- 17 Temmuz 2016
- 212
- 79
- 18
- Konu Sahibi yer6melegi
-
amin canım inşallah benimki yanıltıcı olur ama daha iğne etkisi geçtiğini sanmıyorum doktor progesterondan başka test istiyo musun diyince tsh la beta hcg de olsun bari dedim :))))
progesteron yumurtlamadan 7 gün sonra bakılan bi hormon yumurta kalitesi için bakıldığı söyleniyor 10 üzeri kaliteli yumurtlama deniliyor ama benim doktorum da çatlama olduğunu gösterir sadece diyor aslında bu konuda benim de kafam karışıkCanim sen baya bilgilisin bu konuda :) progesteron nekusura bakma bilmiyorumda öğrenmek amaçli soruyorum
işte doktorum da onu dedi biz zaten ultrasonla takip ediyoruz gerek yok dedi teste ama ben aile hekiminden verdim bugün merak ettim hem tsh ölçtürdüm arada beta da baktırdım işteVajinal muayeneyle çatlayıp çatlamadığına bakabiliyorlar diye biliyorum ben ama :s
canım ben iğne olduğum ertesi günü öğlene kadar mide bulantısı çektim fena halde sonra hala kasıklarım şiş göğüslerim acıyor akıntım var inanılmaz derecede üstelik 9. gün olduğu haldeBenim hala ara ara minik minik sancılarım oluyor. Iğnenin verdiği hormandan muhtemelen herşey kötü kokuyo bana yaaben hep yüz üstü yatarım normalde memoşların ağrısından uyuyamiyorum.uykumda yüz üstü dönersem uyaniyorum. Ama çoook erken daha muhtemeln iğneden kaynaklaniyo bunlar. Çünkü 28'i iğne günüm.birgün önce birlikte olduk, iğne aksamida olduk. Sabah erken saatlerde yaptirdim ben iğneyi. Bugün iğnenin 4.günü dahaaa
canım ben iğne olduğum ertesi günü öğlene kadar mide bulantısı çektim fena halde sonra hala kasıklarım şiş göğüslerim acıyor akıntım var inanılmaz derecede üstelik 9. gün olduğu halde
amin inşallah canım valla aynı dediklerin sanki idrar yolunu üşütmüş gibiyim sürekli idrara çıkıyorum az az sancı yanma yok ama baskı var inanılmaz şekildeIşte aynııı, oh be beni anlayan biri var yaakarnımı sıkıştırıp oturursam bi süre sonra ağrîyo. Bacaklarimi uzatirsam geçiyo. Kendimi ne çok dinliyorum ya ne kadar zararlı aslında sanki bi pinpon topu var düşüvercek gibi kasıklarımda bi tuhaf yaa. Allahım bu kezde hayal kırıklığına uğratmaz inşallah. Sağlıklı hayırlı evlatlar verir bizlerle beraber herkese
Kizlar ayni seyler bende de var insallah ilaclardan değildir de ucumuzde hamileyizdiramin inşallah canım valla aynı dediklerin sanki idrar yolunu üşütmüş gibiyim sürekli idrara çıkıyorum az az sancı yanma yok ama baskı var inanılmaz şekilde
amin inşallah canım valla aynı dediklerin sanki idrar yolunu üşütmüş gibiyim sürekli idrara çıkıyorum az az sancı yanma yok ama baskı var inanılmaz şekilde
Kizlar ayni seyler bende de var insallah ilaclardan değildir de ucumuzde hamileyizdir
Kızlar bugün doktora gittim klomen e başlayalım dedi .2 ay önce klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum fakat hamile kalamadım 9 gün süren adetim 2 gün sürdü
Zaten bana saçma gelmişti klomen çünkü başka bi doktorda yumurtaların gayet iyi hatta çatladığı gün gelmişsin demişti.yani yumurta çatlıyosa bir de klomen kullanmak ne derece mantıklı yan etkisi yok mu bunun??
Ama o kadar yıldım ki her doktor klomen diyo tekrardan başlıcam
Yok neden esseklik olsun ki ben de isim düşünüyorum mesela surekli doğumda ne dagitirim hastanede diyorum insallah Allah nasip eder belki bu ay değil de onumuzdeki ay ama.napalim bakmak da iyi boyle seyleri kendimizi bi de bunlardan mahrum.birakirsak yandik bu arada belki bu ay degil diyorum ama.insallah bu aydir :)Ayy inşallahhhh Allahım kimsenin kucagini boş birakma rabbim. Ben varya eşşeklik ediyorum aslindada hep netten alisveris icin bebek kiyafetlerine bakiyorum
Yok neden esseklik olsun ki ben de isim düşünüyorum mesela surekli doğumda ne dagitirim hastanede diyorum insallah Allah nasip eder belki bu ay değil de onumuzdeki ay ama.napalim bakmak da iyi boyle seyleri kendimizi bi de bunlardan mahrum.birakirsak yandik bu arada belki bu ay degil diyorum ama.insallah bu aydir :)
Iste elimizden gelen bi sey yok o yuzden doktor ne derse yapiyoruz ama klomenden kacis yok zaten hangi doktora gitsen yumurtalarin nasil olursa olsun veriyorlar faydasini gorururz insallahKızlar bugün doktora gittim klomen e başlayalım dedi .2 ay önce klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum fakat hamile kalamadım 9 gün süren adetim 2 gün sürdü
Zaten bana saçma gelmişti klomen çünkü başka bi doktorda yumurtaların gayet iyi hatta çatladığı gün gelmişsin demişti.yani yumurta çatlıyosa bir de klomen kullanmak ne derece mantıklı yan etkisi yok mu bunun??
Ama o kadar yıldım ki her doktor klomen diyo tekrardan başlıcam
Insallaaah hamileyiz deriz de bayramda tam.bayram yapariz olsun canim hem bak hem de gozlerin dolmasin elde degil tabii de zarari yok ki nasilsa faydasi var simdiden hazirliyiz hamile kalinca dusunmeyiz bari :)Deme demeee bu ay hemileyiiimmm diye yazalım artık nolur yaaAyy varyaa aynen bende doğumdan sonra lohusa geceliklerine bakiyorum terlikler taçlar . Yok işte bebek odasi süslemeleri. Eşime gösteriyorum, yazik oda tamam askim tabi askim evet askim demekten safı çıktı sonra kendi kendime "yaa bi hamile kalda ondan sonra bak"diyorum. Gözlerim dolu dolu oluyo tlfnu birakip tuvalete kaçiyorum eşim farketmesin diye
Insallaaah hamileyiz deriz de bayramda tam.bayram yapariz olsun canim hem bak hem de gozlerin dolmasin elde degil tabii de zarari yok ki nasilsa faydasi var simdiden hazirliyiz hamile kalinca dusunmeyiz bari :)
Kaynanam bana dediki geçen ay, senin çocuğun olmicaksa bi tüp bebek bari koyduruvereyim!!! Bu ne demeeeekkko günden beri varya rüyalarımda bile kabuslar görüyorum. O cümleyi kuruşu ses tonu hiç gitmiyo kulaklarimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?