Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

günde iki paket inofolik kombi iç çatlamayı sağlar bir hafta kadar ilişki düzeni sürsün canım hadi inşallah güzel olur sonuç en azından iğne stresin olmaz

Inofolik kombiyi herkes icebiliyor mu?zarari olmaz di mi alsam? pek emin olamadim canım

Merhabalar kızlar ..sitede yeniyim. bende ayın 22sinde catlatma iğnesi yaptım.test için henüz erken mi?

H

Hiçbirşey olmaz tatlım. Ino folik yumurta kalitesi açısından güzel bi ilaçtır
Ilacin tam adini yazabilir misin ?aslinda benim 3 kurtajim var 3unde de cok rahat hamile kaldim ama hepsini 8haftalik iken kaybettim .doktor da kaliteli yumurtam oluşsun diye klomen deneyelim dedi dediginiz ilac bana iyi gelebilir bir umut

Ilacin tam adini yazabilir misin ?aslinda benim 3 kurtajim var 3unde de cok rahat hamile kaldim ama hepsi 8.haftalik iken kaybettim doktor da kaliteli yumurtam oluşsun diye klomen deneyelim dedi dediginiz ilac bana iyi gelebilir bir umut
canım kan pıhtılaşmasına baktırdın mı belki pıhtılaşma vardır üç düşük çok genetik testi ve pıhtılaşma testi yapılıyor bu durumda

canım kan pıhtılaşmasına baktırdın mı belki pıhtılaşma vardır üç düşük çok genetik testi ve pıhtılaşma testi yapılıyor bu durumda

Aynen.. troidinede baktırmalisin.. oda aynı zamanlarda hep düşüğe neden olur.. süt kanallarınında etkisi varmis ilk kez duymustum onu

Aynen.. troidinede baktırmalisin.. oda aynı zamanlarda hep düşüğe neden olur.. süt kanallarınında etkisi varmis ilk kez duymustum onu
benim mesela tiroidim hep takipte yükselme eğilimi var hamile kalınca direk ilaç başlıcak doktorum

Yaptirmadigim arastirma kalmadi pihtilasma disinda bir sorun yok ..faktor5 homozigotum digerleri heterozigot pihtilasma cok fazla ama 3.de igne kullandim yine duştü dr da klomeni deneyelim hamile kalirsan igneye devam dedi

Hap ve toz halindeymis galiba :)tozunu mu alsam :)tesekkurler canim bir de ilaci icmeyi adetime yakin biraksam olur galiba

Rica ederim kuzum. Ama hapmı tozmu inan onu bilmiyorum. Ben hapini kullanmistim. Birde benim arkadaşımda da aynı senin probleminden var. Hergün aynı saatte iğnesi var pıhtılaşma için.

Banafa doktor ctltma ignesi yapmadi catlar diye 3 yumurtam var yarin bakacak catlamismi diye beklemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…