- 20 Ağustos 2011
- 890
- 365
- 103
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Peki igne yapti mi sonrasindaCatlatma ignesi vermemisti dr bugun gittim sivi goruyorum biraz dedi net birsey demedi sizde nasildi kizlar aydinlatirsaniz sevinirim kist olmassa iyi
Benim de 11. Gün ayni silik çıktı senin ki gibi kan verirsen sonucunu bekliyorumYa gerçekten migerçi bekle adet gelmeden hep umut var ben biraz acele ediyorum galiba
Peki sonuç neydi canımBenim de 11. Gün ayni silik çıktı senin ki gibi kan verirsen sonucunu bekliyorum
Bilmem :) simdi 12. Gün pazartesi tahlil yaptircam dun silik çıktıPeki sonuç neydi canım
Bugün tekrarladin mi canım koyulasma var mı ? Benim iki gün önce kanda 9.91 di dün de test bunun gibi çıktı silinmesi değerin düşmesi ve böyle net çıkmaması gerekmez mıydı diyorum kendimi mi kandırıyorum bilmiyorumBilmem :) simdi 12. Gün pazartesi tahlil yaptircam dun silik çıktı
Bugün de silik ama koyulasmadi malesef canım bugün tekrar kan tahlili yaptır artiyorsa hamile olabilirsinBugün tekrarladin mi canım koyulasma var mı ? Benim iki gün önce kanda 9.91 di dün de test bunun gibi çıktı silinmesi değerin düşmesi ve böyle net çıkmaması gerekmez mıydı diyorum kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum
Eşim adetin geçmesini bekletiyorBugün de silik ama koyulasmadi malesef canım bugün tekrar kan tahlili yaptır artiyorsa hamile olabilirsin
15gün yeter bence canım inşallah hamilesindir. Ben bugün gidecektim eşim çok ısrar etti ama korktuğum için gitmedim belki iğnenin etkisi halaEşim adetin geçmesini bekletiyoraslında haklı
Yapmadi canimPeki igne yapti mi sonrasinda
Ya biride cevap yazsaCatlatma ignesi vermemisti dr bugun gittim sivi goruyorum biraz dedi net birsey demedi sizde nasildi kizlar aydinlatirsaniz sevinirim kist olmassa iyi
ben de bugün idrar testi yaptım çıkmadı aşılamanın 12.günü
Bugün tekrarladin mi canım koyulasma var mı ? Benim iki gün önce kanda 9.91 di dün de test bunun gibi çıktı silinmesi değerin düşmesi ve böyle net çıkmaması gerekmez mıydı diyorum kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum
Çarşamba yaptırmıştım canım inşallah diyelim adetimi beklicem evde devam edeyim bakalım 12 13 de pozitif görenler de olmus nasip artıkCanım sen kesin hamilesin yaa. Baksana 12.günde test yapiota negatif çikanlar vat. Demekki olmasa yada daha zamani olsa cikmiyor. Den dünmü yaptirmistin kan tahlinini? 1gün bekle kan ver tekrsrdan bence
Çarşamba yaptırmıştım canım inşallah diyelim adetimi beklicem evde devam edeyim bakalım 12 13 de pozitif görenler de olmus nasip artık
Yani yumurtan çatlamış demek.istemiş sanırım canım ole anladimYa biride cevap yazsa
Hangi markaydı testin canım birde iğnenin etkisi geçmiş ve kandan.idrara geçmemiş olabilir bu şekilde pozitif olanlarda varben de bugün idrar testi yaptım çıkmadı aşılamanın 12.günü
İnşallah canım markasına bakmadım hiçHangi markaydı testin canım birde iğnenin etkisi geçmiş ve kandan.idrara geçmemiş olabilir bu şekilde pozitif olanlarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?