Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Canım sen ıgnenın etkısı gıtmısmı dıye 8 gün yapmıstın yanılmıyosam gıtmıstı demı

12. gündü canım sagol üzülüyorum ama bi yandan da kafam karışık napıcam karar veremedim hsg çekilmek istiyorum bi yandan tedavi işine ara verip spor ve kilo vermeye yoneleyim diyorum kararsızım iyice

Pko hastasimisin sende? Varya bi 5 6 kilo verince herşey düzeliyormuş pko'da. Bence de artik üstüne gitmede bünyen dinlensin biraz kuzum ya. Benim tutmazsa bu ay ben ekstra birsey yapmayi dusunmuyorum şahsen. Birde şu var ama belki de iğnenin etkisi geçti ama henüz hamilelik belli olmuyordur? Olamaz mı

Kızlar bu akşamki testim eşimle günüm geçmeden kan tahlili yaptirmama kararı aldık silik ama tamamen geçmemiş siz görüyo musunuz bilmiyorum

Eklentiler

• IMAG1006_1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 49
ben de bugün vurdurdum çatlatma iğnemi beklemedeyim

choriomon diye bir iğne daha önce duymadım ben arkadaşlar duyan var mı

Kizlar birsey sirucam . Yardim ci olurmusunuz. Bu catlatma iğnesi nasıl yapılıyor . Nerde yaptırdınız . Fiyatları ne. Ne zaman yapılıyor..

Kizlar birsey sirucam . Yardim ci olurmusunuz. Bu catlatma iğnesi nasıl yapılıyor . Nerde yaptırdınız . Fiyatları ne. Ne zaman yapılıyor..
ben bugün yaptırdım gittiğim özel hastanenin acilinde yaptırdım 42 lira verdim iğneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…