- 29 Ağustos 2016
- 87
- 54
- 8
- 37
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Insallah canim zaten her ay yumurluyorum ama elde sifirInşallah müdehalesiz çatlama gerçekleşirde sağlikli bi bebişin olur
Amh degerin dusuk mu canimKizlar dediginiz ilaci infolici aldim eczaci gunde bir kez bir poset dedi ama ben zaten gec basladigim icin (adetimin11 .gunu bugun )sabah aksam bir doz dusunuyorum uygun mdur sizce ?
Catlatma ignesi 80 kusur liraydi canim ama birinci sorunun cevabini ben de bilmiyorumKizlar yumurta takibinde hermuayenede e2testi istiyormu doktorunuz ayrica catlatma ignesi fiyati ogrenecektim yardimci olursaniz sevinirim
Yumurta rezervi dedigin test di mi? aslinda hicbir hormonumda skinti yok hamile de kalabiyorum ama doktor kaliteli yumurta olussun diye klomen verdi .infolici de catlamasi kolay olsun diye iciyorum.3tane kurtajim oldugu icin pimpirikliyim moralim bozuk ya sanki hamile kalsam ne olcak yine düsecek diye korkacagim ve hic sevinemecegimAmh degerin dusuk mu canim
Evet test canimYumurta rezervi dedigin test di mi? aslinda hicbir hormonumda skinti yok hamile de kalabiyorum ama doktor kaliteli yumurta olussun diye klomen verdi .infolici de catlamasi kolay olsun diye iciyorum.3tane kurtajim oldugu icin pimpirikliyim moralim bozuk ya sanki hamile kalsam ne olcak yine düsecek diye korkacagim ve hic sevinemecegim
Canım bence ver ıkıgun üst üstte çıkmaz yanı :)))Kızlar bu sabahki testim kan versem mi bilemedim
Eşim de ikisini aynı koyulukta görürse inanirmis bu testlere guvenmiyoCanım bence ver ıkıgun üst üstte çıkmaz yanı :)))
Eşim de ikisini aynı koyulukta görürse inanirmis bu testlere guvenmiyo
Bence kan vermelisin kuzum ya. Bekleyebilirim diyorsan birgün daha sık dişini
İnanmıyo olurmu çıkmasa çıkmıyor canım ben yaptım az önce çıkmadı ılk ıdrarımla yapmadım yarınıda bekleyemedım bakalım hayıtlısı
Benım 12 gün canım bugün 14 ten önce yapmayın dıyolar ama dayanamıyoruz bakalımSenin kaçıncı günündü peki
Benım 12 gün canım bugün 14 ten önce yapmayın dıyolar ama dayanamıyoruz bakalım
Iğneyi sabah oldum zaten 11. günIğne olduğun günle beraber kaçıncı günün bugün
Ya gerçekten miİnanmıyo olurmu çıkmasa çıkmıyor canım ben yaptım az önce çıkmadı ılk ıdrarımla yapmadım yarınıda bekleyemedım bakalım hayıtlısı
Evet bakalım pazartesı umutlarımız :))Ya gerçekten migerçi bekle adet gelmeden hep umut var ben biraz acele ediyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?