- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Evet negatif canim pazartesi kan testi yapicam bakalım ins pozitif çıkarÇıkmadı derken? Negatif mi yani?
İyi sabretmıssın valla tebrıkler canım ben 9 günden başladım yapmaya yarın 13 gün benınde bekliyorum sabırsızlıklaKızlar merhaba iğnemin 14.günü yarın bat daha test yapmadım hiç :) geçen ay 15.günde Regl oldum diye beklyorum yarın olmazsam yapıcam. Sabah çok sancım oldu düşük yapıyorum sandım o dereceydi. Ama bidaha kesildi bütün gün hiç olmadı. Hayırlısı hepimiz için inşallah bebişlerimiz bizimledir:)
Geçen ay dersimi alınca bu ay uslandım canım:)) inşallah hepimizin pozitif olur kurtuluruz bu strestenİyi sabretmıssın valla tebrıkler canım ben 9 günden başladım yapmaya yarın 13 gün benınde bekliyorum sabırsızlıkla
Esım görmeden 10 tane test yapdım bende :))))Eşim bana da adet günü gelmeden test yapmak yok dedi
Esım görmeden 10 tane test yapdım bende :))))
Bizimle de paylaş testlerini canım merak ettimEsım görmeden 10 tane test yapdım bende :))))
Bugünde yaptınmı sen canım ben yarın sabah yapıcam yoksada varsada pzrts doktora gıdıcem :))Bizimle de paylaş testlerini canım merak ettim
Yatın yapıcam canım adet olacak gibiyim bi anda benim umudum gitti yaaBugünde yaptınmı sen canım ben yarın sabah yapıcam yoksada varsada pzrts doktora gıdıcem :))
Nedenkı bence bısey olmuyacak allahın ıznıyleYatın yapıcam canım adet olacak gibiyim bi anda benim umudum gitti yaa
Bayağı bayağı adet belirtilerim başladı canım sivilce çıktı bel ağrısı başladı aynı huzursuzluk başladı o yüzden elim artık teste de gitmiyor olursam hsg çektirmeyi konusucam doktorumlaNedenkı bence bısey olmuyacak allahın ıznıyle
Aynen hayırlısı canım nasip ne zamansa gelecektir inşallahHakkında hayırlısı canım benımde ne karın ne kasık ne hıc bısey yok belırtı falan
Yatın yapıcam canım adet olacak gibiyim bi anda benim umudum gitti yaa
Valla canım artık sıfır umudum test yaptım akşam çizgiden eser yokNe demek umudum gittiiiihayır balım ya lütfen, umutlu ol pozitif ol ki bebeğin sendeki güce tutunsun. Ne güzel gidiyordun sen noldu bianda? Yarın benim 9. Günüm erken diye test yapmicam ama beklicem
Valla canım artık sıfır umudum test yaptım akşam çizgiden eser yok
12. gündü canım sagol üzülüyorum ama bi yandan da kafam karışık napıcam karar veremedim hsg çekilmek istiyorum bi yandan tedavi işine ara verip spor ve kilo vermeye yoneleyim diyorum kararsızım iyiceYaaa kıyamam sana. Kaçinci günün bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?