Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Bosver canim kayinvalden densizlik etmis onun ayibi o ayrica insanin elinde olan bi sey değil ki kim ister hastanelerde bebek icin ugrasmak olanlarin da elinde olmadan oluyor hepimiz aynı seylerj yapiyoruz kiminin oluyor kiminin olmuyor disaridan konusmak kolay hele ki evlat konusunda buyuklenmek çok yanlis bence tamam bizim olmuyor ama olanlarin da hep saglikli kalacağının garantisi mi var Allah korusun insan neler yasiyor herkeste vicdanli davranmalı. Merak etme sen canim Allah a guven kimsenin ahi kimsede kalmaz ah etmesen uzulsen bile bi haksizlik varsa cikiyor karsi taraftan bi dahaki sefere derse guzel teklif parayi hazirla falan de bence uzuldugunu belli etme hazirla parayi va deyince bi daha demez belki hem tup bebek de insanin isteğine göre konmuyor onun da bi tedavi sureci var böyle hassas konularda kimseye kirici seyler soylememk lazim

Nas

Nasıl zoruma gitti varya anlatamam eşimi aradim aglaya aglaya. Gönderdi hemen anasını. Oda Allahtan hep benim destekçim. Sürekli aklima geldikce agliyorum

Kilo vermek kolay iş yaa. Ben Fitpack diyeti yapıyorum 1 ayda 4 kilo verdim bile. Polikistik over varya çoook zor oluyo vermek valla.

Nas

Nasıl zoruma gitti varya anlatamam eşimi aradim aglaya aglaya. Gönderdi hemen anasını. Oda Allahtan hep benim destekçim. Sürekli aklima geldikce agliyorum
O kadar iyi anlıyorum ki insan zaten her seyden aliniyor bi de acik acik boyle bi soylenmesi o kadar ayip ki Allah kimseye yasatmasin elden gelen bi sey yok ki elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz cok ayip etmis. Ama naparsin iste insanlar hem dusuncesiz hem.kendinibilmez cok kızıyorum ben de boyle bos muhabbetlere ama yapacak bi sey yok duymayacagiz moralini hic bozma o da etkiliyomus

Tabii çok etkiliyormuş hemde. Biz sanki bu kadar sıkıntıyı istediğimizden keyfimizden çekiyoruz

Şimdi tv'de merhamet diye bi dizi var. Kız hamileyim diye kocasına söyledi ben yine başladım salya sümük tabii kızlar ya benmi çok duygusalım anlamıyorum. Benim 4 ay önce kimyasal gebeliğim oldu. O zaten benim psikolojimi mahvetti. Belki de tutmuştur demi? Zaten varya gelişmelerden haberdar edicem sizi mutlaka

İnş
allah Allah gönlüne göre versin tez zamandfa canım bnm

Anlıyorum senin canım beklemek gerçekten çok zor yaa

Kızlar dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım 10. gün bakalım koyulasma olacak mı takip edicem

Eklentiler

• IMAG0986_1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 45
Maşallah çok net bellı valla hadı bakalım kı bana gore zaten sen hamılesın canım allahın ıznıyle
İnşallah canım da bakalım koyulaşacak mı günden güne yarın kan testini tekrarlamayı düşündüm ama pazartesiye de bırakabilirim

elmol git kan testi yaptır koş gitt bak ben burda kalp krizi geçircem heyecandan heveslendim ama şimdi bende alıp akşama mı yapsam 11.günüm

elmol git kan testi yaptır koş gitt bak ben burda kalp krizi geçircem heyecandan heveslendim ama şimdi bende alıp akşama mı yapsam 11.günüm
dur canım benim daha 10. gün dün yaptırdım kan testi 9,91 çıkmıştı yarın tekrarlatıcam bakalım erken aslında daha iğne etkisidir gibi geliyo bana

dur canım benim daha 10. gün dün yaptırdım kan testi 9,91 çıkmıştı yarın tekrarlatıcam bakalım erken aslında daha iğne etkisidir gibi geliyo bana
Canım ıgnenın etkısı kalmamıştır kı benım doktorumda 10 gün ıtıbarıyle çıkar dedı bende pazartesıyı beklemedeyım bakalım nasıp yarın tekrarla bence hcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…