- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi yer6melegi
-
yarın 13. gün değil mi yarın sabah yaparsın canımiş çıkısı eczaneye mi uğrasam cok heyecan yapıyorum eşimde yapma hüsrana uğgrama diyor
günde iki paket inofolik kombi iç çatlamayı sağlar bir hafta kadar ilişki düzeni sürsün canım hadi inşallah güzel olur sonuç en azından iğne stresin olmazMerhaba kizlar,benim bugün adetimin 11
Günü 2 adet 21mm yumurtam oluşmuş başka da varmış ama onlar küçük dedi doktor.igne yazmadi gerek yok dedi kendi catlar dedi olmadi gelecek ay igne yazarim dedi ..Bugünde itibaren bir dolu bir boş iliskiye başla dedi ne zamana kadar sürecek ?ve kritik gunler hangi günlerdir sormayi unuttum
vet 13.günüm yarın ama aşılamadan sayarsam yarın 12günümyarın 13. gün değil mi yarın sabah yaparsın canım
çıkar diye tahmin ediyorum canım hayırlısı inşallahiğneden hesaplarsak e
vet 13.günüm yarın ama aşılamadan sayarsam yarın 12günüm
inşallahçıkar diye tahmin ediyorum canım hayırlısı inşallah
Hiçbirşey olmaz tatlım. Ino folik yumurta kalitesi açısından güzel bi ilaçtırInofolik kombiyi herkes icebiliyor mu?zarari olmaz di mi alsam? pek emin olamadim canım
ben inofolic şase içiyorum canım toz olandan iki paket bi bardak suya karıştırıpInofolik kombiyi herkes icebiliyor mu?zarari olmaz di mi alsam? pek emin olamadim canım
Ilacin tam adini yazabilir misin ?aslinda benim 3 kurtajim var 3unde de cok rahat hamile kaldim ama hepsini 8haftalik iken kaybettim .doktor da kaliteli yumurtam oluşsun diye klomen deneyelim dedi dediginiz ilac bana iyi gelebilir bir umutH
Hiçbirşey olmaz tatlım. Ino folik yumurta kalitesi açısından güzel bi ilaçtır
canım kan pıhtılaşmasına baktırdın mı belki pıhtılaşma vardır üç düşük çok genetik testi ve pıhtılaşma testi yapılıyor bu durumdaIlacin tam adini yazabilir misin ?aslinda benim 3 kurtajim var 3unde de cok rahat hamile kaldim ama hepsi 8.haftalik iken kaybettim doktor da kaliteli yumurtam oluşsun diye klomen deneyelim dedi dediginiz ilac bana iyi gelebilir bir umut
canım kan pıhtılaşmasına baktırdın mı belki pıhtılaşma vardır üç düşük çok genetik testi ve pıhtılaşma testi yapılıyor bu durumda
benim mesela tiroidim hep takipte yükselme eğilimi var hamile kalınca direk ilaç başlıcak doktorumAynen.. troidinede baktırmalisin.. oda aynı zamanlarda hep düşüğe neden olur.. süt kanallarınında etkisi varmis ilk kez duymustum onu
Yaptirmadigim arastirma kalmadi pihtilasma disinda bir sorun yok ..faktor5 homozigotum digerleri heterozigot pihtilasma cok fazlacanım kan pıhtılaşmasına baktırdın mı belki pıhtılaşma vardır üç düşük çok genetik testi ve pıhtılaşma testi yapılıyor bu durumda
Hap ve toz halindeymis galiba :)tozunu mu alsam :)tesekkurler canim bir de ilaci icmeyi adetime yakin biraksam olur galibaIsim o işte kuzum inofolic
Hap ve toz halindeymis galiba :)tozunu mu alsam :)tesekkurler canim bir de ilaci icmeyi adetime yakin biraksam olur galiba
Banafa doktor ctltma ignesi yapmadi catlar diye 3 yumurtam var yarin bakacak catlamismi diye beklemek zor
Ayyy darisi bana kesin varKızlar dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım 10. gün bakalım koyulasma olacak mı takip edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?