Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Kizlar dediginiz ilaci infolici aldim eczaci gunde bir kez bir poset dedi ama ben zaten gec basladigim icin (adetimin11 .gunu bugun )sabah aksam bir doz dusunuyorum uygun mdur sizce ?

Kizlar yumurta takibinde hermuayenede e2testi istiyormu doktorunuz ayrica catlatma ignesi fiyati ogrenecektim yardimci olursaniz sevinirim

Amh degerin dusuk mu canim
Yumurta rezervi dedigin test di mi? aslinda hicbir hormonumda skinti yok hamile de kalabiyorum ama doktor kaliteli yumurta olussun diye klomen verdi .infolici de catlamasi kolay olsun diye iciyorum.3tane kurtajim oldugu icin pimpirikliyim moralim bozuk ya sanki hamile kalsam ne olcak yine düsecek diye korkacagim ve hic sevinemecegim

Evet test canim

Kızlar bu sabahki testim kan versem mi bilemedim

Eklentiler

• IMAG0993_1_1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 52
İnanmıyo olurmu çıkmasa çıkmıyor canım ben yaptım az önce çıkmadı ılk ıdrarımla yapmadım yarınıda bekleyemedım bakalım hayıtlısı

Catlatma ignesi vermemisti dr bugun gittim sivi goruyorum biraz dedi net birsey demedi sizde nasildi kizlar aydinlatirsaniz sevinirim kist olmassa iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…