Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Canım ıgnenın etkısı kalmamıştır kı benım doktorumda 10 gün ıtıbarıyle çıkar dedı bende pazartesıyı beklemedeyım bakalım nasıp yarın tekrarla bence hcg
genelde doktorlar adetin gecikince gel diyolar senin doktorun güzel cevap vermiş ama herkeste 14. güne kadar bekleyin diyo en sağlıklısı için gel gör ki beklemek çok zor senin kaçıncı günündü ?

genelde doktorlar adetin gecikince gel diyolar senin doktorun güzel cevap vermiş ama herkeste 14. güne kadar bekleyin diyo en sağlıklısı için gel gör ki beklemek çok zor senin kaçıncı günündü ?
Benimde 10 gün ama vurulduğum günü saymasak 9 bende pazartesıyı sabredersem beklıyecem ama gerçekten normalde de bekleyemeyen bı ınsanım hele boyle bı duygu bambaşka akıldan cıkmıyo bıan :)

Benimde 10 gün ama vurulduğum günü saymasak 9 bende pazartesıyı sabredersem beklıyecem ama gerçekten normalde de bekleyemeyen bı ınsanım hele boyle bı duygu bambaşka akıldan cıkmıyo bıan :)
sen de benimle aynıydın doğru ya ben iğne olduğum günü de saydım sabah 8,30 olmuştum iğneyi :))))))))) of bekleyemiyorum yaa

yok canım Ağustos 23 de sabah vuruldum iğnemi :) ay yıllar geçti şu günler geçmedi ya
Aaa benden bırgun sonra bende 22 sabah yarın sabah bende ılk ıdrarla yapım bakım test cıkıcakmı beklıyımmı aman vallaha daraldım gün gecmıyorrrrrrrr

Aaa benden bırgun sonra bende 22 sabah yarın sabah bende ılk ıdrarla yapım bakım test cıkıcakmı beklıyımmı aman vallaha daraldım gün gecmıyorrrrrrrr
evet bak senin bugün 11. gün iğne gününü sayarsak :) yarın yap bakalım bi test ben de yapıcam koyulaşma olmazsa kan vermeyle uğraşmam pazartesiye kalır koyulaşırsa giderim sağlık ocağına

anladım canım benim aşılama 20 ağustos ta catlatma iğnesi 22 ağustosta aşılama ve gün aşırı ilişki oldu aşılama günü dahil 11.günüm
iğne etkisi sende kalmamıştır canım iğne olalı 12 gün olmuş beklemek çok zooor

Benim aşılama değil, çatlatma iğnesi. Ya ben kaçıncı günde idrar testi yapmaliyim kızlar

Merhaba kizlar,benim bugün adetimin 11
Günü 2 adet 21mm yumurtam oluşmuş başka da varmış ama onlar küçük dedi doktor.igne yazmadi gerek yok dedi kendi catlar dedi olmadi gelecek ay igne yazarim dedi ..Bugünde itibaren bir dolu bir boş iliskiye başla dedi ne zamana kadar sürecek ?ve kritik gunler hangi günlerdir sormayi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…