Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Kızlar merhaba aslında yeni başladım hamilelik çalışmalarına haziran gibi çabuk olsun diye bir arkadaşım catlatma iğnesini önerdi adetin 3. Günü klomen kullandım 5 gün sonra kimseye sormadan dra gitmeden iğneyi yaptırdım aynı gün kontrole gittim yumurtaların çatlamams dedi Dr napcan bu ay da gitti

Bilmem :) simdi 12. Gün pazartesi tahlil yaptircam dun silik çıktı
Bugün tekrarladin mi canım koyulasma var mı ? Benim iki gün önce kanda 9.91 di dün de test bunun gibi çıktı silinmesi değerin düşmesi ve böyle net çıkmaması gerekmez mıydı diyorum kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum

Bugün de silik ama koyulasmadi malesef canım bugün tekrar kan tahlili yaptır artiyorsa hamile olabilirsin

Canım sen kesin hamilesin yaa. Baksana 12.günde test yapiota negatif çikanlar vat. Demekki olmasa yada daha zamani olsa cikmiyor. Den dünmü yaptirmistin kan tahlinini? 1gün bekle kan ver tekrsrdan bence

Canım sen kesin hamilesin yaa. Baksana 12.günde test yapiota negatif çikanlar vat. Demekki olmasa yada daha zamani olsa cikmiyor. Den dünmü yaptirmistin kan tahlinini? 1gün bekle kan ver tekrsrdan bence
Çarşamba yaptırmıştım canım inşallah diyelim adetimi beklicem evde devam edeyim bakalım 12 13 de pozitif görenler de olmus nasip artık

Çarşamba yaptırmıştım canım inşallah diyelim adetimi beklicem evde devam edeyim bakalım 12 13 de pozitif görenler de olmus nasip artık

Yaaaa lütfen kan tahlili yaptir yarin. Yarin cumartesi 3 gün olmuş olacak sen test yaptiraliii. Ya jizim ben nasil heycanlaniyom burda hamilesindir diye

Kızlar ya birşey sorucam, yarın benim tam 1 haftam doluyo.geçen cumartesi yaptırmıştım iğneyi. Ya bugün sanki adet oluvercekmişim gibi tuhaf bi his var. Karnıma ağrı giriyo gibi oluyo hemen geçiyo ama. Ama adetime de çok varki daha. Kızlar size de böyle oldu mu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…