- 26 Ağustos 2016
- 61
- 32
- 3
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Bosver canim kayinvalden densizlik etmis onun ayibi o ayrica insanin elinde olan bi sey değil ki kim ister hastanelerde bebek icin ugrasmak olanlarin da elinde olmadan oluyor hepimiz aynı seylerj yapiyoruz kiminin oluyor kiminin olmuyor disaridan konusmak kolay hele ki evlat konusunda buyuklenmek çok yanlis bence tamam bizim olmuyor ama olanlarin da hep saglikli kalacağının garantisi mi var Allah korusun insan neler yasiyor herkeste vicdanli davranmalı. Merak etme sen canim Allah a guven kimsenin ahi kimsede kalmaz ah etmesen uzulsen bile bi haksizlik varsa cikiyor karsi taraftan bi dahaki sefere derse guzel teklif parayi hazirla falan de bence uzuldugunu belli etme hazirla parayi va deyince bi daha demez belki hem tup bebek de insanin isteğine göre konmuyor onun da bi tedavi sureci var böyle hassas konularda kimseye kirici seyler soylememk lazim
Soğan kürü yaptın mı o iyi geliyomuş inş bu ay tutar senin de canımKilo vermek kolay iş yaa. Ben Fitpack diyeti yapıyorum 1 ayda 4 kilo verdim bile. Polikistik over varya çoook zor oluyo vermek valla.
O kadar iyi anlıyorum ki insan zaten her seyden aliniyor bi de acik acik boyle bi soylenmesi o kadar ayip ki Allah kimseye yasatmasin elden gelen bi sey yok ki elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz cok ayip etmis. Ama naparsin iste insanlar hem dusuncesiz hem.kendinibilmez cok kızıyorum ben de boyle bos muhabbetlere ama yapacak bi sey yok duymayacagiz moralini hic bozma o da etkiliyomusNas
Nasıl zoruma gitti varya anlatamameşimi aradim aglaya aglaya. Gönderdi hemen anasını. Oda Allahtan hep benim destekçim. Sürekli aklima geldikce agliyorum
Soğan kürü yaptın mı o iyi geliyomuş inş bu ay tutar senin de canım
O kadar iyi anlıyorum ki insan zaten her seyden aliniyor bi de acik acik boyle bi soylenmesi o kadar ayip ki Allah kimseye yasatmasin elden gelen bi sey yok ki elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz cok ayip etmis. Ama naparsin iste insanlar hem dusuncesiz hem.kendinibilmez cok kızıyorum ben de boyle bos muhabbetlere ama yapacak bi sey yok duymayacagiz moralini hic bozma o da etkiliyomus
MaalesefTabii çok etkiliyormuş hemde. Biz sanki bu kadar sıkıntıyı istediğimizden keyfimizden çekiyoruz
neler deniyoruz Allah yüzümüze baksın inş canım bnm okudum diğer yazını da kaynananı takma sen konuşur konuşur susar inş bebişin olur da çatlarAyy yaptımmmm yaptımmm ama o günden beri soğandan tiksindim berbaatttt
allah Allah gönlüne göre versin tez zamandfa canım bnmŞimdi tv'de merhamet diye bi dizi var. Kız hamileyim diye kocasına söyledi ben yine başladım salya sümük tabiikızlar ya benmi çok duygusalım anlamıyorum. Benim 4 ay önce kimyasal gebeliğim oldu. O zaten benim psikolojimi mahvetti. Belki de tutmuştur demi? Zaten varya gelişmelerden haberdar edicem sizi mutlaka
Anlıyorum senin canım beklemek gerçekten çok zor yaaŞimdi tv'de merhamet diye bi dizi var. Kız hamileyim diye kocasına söyledi ben yine başladım salya sümük tabiikızlar ya benmi çok duygusalım anlamıyorum. Benim 4 ay önce kimyasal gebeliğim oldu. O zaten benim psikolojimi mahvetti. Belki de tutmuştur demi? Zaten varya gelişmelerden haberdar edicem sizi mutlaka
Maşallah çok net bellı valla hadı bakalım kı bana gore zaten sen hamılesın canım allahın ıznıyleKızlar dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım 10. gün bakalım koyulasma olacak mı takip edicem
İnşallah canım da bakalım koyulaşacak mı günden güne yarın kan testini tekrarlamayı düşündüm ama pazartesiye de bırakabilirimMaşallah çok net bellı valla hadı bakalım kı bana gore zaten sen hamılesın canım allahın ıznıyle
aaaaaayyy çift gördüüümmmmmmmmmmmmmmmKızlar dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım 10. gün bakalım koyulasma olacak mı takip edicem
dur canım benim daha 10. gün dün yaptırdım kan testi 9,91 çıkmıştı yarın tekrarlatıcam bakalım erken aslında daha iğne etkisidir gibi geliyo banaelmol git kan testi yaptır koş gitt bak ben burda kalp krizi geçircem heyecandan heveslendim ama şimdi bende alıp akşama mı yapsam 11.günüm
Canım ıgnenın etkısı kalmamıştır kı benım doktorumda 10 gün ıtıbarıyle çıkar dedı bende pazartesıyı beklemedeyım bakalım nasıp yarın tekrarla bence hcgdur canım benim daha 10. gün dün yaptırdım kan testi 9,91 çıkmıştı yarın tekrarlatıcam bakalım erken aslında daha iğne etkisidir gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?