- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi yer6melegi
-
genelde doktorlar adetin gecikince gel diyolar senin doktorun güzel cevap vermiş ama herkeste 14. güne kadar bekleyin diyo en sağlıklısı için gel gör ki beklemek çok zorCanım ıgnenın etkısı kalmamıştır kı benım doktorumda 10 gün ıtıbarıyle çıkar dedı bende pazartesıyı beklemedeyım bakalım nasıp yarın tekrarla bence hcg
Benimde 10 gün ama vurulduğum günü saymasak 9 bende pazartesıyı sabredersem beklıyecem ama gerçekten normalde de bekleyemeyen bı ınsanım hele boyle bı duygu bambaşka akıldan cıkmıyo bıan :)genelde doktorlar adetin gecikince gel diyolar senin doktorun güzel cevap vermiş ama herkeste 14. güne kadar bekleyin diyo en sağlıklısı için gel gör ki beklemek çok zorsenin kaçıncı günündü ?
sen de benimle aynıydın doğru ya ben iğne olduğum günü de saydım sabah 8,30 olmuştum iğneyi :))))))))) of bekleyemiyorum yaaBenimde 10 gün ama vurulduğum günü saymasak 9 bende pazartesıyı sabredersem beklıyecem ama gerçekten normalde de bekleyemeyen bı ınsanım hele boyle bı duygu bambaşka akıldan cıkmıyo bıan :)
Bende 9.30 da vuruldum canım :))) sen 21 de vurulmustun sanırımsen de benimle aynıydın doğru ya ben iğne olduğum günü de saydım sabah 8,30 olmuştum iğneyi :))))))))) of bekleyemiyorum yaa
yok canım Ağustos 23 de sabah vuruldum iğnemi :) ay yıllar geçti şu günler geçmedi yaBende 9.30 da vuruldum canım :))) sen 21 de vurulmustun sanırım
Aaa benden bırgun sonra bende 22 sabah yarın sabah bende ılk ıdrarla yapım bakım test cıkıcakmı beklıyımmı aman vallaha daraldım gün gecmıyorrrrrrrryok canım Ağustos 23 de sabah vuruldum iğnemi :) ay yıllar geçti şu günler geçmedi ya
evet bak senin bugün 11. gün iğne gününü sayarsak :) yarın yap bakalım bi test ben de yapıcam koyulaşma olmazsa kan vermeyle uğraşmam pazartesiye kalır koyulaşırsa giderim sağlık ocağınaAaa benden bırgun sonra bende 22 sabah yarın sabah bende ılk ıdrarla yapım bakım test cıkıcakmı beklıyımmı aman vallaha daraldım gün gecmıyorrrrrrrr
Kızlar dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım 10. gün bakalım koyulasma olacak mı takip edicem
inşallah diyelim biraz erken davrandık kafamızı karıştırdık bakalımAaaaahadi inşallah değerlerin yükseliiirrr inşallah hamilesindir canımmm
benim aşılama değil klomenle çatlatma iğnesikızlar ben yanlış anlamadıysam siz sadece çatlatma iğnesimi vuruldunuz aşılama değil yani
anladım canım benim aşılama 20 ağustos ta catlatma iğnesi 22 ağustosta aşılama ve gün aşırı ilişki oldu aşılama günü dahil 11.günümbenim aşılama değil klomenle çatlatma iğnesi
iğne etkisi sende kalmamıştır canım iğne olalı 12 gün olmuş beklemek çok zoooranladım canım benim aşılama 20 ağustos ta catlatma iğnesi 22 ağustosta aşılama ve gün aşırı ilişki oldu aşılama günü dahil 11.günüm
Kaçıncı gundeydın canımBenim aşılama değil, çatlatma iğnesi. Ya ben kaçıncı günde idrar testi yapmaliyim kızlar
aynen test yapasım variğne etkisi sende kalmamıştır canım iğne olalı 12 gün olmuş beklemek çok zooor
ben yapasım var dediğim an yapmış buluyorum kendimi çok sabırsızım yaaaaynen test yapasım var
iş çıkısı eczaneye mi uğrasam cok heyecan yapıyorum eşimde yapma hüsrana uğgrama diyorben yapasım var dediğim an yapmış buluyorum kendimi çok sabırsızım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?