canım bende garip bi şekilde kanda negatif olmasına rağmen hafif çizgi arada çıkıyor farklı marka testlerde bile biraz koyu olmasını bekliyorum hiç görmedim henüz koyu :)Bence de hem de kesin sonuc olur cunku idrarda cikinca kan kesin oluyor adet olmazsan 15. Gun yap bence idrar testi.
Progesteron testın ve HCG 10 gün için çok ıyı ıcımdekı ses senın hamıle olduğunu söylüyor tatlım allahın ıznıyle şaşmaz hıslerımay canım bende garip bi şekilde kanda negatif olmasına rağmen hafif çizgi arada çıkıyor farklı marka testlerde bile biraz koyu olmasını bekliyorum hiç görmedim henüz koyu :)
canım 9. gün hala iğne etkisi vardır inşallah dediğin gibi olur bayrama nasibimiz olur güzel haberler hepimizinProgesteron testın ve HCG 10 gün için çok ıyı ıcımdekı ses senın hamıle olduğunu söylüyor tatlım allahın ıznıyle şaşmaz hıslerım
Belki de bu ay koyuyu goreceksin artık diger mesajda bir arkadas yazmis 9. Gune gore kan testlerinde iyi. Yukselir insallah. Yediklerine cok dikkat et bence canim bu hafta. Ozellikle dut kurusu vs gibi seyler ye. Ablama tup bebek tedavisi uygulanmisti degerlerinin yukselmesi icin besleyici seyler yemesini soylemis doktor badem findik vs yemeye calis faydasi olur insallahay canım bende garip bi şekilde kanda negatif olmasına rağmen hafif çizgi arada çıkıyor farklı marka testlerde bile biraz koyu olmasını bekliyorum hiç görmedim henüz koyu :)
inşallah canım ceviz yiyorum arada badem de yiyeyim madem :) inşallah yükselir kızlar umutlandım şimdi moral olarak sağolun umarım herkesin gönlüne göre versin rabbimBelki de bu ay koyuyu goreceksin artık diger mesajda bir arkadas yazmis 9. Gune gore kan testlerinde iyi. Yukselir insallah. Yediklerine cok dikkat et bence canim bu hafta. Ozellikle dut kurusu vs gibi seyler ye. Ablama tup bebek tedavisi uygulanmisti degerlerinin yukselmesi icin besleyici seyler yemesini soylemis doktor badem findik vs yemeye calis faydasi olur insallah
Amin canim Allah hayirlisini versin insallah hayirlisi da bu aydir :) daha cok erken zaten olmadigini soylemek icin 9. Gun bi haftan var daha adete neredeyse o yuzden yukselir daha degerlerin :)inşallah canım ceviz yiyorum arada badem de yiyeyim madem :) inşallah yükselir kızlar umutlandım şimdi moral olarak sağolun umarım herkesin gönlüne göre versin rabbim
Bence bekle canim 12. Gun olsun en azindan. Hem beklemenin de ayri bi guzelligi var cunku bekledikce umut var :)kızlar sizlerin yazdıklarını okudukça test yapasım geliyor 10.günüm bugün daha erken diye avutuyorum kendimi 20 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum 22 ağustosta da aşılama yapıldı
Doğru söylüyorsun gereksiz strese soktum kendimi hayırlısı olsun insallahAmin canim Allah hayirlisini versin insallah hayirlisi da bu aydir :) daha cok erken zaten olmadigini soylemek icin 9. Gun bi haftan var daha adete neredeyse o yuzden yukselir daha degerlerin :)
evet bende bu sefer beklemeyi çektim ama şeytan işte dürtüyo git kan testi yaptır diye :) ve ilk defa bu kadar serbest bıraktım kendimi aşılamayı günleri gün gün saymadım 4 eylül de 14 gün oluyor beklicemBence bekle canim 12. Gun olsun en azindan. Hem beklemenin de ayri bi guzelligi var cunku bekledikce umut var :)
Ben de dayanamadım yaptırdım canımkızlar sizlerin yazdıklarını okudukça test yapasım geliyor 10.günüm bugün daha erken diye avutuyorum kendimi 20 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum 22 ağustosta da aşılama yapıldı
En zor sey beklemek ama beklemeyince de uzulen yine biz oluyoruz iste...Doğru söylüyorsun gereksiz strese soktum kendimi hayırlısı olsun insallah
O seytan bi sussa zaten surekli durtuyor insani bu sefer de test yapip olumsuz cikinca erken oldugi halde uzuluyor insan en iyisi beklemk:)evet bende bu sefer beklemeyi çektim ama şeytan işte dürtüyo git kan testi yaptır diye :) ve ilk defa bu kadar serbest bıraktım kendimi aşılamayı günleri gün gün saymadım 4 eylül de 14 gün oluyor beklicem
ay gerçekten beklemek çok zor Allah yardım etsin nasip etsin bebek olsa 9 ay napıcaz bilmiyorum bu sabırsızlıkla ben erken doğum yaparım herhalde :)))En zor sey beklemek ama beklemeyince de uzulen yine biz oluyoruz iste...
Keske hamile olsak sayili gun cabuk gecer simdi sonucu belirsiz diye beklemek zor :)ay gerçekten beklemek çok zor Allah yardım etsin nasip etsin bebek olsa 9 ay napıcaz bilmiyorum bu sabırsızlıkla ben erken doğum yaparım herhalde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?