- 22 Ağustos 2016
- 211
- 98
- 13
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Bana verdı canım sabah aksam içiyorumKızlar size çatlatma iğnesinden sonra progesteron ilacı verdi mi doktorunuz? Rahmi inceyse kalınlaştırmak için?
Yan etkilerini hissediyor musunBana verdı canım sabah aksam içiyorum
Yok canım hatta olan belırtılerımde yok gıbı :)))Yan etkilerini hissediyor musun
12. gündü canım sagol üzülüyorum ama bi yandan da kafam karışık napıcam karar veremedim hsg çekilmek istiyorum bi yandan tedavi işine ara verip spor ve kilo vermeye yoneleyim diyorum kararsızım iyice
Hastanede sonuc bekliyorum kizlar heyecan doruk ta
İnşallahHadi hayirlisi balım yaa. Şurda bi çığlık at hamileyim diye
Hadi inşallah güzel haberler gelsin artıkHastanede sonuc bekliyorum kizlar heyecan doruk ta
Insallah az kaldi çıkmasına sonucun heyecan basti vallaHadi inşallah güzel haberler gelsin artık
Ben sayfa yenilemekten artık bi hal olmuştum :)Insallah az kaldi çıkmasına sonucun heyecan basti valla
Ben oldum ondan iki doz canımchoriomon diye bir iğne daha önce duymadım ben arkadaşlar duyan var mı
inşallah faydasını görürüm sen görmüşmüydün canımBen oldum ondan iki doz canım
ben bugün yaptırdım gittiğim özel hastanenin acilinde yaptırdım 42 lira verdim iğneyeKizlar birsey sirucam . Yardim ci olurmusunuz. Bu catlatma iğnesi nasıl yapılıyor . Nerde yaptırdınız . Fiyatları ne. Ne zaman yapılıyor..
Peki direk ben catlatma ignesi yaptiricam desen yapiyolarmiben bugün yaptırdım gittiğim özel hastanenin acilinde yaptırdım 42 lira verdim iğneye
benden reçeteyi istediler reçete görmeden vurmadılar doktor vermezse eczanede vermez zatenPeki direk ben catlatma ignesi yaptiricam desen yapiyolarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?